- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lampard19
tag
válasz
badabum #83386 üzenetére
A gyárból kijött egy csomó hasonló hibával redelkező 5000-es. Hasonló hiba mint a tied, használják egy kis ideig majd egyszercsak akkuenergia nulla stb. Valamit elrontottak vele. Én is akartam hozni thl 5000-est, de mondták nekem, hogy néhány hétre felejtsem el, mert a thl gyár értesítette a resellereket, hogy gond van a telefonnal és elvileg dolgoznak rajta.
Szerintem gariztasd.
-
RVR400
veterán
válasz
badabum #29291 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy kipróbáltam Boldván az állítólagos 3G hálózatot a lefedettségi térkép szerint, ami a P920-asommal is csak maximum EDGE volt, pedig az tudja a WCDMA900-at. A Z3-on ugyanúgy csak az E betű villogott, viszont gyorsabban ment a net, mint a P920-szal.
-
csabili74
aktív tag
válasz
badabum #27961 üzenetére
Viszont a Jiayu G3-am két napig simán kibirja átlagos hasznnálatta, 3-at meg pl, hétvégén, ha nem nyomkodom. Egy roaming és egy Vodás kártya dolgozik benne, dual core, Ips kijelző, stb. Így ezek alapján mégsem lehet benne egy olyan gyenge aku
Kár, hogy el kell adjam, de mint sokunk itt, én is kinaiteló függő lettem, és ha nem próbálhatok ki mást, jön a delirium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Wise (ex-TransferWise)
- Vírusirtó topic
- Háztartási gépek
- Óra topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Mazda topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest