- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
Na igen, de 99 ft-al drágább mint az e - nél! Nem szórom én a pénzt!
De köszi,körülnézek!
Ez a p70 egy-fél collal nagyobb lenne nem is gondolkodnék! De muszáj,hogy nagyobb legyen mint a szomszédé!
Van már valahol teszt p70? Főleg a gps-foto érdekelne.Ez most akkor nem dual? Mert hülye azért nem vagyok?
-
zarew
senior tag
Az edigitalon kívűl tudtok másik hazai shopot ahol 10 hóra 0 thm el adnak dualsimes telót?
-
zarew
senior tag
Most ,hogy így mondod,mintha a legelső gyári rom meglenne. De az biztos,hogy a gyári alap romot is probáltam. Az összes need rom os . rommal kipróbáltam vagy 8-cal. Mindegyikkel szar. Nem lehet úgy elállítani a gps-t hogy rom-tól függetlenül? De meguntam szórakozni vele nem vagyok vérprofi,mindent úgy nézek le lépésekként a netről. Egyszer fél napig küzdöttem az életéért,mire újraéledt.
Inkább most szakemberre bíznám. De itt a szomszéd gsm -es azt mondta,ilyen szar klónokkal nem foglalkozik,ezeknek zárt oprendszere van. De ő profi volt!
Pedig mondtam neki te meg Dolly klón vagy,de nem értette. -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Van egy THL W5 -öm. Régebben agyon rom-oltam. A gps hihetetlen gyenge lett, a fényképező,pedig ha nem jelölöm be a HDR-t rózsaszínü képeket csinál. Akkor raktam rá több rom-ot de ezek nem javultak. Én mégis úgy gondolom ,hogy nem hardveres a probléma.A topikban fellelhető gps ráolvasásokat megcsináltam,de semmi változás. A telefon egyébként hibátlanul teszi a dolgát.
Keresek valakit aki szoftveresen rendbe hozná, ismert és megbízható! Tudtok ilyet (Budapest) ? -
zarew
senior tag
Sziasztok!
Van valami egyszerű megoldás arra,hogy az igazi sd kártyát használja a telóm,illetve a belső tárhelyet egyberakni.Mert folyton vinnyog hogy nincs elég tárhely. Az sd maid és a app2sd sem segít. MTK6577 éc CWM van rajta rootolt. Valami link ? -
zarew
senior tag
Sziasztok!
THL W5 ügyben szeretnék segítséget kérni,ha van ilyen valakinek!
Valamiért elromlott az amúgy sem izmos gps,most 15 perc alatt szed össze 3 holdat ha jó kedve van.Ezért teljes visszaállítást csináltam ,de nem változott semmi.Az összes ajánlott gps javító programot kipróbáltam,semmi javulás.Valamint az is idegesít,hogy van egy belső adattároló 821MB,ez midíg betelik.Egy belső tárhely ami 1,96 GB félig sincs,meg ügye az sd kártya.
Tehát az a kérdésem,hogy van e egy Magyarul tudó újabb Rom amiben a fent vázolt gondok javítva vannak? A needrom oldalon valamelyik esetleg?
CWM v5.5.0.4 van rajta. Köszönöm előre is! -
zarew
senior tag
válasz
instantwater #43095 üzenetére
Dettó, lefagyott mint állat,de lehet a számos klikktől.
-
zarew
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani a menüben a hívásátirányítást? Sehol dem találom. Android 4.0.4 THL W5 teló. -
zarew
senior tag
válasz
ctibor #18883 üzenetére
Szia ctibor!
Sajnos nekem még nincs meg a Magyarítás nem elég világos a menete, a leírások nagy részében hivatkoznak olyanra amiről gőzöm sincs. Igazából arra várok valaki csináljon ehhez a telohoz hülyebiztos leírást. A root-ot megcsináltam. Jó lenne a led villogtató megoldás is. A telefonkönyv is elég furcsa,hiába írom be a kontaktot,semmit nem talál.Természetesen benne van a telefonkönyvemben,és minden kontakt láthatóvá van téve. különben nagyon stabil telefon,voipozni,és filmet nézni szoktam. A két kártya kezelésére lehetne tökéletesebb a tárcsázó ennyi a hibája. És kár,hogy nem lett annyira felkapott. -
zarew
senior tag
Egy info a ThL W5 -ről.Első perctől kezdve tökéletes és erős a GPS vétel.Igaz mindent bepipáltam és nettel....
-
zarew
senior tag
Na volt egy kis időm összehasonlítani a régi defym és az új ThL W5 kijelzőjét.Megállapítottam,hogy a defy nek nagyobb a fényereje,és fehérebb a képe. Bár pl.az SGS -eknek szerintem még sárgásabb. Viszont szerintem elég jó fotókat, videókat készít. Azért szívesen melléraknám egy G3 nak.( napközben a Garay téren ) Szerintem a fényerő függ a kijelző méretétől is, de nem értek hozzá.
-
zarew
senior tag
válasz
hunaqua #16392 üzenetére
Szia!
Hát nem sokra. Otthon valahogy rootoltam. De a munkahelyi laptopom nem akarja felismerni,pedig itt lenne időm rá egy kicsit. Nagyon zavar, hogy van 804 mega internal storage , és 1.96 GB phone storage. Azt hiszem ezt nevezi a telefon sd kártyának. Ezeket kéne egybe rakni. Az igazi kártyára még nem bírtam telepíteni. Van egy csomó Titánium metésem,de valamiért nem találja őket a kártyán. A Magyarításba sem vágtam még bele.Működő képlopót sem találtam még ami van az csíkoz. Remélem mielőbb megjön mindenkinek, és lesz leírás bőven. Különben nagyon jó kis teló. -
zarew
senior tag
Urak!
Valaki linkeljen megoldást a particionálásra, mert jelenleg a telefonom a belső 4gb memóriából 2gb-ot használ sd kártyának. Az igazit nem akarja. Többször volt róla itt szó,csak akkor még nem voltam érintett,és most nem találom. Már szerencsésen rootoltam. -
zarew
senior tag
13 nap terhes várakozás után megszületett a ThL W5 ös drágaszágom. 2 akkuval, keménytok és fólia ajándékkal érkezett. Ha ezt tudom nem vadászom fóliára egy napig! Amúgy meg vagyok vele elégedve,de a defy után azt hittem leesik az állam a kijelzőtől.Hát nem rossz ,de semmi különös.
ctibor után megpróbálok anyanyelvet rakni rá . Na meg rootolni. Ha tud valaki valami szájbarágós leírást linkelni,ne tartsa vissza magát.ctibor Köszönöm a nép nevében! Majd lehet molesztállak W5 ügyben
-
zarew
senior tag
Ügye a class 4 kártya bármire elég ezekben a telókban ?,film,zene stb. Nem kell gyorsabb? Valakinek konkrét tapasztalat?
Köszi -
zarew
senior tag
válasz
berigazek #14832 üzenetére
Sokáig tököltem,hogy ezt,vagy a zopo 900-ast. De féltem az 5,3-tól meg ennek nagyobb a felbontása. Az én szemeim is kinyiffantak a 2 év androidozás után. Így 40 és a halál között remélem elég nagy lesz ez is. De ha lötyög a kezemben eladom anyagárban és jöhet a 900 as.
-
zarew
senior tag
na most megrendeltem egy THL W5 öst a hangya életűektől ingyen postával. Az erő legyen velem! 49394 ft lett a 213.99 dodó. És közben megittam egy üveg pezsgőt. Jól csináltam?
-
zarew
senior tag
válasz
csepelball #14794 üzenetére
Ébrejetek már fel! 1.ezek egy kártyások. 2.még egy rendes fotó sincs róluk.
-
zarew
senior tag
Szasztok!
Egy THL W5 öst néztem ki magamnak. A magyar nyelvet viszont csak az etotalk nál adják ahol az ár nem a leg kedvezőbb . Érdeklődnék tulajoknál,hogy a magyarosítás megoldható önkezüleg is? Valami jó kis fóruma van-e ennek a készüléknek? -
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
válasz
turkburk #7875 üzenetére
Mondtam,hogy ez a 3. neve ugyanannak a cégnek,amit biztos tudunk.Miért hagynák abba?Ezektől soha senki nem fog telefont kapni. Én érzem magam csalónak ,hogy Zopo 900 ért 80 vagy mennyivel kevesebb pénzt akartam adni mint amennyit az összes többi kereskedő kér. Nincsenek csodák,ismét rájöttem. Csak csóri userek,mint én.
-
zarew
senior tag
válasz
nyuszi123456 #6951 üzenetére
Ja, csak ettől a cégtől még soha senki nem kapott itt semmit. Ez a szépséghibája. De tudjuk a remény... És NE legyen igazam.
-
zarew
senior tag
Olvasgattam a kedvenc kereskedőnk hoo.. után. Az oldaluk úgy néz ki egy ecoolgate nevű oldal folytatása ami etechshow című oldal folytatása. Keressetek rá a nevekre néhány fórumon említik őket.
De az tény,hogy a PayPal biztonságos ha bármi bibi van visszakerül a pénz.Tudomásom szerint. -
zarew
senior tag
Most nézem, a Zopo 900 nak nincs jelző led az elején.....Hogy valami mindíg hiányzik
Tudtok olyan telót ami ilyen jelző ledes, és ennyit tud mint az említett Zopo. ( min. 5" ) ? -
zarew
senior tag
-
zarew
senior tag
33 perc alatt jött a válasz :
Dear Sir,The Zopo ZP900 dark blue phone is in stock now,you can shop it on us!
We can set the language in Hungarian before send!Regards!
Hootablet.commost már bennem is elindult a mohó kisördög
negyvenegy-kétezerért pfff...
-
-
zarew
senior tag
válasz
janakbacsi #1013 üzenetére
na jó akkor megnyugodtam.
-
zarew
senior tag
válasz
janakbacsi #1004 üzenetére
Szia!
Kérlek áruld el miert adod el az egy hetes várva vart telódat?Van valami ami nem tetszik benne? -
zarew
senior tag
A fenti hely szerintem megbízható.Ha 200 fölött rendelsz ingyen küldik.Kb 60 szor rendeltem Kínából (Hong Kong)és még mindig megjött.Olyan is volt,hogy az ünnepek alatt rendelt cucc 5 hétig utazott,már az eladó újból el akarta küldeni a 25 dolláros alkatrészt.Aztán mégis megjött.Persze az EGY!!! dollárért ingyen postával érkező 5db kijelzőfólia darabja 2 hétig tartott.De megtanultam legalább feltenni!A minőségre persze figyelni kell.A nagyon olcsó terméket persze jó lenne előbb kézbe fogni.Én éppen ezért rendelnék márkásabb telót:ZTE,Lenovo stb.esetleg külföldi teszteket elolvasni.Szóval én jobban bízom bennük,mint a német ebay-on seftelő kitudja milyen népekben,meg sajnos itthon is akad szélhámos.
De persze ez csak az én véleményem. -
zarew
senior tag
ZTE U960 70-ből kijönne.Ilyen nincs senkinek?
-
zarew
senior tag
Tehát ha jól láttam,dual aktív egyedül a ZTE U960 -as van.Utálok magyarázkodni,hogy miért azt hallja a hívó,hogy nem kapcsolható.A postafiók is gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged