Hirdetés
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Nagy Tisztelettel kérdezném, hogy egy Galaxy s4 mini Dual Sim-es telefon teljesen egyenértékű-e a sima 1 simes telefonnal. értem ez alatt hardver...kijelző..softveres tudásában..stb.stb.. ezt még ki is tudnám guglizni.. csupán működését nem tudom felfogni, hogy egyszerre két sim hogy különbözteti meg hogy melyikről ki hív hogy jelzi ? nem használtam még ilyet azért kérdezem.. ! pl T-s ről hívnak rózsaszín lesz, V-S ről néznek akkor meg piros ? hogy kell ezt elképzelni, mert egyi lyen telefon nekem menNNyország lenne..
Köszönöm a helpet !!! boccs lama kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Yettel topik
- Háború Izraelben
- Nők, nőügyek (18+)
- Gyúrósok ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új iPhone 16 Pro 256GB desert titanium sivatagszínű titán független Apple 1 év garancia adapter
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új iPhone 16e 128GB white fehér független 1 év Apple garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3295
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest