Hirdetés
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz
Ádibádi
üzenetére
A root linkre fentebb less rá, a Google playre pedig keresd meg a kolléga megoldását a logouton, az olcsó tegra3as ZTE írásban olvashatsz róla...
-
válasz
Ádibádi
üzenetére
Telefonról írva nemigen volt kapacitásom mindent kifejteni, de eléggé biztos vagyok benne, hogy ez a weboldalon feltüntetett ár-készülék-rendelhetőség trió nem lesz még egy ideig valós. Vagy küldenek egy így kinéző készüléket, de nem ez lesz a hardvere, vagy nem ennyi lesz az ára, ha most veszed meg, vagy - ami a legvalószínűbb - idén még nem lesz ez a kezedben. Ezzel hódított a Hootablet is, hogy egy nem igazán elérhető készüléket (G3) elérhetőnek tüntetett fel, amivel sok rendelést ért el, csak nem jött telefon.
Ebből a négymagos készülékből még egyenlőre csak pár darab lehet, de persze el kellett küldeni tesztre egyfelől hogy a hibák előjöjjenek, másfelől pedig jól jön a figyelem fenntartása is (de inkább az előbbi a fontos).
Majd 2013. első felében érdemes ezek után ácsingózni.ÁrPi2 @ 10203:
Valóban hasonló árban van az N1, mint a V970, de valahogy én is inkább a V970-et rendeltem meg. Részint mert amikor rendeltem még nem volt elérhető N1, részint pedig nem akartam várni, mert a ZTE megbízhatóbbnak hat számomra, még ha kicsit kevesebbnek is hat a technikai adatlap alapján.
Persze lehet, csak túl félős vagyok... -
fecg21
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 emelt kapacitású 3520mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 Pro emelt kapacitású 3410mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 14 emelt kapacitású 3580mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Less már erre a benckmarkra rá: (720Ps kijelző)