Hirdetés
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
parkasz
üzenetére
Azok is jók, de ha 5,5 colos is belefér a Nubia M2 sorozata (3 típusú SoC-cal biztos kijött 140-210 USD közötti árakkal) sem rossz, de annak a kamerája lehet gyengébb a Z17 mininél, még csak pár tesztet olvastam róla.
Az LG Q6-t nem ismerem közelről, nem is néztem utána. A Xiaomi A1-ről többen jeleztek vissza pozitívan, illetve megbízható a gyártó. A Nubia Z17 minit pedig én ismerem jól (induló ára kicsit sok volt, de a jelenlegi 200 USD-s ár a gyengébbik modellért - 4/64 GB-os - szerintem kifejezetten jó vétel), szóval mindkettőt merem ajánlani, inkább egyéni preferenciák alapján lehetne dönteni, gyakorlatilag amelyik jobban tetszik neki

-
citkar
addikt
válasz
parkasz
üzenetére
Gondolom 5,5 colos kizárva, de a Nubia Z17 mini 5,2 colos, már 60 ezer alatt szerintem megkapod Kínából. Nem feltétlen az a nőies teló, de ha a fekete-arany nem jön be, az a pezsgős talán. Kamerája szerintem megfelelő ebben a kategóriában, előtte nekem is Mi4C-m volt.
-
törölt tag
válasz
parkasz
üzenetére
Ha ez az igény, és a keret, akkor sztem rendelgetned sem kell. Tegnap beballagtam az Edigitalba, a helyi gépükön leadtam egy rendelést, odamentem az árukiadóhoz, és 129.900 -ért a kezembe nyomtak egy Moto Z Play -t számlával, gyári garival. 6.0.1 -el kaptam. Felajánlotta a 7 -est, de nem engedem neki frissíteni, mert Nugátra még nincs Xposed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem is ez van,nagyon jó kamera/videó ,a hangzása brutál jó