- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #16597 üzenetére
Van benne 3g csak nem olyan frekvencia ami nálunk is van, de ez le lett írva régebben is.
-
minatomiray
csendes tag
-
Siffredi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #16595 üzenetére
Van itt az oldalon G2 tulaj, őt kellene kérdezni, biztos vagyok benne, hogy szivesen segít.
@ADAM1337 Ez viszont kizárt dolog, mert nem tudom.
Biztos ez? Elég hihetetlennek tűnik...
@Vjankovics82 Ez relatív, kinek mi a jó teló. Én biztos, hogy csak olyan telefont vennék, aminek van támogatása, van róla tapasztalat, illetve van itt a fórumon tulaj.
Például van pár ZTE V970 tulajdonos, szerintem az is jó telefon, bár kicsúszik a 32 ezres keretből:
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14632-mtk6577-zte-v970-ips.html -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #16594 üzenetére
Linkeltek egy G2-t az elvileg nem rossz telefon csak 3g nincs benne olyan ami nálunk van szóval 2g-n megy rajta a mobilnet csak, de hw-esen okés a dolog.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #16591 üzenetére
Úgy, hogy nem adsz meg paramétereket, nem egyszerű.
Viszont én ajánlok egyet. Ha jól emlékszek, akkor megoldott rá a magyar nyelvű rom is.
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14662-mtk6577-jaiyu-g2-dual-core-ips.html
@ADAM1337 Valóban, az 1 gigás verziók drágábbak, de kompromisszumot kell kötni. Viszont a kijelző elvileg IPS...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Vjankovics82 #16591 üzenetére
Mielőtt bármit veszel nézz róla youtube videót a betekintési szögek miatt hogy nem-e invertálodik hamar stb.
Mert 32e-ig csak tft van ips-es kijelzőkkel nem lesz gondod.
soc mtk6577 legyen bár ennyiért nem lesz 1gb ramos de hátha. -
Vjankovics82
senior tag
Valaki most segítsen már végleg milyen telót vegyek melyik oldalról? 32000 ft-ig
-
Siffredi
senior tag
válasz
cappa72 #16589 üzenetére
Igazad van mindkét dologban!
Korábban már írtam, hogy 10-én rendeltem meg, de nem adták fel rögtön, így írtam nekik, mire másnap nyomban fel is adták! Ezért is írtam korábban a kollégának, hogy nyugodtan írjon rájuk, segítőkészek, nem kell rögtön drasztikus módszerekhez folyamodni...
Ezzel befejeztem az offolást, elnézést érte!
-
válasz
Siffredi #16587 üzenetére
De nem tudjuk a rendelési dátumot, csak a küldésit.
Én csak 3-as voltam matekból
Viszont lehet, hogy a szállításos topikban kellene folytatni ezt a szálat, mert oda való, ok?
-
hunaqua
addikt
A HK viszont most pusztulat sz@r ,beérte a CN-t.
-
Siffredi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #16582 üzenetére
A Tmallboxon maximálisan korrektek voltak. Más oldallal nincs tapasztalatom, ebay-en szoktam vásárolni, de ott a rekord 7 nap lehetett. Most egy telefontokom van függőben 10 munkanapja (azt hiszem 7-én fizettem ki), de az 600 Ft volt és ingyen postával jön. Valamit valamiért.
A telefont még nem vettem át, mivel egész nap dolgoztam, csak holnap megyek el érte. Egyébként a Tmallboxon 190 dollár volt a telefon, de ráment 3 dollár posta, és 7 dollár paypal illeték. Tehát vannak járulékos költségek is, azokkal sem árt számolni.
-
Siffredi
senior tag
Bocs, de muszáj leírnom a rendelés adatait, rekordgyanús
Tmallbox, Singpost
15-e egyébként vasárnap volt2013.01.15 16:52
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2013.01.18 10:22
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2013.01.18 10:25
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2013.01.18 11:37
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure2013.01.21 08:51
Küldemény információ: Postán átvehető -
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Ezt írja ki a telefon "You have no calendar".
Volt egy reset. Ez attól lehet?
Mindegy milyen naptár progit rakok fel ez van, amikor valamit fel akarok venni a naptárba.
Mit csináljak, hogy legyen naptáram (normális)Köszi
-
válasz
FalconKnight #16561 üzenetére
2 telót küldtem már vissza. 2-3 ezer HUF. Gariba javították mindig. Egyszer nem tudták és küldtek helyette másikat... Az igaz, h sok idő, de megcsinálják. Nekem volt már a nokiánál 1,5 hónapig telóm szal ezt is kibírom.
-
csepelball
tag
Jiayu G2H MTK6577 második darab megjött. Bontás holnap!
Tmallbox-ról 10nap alatt ideért! -
Xabi78
aktív tag
-
hunaqua
addikt
válasz
Dexter-2000 #16566 üzenetére
http://www.fokt.hu/termekek/shark-bukosisakok/S800/Fever
...bocsánat,nem tudtam kihagyni..
-
sasa311
veterán
válasz
Dexter-2000 #16566 üzenetére
G3 szerintem. Van hozzá ROM dögivel, többen "dobálták" már a fórumról és állítólag semmi gond.
-
Dexter-2000
őstag
50k környékén most mit érdemes venni ami azért bírja az ütést és minőségibb anyagból van?
-
pecsivsk
tag
Aki akar rendelni az figyeljen oda , hogy február 5-18-ig tart a kínai új év minden zárva lesz nem lesz kiszállítás!!
-
hunaqua
addikt
válasz
FalconKnight #16561 üzenetére
Lehet,hogy megcsinálják, de.....1 hónap oda,mondjuk akár 1 hónapig sz@roznak ott,és mondjuk 1 hónap vissza. Ez akár 3 hónap,és Te fizeted a postát. Tehát.....van, de gyakorlatilag nincs.
-
FalconKnight
aktív tag
A kínából rendelt készülékekre amúgy tényleg van garancia, vagy az csak dísznek jár
Valakinek volt már tapasztalata ezzel kapcsolatban... Az részlet kérdés, hogy vissza kell küldeni Kínába, de meg is csinálják?
-
Terentius
őstag
-
upbuvar
tag
-
-
Bargain
tag
válasz
zolszi #16552 üzenetére
4"-os kijelzőhöz dual core, hétköznapi használatra teljesen felesleges.
Akkor ezek szerint csak játékra is kell majd, mert ahhoz szükséges a dual core meg a nagy akkuidő. Vagy az állandó Wifi, facebook az tényleg igényli a nagyobb akkut.
60 dollárral drágább a Lenovo. Végül is nem sok, ha luxust is akarsz fizetni. -
LámaZ
addikt
válasz
lszecsodi77 #16535 üzenetére
Több is van.
Pl. NavFree. Ingyenes. -
válasz
Mercutio_ #16546 üzenetére
Érdemes olyan készüléket választani, amihez itt (is) találsz támogatást. Szerintem ez a legfontosabb.
4" esetén van Lenovo A789-es topic. (Lassan szállingózik be az első ZTE v889-es telefon is, ám ennek eddig nincs sok támogatása)
4,5" esetén van pár G3 tulaj, akik még fordítást is csinálnak. Bedove esetén orosz fórumot láttam, szóval én a G3-at venném.
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Céges és privát mobil cipelését szeretném megszüntetni egy 2 sim-es mobillal (jelenleg átmenetileg céges át van a privátra irányítva így oldottam meg
)
A privát egy ZTE Blade főzött rommal, cél, hogy annál jobb, de kezelhető méretű megbízható mobilt vegyek kb. max. 150$-ig de ha van olcsóbb és a feltételnek megfelelő az se baj
Kérdés 1.: 4"-ban mit javasoltok?
Kérdés 2.: 4,5"-ban a Jiayu G3 miben tud többet és megéri-e az 50$ felárat a Bedo X21-hez képest? -
Sanyesz.
őstag
válasz
Xabi78 #16526 üzenetére
Mire kijön egy "stable" JB 4.1.2 változat a G3-ra, addig talán a "Beta 1"-ből már lehet olyan friss repo-t gyártani, ami már eléggé minimalizálja az angol kifejezéseket.
A gond az, hogy némileg más az apk-szervezés a JB ROM-ban, több apk-t már összevontan tartalmaz, illetve ott van a "kedvencem" a QuickSearchBox a maga kb. 800 sorával és egy csomó lefordíthatatlan (pontosabban nem érdemes lefordítani) kifejezésével.
Igazából a Beta 1 is elég "stable", egy ismertebb hibája van, hogy az egyik SIM-nél nem műxik a videóhívás. Ez itthon gondolom egy kardinális kérdés és frissítést kizáró ok. -
pojakcs
senior tag
válasz
lszecsodi77 #16535 üzenetére
Van ,csak nem lehet leírni itt a nevét.
[Moderálva]
Akkor ne is feszegesd a határokat!
[ Módosította: CoolMan ]
-
zolszi
tag
Sziasztok.
4" méretbe milyen telót ajánlanátok? Fontos a fehér színű ház, gyors működés, ha lehet magyar rom-ot lehessen rá tenni és az üzemidő se utolsó. Játékra nem lenne használva.
Nekem úton van a G3, de feleségemnek is kellene valamit rendelni. -
Seraf723
csendes tag
imádom amikor rendelés után küldenek egy rakat kupont, ráadásul olyan telefonra is amit én is vettem...
szóval ha kell valakinek
G3 -10$: 5FED
G2s -10$: 5DED
W3 -8$: 5GED
W5 -8$: 5OED
W7 -10$: 5AED
X1 -6$: 5BEDminideal.net
-
lszecsodi77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy van-e androidra olyan gps szoftver ami nem használ hálózatot.Köszi. -
Ádibádi
tag
Sziasztok!
Amíg nincs kész a teszt addig itt egy kicsomagoló videó
Főszerepben egy Huawei Honor 2 (U9508B)
Tudom, hogy nem Dual SIM de itt aktív a topikHogy ha valaki kíváncsi
-
peter76bp
aktív tag
válasz
ctibor #16247 üzenetére
Felraktam kíváncsiságból W3+-ra ezt a ButtonLED alkalmazást. Szépen kezeli az érintőgombok ledjeit, viszont az akkumulátorhasználatot nem lehet megnézni ha fent van a progi a telón, FC és a Beállítások sajnos leállt hibaüzenetet adja. Meg nekem időnként akkor is jelez ha nincs semmi. Most reggel is nézem villog, de a teló repülőgépes módban volt, szóval nehezen jöhetett volna bármi is rá
-
Repp
tag
Csodás módon a dispute megnyitása után egyből tudtak tracking numbert küldeli a kínaiak. Lassan lesz G3-mam :-)
-
zarew
senior tag
Na volt egy kis időm összehasonlítani a régi defym és az új ThL W5 kijelzőjét.Megállapítottam,hogy a defy nek nagyobb a fényereje,és fehérebb a képe. Bár pl.az SGS -eknek szerintem még sárgásabb. Viszont szerintem elég jó fotókat, videókat készít. Azért szívesen melléraknám egy G3 nak.( napközben a Garay téren ) Szerintem a fényerő függ a kijelző méretétől is, de nem értek hozzá.
-
válasz
b0bcat #16520 üzenetére
És most már javítottak is a speckón (nem mindent...)
RAM: 512MB
ROM: 512MB (!)
Kijelző 854x400 (bár a 16M színt továbbra is tartják)Ettől függetlenül még vannak benne hibák, mert 6577-et írnak, az egyik kérdezőnek válaszolva viszont mtk6517-et írnak.
Így jobban érthető a 93$+postaköltség ár.
Pár nap és lehet, hogy a kérdezők kijavítják a specifikációt...
-
feca81
aktív tag
sziasztok!
Egy hetes lemaradásom van a fórum olvasásából, és sajnos nem is lesz időm visszaolvasni, ezért inkább kérdezek. Van már előrelépés a Jiayu G3 official 4.1-es android ügyében? Kiadták már? Csak official érdekel, semmi más. Esetleg kamerajavítás az elmúlt egy hétben? Rákerestem a keresővel, de nem találtam ilyen hozzászólást.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
cappa72 #16511 üzenetére
A kérdéseknél ez van az egyik válaszukban:
1. The specs is from internet. We will double check it when it arrive.
2. It is in stock.azaz:
1. A netről van a specifikáció. Le fogjuk ellenőrizni (az adatokat), amikor megérkezik.
2. Van raktáron.Csak én érzem az ellentmondást?
Meg aztán ennyi pénzért a 16M színű IPS-ben is kételkednék.
-
válasz
Ghostdog77 #16489 üzenetére
jól hangzik, töltögetem hozzá a dolgokat, ehhez cwm kell, vagy van a zopo-nak valami beépített recovery-je?
-
válasz
vsgaborr11 #16510 üzenetére
Még jó h.. Csak az a kérdés h kamu-e vagy nem. Mindenesetre durva h kb 10 óra alatt több mint 50 db-ot "eladott".
Szerk: Mire megírtam a hozzászólást, már el is fogyott az összes!
Vki nagyon bátor volt és az utolsó 7 db-ra rátette a kezét..
-
válasz
vsgaborr11 #16510 üzenetére
Az akksija 1.7Ah, szóval max 1 nap.
Az xda-n van egy rövid fóruma, nem döngölik földbe.
Egynek biztosan jó. -
atee_13
őstag
Most találkoztam ezzel a telefonnal
http://www.etotalk.com/cds-cd1000-fwvga-45-inch-android40-dual-core-12ghz-dual-sim_p3640.html
Szerintetek mennyire lehet gáz a kijelző? Mert hardveresen hozza a jó átlagot viszont árban rettentő kedvező.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #16505 üzenetére
nem, inkább csak egy helyi hülye...
-
GOTiBI
csendes tag
válasz
Vjankovics82 #16505 üzenetére
az összes terméke érdekes
-
gps76
őstag
válasz
hun_gery #16491 üzenetére
Nekem volt egy igazi s3-am,de voltam elájulva tőle,számol mint a h.lye,de melegszik is rendesen,viszont érzetre nem volt olyan nagy különbség a 6575-höz képest,mint amit a tesztek mutatnak,és ugyanannyi nyomkodás mellett kb.8 óra urán kérte a töltőt.Úgyhogy jöjjön csak a 6588/6589. Tényleg mi a kettő között a különbség?
-
MAC72
tag
válasz
Rich49 #16473 üzenetére
Az akkuról nem igazán tudok mit mondani.
Estére általában fel kell tenni tölteni. Ha a lányom nem játszana, netezne rajta amikor csak teheti, biztos tovább bírná.
Általános használattal (amire egy ilyen okostelefont használni szoktak) egy napnál szerintem többet nem bír.
Minden ilyen telefont le lehet meríteni nagyon gyorsan is, ez a használat módjától nagyban függ.
Akku szempontból nézve a legjobb vétel talán a Jiayu G3. (az itt olvasottak szerint bennem ez a vélemény alakult ki)
Ha nem gond, hogy naponta tölteni kell, akkor ár/érték szempontból jó választás lehet.
Sajnos támogatottság terén nem az ajánlott kategória. Eddig nem találtam hozzá romot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest