- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Seraf723 #36435 üzenetére
Z UMI X1 ennyire szar GPS téren? Nekem X1S van, az 5-7 perc alatt talál 6-7 holdat és kb 10 perc után a pontosság beáll 4-5m-re. Bár mondjuk olvastam, hogy az X1S-nél javítottak valamit az antennán, állítólag valami másfajta antenna került bele, amivel sokkal jobb a vétel. Amúgy Youtuben van valami videó hogy hogy lehet az X1 GPS-ét életre hozni, de bele kell hozzá nyúlni a telefonba. Mondjuk nálam személy szerint ez végképp nem okozna gondot gari ide vagy oda
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
Seraf723 #15495 üzenetére
Freelander I20 - 1 SIM-es teló, rossz topik.
cappa72
Mit és hogyan akarsz partícionálni? Nekem Jiayu G3 telóm van, a 4GB ROM-ból bő 2,5GB-t szabadon (egy partícióként) használhatok, míg egy 16GB-os Class6-os microSDHC-vel bővítettem a tárhelyet (simán sdcard-ként látja a rendszerem, egy darab 14,85GB-os "meghajtóként") -
tthom
senior tag
válasz
Seraf723 #14336 üzenetére
Háát, ha koleszba kell iváshoz, akkor G3.
Jobban bírja a strapát. Umi-t már törtek össze, a G3on, ha minden igaz, Gorilla glass van, meg több fémet is tartalmaz.Ez a kettő is ugyanolyan mint az Antelife, geekbuying és tsa. Érdemes rendelés előtt egy google-t nyomni coupon miatt, hátha találsz valamelyik bolthoz valami jót. Akár 10-15 dollár is szokott lenni a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- MESSZE A LEGJOBB ÁRON! Azonnal vihető! Apple iPhone Air 1TB White. One függő, 3 hetes!
- AKI KAPJA MARJA AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 10 napos, hibátlan!
- Eladó iPhone 16 Pro Desert Titanium 128 GB
- Samsung Galaxy S25 FE 8/256GB Fekete Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Samsung Galaxy S25 Edge 12/256GB Kártyafüggetlen 12Hó Garancia Bontatlan
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest