- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Seraf723 #36435 üzenetére
Z UMI X1 ennyire szar GPS téren? Nekem X1S van, az 5-7 perc alatt talál 6-7 holdat és kb 10 perc után a pontosság beáll 4-5m-re. Bár mondjuk olvastam, hogy az X1S-nél javítottak valamit az antennán, állítólag valami másfajta antenna került bele, amivel sokkal jobb a vétel. Amúgy Youtuben van valami videó hogy hogy lehet az X1 GPS-ét életre hozni, de bele kell hozzá nyúlni a telefonba. Mondjuk nálam személy szerint ez végképp nem okozna gondot gari ide vagy oda
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
-
Dominó85
addikt
válasz
Seraf723 #15495 üzenetére
Freelander I20 - 1 SIM-es teló, rossz topik.
cappa72
Mit és hogyan akarsz partícionálni? Nekem Jiayu G3 telóm van, a 4GB ROM-ból bő 2,5GB-t szabadon (egy partícióként) használhatok, míg egy 16GB-os Class6-os microSDHC-vel bővítettem a tárhelyet (simán sdcard-ként látja a rendszerem, egy darab 14,85GB-os "meghajtóként") -
tthom
senior tag
válasz
Seraf723 #14336 üzenetére
Háát, ha koleszba kell iváshoz, akkor G3.
Jobban bírja a strapát. Umi-t már törtek össze, a G3on, ha minden igaz, Gorilla glass van, meg több fémet is tartalmaz.Ez a kettő is ugyanolyan mint az Antelife, geekbuying és tsa. Érdemes rendelés előtt egy google-t nyomni coupon miatt, hátha találsz valamelyik bolthoz valami jót. Akár 10-15 dollár is szokott lenni a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Battlefield 4
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo Miix 510-12IKB : i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest