- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #16993 üzenetére
Nincsen recovery a G3-mon, vagy legalábbis nem néztem. Amióta fPApi-tól megvettem, csak pár apk-val bővült a teló. Eddig December óta egyszer sem volt kikapcsolva. Nem merek benne turkálni, főleg, hogy holnapután lesz a záróvizsgám és nem szeretnék a ZTE Blade-be visszaköltözni a G3 téglásítása miatt.
Repp
Nekem is csak ezt a 2 frekvenciát dobja be. Pedig én még OC-olni is szeretném kicsit, ha már létezik 6577T, ami szimpla 6577OC. -
gjoe
addikt
Sziasztok!
Van valaki aki találkozott már ilyennel?
Valami vélemény kellene. -
Repp
tag
G3 tulajok!
Tudja valaki hogyan tudnék CPU governort váltani? Jelenleg Hybrid módban van, de valamiért nem akarja használni a köztes frekvenciákat(500, 667,750,834 MHz), csak a 250 és az 1001 MHz-et használja a deep sleep-en kívül. Kísérleteznék más vezérlővel, csak nem tudom hogy fogjak neki
-
Sanyesz.
őstag
válasz
hevizms #16991 üzenetére
Itt ugye ezt írják: "Kamera geht, Probleme bei Panoramabildern, PhotoSphere funktioniert aktuell nicht."
Tehát a kamera működik, a parorámaképpel vannak bajok, ahogy Te is írtad, illetve maga a PhotoSphere nem megy. Ez magára a telefonra közvetlenül felmásolható PhotoSphere csomagra vonatkozik.
Amire konkrétan én gondoltam az az ebben a bejegyzésben szereplő kamera kiegészítés.Domino85: Próbáld ki. Mentsd le system/apk/Camera.apk-t, illetve a system/lib és system/lib/hw mappákban a cserélendő .so fájlokat. Utána másold a helyükre az újakat és add meg a szükséges jogokat Android Commanderrel vagy Root Explorerrel.
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz. #16990 üzenetére
Wááá, kicsúsztam a szerkesztési időből...
Természetesen a kérdésem az lett volna, hogy ICS alá bevarázsolható-e valahogyan az az apk.hevizms
Nyers fordítás:4.2 Kamera(a 4.1.2-Firmware számára, Jiayu-általi ROMok esetén alkalmazható)
Kamera megy, probléma van a panorámaképekkel, PhotoSphere sem működik.
Telepítés:
- Meglévő Galerie-App-ot (Gallery2.apk és Gallery2.odex) eltávolítani (Backup!) vagy az adatvégeket megváltoztatni
- Letölteni az adatokat, majd ide bemásolni /system/libs és /system/apps: PhotoSphere.zip-ből
- Az adatoknak megadni a megfelelő jogokat (rw-r--r--, mindegyiknek ebben a sorrendben)
- telefon újraindítása után mindennek megfelelően kell működnie -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz. #16988 üzenetére
Sajnos nemcsak a magyaritás nem jó a kamera appban hanem pld a panoráma kép készitése.Mondjuk nekem annyira nem hiányzik,de lehet másnak igen.
Van erre javitás,de őszinte leszek nem nagyon értem a módját:
lenn alul
http://chinamobiles.org/showthread.php?32581-Jiayu-G3-Rooten-Recovery-Tools-amp-ROMs&p=346272Vagy te is erre gondoltál?
-
-
aicon
senior tag
Egy ilyenen töröm én is az agyam: Jiayu G3
Tényleg nincs benne n wifi, vagy csak én nem látom?
Esetleg ha valaki tudna ajánlani hasonló képességű dual simest n wifivel, megköszönném -
hevizms
addikt
Kipróbáltam a G3-on ezt a romot:
Előtte a jBart-al magyarositottam,tulajdonképp ugyanolyan lett mint az előző JB,van benne pár app ami nem lett magyar(pld kamera),viszont egyébként meg tetszik.
Pld ez már jól lekezeli a csengőhang választást,felajánlja a fájlkezelő alkalmazást is a gyári hangok mellé.
Ámbár lehet hogy ezt az előző JB-s verzió is tudta?Még az is lehet.Nem próbáltam.
-
upbuvar
tag
Tegnap este (kicsit már megokosodva) feltettem a G2S-re a G3-ra való CWM-et.
Vissza lehet valahogy állítani az eredeti állapotot? A teló kifogástalanul működik, csak a recovery helyett lett egy szép, üres, fekete nagy semmi. -
válasz
Nwis86 #16976 üzenetére
Ezzel a vastagsággal gyakorlatilag alig találsz mobilt a piacon (és ezt most nem csak a kínai telefonokra értem). Asszem ezek a telók vannak 9mm-en belül: Samsung Galaxy S2/S3, HTC One X/X+, iPhone 5, Sony Xperia Z, de ezek messze vannak a 250$-os árcédulától.
JiaYu G4 Standard Edition talán teljesíti fogja az általad elvárt vastagsági limitet, de arra még várni kell jó néhány hónapot. -
Nwis86
aktív tag
Na újra én
Tudom hogy ezt nem ide kéne írnom, de már 1 csomó tabletes helyre beírtam, de már 2 hete egyszerűen sehol se kapok rá semmilyen választ
Vagy fél éve vetem 1 használt [Ployer momo9] tabletet, amin még a régi 2.3 van. de néztem hogy jelenleg újonnan már 4.1el árulják, sajnos egyáltalán nem értek az androidhoz, ez a tablet életem első androidos cucca! Szóval fogalmam nincs hogy kéne frissíteni, ebbe kéne segítség, legalább 4es rendszer és magyar nyelv kellene. Normális leírás alapján bármit meg tudok csinál, de hiába keresgéltem googlén semmit se találtam, vagyis olyan fogalmakkal már tisztába vagyok mint root meg cwm- de hogy ezeket is hogy kéne megcsinálni azt nem tudom... Szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna adni linket 1 jó romhoz, és leírást a felrakásához! -
Nwis86
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni valami kínai csodatelefont, de nem igazán találok az igényeimnek megfelelőt, ebben szeretnék segítséget kérni, hátha itt vannak akik ismernek sok típust és tudnak ajánlani valamit.
A minimum elvárásaim
250$-ból jöjjön ki!
Maximum 9 milliméter vastag! (Ennél csak vékonyabb jöhet szoba, igazából ez miatt nem találok megfelelőt. Ezt biztos sokan nem értik, de nekem nagyon tetszenek a vékony telok, igazából valami 6 mm-esel lennék boldogAz se érdekel ha ez miatt csak kicsi akku fér bele...)
MTK6577
1Gb Ram!
8Gb tárhely
4,5 - 4,8" kijelző
960 x 540 de inkább 1280 x 720
Magyar nyelv!Igazából egyet találtam ami ehhez nagyon közel van az UMI X1, de ennek a leírásába nem találok magyar nyelvet és csak 4gb a tárhely, és azt olvastam hogy elég rossz minőségű a hátlapja.
Olvastam több helyen is hogy a kínai telokon nem nagyon mennek a Gameloftos játékok, ez mennyire igaz? És ha igen akkor semmilyen mtk6577-es telon nem mennek? kevés ez a Soc, vagy más miatt? Esetleg Mtk6589-es telokon már menni fognak? Mondjuk ez nem akkora gond, de azért jó lenne 1 olyan teló amin a legtöbb játék megy.
Mtk6589-es telok szerintetek mikor lesznek gond nélkül beszerezhetőek? Mert ezért adnék több pénzt is, de van egy olyan érzésem hogy hiába előrendelhetőek, még vagy 2-3 hónapig nem fogják postázni....
Lenne még 1 nagyon off kérdésem is de azt majd mindjárt külön
-
orkester
őstag
válasz
Vvarpi #16817 üzenetére
Félmegoldást sikerült kipróbálkoznom. Ugye miután lenyomod a hibaüzenetet van egy mozdulatnyi idő. így szépen eljutottam az Settings>Apps ott az All és a Phone appnál nyomni kell egy Clear data-t, újrakeresi a hálózatot és megy mindkét sim.
Sajnos ezt a telefon kikapcsolása után újra kell csinálni, de pl. én szinte soha nem kapcsolom ki, így ez legyen a legkisebb gondom.Ha valaki nem keresne vissza ez a Jiayu G3 hivatalos Jelly Bean (4.1.2 Beta1) frimware felrakása után régebbi simeknél jelentkező "com.android.phone stopped" folyamatos felugró hibaüzenetére megoldás. Nálam pl. nem micro Djuice (csak adat) sim okozta ezt.
-
pallacko
tag
válasz
pallacko #15632 üzenetére
Sziasztok!
Megérkezett a lemaradt tartalékakkumulátorom is, amit a 2012.12.31 -n rendelt H9500 -s készülékemhez nem kaptam meg!
Beszámoló itt
Január 7 -n reklamáltam meg a mixeshopnál Lindánál, hogy nem volt benne a csomagban és pénteken, 25 -n egy buborékos borítékban átvettem a második 3000 mAh akksim.Számomra Best a mixeshop
-
fPApi
őstag
válasz
sasa311 #16955 üzenetére
"Morelocale2 semmire sem jó"
A play-en 11 371-en értékelték (köztük igen sok magyar pozitív visszajelzéssel), átlagban 4.7-re. Szerintem ennyi ember közül azért valakinek csak feltűnt volna, ha "semmire sem jó"! Amire való, azt tökéletesen tudja! A play-en van egy hsz, ami jól leírja magyarul:
"ez az app nem magyarít, nem fordít le semmit, csak ha egy program lekérdezi az operációs rendszertől a telefon nyelvét hogy annak megfelelő nyelven írjon, akkor ennek segítségével már azt tudja mondani a telefon, hogy "magyar". ha a kérdéses program amúgy nem tud magyarul mert nem írták meg benne a magyar szövegeket, akkor ezzel se fog. amit tudnia kell, azt viszont tudja a morelocale2"
Ehhez még annyit tennék hozzá, hogy van, amikor ott a ROM-ban a magyar fordítás, de valami miatt nem látszik a beállításoknál a magyar nyelv. Ekkor is jól működik.
Van, amikor pont a fentiekre van szükség és akkor igen jó, hogy van (nekem is többször segített)!
-
LámaZ
addikt
NAGYON FONTOS!
Ha a készülék a tesztprogik szerint fogja a műholdak jelet, de a hárombetűs naviban nem, törölni kell a [gps] részből a port, baud, source sorokat, a kütyü majd felfedezi ezeket.
ENNYI! -
tyuli76
tag
Üdv
Ezzel a telefonnal és eladoval van valakinek tapasztalata?[link]
-
válasz
balazs1011 #16944 üzenetére
Szerintem kicsit abba a cipőbe léptél, mint én annó a Haipai i9377-tel... Minek utána itt a topicban nem ismerték, így nekem kellett "utánajárni", szerintem Neked is ezt kellene tenned!
Google... Esetleg http://forum.china-iphone.ru/ és/vagy http://4pda.ru/.
Pár napig túrtam a netet és "hopp", volt root... Aztán még pár nap, találtam rá rom-ot. Egyszer közben sikerült soft-brick-elni is, de arra is találtam megoldást.
Közben annyi infó összejött, hogy írtam egy bemutatót is a telóról ide a PH! Logout-os részére, hogy másnak ne kelljen szívnia vele.
De így, hogy beírod amit az Antutu kiírt Neked és hogy a T. fórumtársak öntsenek "nyakon" az infókkal... Ez nem így működik.
-
rókakóóma
csendes tag
halihó mindenkinek
szeretnék feltenni pár Gameloft játékot Jiayu G3-ra de többször jártam úgy hogy játék indításnál a "nem kompatibilis eszköz" felirat fogadott persze angolul
és kilépett a játék pl: Nova 2, Nova 3, Shadow guardian,
ezekkel van valakinek tapasztalata? -
DjTaRsY
aktív tag
A Flash Tool progi Read back funkciójával és az ismert scatter file-ommal képes vagyok az emmc particióit kiolvasni gépre. Kérdés, hogy ezeket a fájlokat mivel tudnám emberi formában olvashatóvá tenni. Milyen formátum ez? yaffs2? Vagy ez kell nekem?
A Zopo ZP900S elégéggé hasonlít hardveresen az én Star-omhoz, a cwm recoveryje jó lehet hozzá? Beflashelem, aztán meglátjuk... Gyárit vissza tudom flashelni bármikor. -
Régebben volt egy kérdés, hogy néhány telefon visszaáll a gyári recovery-re, miután cwm-et húznak rá.
xda-n olvastam:
"recovery-from-boot.p at system & install-recovery.sh at system/etc; both of this file are responsible for auto reverting any cwmr back to Stock recovery..."
Tehát van két olyan file a /system/etc könyvtárban, ami visszaállítja...lehet, hogy ez volt az etotalk-os romoknál is? -
sasa311
veterán
válasz
attila199207 #16953 üzenetére
Morelocale2 semmire sem jó
Írd már le milyen telefon milyen androiddal.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
attila199207 #16953 üzenetére
A Morelocale2 egyébként is csak azokból az appokból csikarja elő a magyar nyelvet, amelykben van. Máson nem segít.
-
sasa311
veterán
válasz
attila199207 #16949 üzenetére
Esetleg ha leírnád milyen telefon, milyen verziójú android fut rajta...
-
válasz
attila199207 #16949 üzenetére
Félmegoldás a morelocal2, teljes megpldás neg az, a találsz hozzá teljesen magyarított rom-ot.
Továbbá a telefonod pontos típusához kell találnod a rom-ot. -
ztibor
senior tag
válasz
Siffredi #16942 üzenetére
Nézz körül mindenféleképpen hátha tényleg beragadt egy app.
Tedd fel pl a no frills CPU-t, ez leveszi a CPU teljesítményt, ha nem használod.
És ha még nem tetted akkor kalibráld az akksit.
Nálam most wifivel, kevés telefonálással 3,5 napja megy, és 40%-on van az akksi.
Nálam is volt gond, mint kiderült az Igo ragadt bent. Azt leállítottam, meg egy újraindítás segített.
-
attila199207
tag
vettem egy kinai telefont de sajnos magyar nincs benne hogyan tudnam magyarositani?
-
baalco
tag
válasz
mi a kérdés?
-
sasa311
veterán
válasz
álaszaitokat ide,vagy pedig a balazs1011@freemail.hu címre várnám.
A füvet ne vágjuk le nálatok a kertbe?
-
balazs1011
aktív tag
Tisztelt Fórumtársak.
Info és segítség kellene,vettem egy "Samsung" klón telcsit ami az alábbi Antutu infókat tartalmazza.
Értékelés:9699
Brand:samsung
CPU hardver:SMDK4x12 (számomra ez ismeretlen)
720x1280
GPU Powert:VR SGX 531
Memory size:164.5/16384 MB
RAM size:171/1024 MB
SD card size:2139.8/16384 MB
Camera 8.0MP
Android 4.1.9
GPU model:Quad core ARMv7 Processor(VFPv3 NEON)
CPU Frequency 200-1400 MHz
Phone model :GT-I9300és csak egy része magyar,és az egyik SIM az micro.Válaszaitokat ide,vagy pedig a balazs1011@freemail.hu címre várnám.
Köszönöm. -
janez
aktív tag
Butaság, mert a rendszer teszi a dolgát, de mi van ha már nem tudja tenni, mert valami extrém gyorsan elszívja a memóriát? Fagyás. Ilyenkor az van, hogy milyen hulladék rendszer az
Android. Nem! A készülékgyártók tehetnek róla, mert nem a megfelelő memória modult alkalmazzák. Magyarán kispórolják, tönkre téve a felhasználói élményt. A rendszernek elég 512 MB bőven, de ha még alkalmazásokat is akarunk futtatni, akkor még jól jönne 100 mega, de olyat nem lehet. Ezért kell bele az 1GB, amit sajnos egyelőre csak a csúcskészülékekbe akarnak beletenni extraként. Azt gondolom ne a memória vagy más legyen az extra, hanem egyéb dolgok, mint videokimenet, otg, nfc chip, vagy más különlegességek, hosszú a sor.
Szóval én megelégeltem a ram hiányt és vettem Sanyesz fórumtárstól egy G3-at. Nincs is rendszerstabilitási próbléma, mert alátették a hardvert a szoftvernek, ahogy kell(ene tennie más gyártónak is). -
Siffredi
senior tag
Nem vagyok megelegedve a G3-am akksi teljesitmenyevel. Tegnap vettem le a toltorol delutan 3 ora korul, es ma reggelre 20% korulre merult ugy, hogy szinte semmit nem csinaltam vele. Ki volt kapcsolva a wifi is, bluetooth is, nem telefonaltam vele es alig neteztem. Miota megkaptam egyszer toltottem fel, 60%-rol merult le 30% kornyekere, es mar tettem is fel tolteni. Varjak meg, esetleg probaljak akksit kalibralni, vagy mi tevo legyek?
-
fPApi
őstag
"Ehhez azt szólom, hogy butaság."
Szerintem is, csak éppen az, amit Te mondasz. Volt, amikor én is fölraktam ilyen killereket/managereket, de aztán rájöttem, hogy az androidot fejlesztők jobban értenek hozzá (ki hinné, lehet, hogy azért mert ez a munkájuk?). Mióta ráhagyom, azóta nincs is gondom a memóriával.
-
LámaZ
addikt
Na, bumm!
http://karpatinfo.net/cikk/kulfold-nettech/technikai-forradalom-elott-kinai-hadiipar -
válasz
Ghostdog77 #16551 üzenetére
Sikerült!!! Majd azért nyugtass meg, hogy a 3 féle "rom" közül amit felajánl a telepítő a B92M-et kell választani.
-
easy...rider
őstag
válasz
sasa311 #16923 üzenetére
Várok vele picit, utána visszautaltatom ha kell. De nagyon úgy tűnik március közepe lesz belőle. Meg amúgy is inkább feketét vennék
Panda tényleg lassú, de van amikor meg gyors.
Az első tablettel nekem is borzasztó sokáig tartott az ingyenes China post. Soká is küldték meg soká érkezett (2 hónap), következőnek Singapore postával 2 hét volt, 3. alkalommal meg vártam hogy postázzanak, de nem adták fel másfél hétig, meg közben én is meggondoltam magam, szóval azt visszautaltattam.Figyelek, nehogy baj legyen, ne aggódjatok
A "Reviews" menüpont alatt vannak kérdések, és ott március közepét mondanak, szóval nagyon valószínű a visszautalás.
Viszont hogy ne bukjak az átváltáson, meg a tranzakciós adód triplán, ezért levetetem a hitelkártyám PayPal-ról hogy rajtamaradjon az összeg. -
devast
addikt
válasz
easy...rider #16915 üzenetére
Ha nem érted, miért sajnálnak/röhögnek rajtad, ajánlom figyelmedbe pl ezt: [link]
Amikor az enyém megjött tmallbox-tól november elején, a pandawill még azt se tudta mi van, és fogalmuk sem volt mikor lesz
Na, én azóta semmilyen presell-ben nem veszek részt. Ha nincs neki terméke, mi a f*sznak árulja. -
fila
senior tag
Fejlődik a Jiayu, már angol nyelvű honlapja is van.
-
tyuli76
tag
Sziasztok
1hét alatt elolvastam tavaly szeptembertöl idáig a forumot és elvesztettem a fonalat
JIAYUG3as a tutti
ezt dicsértéttek a legjobban.
Ezzel kapcsolatban érdekelne,már valaki kérdezte is,h alapjában benne van a magyar nyelv és,h kezeli a 3g hálozatot?
Mert már nem tudom,h melyik telefonra lett irva,h csak a 2g tudja,mert Kinába más a 3g.
Kicsit zavar,h olajfestmény szerü képeket csinál,de minden más o.k rajta.Most c7 van,carl zeiss optikával és nagyon jo képeket csinál,de sajnos nem androidos.Soha nem volt nokian kivül más telom,de amig nem lesz androidos telojuk,addig elbucsuzok töllük -
m165le
csendes tag
válasz
podiumocska #16804 üzenetére
Szia!
Ne haragudj de most nincs időm írni, csak jelzem hogy olvastalak és válaszolok holnap.
Üdv. Tibor -
Marty
tag
válasz
DjTaRsY #16925 üzenetére
minideal.net
antelife.com
mixeshop.comszemély szerint a mixeshopra szavaznék.. ők olcsóbbak többnyire mert nem teszik az árba az "ingyen postát", és a dhl vagy a registered airmail között van 8-10 dollár különbség, és nem elhanyagolható, hogy 20-25 dolláros számlát adnak, hogy a vámot átmenjen
Elméletileg ezt kérés nelkül is megteszik, de érdemes odaírniEgyéb esetben singpostot válaszd pl antelifeon... gyorsabb mint a cn vagy hk.
-
DjTaRsY
aktív tag
Melyik oldalt ajánljátok akkor? Vennék még ezen kívül más készüléket is, de ezek után akkor meggondolom, hogy a pandawill-e a jó választás...
-
-
sasa311
veterán
válasz
Dehogynem, minden héten meg fogják ígérni, hogy mostmár tuti biztos ziher 10000000%, hogy jövő hét, kifutsz a 45 vagy hány napos PP határidőből és májusig nem látod azt a telefont, a pénzed meg pláne nem.
Pandawilltől meg főleg nem, nem olvasod a topicot? Sok helyről rendeltem már de magasan a legszemetebb banda.
-
hevizms
addikt
válasz
Úristen te még hiszel a mesékben?
Pandawill a legszemetebb ilyen szempontból.
Beigérik az árut aztán majd mindent kitalálnak hogy épp miért nem tudják még szállitani.
Te pénzed,azt csinálsz vele amit akarsz,csak figyelj arra hogy a 45 napból ki ne fuss. -
hun_gery
aktív tag
válasz
"...after 28th JAN..."
"if everything ..."
Kicsit sok az ismeretlen az egyenletben.
Én is visszavonnám a rendelést.
Egyébként alapigazság #34: első szériát semmiből nem veszünk, főleg Kínából, belpiacos terméket -
pecsivsk
tag
válasz
Ne csinálj hülyeséget, kérdd vissza a pénzed, jó ha talán április 28-ra megjelenik.
-
upbuvar
tag
G2S probléma: képtelen vagyok belépni a Recovery módba.
Se a hangerő fel-bekapcsolás kombóval, se a Mobileuncle Tools - Into Recovery Mode menüből nem sikerül: nyitott hasú robot piros felkiáltójeles háromszöggel az eredmény. -
sasa311
veterán
válasz
easy...rider #16903 üzenetére
Ne legyél hülye és AZONNAL vond vissza a rendelésed és kérd vissza azt a pénzt.
Az a telefon április-május környékén fog reálisan egyáltalán piacra kerülni (ha a G3-at vesszük alapul akkor még később is..) Addigra meg le fog járni a PP védettséged és a Pandawill úgy fog a fejedre szarni ahogy csak kell.
Majd megveszed, ha tényleg megjelent...
-
DjTaRsY
aktív tag
Sziasztok!
Nemrég vettem egy ilyen mtk6577-es készüléket, és rootolni szeretném.
Sajnos a bin4ry féle megoldás nem megy, az MTKDroid Root & Tools 2.3 szintén nem, ugyanis a /data nem írható és nem is olvasható, így a local.propot nem tudom létrehozni (benne a ro.kernel.qemu=1 sorral).
Engineer módot elő tudom hozni, viszont nem tudok ott sem shell parancsot adni, adbn vagy terminálon keresztül is permisson hibába futok, chmod 0777 data, semmi sem működik.
Gyári firmware-t sem találtam hozzá, pedig akkor moddolt sytemet már lehet be tudnék flashelni FlashTool-lal, az eszközről meg, ha jól tudom, root nélkül nem lehet backupolni a nandot. Itt a build.prop ha valakit érdekel.
Van valami tippetek? -
Gyuszkoo
tag
válasz
FalconKnight #16906 üzenetére
És ez az 1gb-os, a 2gb-os 03.15.
-
Gyuszkoo
tag
válasz
Sok sikert és türelmet!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
OK. De melyik hónap 28-ra gondoltak? Nyilván nem a januárra...
-
easy...rider
őstag
Sziasztok!
Belépek a klubba egy Jiayu G4 Flagship edition telócskával. Ma rendeltem, panddáék azt mondták 28.án jön áru és ha minden OK akkor postázzák is. Remélem február közepére itt lesz
MTK6589, IPS 4,7" 1280x720, 32GB tárhely, 2GB RAM, Quad Core A7, 1.2 GHZ
ha megérkezik, akkor készül a videó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest