- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- iGO Primo
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
zolszi #109529 üzenetére
A Meizu 5,5" tepsi kategória, az elefánt 5".
Véleményem szerint, Meizu minőségibb a flyme ugyan zárt, de gyakran frissített, aktív supporttal.
Elefánték szerintem közel nem lesz ilyen support, és minőségi alkatrész, Számomra nem kérdés h Meizu
Véletlenül nem a sima Meizu M2 5"t akartad írni? A Fánifon se rossz, csak sk vélemény... -
istnag
addikt
válasz
zolszi #18342 üzenetére
Először is ROOT kell hozzá,aztán a legegyszerűbb a NoFrillsCPU program a Marketről. Itt annyi kis gond van,hogy 500 MHZ a lövetkező lépcső,amit már sokallottam egy kicsit és Rebbot után nem tudta újra visszaállítani az 500-at sem.Tehát reboot utána újra be kell állítani
Ez csinálom most:
Írtam egy scriptet,ami a /sys/devives/system/cpu/cpu0/cpufreq/scaling_min_cpu értékét átírja 250250-ről 384000-re. Ezt futtatom a Scriptrunner appal. Működik és nagyon egyszerű,csak reboot után mindig le kell futtatani,most azon dolgozom,hogy automatikusan fusson le,ez nem lesz egyszerű. -
istnag
addikt
válasz
zolszi #18334 üzenetére
Bedove X12Első benyomásom az volt,hogy nagyon akad a launcher. (Apex, Nova és a gyári is):
-A megoldás a Nova launcher+meg kell emelni a CPU minimum órajelét (jelenleg 384000),az animációk kiakapcsolása.
Aksi:
-Páromnak nincs mobilnet,de wifin sokat használja,így 1-1,5 nap.
Kijelző:
-Én amoledhez tudom viszonítani,így a következő a véleményem, fekete nincs,szürke van,betekintési szöget nem néztem,de nem lehet túl acélos. A fényerő elég jó.
Kamera:
-Ha jók a fényviszonok elég jó,de nagyon mos a szoftver. Vaku kb a nullával egyenlő.
Ház:
-Hátlap erősebb nyomásra kicsit nyikorog,de ez csak nálam.A telefon meglepően könnyű.
Szoftver:
-Magyar nyelv van, Android verzió 4.0.9,a legnagyobb gondom az,hogy nem tudom kikapcsolni az animációkat,azok nagyon erősek. Netezésben,facebookon,meglepően jól teljesít.
-Wifi:
Ettől féltem a legjobban,alaptalanu,teljesen jó.
-Hangszóró,mikrofon:
A hangerő megfelelő telefonáláskor a másik felet jól érteni, a vonal tiszta. Zene hallgatáskor nagyon nagy meglepés ért,hangszórón keresztül nagyon jól szól,nem annyira doboz hangja van,mint a telefonoknak általában.Összbenyomáson az,hogy nincs mit tagadni érezni rajt,hogy "kínai",de 30000 Ft-ot teljesen megért,lassan sikerül számomra is elfogadható állapotba hozni. Párom semmi pénzért nem adná oda senkinek.
-
sasa311
veterán
válasz
zolszi #17405 üzenetére
A "ROOT jogot" tulajdonképpen egy feltelepített program (vagyis több) adja.
Mivel mikor újra rakod a ROM-ot tulajdonképpen minden telepített dolgod megy a levesbe ami a telefon memóriájában volt, így előfordulhat. Bár nem értem a logikáját, hogyha valaki képes egy magyarított ROM-ot készíteni az 100%, hogy rootolta a telefonját, miért adná a ROM-ot rootolás nélkül...
-
orkester
őstag
-
-
Bargain
tag
válasz
zolszi #16552 üzenetére
4"-os kijelzőhöz dual core, hétköznapi használatra teljesen felesleges.
Akkor ezek szerint csak játékra is kell majd, mert ahhoz szükséges a dual core meg a nagy akkuidő. Vagy az állandó Wifi, facebook az tényleg igényli a nagyobb akkut.
60 dollárral drágább a Lenovo. Végül is nem sok, ha luxust is akarsz fizetni. -
válasz
zolszi #14190 üzenetére
Olyan, mint minden másik MTK6577-es procis, 1GB RAM-os készülék.
Gyors, erős.Kicsit bővebben is írok azért róla. Nálam egy ZTE V970 és egy Zopo 900-as közé ékelődött be a készülék. A kijelzője szép, nincsen vele semmi gond. A kamerája kicsit jobb, mint a v970-é, de nem túl színekkel telített, más szóval kissé fakó. A led jóval erősebb, valóban használható pl lámpaként (a v970 e szempontból siralmas). Az akku a szokásos, tehát nálam rendes használattal (sok telefonálás, naptár, jegyzetek, feladatlisták, állandó e-mail frissítés, olvasás, néha válaszolás, alkalmanként kis net) egy nap, estére úgy 30-40% marad. Aki kevesebbet használja, annak simán elmegy két napot. Játéktól pedig biztosan ugyanúgy gyorsan merül, mint minden más készülék.
Nekem nagyon szimpatikus, főleg mert végre nem a tetején van a bekapcsoló gombja. Masszívan össze van rakva, nagyon jó a készülék bevonata így nem csószik és nehezebben karcolódik, valamint a fent leírtak miatt is.
Persze hibái is vannak:
Amikor megérkezik, akkor szinte semmi nincs a készüléken, neked kell rootolni, majd felhúzni egy olyan ROM-ot, amiben legalább Play áruház van. Ha ezen túljutsz, akkor már csak az lehet esetlegesen zavaró, hogy ha gépigényesebb progit használsz huzamosabb ideig, akkor a készülék felső hátsó része kicsit melegebb lesz.Összességében azt tudom mondani hozzá, hogy megéri az árát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged