- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Ha vártunk valamire, akkor ez ez a hír:
"Hogy még lehessen fokozni a jó híreket, augusztus végétől a Lenovo hivatalosan is belép az európai mobilpiacra, mellyel jelentősen felkavarhatja majd az állóvizet." -
Švejk
őstag
válasz
Tejinashi #82387 üzenetére
Rosszul érzékel néha a képernyője, recseg egy kissé, meg bugos a rom, a kamera képei pedig kiégnek.
Ezen kívül nem rossz telefon, az ujjlenyomat olvasó is jól működik.
Itt van egy részletes teszt. -
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
Azta, Happy Houron nem árt majd odafigyelni! Az Exynos 4412-s Newman N2 hétfőn 100$ lesz. Röhej.
-
Švejk
őstag
válasz
littlemole #53033 üzenetére
A Tmallbox megbízható, most a postázás betett nekik is de már talán talpraálltak kicsit. Ha in stockot jelez, egy próbát feltétlen megér. A felár se sok, az ár 4%-a a PayPal (semmiképp se sajnáld ezt a pénzt!) +4$ a postázás.
Tehát én ajánlom, a telefonom tőlük rendeltem, 2 hét múlva a kezemben volt.
Az Exynos eléggé zabálja az energiát. Előző kütyüm egy Hyundai T7 volt ilyen procival, egy kis játék után tojást lehetett rajta sütni. De ezt az SGS3 tulajok is megerősítik szerintem. Baromi erősnek számított 1 éve, cserébe elég torkos. Nekem kis csalódás volt mert sok minden folyamatosabb most a 6589-es telómon mint azon volt.
Az Atom proci baromi erős, cserébe nem ismered a gyermekbetegségeit. Nem is tudom ezen kívül van-e Z2580-al szerelt telefon. Ezzel együtt meggondolnám, mert nem sok típus használja.
A 6589 kimondhatjuk, kiforrott, megbízható technika. Mindennapi használatban több, mint elég és a játékoknál se rossz a teljesítménye. Emellett a legolcsóbb, sok típus használja, és ezeknek (pl Jiayu G4/G4T) nagy a supportja. -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #48962 üzenetére
Mi az hogy! Még a 6589M is sokkal erősebb a 8225Q-nál.
-
Švejk
őstag
Antelife kuponok:
THL W200 186$. Kód: W200
THL W8s (2G/32G) 256$. Kód: W8S
THL W11 (1G/16G) 236$. Kód: W116
THL W100 143$. Kód (na, most lepődjetek meg) W100
THL W300 310$. Kód: W300
THL W11 (2G/32G) 280$. Kód: W132
THL W8 Beyond 215$. Kód: W8beyond -
Švejk
őstag
Sokan panaszkodtak, hogy miért nem lehet valami kompaktabb négymagos telefont összedobni, mindegyik 4,5"-nél kezdődik.
Nos, nem nagyon láttam hogy valaki is hivatkozott volna a következő telefonra, tehát inkább be is linkelem:
Prestigio Multiphone 5400 DUO
4 inches kijelzővel, sokaknak ez éppen ideális.
Az igazsághoz hozzátartozik, persze, hogy egyelőre még nem elérhető a telefon, de minenképp bizakodásra adhat okot. -
Švejk
őstag
válasz
Crytek #45664 üzenetére
És a támogatás? Hány Cubot GT99 is van az országban?
Minőségellenőrzés? Hol is tart a Lenovo? A 4. legnagyobb gyártó. És a Cubot?
Custom romok? A Lenovóra van bőven...a Cubotra hány van?A Lenovo akksija lazán elmegy 1 napot, de 2 a reális. A kamera? Biztos megapixelekkel kell dobálózni?
Felbontás...igen, az nagyobb. De szerintem elég ppi huszárnak kell lenned, hogy ez valójában gondot jelentsen. Arról már nem is beszélve, hogy jóval visszaveti a teljesítményt is... -
Švejk
őstag
válasz
n.andras74 #45659 üzenetére
Lenovo A820.
-
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
válasz
instantwater #44008 üzenetére
Ez olyan mint az Antelifeon az ígéret, hogy új regisztrációhoz nem emlékszem tisztán tán 50$ kedvezmény jár. Francot. Az első 10-hez jár 5$, és örül mindenki
-
Švejk
őstag
válasz
snesmester #43612 üzenetére
Elírták. Nézd csak a System infot Antutunál, sima 6589.
-
Švejk
őstag
válasz
tengo24 #43449 üzenetére
Kevesen vesznek tőlük, inkább Tmallbox vagy Minideal, és Geekbuying, ők a top 3.
Ennyiért meg akármilyen utolsó Samsung koppintásokat, amiknek ki tudja mennyi baja van, nem érdemes venni. Ennyiért már kapsz normális kétmagos MT6577-es telefont, mondjuk a ZTE-től is akár.
Itt van mondjuk ez is vagy ez de a legjobb talán ez a cucc. -
Švejk
őstag
válasz
UnConnecteD #40227 üzenetére
Pl EZ a Samsung feliratot meg rágravíroztatod
-
Švejk
őstag
válasz
CoolBoy323 #39541 üzenetére
Ajánlom figyelmedbe ennek a tagnak a vesződését, még bejegyzést is csinált róla
Na jó, inkább nem én beszélek, a 2 hónap döntési időmmel
-
Švejk
őstag
válasz
instantwater #39503 üzenetére
Nyugi, engem nem tud felül (akarommondani alul-) múlni döntési időben
-
Švejk
őstag
válasz
gaben1117 #39473 üzenetére
Aliexpress?
Bár irreálisan drága, szerintem valami quad-core telefont vegyél. -
Švejk
őstag
válasz
megint én #39371 üzenetére
Valamit elírtak. Ez egy Zopo ZP 950+, ami 205 gramm.
Az meg már túl nehéz ugye? -
Švejk
őstag
válasz
kmisi99 #38472 üzenetére
Olyat tudsz, hogy csinálsz recoveryből egy backupot, és hogyha "csak" olyan baja van a telefonnak, hogy bejön a recovery, vissza tudod állítani az akkori gyári állapotot.
Ők egyébként nem annyira allergiásak rá, ha piszkálod (kínai telónál szinte kötelező) de hogyha elég lusták emiatt is simán dobhatják a garidat. Tehát egy recoveryből a backup lenne a legjobb megoldás. -
Švejk
őstag
válasz
kmisi99 #38465 üzenetére
Látom az akadást, de személy szerint, engem eléggé nem érdekelne
Egyébként meg van rá sok rom, kipróbálhatnál valami mást hátha jobb lesz. -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #38265 üzenetére
Na jó, eszembe jutott még valami
-Csomagolás/tartozékok/azoknak minősége
-Játékok futtatása -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #38263 üzenetére
Gyorsan bővül! -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #38248 üzenetére
Köszönet a táblázatért
Néhány adatot véletlenül kihagytam (vagy csak nem jelenítette meg valamiért?) Van lehetőség az utólagos szerkesztésére?
-
Švejk
őstag
válasz
nepszter1 #38222 üzenetére
A Tmallon 139$. Meg vagyok velük nagyon elégedve, ajánlom a boltot.
De akkor szerintem már vegyél A820-at, az 1$-el drágább csak, s bár nincs előlapi kamera meg led villanó, talán megbízhatóbb mint a THL. Itt a fórumban talán tegnap volt egy DOA W100-as, ment is vissza gariba. Youtubeon is láttam DOA W100 videót. -
Švejk
őstag
Itt van megjött végre a Lenovo A820.
Ünnepélyesen betagozódom a csájnafonosok táborába -
Švejk
őstag
válasz
instantwater #36437 üzenetére
Nem is kell messzire menni rögtön a Pandawillen raklapszám teremnek ezek a szennyek. Hát még képzeld, mik vannak az Alin!
-
Švejk
őstag
válasz
banderasz77 #35346 üzenetére
Esetleg Lenovo A820?
Gyengébb, de jó lehet egy ZTE V970, csak nem tudom van-e fehérben.EczkE: UMI X1S vagy JiaYu G3S belefér a keretbe? (utóbbiban nem vagyok biztos, az előbbinél talán még megy a dolog)
-
Švejk
őstag
Tmallboxos a kicsike. De leginkább Aliexpressen lehet kifogni ilyeneket, ott a kisebb eladókat rá lehet bírni az adakozásra. Az más kérdés, hogy én 20$ fölött nem nagyon rendelnék Aliról.
Az Antelifet nem ismerem, de a nyomkövetős topicban rájuk keresve rengeteg rosszat olvastam. -
Švejk
őstag
-
Švejk
őstag
válasz
hungobungo #34662 üzenetére
Az A820-ban tudtommal vannak G appok.
cappa72: Akkor mindegy, csak működjenek
-
Švejk
őstag
válasz
krypton #34658 üzenetére
Nincsenek benne Google appok alapból, a márkáról egy szót se hallani, a boltról nem is beszélve: Fastcardtechről NEM szabad rendelni.
Én is nézegettem egy időben, ha mindenképp őt akarod, akkor a Pandawillről rendelj, ott csak 193$. És ha nincs is feltétlen jó híre a Pandának, akkor is jobb mint a Fastcardnak.
A Tegra 3 meg nem olyan nagy cucc. A 6589 nem sokkal marad el tőle. És az legalább nem melegszik annyira. -
Švejk
őstag
Akinek fontos a brutális kijelző, de nem szereti a tepsiket:
Faea F2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Google Chrome
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Házi hangfal építés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest