- iPhone topik
- iGO Primo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kazan23
aktív tag
válasz
upbuvar #17702 üzenetére
Köszi upbuvar!
Remélem az egyik SIM-ed megvan 50gés akkor egy SIM-mel elfogadható lenne már a gramm. A 125x61 mm... bár ma már hétköznapinak mondható, én mégis szívesen tartanék kisebbet a zsebemben (amit valószínűleg nem fogok találni).
Szóval létezik-e a G2S-nél kisebb/könnyebb chinaphone, ami GG és min qHD?
-
janez
aktív tag
válasz
upbuvar #17690 üzenetére
+1
Ne akarjuk már az élő nyelvet mindenáron kordában tartani, mert úgy sem tudjuk. Vannak sokkal nagyobb problémák is úgy általában a fórumokon. Ehhez hasonlók: "Kelemes a kellkáposzta" vagy "Isten, aldd meg a Magyart, jo kedvvel bőseggel"Tehát inkább használjunk ékezeteket, ha tehetjük.
Most mobilról írok és nemrégiben vettem észre, hogy a Chrome böngészőben van helyesírás ellenőrző, amiben pl. a beiratkozok és beiratkozom szavak egyaránt támogatottak.Summa summarum, én se vagyok tökéletes, sem tévedhetetlen nyelvtanból, nem is törekszem rá, de azért ügyelek alapvető dolgokra.
Visszatérve még utoljára a töltőkre, vettem még egyet, ez már 300 HUF volt (egyetlen darab volt belőle), de tökéletes a célra ránézésre is. Nem olyan gizda, penge vékony, inkább izmosabb. Nála már lehet az érintőképernyőt tapizni, nem reagál össze-vissza és olyankor is ugyanolyan gyorsan tölt, mintha nem használnám. Aztán szinte nem is melegszik a töltőfej. A márkaneve "Pama".
-
kisbuba
tag
válasz
upbuvar #16917 üzenetére
Szia!
Látom neked JiayuG2s-telefonod van (én ma rendeletem ilyet). Mennyire vagy vele megelégedve?
-Volt már fagyás 3G?
-Wifi, GPS rendesen működik?
-Akadozás vagy lassulás észrevehető (csak motorola defy-hez tudom majd viszonyítani)?
-Akkumulátor mit bírhat ilyen használat mellett (1óra wifi, 1óra 3G, 15perc telefonálás, 1óra játék)?
Előre is köszi válaszodat!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest