- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- A OnePlus Open 2 lehet a legvékonyabb hajlítható
- Folytatást kapott a Nubia különleges, zenei mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz badabum #83386 üzenetére
A gyárból kijött egy csomó hasonló hibával redelkező 5000-es. Hasonló hiba mint a tied, használják egy kis ideig majd egyszercsak akkuenergia nulla stb. Valamit elrontottak vele. Én is akartam hozni thl 5000-est, de mondták nekem, hogy néhány hétre felejtsem el, mert a thl gyár értesítette a resellereket, hogy gond van a telefonnal és elvileg dolgoznak rajta.
Szerintem gariztasd.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz badabum #73176 üzenetére
3000 vs. 4000mAh. Snapi vs. MTK. A 910-nek ráadásul meg kell hajtania egy tepsit nagy felbontásban. Én borítékolom a nyertest.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
RVR400
veterán
válasz badabum #29291 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy kipróbáltam Boldván az állítólagos 3G hálózatot a lefedettségi térkép szerint, ami a P920-asommal is csak maximum EDGE volt, pedig az tudja a WCDMA900-at. A Z3-on ugyanúgy csak az E betű villogott, viszont gyorsabban ment a net, mint a P920-szal.
-
csabili74
aktív tag
válasz badabum #27961 üzenetére
Viszont a Jiayu G3-am két napig simán kibirja átlagos hasznnálatta, 3-at meg pl, hétvégén, ha nem nyomkodom. Egy roaming és egy Vodás kártya dolgozik benne, dual core, Ips kijelző, stb. Így ezek alapján mégsem lehet benne egy olyan gyenge aku
Kár, hogy el kell adjam, de mint sokunk itt, én is kinaiteló függő lettem, és ha nem próbálhatok ki mást, jön a delirium
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö