- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
Üdv!
Tmallboxtól rendelt G3-mam van, csak rootolt, egyébként úgy használom, ahogy kaptam. Korábban már említette valaki, hogy "szellemérintések" fordulnak elő nála, nos, azt hiszem nálam is ez a helyzet.
Főleg üzenetírás közben jelentkezik, viszont sokszor a menüben lépkedve is fel-felbukkan az opciós ablak. Olyan, mintha a bal oldali érintőgombot nyomogatná az ember. A vissza gombot nyomogatva egy idő után megszűnik a jelenség.
Másnak volt már ilyen problémája? Egyébként most tervezem lecserélni a jelenlegi romot, az megszüntetné a problémát?
-
ZsoAce
tag
Linkelem a JBART progit, a fórumon korábban linkelt webhely már nem él.
Annak, akit érdekel, meg igazából magamnak, mert most nem a saját gépem előtt ülök.
-
Rawulf
őstag
Szintén G3 tulajként ki merem jelenteni, hogy jó lenne, ha minden telefon valami Gorilla glass (-szerű) előlapot kapni.
-
Repp
tag
válasz
actorplant #17988 üzenetére
Egyetértek az előttem szólókkal, szerintem is mindenképpen megéri a + fél giga.
Főleg, hogy utólag meg elég nehéz hozzárakniZsolt_72: Egyébként Te mivel szabályzod a futó programokat?
-
actorplant
csendes tag
Fontos a dual sim, részben emiatt is néztem ki ezt, telenor + T-mobile. Fogom tudni használni mindkettőt?
-
Raqueia
tag
Már nem aktuális a G3 kérésem, holnap megtekinthetek egyet. Kösz mindenkinek aki csak fontolgatta is akár a segítséget.
-
hun_gery
aktív tag
válasz
actorplant #17988 üzenetére
dobd rá azt a pár ezrest, később még jól jöhet az a +fél giga ram, még ha most máshogy is látod.
-
Sanyesz.
őstag
Ebben az árkategóriában a sima Dual Standby telefonok kaphatók. Ami valós Dual Active Standby, az elég erős felárral érhető el. Ha az egyik kártyád net, akkor nem érdemes DAS telefon.
Én is így használom. T-Mobile net + Telenor beszéd. A mobilhálózatok beállításánál érdemes a hanghívást előnyben részesíttetni.
-
actorplant
csendes tag
Most tervezek rendelni Jiayu G2-t, csak azt nem tudom eldönteni, hogy megéri e 512Mb RAM helyett 1024-et választani (6000Ft különbség)
A telefont normál használatra szeretném (nem akarok egyidejűleg több progit futtatni, stb), csak telefonálni, wifizni, GPS néha.
Szerintetek melyikkel rendeljem meg? A Pandawillen 5-7-10%os akció van most mindenre, így 120 dollár lenne.
Köszönöm
-
imis
senior tag
válasz
Sanyesz. #17936 üzenetére
Köszi,
ezek szerint, ha netezek az egyiken, akkor nem maradok le hívásról.
Nézegettem a DSS > DSA megoldásokat, de esetemben nem igazán értem melyik jobb és ahogy nézegetem a telefonokat nem is mindegyiknél említik, csak, hogy "dual sim".Nekem egy netes SIM + normál előfizus SIM -hez kellene (mivel külön simen van a net-előfizum)
Mit javasolnátok, ami már bevált itt a fórumozók között?A Lenovo P770-et nézegettem, de valami hasonló tulajdonságút keresnék 200-300$ között ( ~4.5" kijelző, 2 magos cpu, 1gigás ram, 5-8Mpixel kamera)
-
tiko76
aktív tag
Sziasztok!
Lehet-e valahol jiayu g 2-t 4gb 512 mb rendelni magyar rommal? Vagy van hozzá magyar rom? Én nem találok
-
Vvarpi
tag
válasz
#40993792 #17980 üzenetére
Szerintem senkinek nem kell behúznia a féket, elég nagy az internet elfér rajta még pár fórum.
Az idő majd megmutatja, hogy melyikre van igény és melyikre nincs.
Azért ha valakire számítasz azt nem árt előre közölni vele.
Megsértődni, gyerekeskedni pedig kár bármilyen vélt vagy valós sérelem miatt, abból még soha semmi jó nem sült ki.
Sok munkával türelemmel és egyeztetéssel meg lehet csinálni amit terveztél.
Hajrá -
janez
aktív tag
válasz
Én is sajnálom egyesek hozzáállását. Szinte semmit nem kellett volna tenniük, csak támogatni az ötletet, nem kerül semmibe. Néhány szóval, vagy mondattal.
Én nem úgy nézem a dolgokat, hogy miért jó az nekem, hanem ha esetleg másoknak hasznos lehet, akkor van értelme. -
Sanyesz.
őstag
válasz
Nem jól érted! LámaZ mondatát is rosszul értelmezted, ha beszélhetek az ő nevében. Ő nem téged akart bántani!
Nekem sem veled van bajom.
Én már reggel is leírtam, hogy nekem nem feltétlenül volt szükséges egy külön G3 topik. De ez magánvélemény. Most, hogy már lett, együtt élek a helyzettel. Ettől még az új topik mehet (menjen is) az előre elgondolt kerékvágásban. -
Sanyesz.
őstag
-
fPApi
őstag
Jiayu G2S-re tud valaki kipróbálható/használható ROM-ot?
-
save
tag
válasz
encore22111 #17972 üzenetére
-
Raqueia
tag
Kedves G3 tulajok!
Kétkártyáskínaicsoda vásárlás előtti hármas befutóm:
- Huawei G500 pro
- Jiayu G3
- Amoi N821Budapesti tulajok segítségét kérem abban, hogy élőben is had nézhessem meg a G3-at a végső döntés előtt. Aki rám tudna szánni pár percet az kérem jelezzen privátban!
Előre is köszönöm!
-
mikrofon
veterán
válasz
hevizms #17969 üzenetére
Úgy működik, hogy a hozzászólásódát ezzel kezded:
Kérem a moderátort rakja bele az első hozzászólásba. Majd leírod a szöveget. Ezek után a Moderátort keresek a FÓRUMHOZ! fórumba írsz egy kérést, ahol belinkeled, hogy mit tegyenek és hová! Ezt célszerű nem egyesével kérni, hanem hetente kéthetenete, összesítve írtok egy kérést. Egyébként, ha egy moderátor éppen a fórumotokban jár és lát egy olyan hozzászólást, ami azzal kezdődik, hogy Kérem a moderátort rakja bele az első hozzászólásba. akkor ha van ideje kérés nélkül, magától is bele rakja. Nálunk a Lenovo A789 fórumban így működik... -
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
Ami miatt jobb egy külön topic hogy az első hozzászólásban az összes oldal vagy letöltés linkjét bele lehet tenni és amikor egy új tulaj érdeklődik már lehet is az első oldalra irányitani.
Bevallom sokszor én is keresgetek vissszafelé a topicban egy-egy link után.Elég fárasztó.Sokkal egyszerűbb lenne ha egy oldalon lennének ezek. -
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Elnézésedet kérem én azért nem irtam privit mert nem gondolnám magam abszolút szakembernek(amúgy köszönöm az elismerést,de túlzó).
Én csak összeszedtem a cwm felrakásához amit tudtam,mert úgy éreztem ez az első lépés afelé hogy cserélgethessen az ember romot.
Tehát hogy ne húzzam az időt,szerintem is teljesen jogos az igény egy külön topicra,ez mindenki érdeke.
Nyiss egy topicot vagy ird át egy meglévő első sorát azt tedd be a linkeket amit kell.
Nekem mindegy ki indit egyet,csak a lényeg hogy mindenki azt használja.Vagy van akkor most vagy nincs?
-
mikrofon
veterán
Érdekes ennek a fórumnak a hozzáállása, közösségi szelleme...
Idáig sokan G3 külön fórumot akartak. Van aki azért mert van neki ilyen, és egyhelyen akarja olvasni az összes készülékspecifikus dolgot.
Van aki azért mert nincs neki ilyen készüléke és a készülék specifikus dolgokban nem akar elveszni....Most, hogy kész a fórum, öröm és boldogság helyett megy a siránkozás, panaszkodás, kritizálás... Ahelyett, hogy mindenki eldöntené, hogy melyik fórumot mire és hogyan használja, melyikbe mit ír.....
-
mikrofon
veterán
válasz
encore22111 #17911 üzenetére
A kedvencekkel megelőztek!
Egyébként pedig a Kedvencek alsó részén megjelenik a gyakran hívott számok listája is. Ez nagy segítség!
Köszi a beszámolót, ezek szerint, jó kis telefon!
Tehát az etotalk MOD ROM-mal teljesen használható?
Ez jó hír, mert a telefon fórumában mindenki szenved, hogy nincs hozzá normális ROM... -
Dominó85
addikt
Nem vagyok megsértődve.
Szerencsére a saját lelki világommal én vagyok a legjobban tisztában. Ide is, oda is fogok majd nézegetni, de írni inkább ebbe a topikba fogok, már megszoktam. Én nem kerülgetem más telók HSZ-eit, azokat is tisztességgel elolvasom és értelmezem. Ki tudja, lehet bennük olyan infó, amit G3-on kipróbálva tökéletesíthető a teló.
janez
Ne add fel.Nem olyan nehéz követni ezt a topikot. Amennyiben mindenki megpróbál a lehető legtisztábban fogalmazni, hogy miről, mit szeretne elmondani, kérdezni. Nem lesz itt gond.
-
janez
aktív tag
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Szerintem nem az a lényeg, h pörögjön ezerrel ez a téma, hanem átláthatóbb legyen. Egyre több és több kínai dual simes készülék fog gazdára találni és lassan nem fogjuk tudni ki kivel van. Aztán én sem fogok mindennap idejárni, de majd kapom az értesítő rios emaileket a hozzászólásokról, de én nem szetetném hetente több száz hsz közül szűrögetni a G3-ról szólókat. Inkább hagyom az egészet.
Nem teljesen mindegy ki nyitja a topikot? Én is megtehettem volna, de miért írjam le ugyanazt, amit már mások leírtak?
-
gabor#
tag
válasz
gipsztigris #17943 üzenetére
tmallbox Feb21 után kezd majd postázni ahogy látom... én is azon gondolkodom h várjak vagy próbáljak ünnep alatt rendelni
-
save
tag
De, Dominó85, meg vagy sértődve. Lehet én is meg lennék a helyedben.
Igazából nekem tökmindegy hova írok, hol olvasok. Zsolt_72 megtette.
Én határozottan támogatom a saját G3 rovatot. Egyre több embernek van, és engem csak ez érdekel.
Nem szeretném időmet más témák kerülgetésével tölteni.Az hogy mit tudok hozzátenni a témához, nincs összefüggésben azzal, hány hsz-em volt már.
A hatékonyságot tartom fontosnak. Nagyon sok segítséget kaptam innen (Kiváltképp Sanyesztől), szeretném ezt támogatni, "meghálálni" saját tapasztalataimmal, gondolataimmal. -
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #17951 üzenetére
Francért lakok tőled ilyen messze... Szívesen elhívnálak téged meg még jó pár kollegát egyszer serezni. Őszintén szólva csak pár ember szemét szúrja a sok G3, de ez mindig így lesz. A "senkit nem érdekel" kategória. Ezért is írtam, hogy a cikkemet toldozgatom/foltozgatom az idő haladtával. Az aktualizálás mindig jó dolog és életben tartja a cikkem (lásd 101 komment, atya-gatya). Tiszteletem.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85 #17948 üzenetére
Érdekes dolog ez, egyfajta ördögi kör. Többen is nyithattunk volna G3-nak topikot. Én csak a magam nevében beszélek, amikor azt mondom, nekem nincs időm napközben ilyen szinten foglalkozni a témával, mert dolgozni is kell.
Nekem is feltűnt, hogy olyan kolléga nyitott topikot, akinek nincs is ilyen készüléke.
Emellett olyan másik kolléga szedett össze linkeket, akinek 2 hozzászólása volt az elmúlt 6 évben. Ez nem bántás, csak nyilván nekik sokkal kevesebb tapasztalatuk van éppen arról a készülékről, amelyről próbálnak írni. (Az már csak apróság, hogy GPS buherálás tőlem lett idézve, de azt nem én írtam).
Megsértődni nem érdemes ezen senkinek. Én csak apró betűvel jegyzem itt meg, hogy nekem jó volt ez a topik is, nem éreztem affinitást külön tenni a G3-at. Gyakorlatilag kiürül ez a topik, ha "elmegy" innen ez a téma, mert éppen a G3 miatt volt sokszor pörgős.
Időnként beesik egy "Mi a véleményetek erről..." kolléga vagy "Hol vegyem meg, mennyi a VÁM+ ÁFA..." kérdés.
Lehet, hogy "csak" az első hozzászólásban kellene egy külön részt szentelni a G3-mal kapcsolatos infóknak, linkeknek? -
válasz
kisbuba #17949 üzenetére
Várd ki a vámolás végét. Minden küldemény vám elé kerül. Legfeljebbbizonyos érték alatt nem kell fizetni.
Két napon belül kirderül. Ha egyszer hirtelen azt látod, hogy bejövő küldemény vámkezelve, akkor kész is a vám. Ha azt látod, hogy "küldemény visszatartva további ....", akkor lesz egyéb kööltséged is. -
kisbuba
tag
Sziasztok! Rendeletem egy Jiayu G2S-t, ami megérkezett Magyarországra, de a Magyar Posta nyomkövetésénél olvastam, hogy "Küldemény vám elé állítva". Ez most azt jelenti, hogy biztosan vámolják?
Remélem nem!
Ha igen, mit tudok tenni, hogy kevesebbet fizessek. -
Dominó85
addikt
Az elmúlt napokban szedegettem össze az infókat a G3-ról. Tegnap még abszolút nem volt meg minden fontos részlet. No meg ezért is vártam a G3 szakik jelzését privátban (Sanyesz,, hevizms, ...), de mivel egyikőjük sem írt nekem, így hagytam a csudába. Nyilván van elég dolguk így is, tehát nem felrovásként írtam.
Én továbbra sem tartom a G3-at csúcsmobilnak, csak egy átlagosnál jóval jobb készüléknek. Azért sok embernek zavaró például a GPS gyengesége, vagy pontatlansága (van akinek pedig nincsen vele gondja), egy csúcsmobilnál nincs olyan hogy egyik készüléken ez jobb mint a másikon (házon belül, azonos szériánál). Az árat a kínaiaknak köszönhetjük, így ebben lehet igazságod.
Tényleg egy dolgot sajnálok, hogy a kollega önkényesen csinált egy kicsit erős címmel illetett új topikot úgy, hogy még csak most rendelte meg a készüléket. Mindegy, mint mondtam, nem vagyok megsértődve (miért lennék
), de innentől kezdve oldjátok meg ti. A cikkem marad és frissítgetem, aktualizálom az árát stb. Azzal is fenntartom az érdeklődést a telefon iránt.
üdvszerk: OFF topic
-
janez
aktív tag
válasz
Dominó85 #17945 üzenetére
Most nem tudok igazat adni neked. Ott volt a lehetőséged a topicnyitásra. Határozott szándékkal kellett volna kinyilatkoztatnod, hogy te nyitsz egyet. Igaz Zsolt72 is közölhette volna a nyitási szándékát. Én tegnap javasoltam hogyan lenne korrekt.
Na de semmi baj, ne álljunk meg félúton. Ha van rá lehetőség, töröltessük az első hsz-t, vagy a másodikat mondjuk te, légyszíves töldsd fel tartalommal, ha már senki nem vállalja. Azért is gondoltam rád, mert neked már van egy jól összeszedett leírásod ill. teszted.
Nos??
A G3, mint készülék, eléggé csúcsmobil szerintem. Házon belül mindenképp. Egészen a next generációs, négymagos processzorok megérkezéséig. Attól, hogy nem 180000 Ft, még csúcskészülék.Uraim, oldjuk már meg ezt a topik kérdést, ne tököljünk.
-
ctibor
senior tag
válasz
hunaqua #17941 üzenetére
A ThL W5 is megoldva!
Elárulnád, hogy ez mit jelent?
Feltetted a 4.1 ROM-ot? Ha igen, hogyan rootoltad és magyarítottad utána?
Én most vacillálok, hogy próbálkozzam-e. Egyrészt nagy a csábítás, másrészt viszont van egy jól működő, magyarul is tudó 4.0 rendszerem, félek, hogy elb..-om...
-
Dominó85
addikt
válasz
#40993792 #17942 üzenetére
Szia, jó hogy nyitottál neki egy topikot, de az első hozzászólásba a készülék hovatalos specifikációja mellett az elérhető romokat, hevizms CWM leírását linkelve és további hssznos tudnivalókat (gps, 3G, duál SIM-mel kapcsolatos kérdések) kellett volna tenni. Így is elkerülve azt, hogy 600 PH-s ugyanazt a kérdést/problémakört feltegye. Valamelyikünk kérte is hogy mielőtt valaki új topikot nyit neki, ezeknek járjon utána. A topik címe (kínai csúcsmobil) pedig sántít. Ez egy igényesen összerakott középkategóriás, de ár/értékben kiemelkedő telefon.
Pont most szerettem volna megkérdezni titeket arról, hogy nyissak-e akkor a G3-nak egy összeszedett első hsz-es topikot (szenvedtem itt feleslegesen az infók összegyűjtésével...). De ezek után ha meg is tenném hallgathatnám egy modi panaszát, minek nyitottam még egyet. Na mindegy... nekem marad ez a G3 fő topikja.
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17943 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
Jó reggelt!
Köszönöm a tegnapi tanácsokat, linkeket! Meg lett a befutó a kölyök részére. EZT vettük meg végül.
Remélem február végére megérkezik, és nem kell rá fizetnem vámot, és(vagy) áfát! Eddig az ára teljesen rendben van, főleg, ha az itthon kapható Blade3-hoz hasonlítom. Ezért fizettem 34.733 forintot, a Blade3 pedig Praktikummal kerül 44.989-be.
-
hunaqua
addikt
A ThL W5 is megoldva! ( a Rom fordításáért Köszönet Sanyesznak!
)
-
bigrock
addikt
Üdv a tulajoknak!
Valahol olvastam, hogy a dualsim/dualstandby telóknál amennyiben az 1-es slot-ban lévő kártyával mobilnetezek, de nincs meg a minimum 3G térerő, akkor a másik slotban lévő kártya elérhetetlen GSM hívás esetén. Ez teló specifikus, vagy mindegyikre vonatkozik?
Köszi! -
V889M tulajdonosok figyelmébe:
Van működő CWM, lásd az erről szóló bejegyzést.Illetve magyarított ROM is elérhető.
-
hevizms
addikt
válasz
gipsztigris #17934 üzenetére
Igen köszönöm közben már megoldódott.Tévedtem,igaz nem is nagyon jártam utána.Egyszer irták hogy nincs hang JB alatt azt nem is keresgettem utána.Csak most felvetődött a dolog.
-
imis
senior tag
kérdésem volna,
van egy sim normál előfizetéssel és egy sim internet előfizetéssel, ha ezeket egy ilyen dual simes telefonban egyszerre azaz egy-időben is tudom használni? -
Vvarpi
tag
válasz
balazs1011 #17917 üzenetére
Esetleg tedd fel ugyanezt a kérdést az antelife.com-nak.
Email: tech@antelife.com
Ha nem közvetlenül tőlük vetted, akkor próbálkozhatsz az eladónál, de nem látok rá sok esélyt. -
Maximum1
őstag
válasz
balazs1011 #17928 üzenetére
Ez nem a rendörség, ennyit lehet látni az adatokból amiket küldtél.
Te a garancia miatt aggódsz, erre írtam egy alternatívát.
Tudod honnan jött, megvannak a papírjai, nem kell több. -
hevizms
addikt
-
Maximum1
őstag
válasz
encore22111 #17923 üzenetére
Legegyszerűbb módja: asztali gép, gmailba belépsz, baloldalt gmail felirat mellet egy kis 3szög rákatt, ott címtár, amikor végeztél a szerkesztésekkel akkor nyomsz egy szinkronizálás frissítést a telefonon, vagy megvárod amíg magától frissíti.
-
-
encore22111
csendes tag
válasz
Black&White #17914 üzenetére
Köszi, az volt a gond, hogy minden névjegy kétszer szerepel (simen lévő és a telón lévőt is mutatja) és amelyik mellett a sim ikonja van, annál nincs ilyen csillag, de a telón lévőknél van és azokat sikerült betenni a kedvencekbe.
-
Maximum1
őstag
válasz
balazs1011 #17917 üzenetére
Valahol Miskolcon.
RC146221638HK
Szerintem ezekkel az adatokkal postázhatod www.antelife.com-nak baj esetén, gondolom doboza és a imei matricái megvannak.
Kb. 3 ezer a posta és 1-3 hónap az átfutás. -
Echoo
senior tag
válasz
Sanyesz. #17919 üzenetére
Már vissza is álltam. Csak ha egyszer lesz hivatalos JB, talán én is szeretném majd frissíteni. Vagy én innentől örökre ICS-re lettem kárhoztatva?
Vvarpi: Lehet, hogy egyelőre feladom.
Más: Milyen időjárás/óra widget kompatibilis a kijelző felbontásával a Fancy Widgets-en kívül? A megvásárolt HD Widgets sajnos nem jól jelenik meg.
-
Vvarpi
tag
Ha egyszer előjön a hiba, akkor már hiába rakod be a másik simet nem javul meg.
Újra kell telepíteni és utána berakni a kártyát.
A T-mobil vario feliratú kártyával megy (kipróbáltam). -
balazs1011
aktív tag
www.antelife.com
Order number: #100008976 (January 10)
Paypal transaction id: 35V65830U6215653L
Shipment #100003463
Tracking: RC146221638HKEzekből az adatokbó hogyan tudom kideríteni hogy ki az eladó ,és kinél lehet esetlegesen a garanciát érvényesíteni,ha netán gebasz lenne a telóval?
-
Vvarpi
tag
Ez a probléma jelentkezett G2-nél is.
Valószínűleg csak a simkártya cseréje oldja meg a problémát.
Vodafonnál megkérdeztem és ingyen cserélik, csak még nem volt lelki erőm előkeresni a szerződést meg visszamenni.
T-mobilos kártyával működött rendesen, bár ez jóval fiatalabb.
Szóval ne add fel. -
orkester
őstag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Közben rájöttem. Az ashell programban be kell pipálni a Root lehetőséget majd File Explorer gomb. Ott data/data/com.android.providers.telephony/databases/telephony.db, majd Yes és ott siminfo>Data
Itt látható a 2 sim azonosítója. Ha jól emékszem itt volt a Vodás simemnek jóval hosszabb az icc_id száma.De most ICS van, így itt csak annyi a különbség, hogy a Vodás csak szám, a Teleonoros vége "f", minden más szám. Hosszban u.a. Lehet ezt a betű karaktert azonosítja rosszul a JB, nem tudom.
-
Black&White
addikt
válasz
encore22111 #17911 üzenetére
Névjegy megtekintését választod (hosszan nyomj rá), majd felül a név mellett lesz egy csillag.Arra bökj rá!
Köszi a beszámolót! -
-
Echoo
senior tag
válasz
orkester #17908 üzenetére
Kipróbáltam 3 féle jb-vel. Az orosz oldalon lévővel, a magyarosítottal, és egy 118Mb-s update-val is. Minden esetben a com.android.phone másodpercenként hibaüzit dob. Van itthon telenor microsimem, azzal is ugyenz a helyzet. Visszatolom a 4.0.4-et. Nekem nem lesz JB-m.
-
encore22111
csendes tag
Lenovo P770 vélemény:
Múlt kedden rendeltem és tegnap (hétfőn) már hozta is a futár. Etotalk-ról rendeltem, rootolva, eto mod rommal, kértem, hogy ajándékként adják fel és DHL-el hozattam. Nem kellett vámot fizetni, rajta volt a matrica, vagy mi, hogy "vámkezelve, alacsony értékű tárgy", vagy valami ilyesmi szöveg. A lényeg, hogy nem kellett vámot perkálni
Összesen 285 dollár volt (minden költséggel együtt) és ez a készülék röhögve megért ennyit. A tulajdonságait nem részletezem, azt mindenki ki tudja keresni, de piszok gyors a 4.1.1-es android és amin meglepődtem, hogy nagyjából magyarul indult a telefon. A nagyjából annyit jelent, hogy a szövegek többsége magyar, de néhol akadnak angol szavak is, olyan mintha a magyarítás olyan 80%-ban lenne csak kész. Nem zavar, sőt arra készültem, hogy angolul fogom használni, de így még jobb.
Ami nekem fontos volt (ezért választottam ezt a készüléket és rootoltattam), hogy támogatja az OTG kábelt (ilyet kaptam mellé ajándékba). Azaz rádugok egy pendrive-ot rögtön látja nem kell semmit bűvészkedni semmit. Egeret és billentyűt is rá lehet így kötni egy USb hubbal (Youtube-on van is erről videó) és azok is azonnal működnek. Van egy DSLR fényképezőm, amit főként videózásra használok és leszedtem a DSLR controller nevezetű béta programot. Rákötöttem a fényképezőt a telefonra, elindítom ezt a programot és máris külső monitorként funkciónál a telefon, azaz azt látom, amit amúgy a kamera LCD-jén látnék. Ez akkor jó, ha olyan pozícióból filmezek (pl.:lentről, vagy sarokból), ahonnan nem látom a kamera LCD-jét, így a telefonon látom és onnan érintéssel vezérelhető minden: zoom, felvétel, színek, stb... Szóval a készülék megspórolta nekem egy külső monitor árát
HD videókat viszi, még a full HD-t is lejátsza feltéve hogy egy rendes lejátszót telepítünk rá (pl bs player), szép képe van, gyors, kényelmes, hogy nem kell cipelnem a céges, valamint a privát telefonomat is... Szóval ennyi pénzért ez ajándék....
Kérdés: Van a telefonkönyvben kedvencek fül, de hogy az úristenbe varázsolom be oda azokat a névjegyeket, akiket akarok? Sehogy nem engedni....
-
Repp
tag
válasz
Sanyesz. #17895 üzenetére
Konkrétan én is töröltem előtte is, utána is cache-t és dalvikot is, datát nem. Nálam semmi probléma.
Viszont nem tudom észrevette-e valaki, hogy 4.0.4-gyel 5000 körüli pontokat csinált az antutu, ezzel meg 4100 fölé nemigen megy. Viszont a processzor kezelést jobban megoldották: ondemand governorral hajlandó használni mind a 6 frekvencialépcsőt.
-
orkester
őstag
[link]
U.a. lesz sajnos a simmel.Anno azt az infót kaptam privátban, hogy a 64kbyte-os simmel van gond. Nem rég megnéztem adatbázis kezelő programmal, hogy igen, a Telenoros kártyámat sokkal rövidebb kódsorral regisztrálja be. Most nincs előttem pontosan hogyan csináltam, de az biztos, hogy ezt és ezt használtam.
-
orkester
őstag
Igen, bár nem igazán értem a miértjét. Az oroszok egyszer sem panaszkodtak erre, amelyik fórumon olvasgatok. Így ott vagy mindenkinek micro simje van, vagy ott a nagyobb méretű is más rendszerű. Nálam a Vodás micro megy, a Telenoros (Dejuice) normál nem. Pedig utóbbi még újabb is.
Szerk.: Sim nélkül nálam ment.
Sanyesz.: Akkor már végképp nem értem mi lehet a gond...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged