- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
válasz
megint én #39155 üzenetére
Ez jó
#39161 Crytek: 85-ért?
Annyiért már a P780 is kijön vámostul, és szvsz van olyan, még tán jobb is.
(#39171) okmaci: Na ne bassz ki velem
Pont ezt lesegettem, hogy mi lenne ha nem is tepsifont vennék, hanem telefonra megmaradna a Defy és mellé inkább valami ilyen tablet (féle) cucc. Nem túl gyenge ekkora kijelzőn ez a felbontás? Akkuval vajon meddig bírja? Na meg ekkora autós tartót beszerezni... és drága is nekem. Le is tettem róla gyorsan (ismét) Marad egy klasszikus tepsifon (5 colig).
(#39200) megint én: Előbb nézz már utána az alapfogalmaknak, mert nem tudni mi az az a-gps és ilyen telefonok közt válogatni... akkor még sok minden mást sem tudhatsz és befürödhetsz.
A-gps amúgy netes rásegítés a sima gps-re. Bővebben gugli megmondja(sőt már látom közben megírták)
(#39216) CoolBoy323: Én a Defy-t sem hordom tokban (felesleges is, valóban strapa) és szeretném az utódját is majd tok nélkül. Csak hát ugye az S750 szerényebb hardver és kisebb akku. P780 meg hogy hogy bírja kijelzővel meg anyagkopással... még ez a nagy dilemmám.
(#39313) Maximum1:És így újból reflektorfénybe kerül nálam az S750, mert egy ilyennel már megoldott a nagyobb akku kérdése. (Bár powerbank esetén azt is külön töltögetni kell.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest