Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.ta
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget kérek. Rendeltem az eto-tól agy JiaYu G3-at, fapados változatban. Úgy gondoltam, majd én rootolom és magyarítom az itteniek alapján. Visszaírtak, hogy melegen ajánlják az ETO MOD ROM-ot, ha nem tudok kínaiul.
Helytálló az az információ, hogy anélkül angolul sem tud a készülék?
Köszönöm!
-
válasz
berek21
üzenetére
Ha kiütöttétek a preloader-t és a dsp_bl részeket, akkor valóban tégla lett.
Ha csak simán töltőre dugod, akkor tölt?
----
Elegendő lenne egy cwm-met feltenni, ha az felmegy, akkor várhatóan nyert ügyed van.
Hevizms kolléga blogja segít.Ha a cwm fent van, akkor már .zip-es romot is fel tudsz tenni.
-
berek21
őstag
Sziasztok. Még mindig keresek egy G3 rom-ot ami .img kiterjesztésü. Ha van valakinek vagy készitene egyet a saját telojárol mint mentést, és feltöltené valahová azt nagyon megköszönném. Egy letéglázott G3-ra kellene ami már a töltést sem veszi. Állitólag ha .img kiterjesztésü a rom akkor SP Flashtools segitségével fel tudom tenni. Kérlek segitsetek mert nagyon kétségbe vagyok esve. Külföldön vagyok ezért ritkán tudok ránézni a topikra, de azért igyekszem.
-
iMaverick
addikt
válasz
üzenetére
Ha tényleg követi a leírást, akkor valóban nehéz kinyírni. Kivéve, ha már amit letölt is rossz... Példa erre a Haipai legutolsó frissítése: felraktam az SP-vel és nem indult a teló. (Persze nem hivatalos verzió volt.)
Viszont ha keveri az ember a rom alkatrészeit, akkor simán meghal a ketyere. (Softbrick.) Persze ez már az egyén hibája, nem a készüléké.
(#17788) LámaZ: én nem is vagyok elájulva az iPhone-tól... (Ahogy nézem, nem vagyok-unk egyedül ezzel.
) -
Xabi78
aktív tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Egészen pontosan 67,4356%+-2,5487%, egészen reálisan, a stsisztikai hibahatárok figyelembevérelével. Vagy - más módszertan szerint - 50-50%. Mert ugye vagy fönnakad, vagy nem

On: sima postával (china post, singpost, hongkong post) jók az esélyek, DHL-el meg igen rosszak.
-
fpatrik17
senior tag
Ahoj!
Ha megjelenik érdekelne egy jiayu g4-es. Hány százalék esélyem lenne rá kb reálisan, hogy ÁFA mentesen becsusszanjon szeretett hazánkba?
-
nash13
aktív tag
Aki probalta mar a jb-t tudna nyilatkozni akksi idorol? Nekem sokkal gyengebbnek tunik mint az ics

-
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez kamera mizéria megint előjött. Én elhiszem, hogy ez is egy (fontos?) opció a kütyün, de hát mégiscsak egy telefonról beszélünk. Bár ezt már sokszor leírtam.

Ezek alapján azt feltételezem, hogy mindenki napi szinten tucatnyi fényképet készítene a G3-mal, amelyeket családi fotóalbumokba mentene - ha megfelelne neki a képminőség.
A Nikon, Canon, Pentax és társaik pedig kezdhetnek töprengeni, miért nem fogynak a termékeik.
Dominó85: Ne fogd vissza magad. Alszol rá egyet és mindjárt más szemmel látod a világot. Egyszer úgyis meg kell szabadulni attól a ROM-tól.

-
Dominó85
addikt
Sanyesz., janez és a többiek (akik írtak nekem, a teljesség igénye nélkül) köszi a bátorítást, akkor holnap én is utána nézek ennem a CWM, flash és minden másnak. De előtte azért még megvárok pár véleményt a romról. A kamera része izgat a legjobban.

-
LámaZ
addikt
Ezt dörgöld az iPhone-osok orra alá: Rasid megmondja...
-
rókakóóma
csendes tag
úgy néz ki meg van a megoldás a kamera beállításra...
az ISO értéket állítsátok "automatikusra" onnantól 8MP-el lehet lövöldözni
-
rókakóóma
csendes tag
válasz
Liberator24
üzenetére
most kicsit örülök hogy nem csak nekem van ez a jelenség (
ne vedd magadra)
nekem is visszaáll 1,3MP-re mindígha nálatok is ez volt a helyzet hogy orvosoltátok?
-
Echoo
senior tag
A com.android.phone alkalmazás leállt.
Magyarosított JB-vel, mit tudok tenni?
-
Liberator24
tag
-
janez
aktív tag
Gondoltam felteszem a magyaros jébét. Még nem találkoztam angol szöveggel.
Sanyesz, köszi a munkádat. Még az is lehet, h marad a végleges kiadásig.
Nem, még nem próbáltam a kamerát!
Dominó85: Csinálsz egy cwm és egy Titánium Backup mentést, felflasheled a JB-t, aztán TB-vel vissza a dolgaidat. Csak a mélyebb változtatásokat kell újra megcsinálnod, ha vannak.
-
rókakóóma
csendes tag
először is köszönjük az új rom-ot Sanyesz

próbáltátok a kamera appot?
valamiért a fényképező részét nem tudom állítani 1,3 MP-nél magasabbra
(így legalább 50.299 képet tudok csinálni ) 
valakinek ötlet?
-
beers
addikt
válasz
Chaosftw001
üzenetére
Szerintem nincs.....
-
sasa311
veterán
válasz
balazs1011
üzenetére
GG-re minek fólia? Há' szöget be lehet vele verni he!
-
kazan23
aktív tag
Hadd kérdezzem meg újra, hogy létezik-e a G2S-nél kisebb/könnyebb chinaphone, ami GG és minimun qHD?

-
Sanyesz.
őstag
válasz
balazs1011
üzenetére
Szerintem teljesen felesleges a fólia. Arra nem vennék mérget, hogy valóban GG-e az üveg, de az tény, hogy nekem 3 hónap használat után teljesen karcmentes a kijelző.
-
Chaosftw001
tag
http://www.pandawill.com/9930-smart-phone-android-40-mtk6577-dual-core-10ghz-46-inch-12mp-camera-white-p71373.html
van ilyen valakinek?vélemény?
-
balazs1011
aktív tag
Mielőtt feltenném a G3-ra a kijelző védőfóliát,mivel érdemes megtisztítani??? (a kijelzőt)
Használ valaki egyáltalán ilyet??? -
válasz
Liberator24
üzenetére
Szűz lesz minden.
-
Sanyesz.
őstag
Kedves JiaYu G3 tulajdonosok!
Erről a linkről letölthető a G3-ra kiadott gyári JB 4.1.2 ß1 ROM magyarított változata. Csak a rend kedvéért:
a ROM CWM-mel rakható fel a nemrég már említett módon.
Kérek mindenkit, aki felrakja és használja, hogy jelezze, ha angol kifejezést talál (mit és hol).
Ugyanis nem teszteltem valamennyi funkciót, így óhatatlanul maradhattak angol szavak.
Ami nem lett magyar:
- Beállítások - Akkumulátor: az akkun töltött idő formátuma hhmmss
- Beállítások - Megjelenítés - Téma: itt megmaradtak a mint/mocha/raspberry szavak, mert bárhol javítottam ki (még az angol repoban is), mindig visszaállt, valahogy bele van égetve a ROM-ba. Ha németre állítom, ott itt így jön.
- Névjegyek - Export/import: Phone. Egyszerűen nem tudom, csak sejtem, honnan jön ez a szó. Lehet, hogy a szinkronizálással netről jön le. Németre állítva is ilyen.
- Névjegyek - Csoportba sorolás: Family/Friends/Coworkers. Lásd. előző pont.Vállalkozó szelleműek emellett kipróbálhatnak egy alternatív kamera alkalmazást is.
-
kisda
aktív tag
Videófelvételnél miért esik le az FPS, ha nincs elegendő fény? Itt egy videó amit ma vettem fel, látszik hogy 30 FPS mikor a szélvédőt veszem, majd mikor a műszerfalra mutatok,leesik 8 FPS-re. (LG camera app)
(Gyári kamera appal nincs ez a gond, viszont ott nem tudok állítani csak a felbontást...)
720p, H.264, 20 Mbit, AAC, MP4, 30 FPS
Lassan sok lesz már belőlem mára, igaz?

-
adambox
tag
köszi az infót
szerintem etotalk-ról lesz a rendelés, ott ezt írták:
"3rd Feb~8th Feb, all orders placed at etotalk.com will still be delivered, we only take holidays from 9th Feb to 13th. Shipment will not be affected after holidays, etotalk.com, your non-stop happyness!"
Ez ha jól bogarásztam ki, azt jelenti hogy február 3 és 8 között még szállítanak, 9-13ig van a holiday?
Mert akkor DHL-el jövő héten megérkezhet, ha holnap utalok nekik. Köszönöm a segítséget.
-
maroni
aktív tag
válasz
Chaosftw001
üzenetére
Zte v 970 kb 150$ van hozzá magyar nyelv!
34000+ esetleg 9000 áfa! -
Dominó85
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Nos az én G3-am ICS Camera.apk-ja szinte sohasem csinált olyan szellemképes képet, mint nálad az első. Összehasonlítani max akkor tudjuk a képeket, ha ugyanarról az "eseményről" készültek, azonos szögben és távolságból. Nézd meg az én képeimet a logout-os cikkben. Még az alsó képed színvonalát is hozzák, sőt. Nem szeretnék vészmadárkodni, de szerintem nem sokat xaroztak a Jiayu-nál a kamera újraszoftverezésén.
Cáfoljatok meg, cáfoljatok meeeg!!! Nálam ez az egyetlen olyan pont, ami néha fáj a G3-ban. A jó képeket is csak a több 10, vagy 100k képnek köszönhetem, ami a kezeimben van. 
-
Chaosftw001
tag
Sziasztok
elég sokat olvasgattam ezt a topikot és nagyon sok hasznos információt találtam.
Nézegettem az első hozzászólásban említett oldalakat ahonnan nagy gyártók klónjait lehet venni.
antlife pandawill főleg ezeket az oldalakat nézegettem.
Engem főleg samsung galaxy s3 klón vagy valami hasonló érdekelne maximum 4.7colos kijelzővel legjobb lenne egy kicsit kisebb 4.3 4.5. Az érdekelne főleg hogy most hol akciós (ahogy nézegettem 140$ körül vannak) melyik oldalon érdemes venni illetve melyik postával érdemes behozatni.Az lenne a legjobb ha valaki olyan írna aki már vett ilyet.
Vámon van esély hogy lekapcsolják és rosszul járok?Előre is köszi
-
kisda
aktív tag
válasz
Maximum1
üzenetére
Köszi!
Leszedtem a JB-s kamerát, felvettem Fine-ra a minőséget,és fotóztam 3Mpix-el. Igazából nemlenne már ezzel semmi baj, csak az fura hogy a háttér csúnya. Nem fókuszáltam manuálisan a lapátra,mégis olyan. Pro HDR appot kipróbáltam, de nemigazán értem ennek működését még. HDR , HDR A, HDR ø mi lenne?
Fura nekem nagyon, hogy akármekkora felbontásban csinálok képet, ha ránagyítok nagyon ocsmány... Míg az 5mpix AF kamerával ami Ainol táblagépben van ha csinálok képet (3-4 mb) és ránagyítok,nem ennyire rossz a helyzet. Nameg ott fénykép készítéskor "kijavítja és úgy menti el", míg telefonnál ezt nem tapasztaltam.
-
Maximum1
őstag
mtk 6577 root
Fényképeződdel mit csináltál, mitől javult ekkorát? -
adambox
tag
Sziasztok! Most hogy is van ez a kínai ünnep?
Csak február 20. után postáznak? Tmallbox.com-ról rendelnék, ez úgy olvastam megbízható+most az ünnepek miatt kapok kuponkódot, és még lejön az áráből egy kevéske
ZTE v970, 146 dollár lesz, az ugye még vámmentes? Plusz a posta ugye... Melyik a legmegbízhatóbb posta? DHL-re gondoltam, mégiscsak nevesebb mint a hongkongi... Mondjuk az ára is elég borsos... :/ Azt szeretném hogy gyorsan ideérjen, ti mit javasoltok
? -
kisda
aktív tag
Rootolt már valaki MT6577 SoC-os telefont? Hogy történik ez,szájbarágósan?
-
Dominó85
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Elnézésed kérem, de én nem vagyok a link birtokában, vagy figyelmetlen vagyok. Kérhetek direkt linket?

ÁrPi2
Én akárhogyan másolgattam, jogosítgattam a fájlokat csak nem akart működni az orosz Camera.apk (mivel ICS alá .odex fájl is kellett volna és azt elfelejtettek a ruszkik mellékelni, vagyis JB alatt már nincs is .odex csomag
) Én arra lennék kíváncsi, hogy aki már használja a JB akármelyik változatát, az észrevett-e javulást a kamera képein? Más különben nem bolygatom meg a stabil ICS-em. 
-
ÁrPi2
senior tag
Sziasztok,
Én eddig azért maradtam a 4.0.4-es Sanyesz-féle magyarítású romnál, mert amikor a JB Bétáról először olvastam úgy értelmeztem egész közeli időben már kiadják a véglegeset is, és hogy a bétában még lehet kisebb buggy. Szóval a bétaságok publikussá tétele például a különböző honosító jóemberek számára egy "pre-release" amiben dolgozva a munka legjavát már végig tudják csinálni. Így a "riléz tu manufaktúra" idejére már megjelennek a jó honosítások. Minden tiszteletem Sanyeszéknak (Hungobungo, Hevizms és minden hozzájárulónak) .Most viszont ha elhúzódik a végleges 4.1.2 akkor érdekelne ez a béta engem is.
Én lőttem egy-két fotót az orosz Kamera.apk felmásolgatása után, de nem láttam érzékelhető változást a 4.0.4-esemen:
a fotók nem lettek élesebbek..(Csak ugye az angol nyelv jelent meg ismét) -
Sanyesz.
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Ez a link már publikus link lesz. Aki bírja marja.

Éppen a mai napon említettem egy kollégának, hogy a Vaterán is visszaköszönt az ICS ROM. Külön felárral.
Ahhoz miért kell segítség, hogy a kártyára felmásold?
Te már nem tesztalany leszel, hiszen én már kb. 10 napja használom. Mondjuk nem minden funkciót teszteltem, ezért már előre jelzem, hogy várom a visszajelzéseket a maradék angol szavakra. -
Dominó85
addikt
Sanyesz.
Amennyiben ma estére tényleg készen leszel a JB-vel, akkor én is kérnék egy linket. sasa311 kollega holnap segítene feltenni egy 2GB-s microSD karira a G3-nál. Így tesztalanynak jó lennék.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mikrofon
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Ez érdekes jelenség. Az én Lenovo A789-emen is van hasonló. Max-ról rakom automata fényerőre, akkor maxon marad, de ha egyből letakarom a fényérzékelőt akkor lecsökken a fényerő, majd ha elveszem az ujjam akkor vissza áll normál értékre, nem a max-ra. Ezek szerint ez rendszer probléma?
-
hevizms
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Hmmm.Nem tudom mi lehet.Nálam nem ugrik vissza maxra.
Mondjuk nem olyan helyen próbálod ahol amúgy is maxra tenné az automata?Csak kérdés,nem megállapitás.
Az biztos hogy nem ez a helyes működés hogy csak köztes fényerőn reagál a pipára.Ha neked ez fontos,akkor cseréld le a romot.Úgy látszik ez a része valamiért nem okés.Sajnálom.
A gyári romon teljes fényerőn kipipálva is működik.
Várd meg mig Sanyesz feltölti a gyári magyaritott romot,azt próbáld azzal. -
Azt nem tudjátok, hogy egy rom-ban melyik system app-ban van az a rész, ami a feloldási módot tartalmazza?
Zavar a "long press to unlock".
Lecserélném valami elhúzósra.köszi.
-
masztah
csendes tag
válasz
hevizms
üzenetére
Hali,
Kösz, hogy csekkoltad, így már próbáltam én is, és igazad is van, meg nem is, ha lejjebb veszem a fényerőt és úgy pipálom az auto-t akkor tényleg változik a fényerő, de csak abban a pillanatban mikor rányomok, felugrik max.ra és ott marad, hiába takargatom a szenzort, nem reagál...
További ötlet esetleg?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
ztibor
üzenetére
Ezek a "magyarított" ROM-ok mind CWM-mel rakhatók fel, mert a jBART ilyen típusú ZIP fájlt kreál.
CWM felrakásról pedig van már leírás itt, hevizms kolléga blogjában.Ahogy én szoktam csinálni. Elnézést, ha ismételnék itt dolgokat:

1. Telefon rootolása
2. MobileUncle Tools telepítése
3. CWM fájl (img) felmásolása SD-re (gyökér)
4. MobileUncle Tools indítása
5. Recovery Update menüpont indítása
6. CWM kiválasztása (ha több is van az SD-n)
7. A CWM felrakását megerősíteni.
8. Ezt követi egy kérdés, hogy el is akarjuk-e indítani most CWM módban. Itt én nemet szoktam adni.
9. Telefon kikapcsolása
10. Telefon indítása CWM módban (hangerő fel+power gombok)
11. Akinek fent van a JB ß, annak egy előzetes kérdés is megjelenik, miszerint normál vagy recovery módban induljon-e. Itt a hangerő fel a léptetés, a hangerő le az ENTER. Akinek ICS van fent, ott ez a lépés kimarad.
12. Ha beléptünk a CWM-be (navigálás hangerő fel/le gombokkal, a power az ENTER), válasszuk az "Install ZIP from SDcard" menüpontot
13. Aztán válasszuk a "Choose ZIP from SDcard" pontot
14. Válasszuk ki a megfelelő ROM fájlt.
15. Erősítsük meg a választást (Yes... kezdetű sor)
16. Ezt követően elindul a ROM frissítés, kis kék folyamatjelző vonal mutatja. Ha kész, akkor "Installation complete"
17. Menjünk vissza a főmenübe (+++++ Go Back +++++ )
18. Válasszuk a "Reboot system now" menüpontot.
19. KÉSZ. A telefon újraindul az új ROM-mal (Android frissítés). -
Dominó85
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
"csak a telefon volt szar"

Igen az a dizájn nekem is bejön. Komolyan amikor Simon02 haverom G3-át dobozoltuk ki, leesett az állam milyen minőség jött le elsőre (no meg utána már a sajátomnál meg is tapasztaltam). Ezek a dög kis kínaiak aztán tudják mi kell a magyarnak.

-
monkey_
csendes tag
[link] Érkeznek a négymagos telók
-
-
Dominó85
addikt
válasz
sasa311
üzenetére
Azért gondoltam hogy megosztom, mert már a G2S formatervezéséből feltételeztem, a G4 azt a dizájnvonalat fogja követni. Így talán sok eltérés már nem lesz a videón és majdan a kezünkben látott készülék között. Bocsánat, ha rosszul érveltem. Nekem személy szerint nagyon bejön ez a verzió, bár a G3 formaterve tökösebb.

-
Dominó85
addikt
Egy kis Jiayu G4 (pre-production) kedvcsináló: LINK
-
Geree
senior tag
Üdv emberek,
rég jártam erre... valaki próbálta már a G3 hivatalos Beta1 romját? Milyen bugok vannak benne? érdemes feltenni, vagy várjak még a hivatalosra?
-
mikrofon
veterán
sajnos most nincs igazad:
ez a kétfajta igeragozási módból következően:
beiratkozom a valamire - határozott
beiratkozok egy valamire - határozatlanhivatalos forrás: bármelyik magyar nyelvtankönyv igeragozási fejezete, helyesírási szótár...
tehát inkább most neked kell beiratkoznod!!!!
Végre pofára esett a nagy troll! Erre várok mióta olvasom ezt a fórumot!
-
berek21
őstag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-2/ Szerinted ez felrakható SP Flashtools-al?
Ezt irják: Unpacked driver installation InstallDriver.exe
To unpack SP_Flash_Tool_.zip run Flash_tool.exe
Select a the in MT6577_Android_scatter_emmc.txt 592zn-g3-4.1.rar
Click Flash_tool.exe interface Firmware-> Upgrade -
hevizms
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Megnéztem,kipróbáltam.Ha full fényerőnél pipálom ki az automatikus négyzetet,akkor nem csinál semmit.Ha viszont lejjebb veszem a fényerőt,akkor a kipipáláskor változik a fényerő.
Magyarul vedd le kézzel a fényerőt és akkor pipáld ki a négyzetet.
Amúgy én nem szeretem ezt az automatikus fényerőszabályzást,egyszer bekapcsoltam és napsütésben nem láttam semmit a képernyőből,állandóan takargatnom kellett a kezemmel. -
janez
aktív tag
válasz
Liberator24
üzenetére
Szerintem nem baj, ha a többi output, input érték azonos. Nekem ez most 600mA-os. Ezek csak adapterek. A töltés vezérlését a telefon végzi, de cáfoljon meg valaki, ha nem így van.
-
Dominó85
addikt
válasz
masztah
üzenetére
Szia,
nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat. Sajnos nekem még mindig ICS van a telefonon, addig nem szeretnék JB-t feltenni, amíg az általad is említett apró hibák benne vannak. Én például 90%-ban a legkisebb fényerőn használom a G3-mat. Az automata fényerő szabályozást azért nem szeretem, mert szerintem úgy többet zabál a kijelző, ha állandóan le-fel veszi a háttérvilágítás mértékét.
Ha valaki feltesz majd egy magyarított JB-t ide és Budapesten lakik, kérem jelezze felém és 1-2 sör fejében, vagy minimális összegért feltenné nekem is. Írtátok, hogy nem nehéz, de én mégis egy szakira bíznám a dolgot. (ő tudja mivel lehet a beállításaimat megtartva rom-ot cserélni/frissíteni illetve milyen apk-ok kellenek hozzá). No meg én már próbáltam egy-két dolgot ezen az ICS-en és rendre az EtoTalk-ra volt vezethető vissza a nem megfelelő működés. És ezt XDA és más fórumokra alapozom.

-
kazan23
aktív tag
válasz
upbuvar
üzenetére
Köszi upbuvar!
Remélem az egyik SIM-ed megvan 50g
és akkor egy SIM-mel elfogadható lenne már a gramm. A 125x61 mm... bár ma már hétköznapinak mondható, én mégis szívesen tartanék kisebbet a zsebemben (amit valószínűleg nem fogok találni). 
Szóval létezik-e a G2S-nél kisebb/könnyebb chinaphone, ami GG és min qHD?
-
masztah
csendes tag
válasz
Sanyesz.
üzenetére
engem érdekelne, ha késő lesz akkor is!!

!!BIGUP!! egyébként nektek srácok, amiért ilyen elánnal és elhívatottsággal segítitek a többi G3 tulajt, s így jómagamat is..Dominó kollégának:
Pár nappal ezelőtti kamera javult -e? kérdésedre...
A Hevizmus koléga által magyarított és közzétett JB verzióban - kis bűvészkedés után ugyan - de óriási pozitív meglepetésben volt részem, konkrétan az, hogy a 4.0.4.-es kameraproblémáim (mindig minden körülmény között picit szellemképesek voltak a képek, mintha túl hosszú záridőt használt volna, szétállítgattam, nem hozott eredményt, pedig tudatos állítgató vagyok, tehát kb. vágom mit merre) pikkpakk, mintha nem is lettek volna, a képek tűélesek, még medium sharpness, contrast értékeknél is, tehát ilyen gyönyörű képeket még sosem sikerült még produkálni, szóval az élvezeti értéke a kis G3-nak most teljesedett ki igazán, pedig megvan nov. vége óta...illetve az előző Hevizmus kolléga által magyarított JB-nél valaki meg tudná nézni, hogy a fényérzékelő kezeli -e a képernyővilágítást, mert én mindig automatán használom, és ez az első feature ami nem működik ebben a verzióban, a szenzor érzékel, ezt bizonyítja az Androsensor is, látszik, illetve érzékel, de a képernyő háttérvilágítást nem vezérli...
Valami ötlet, FIX esetleg? -
hevizms
addikt
válasz
Sanyesz.
üzenetére
Köszönjük szépen!

A feltöltendő romot meg alig várjuk.Akkor én nem töltöm fel,mert minek?
A tied ezek szerint sokkal tökéletesebb forditású.
Köszönjük.
Azt a Yabe féle romot azért gondoltam hogy érdemes megosztani,mert nekem tetszik.Természetesen mint ahogy egyik rom sem,az sem tökéletes.

-
-
janez
aktív tag
válasz
upbuvar
üzenetére
+1
Ne akarjuk már az élő nyelvet mindenáron kordában tartani, mert úgy sem tudjuk. Vannak sokkal nagyobb problémák is úgy általában a fórumokon. Ehhez hasonlók: "Kelemes a kellkáposzta" vagy "Isten, aldd meg a Magyart, jo kedvvel bőseggel"
Tehát inkább használjunk ékezeteket, ha tehetjük.
Most mobilról írok és nemrégiben vettem észre, hogy a Chrome böngészőben van helyesírás ellenőrző, amiben pl. a beiratkozok és beiratkozom szavak egyaránt támogatottak.Summa summarum, én se vagyok tökéletes, sem tévedhetetlen nyelvtanból, nem is törekszem rá, de azért ügyelek alapvető dolgokra.
Visszatérve még utoljára a töltőkre, vettem még egyet, ez már 300 HUF volt (egyetlen darab volt belőle), de tökéletes a célra ránézésre is. Nem olyan gizda, penge vékony, inkább izmosabb. Nála már lehet az érintőképernyőt tapizni, nem reagál össze-vissza és olyankor is ugyanolyan gyorsan tölt, mintha nem használnám. Aztán szinte nem is melegszik a töltőfej. A márkaneve "Pama".
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)

Akkor ezek szerint tényleg gáz az EtoTalk MOD ROM vagy mi? Nem akarom téglásítani a telómat. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és akkor egy SIM-mel elfogadható lenne már a gramm. A 125x61 mm... bár ma már hétköznapinak mondható, én mégis szívesen tartanék kisebbet a zsebemben (amit valószínűleg nem fogok találni).