- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
válasz
-HajTömeg- #69703 üzenetére
Alig egy hete kapható, ne reménykedj...
-
upbuvar
tag
válasz
petymeg #20601 üzenetére
Miért fizetnél 4-5 e Ft pluszt a semmiért???
Most azolcsosag.hu web shop vagy nem?
Nem. Weboldalunk, azolcsosag.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron terméket, csupán azt az online felületet biztosítjuk számodra, amin keresztül megveheted álmaid mobiltelefonját a lehető legolcsóbban. Azaz magyarul: szolgáltatunk. Weboldalunk azolcsosag.hu felülete segítségével, a számodra tetszetős mobiltelefont megrendelheted közvetlenül a kínai forgalmazótól, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-től (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428). A megrendelés során a szerződés az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd és közted, mint vásárló között jön létre. Mi, azolcsosag.hu weboldal felületével csak elősegítjük a két szándék – az eladás és a vásárlás – egymásra találását. -
upbuvar
tag
válasz
devast #19572 üzenetére
A hárombetűs navi esetében az 5 műholdas pontosság kiváló.
Felhoztam az autóból a kizárólag navigációra használt Wayteq X820-at, indítás után 64 másodperccel volt meg az 5 műholdas kiváló pontosság.
Ezek a tények a mi lakásunk erkélyén tesztelve.
Ezután még inkább megfelelőnek tartom a G2S GPS-ét. -
upbuvar
tag
válasz
petymeg #19541 üzenetére
Jiayu G2S
Nem használom rendszeresen a GPS-t, de most (csak miattad) csináltam egy próbát.
Napok óta nem volt bekapcsolva a jól ismert 3 betűs app, az előbb az erkélyen (ami fölött Lindab lemezborítású tető van) 73 másodperc alatt talált kiváló pontosságú (5 műhold) jelet.
Ez nekem több, mint elég egy telefontól.
Eddig egyébként minden tekintetben maximálisan teljesítette az elvárásaimat, csak ajánlani tudom! -
upbuvar
tag
válasz
balazs1011 #18114 üzenetére
Miért jó (valakin keresztül) pár ezer forinttal többért rendelni???
-
upbuvar
tag
Jiayu G2S tulajok figyelmébe: jól működő CWM!
-
upbuvar
tag
válasz
banderasz77 #17523 üzenetére
-
upbuvar
tag
válasz
kisbuba #17186 üzenetére
Szia!
A G2S nálam egy Defy+-t váltott, és eddig teljesen elégedett vagyok!
Fagyás akadozás, lassulás - ezek ennél a telefonnál szerencsére ismeretlenek.
A Wifi hibátlan, a GPS-t nem használom. (de működik)
Az akkuhasználat nagyon szubjektív, az én használati szokásaimmal 1, hétvégén 2 nap.
(Ennyi volt a Defy+ is) -
upbuvar
tag
Tegnap este (kicsit már megokosodva) feltettem a G2S-re a G3-ra való CWM-et.
Vissza lehet valahogy állítani az eredeti állapotot? A teló kifogástalanul működik, csak a recovery helyett lett egy szép, üres, fekete nagy semmi. -
upbuvar
tag
G2S probléma: képtelen vagyok belépni a Recovery módba.
Se a hangerő fel-bekapcsolás kombóval, se a Mobileuncle Tools - Into Recovery Mode menüből nem sikerül: nyitott hasú robot piros felkiáltójeles háromszöggel az eredmény. -
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
Érdekes...
-
upbuvar
tag
-
upbuvar
tag
Köszönöm az itt talált rengeteg hasznos információt!
Ebéd után ültem le mindenféle elképzelés nélkül kétkártyás androidos telefont keresni, és pár perce már rendeltem is egy G2S-t a MiniDeal-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Milyen monitort vegyek?
- iPhone topik
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest