- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LantosBerry8 #111065 üzenetére
note 2
-
válasz
gipsztigris #109879 üzenetére
Nem olcsó. Inkább magamnak - és másoknak is néha - berhelem
-
Ne már, h az akkumulátort is becézni kell "embereknek".
Én kérek elnézést a tudatlanságomért...
-
válasz
molnardenes #109658 üzenetére
Ez tanulságos volt
-
-
válasz
fateless #108222 üzenetére
Nem ragaszkodom mindenképp az mtk-hoz, csak azt ismerem / használom sok éve, de nyitott vagyok az új dolgokra
Ez a HiSilicon Kirin 620, h viszonyul egy 6752(3)-hoz?
És a Mali-T450 MP4 mondjuk egy Mali-T760MP2-hez (ami a MT6752m mellett van). A Lenovo A7000 keltette fel még az érdeklődésem. -
Tudnátok nekem mondani egy-két telót az alábbi paraméterekkel:
- 5+" (5,5" lenne a legjobb)
- 720as felbontás (tök feleslegesnek tartom a full HD-t egy telóm, csak nagyobb erőforrás kell neki...)
- 2-3 Gb ram - ez már alap úgy gondolom
- vmi újabb, erős MTK soc - fontos
- hazai 4G (voda) - másodlagos
- olyan 3000 mAh körüli akku - fontos
- fém ház - jó lenne
- dual sim - fontos
- nem kell az olcsó kategória (200+ USD nyugodtan lehet) -
válasz
cappa72 #107486 üzenetére
Úgy értem, h a nvram warning hibát csináltam már meg a WIFI / WIFI_CUSTOM file-ok cseréjével (ha volt backup abból ha nem akkor az xda-s leírásban találttal). Most - mivel nincs backup - gondolom az xda-s file-okkal tudok operálni. Megy a mentés, köszi a leírást, ha elakadok jövök
-
Sziasztok!
Kis help kellene! Párom jiayu f2 telóján frissítettem a fw-t. Simán recovery update.zip-el. Azóta nem ismer fel semmilyen sim kártyát. Gondolom rossz fw-t toltam rá (nem EU talán) ezért már a 3. rom-ot próbálom (már flash tools-al) de egyikkel se látja a sim-et... Milyen fw-t keresek ami jó lehet hozzá? Vagy mi lehet a gondja?
szerk.: természetesen backup az nincs
(csak egy sima upgrade-nek indult)
-
Sztem az egy másik amit linkeltél...
Én a A7600-t néztem.
Más a soc, kijelzőméret, akkutök más a 2...
-
Lenovo Golden Warrior S8/ A7600 4G FDD LTE Android 5.0 Smartphone
Ezzel mi a gond, h ilyen ócsó
-
válasz
aytukabozs #103079 üzenetére
Én csak kijelölöm a sort és középső gombbal beillesztem. Van a linux-nak haszna is
-
Jaja, jobb lenne a topikot is átnevezni...
-
válasz
Old Gyfland #102272 üzenetére
És mtktools-ban mentsd le az imei-t azárt
-
Rendeltem páromnak egy jiayu f2-t a tönkrement g3s helyet. Ha megérkezett majd írok róla egy kis review-t
-
Ezek a kingzone és elephone nevű gyártók mennyire "gagyik"? Én csak mostanság hallok róluk. Nagyon tetszetős és jó ár / érték (de milyen minőségű?) készülékeik vannak. Mennyire készítenek rájuk fw-t? Nem csak a gyári támogatás érdekel. És úgy általában (minőségre), felveszik a versenyt egy thl, jiayu esetleg zopo-val?
-
Sziasztok!
Mondjatok nekem lszi olyan shopokat akik EU-ból is postáznak,
köszi -
Sziasztok!
5-5,5" / 720as kijelző / nagy aksi / korszerű SoC mi most a best buy?
THL t11et cserélném. t5000 tetszene csak "idejétmúlt". Nem előrelépés a t11-hez képest max üzemidőben.
köszi -
Sziasztok!
Egy négy és egy nyolc magos mtk proci között "éhségben" mennyi a különbség?
A g3s-em cserélném Huawei Honor 3X-ra de a g3s üzemidejét nem adnám (sokkal) lejjebb...
g3s: MTK6589 1.2Ghz / 2750 akku / 4,5 col
3X: mtk6592 1.7Ghz / 3000es akku / 5,5 col
Semmi bajom a g3s-el csak el "kell" ajándékozzam és akkor már vmi "komolyabbat" vennék -
Nézegetem ezt a Xiaomi Mi3-at következő készüléknek. Azt nem tudom, h az a snapdragon mennyit fogyaszt a mtk 6589-hez képeset (1,2 Ghz-s jiayu g3s). Ezzel nagyon jó üzemidőket tudok produkálni (2 töltés / hét) és ennél lejjebb nem adnám ha nem muszáj. Szerintetek?
-
válasz
cappa72 #59766 üzenetére
és TKey7: érdekes trend... és akinek kicsi a keze (párom) az milyen telefont használjon? Két magosat? Vagy használja két kézzel? Nem is értem...
steve1977: Nem tetszik neki, csúnya nagy a kávája és alul - felül is vaskos a "kerete"... Pedig 100 dodóért tényleg nagyon jó vétel
-
Sziasztok!
Ajánljatok már egy lánynak egy kis (4" körül) egy vállalható minőségű telót (4 mag, 1 gb ram)
-
Sziasztok,
Megjött a jiayu g3s-em
Ha lesz kis időm írok róla pár sort.
Kéne hozzá vmi jóféle custom rom. Tudtok ilyet? -
Töltésvezérlő BGA-t keresek halott kínai telóból! A szervizes azt mondja, h nagy valószínűséggel ezekbe ugyanolyan van, szóval akinek törött/ázott/kukázandó kínai telója van szóljon! Egyébként egy star (nem tudom a pontos típust) htc hasonmás telóba kellene...
-
válasz
FalconKnight #16561 üzenetére
2 telót küldtem már vissza. 2-3 ezer HUF. Gariba javították mindig. Egyszer nem tudták és küldtek helyette másikat... Az igaz, h sok idő, de megcsinálják. Nekem volt már a nokiánál 1,5 hónapig telóm szal ezt is kibírom.
-
Ajánljatok már nekem 4"-os 6577es 1 GB ram-os telót. Valami minőségi(bb) kellene...
-
válasz
body007 #14320 üzenetére
Egy cappela cmp3623 roximity sensor van benne, ha ez segít a hiba feltárásában
-
Frissítettem a FW-t a telómon (cds cd1000) és azóta a proximity senzor nem igazán működik. Hívásnál elsötétedik és úgy marad hiába veszem el a fülemtől... Gyári tesztet futtatva kiderült végig úgy érzékeli, h takarásban van egyfolytában.
Hallott már vki ilyen hibáról? És van ennek vmi módja, h javítsam? -
Nem volt egyszerű... Miután cds cd1000 nevén nem találtam nekiálltam sajátot gyártani, de mikor nem akart visszamászni a telóra keresgéltem tovább. És nagy véletlen megtudtam, h ez a teló a Chigon A720 klónja. Miérdekes? Klónteló klónja...
Arra meg már az első találat is dobott főt romot és csont nélkül fel is ment rá.
-
Megérkezett a napokban a legújabb szerzeményem ami cds cd1000 névre hallgat:
Minden szép és jó, root-oltam, rom-ot cseréltem, ez a 2 dolog nekem az első teendőm egy új telón...
Egy vmi zavar. A külső SD kártyát felcsatolta sdcard-nak a belsőt meg sdcard2 néven (/mnt/sdcard2/). Ezt, h tudom megfordítani. Linuxon megcsinálnám simán egy live rendszer alól de itt... Mindig sír, h nem nyúlhatok ezekhez a mappákhoz (teljesen jogosan, h is nyúlhatnék ha fel vannak csatolva de akkor, hogy csináljam???A telóról majd készítek egy rövid szösszenetet logout-ra
-
Sziasztok!
Tudom nem ide tartozik de ezt sokan olvassák...
Keresek Debrecenben sürgősen egy db min. 4 GB-os class 10-es (esetleg 6-os) mSD kártyát.
Párom desire-ét bővíteném vele (a belső tárhelyet). Tettem bele egy class 4-est de baromi lassú. Venni boltba nagyon drága rendelni meg sok idő... Esetleg nagyobb class 4-est tudok érte adni (vagy beszámítással) 4-esből van 4,8,16 GB-osom.
Köszi -
az aliexpress-en vmerre, már nem tudom
de, h ne csak hülyeségeket beszéljek, ehhez mit szóltok?
most ez nekem nagyon megtetszett...
-
Ez mekkora duma:
Storage ROM
16GB (note: the operate system and Apps take some spaces, so only show 2GB + 502MB)
agyam eldobom...
-
válasz
fateless #9422 üzenetére
Ha mindenki jelezné, h melyik bolttól van pozitív és negatív tapasztalata az is segítene, így pl.:
kínai rendelés 1. hsz infó
+6 pandawill (6 db kütyüt rendeltem onnan, mind szerencsésen megérkezett / nem volt probléma)
+1 mixeshop (1 db teló, no problem)
-1 hootablet ()
ez az én tapasztalatom
-
Kínából rendelés / kínai online boltok topikot a népnek!!!
-
Találtam az xda-n a b92m-hez cuccokat.
Star b92m cwm recovery root + CWM AND ROM BACKUPEz mi lenne: 2.5 GB DATA PERMANENT ROOT + FULLY WORKING RECOVERY
(for 2.5gb data after flash you must format data in recovery)Átparticionálás + root + recovery menü?
Annyi, h ráteszem ezt a rom részletet? (mert bele nézve a .zip-be látom, h ez csak az eleje a rom-nak) -
válasz
easy...rider #8969 üzenetére
Jó az nincs vele semmi gond. És pont, h a böngészés nem fogja megakasztani, én 75el is elvoltam 720p-n (a zp300-al, igaz azt már lassúcskának nevezném de böngészés sima vele)
-
Azt elmondja nekem vki, h tudom a 6577 órajelét feljebb húzni?
Kíváncsi lennék mennyit megy -
válasz
hevizms #8936 üzenetére
Amint lesz időm bővítgetem majd a leírást.
Addig is: szép nagy, tűéles, minimálisan felhős, jó minőségű; a bejegyzésbe van link képekkel, a végén lévő 3at ezzel csináltam nézd meg; jó (max hangon se torzít); 1 led-es (az erősebb fajta) elég erős. Persze, h van: kezdj el rajta böngészni és meglátod; azt én honnan tudja?beállítottam 5 MP-re annyi bizonyosan...
-
válasz
Sir Riccio #8767 üzenetére
Ezek mar csak ilyenek, kulon szotar kell hozzajuk
Engem se akartak addig megerteni mig le nem idiotaztam oket...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NBA és kosárlabda topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest