Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s
üzenetére
Azt hiszem, az egyik elő ember vagyok az itt fórumozók közül, aki Neo telefont vett, így nincs semmi előítéletem a Neokkal szemben, de tudom, hogy jópáran idegenkednek ezektől a márkáktól. Akik így vannak vele, azok számára is jó választás, valamint azoknak is, akik kicsit többet is hajlandók fizetni a cég múltja, háttere miatt (ez nem csak az Alcatelre igaz, hanem pl ZTE, Huawei, Lenovo, Zopo készülékekre is).
anonym1s
A Chinapadmall.com oldalról én még csak jókat hallottam. Még nem rendeltem tőlük, de nem félnék onnan vásárolni (most épp onnan nézett ki egy lelkész társam egy tabletet, valszeg meg is fogjuk venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest