- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
Az akkumulator tomege szerintem nem sokat jelent. (eltero gyartastechnologia?)
Nalam a G3 tobb mint 2 teljes napot kibir (kb 54 orat) napi 3 ora zenehallgatas es/vagy radio, allando 3G kapcsolat+frissites, kb 2-3 ora netezes, nehany sms es kb 30 perc telefonalas mellett. Ez nem rossz szerintem!A Huawei buszke ra, hogy sajat akku kimelo algoritmusuk van.
A G3 ROMja nem a legjobban optimalizalt. Deep sleepben is esik 0.5-1%-ot orankent. A ZTE Blade-em (megfelelo custom rommal) 1%-ot fogyasztott kb 8-10 ora alatt.Ezt probalta mar valaki? http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g3-10/
Allitolag hivatalos JB Beta.Ui: elnezest az ekezetek hianya miatt
-
sasa311
veterán
Állítólag rengeteg országban nagy ívben tojnak a privát rendelések VÁMolására. Pl. Szlovákiában ha nem magyar a címzett hanem szlovák akkor állítólag le se sz@rják.
Élnek rokonaim a határ mellett, már gondolkoztam rajta, hogy az ő nevükre rendelem majd a 4 magos telót ők meg majd 890 ft-ért futárral elküldik nekem pick pack pointra... -
hun_gery
aktív tag
-
fPApi
őstag
Nekem is megjött a G2S, már az új ROM-al, ezzel tökéletesen működik. Ami érdekes, hogy mikor levettem a szokásos fóliát, azt vettem észre, hogy van rajta egy tökéletesen felrakott védőfólia. A tieden is van (igazából csak a fönti hangszóró körül lehet látni, hogy rajta van)?
A GPS-t az első hsz-ben leírtak alapján be tudtam lőni, az is működik rendben. -
Swami
senior tag
Lenovo P770-est szeretnék venni. Tudtok mondani megbizható céget, ahonnan érdemes rendelni?
ÁFA meg VÁM megkerülés nem játszik szerepet, lévén Dublinban landolna a teló, itt meg nagy ivben tesznek az ilyesmire.Inkább a gyorsaság számitana. Köszi!!!
-
hunaqua
addikt
válasz
hun_gery #16387 üzenetére
Én már abban sem vagyok biztos,hogy ezek az "akciók" nem arra szolgálnak,hogy valamelyik gyártónak nagy összeget kell egyszerre nekik kifizetni.Bedob egy ilyen "akciót" jön akár több száz megrendelés,több 10.000.-usd,ebből fizet.Azután a következő napokban beérkező normál rendelésekből visszaküldi a pénzt.
-
upbuvar
tag
-
ouzohuto
senior tag
a jiayu g4 nek tenyleg csak 1800as aksija van/lesz?
-
Hm... töltök le valami kínai rom-ot (csak hogy megnézzem milyen...), böngészőn keresztül 4,7kb/s... 10óra maradt...
Eh, mondom nézzük parancssorból... 109kb/s kész:41m 9s -
Marty
tag
válasz
Vjankovics82 #16378 üzenetére
Szerintem egyáltalán nem rossz telók a ZTE-k, viszont már azt a 5-6000 forintot rátenném a G2-höz, az mégiscsak 2 magos
-
Marty
tag
válasz
Vjankovics82 #16376 üzenetére
Nekem a felette lévő kommentben található teló van
a Hero 5i
Az is nagyon jó, bár az akku erős nyomkodással délutánra erősen merül, de nagyon tetszik.
Hozzáteszem az is kijön 30 alatt, és almás copy
-
Marty
tag
válasz
Vjankovics82 #16373 üzenetére
Jiayu G2 átszámítva kb 28-29k-ba belefér, és antelife megbízható és a tracking numberért sem kell külön perkálni, csak 0.01 dollárt ami elenyésző.
Szerintem ezen érdemes elgondolkodni
-
Marty
tag
Volna egy ilyen telóm:
Nézegettem, mindenhol a Hero H2000+ról találok adatokat, ami viszont némiképp más: felül van a jack dugó, és az előlepi érzékelők sem stimmelnek.
Kérdésem annyi lenne találkozott már valaki ezzel?
Hogyan tudnám magyarosítani ?
Root megoldva, úgy küldték a kínaiak. -
Vjankovics82
senior tag
Valaki tud ajánlani olyan 30 ft-ig dual core simes telót valamelyik oldalon?
-
Marty
tag
Nekem van egy Star X15i telóm, 2000mAh akkuval. Most nincs benne a sim, 236 órája megy töltés nélkül és 50%on van
Csak néha használom wifizni.
Strapabíróságról annyit, hogy betonon ejtettem már vagy 5-6szor le és kiválóan bírja a kiképzéstHa nem erre szólt a kérdés akkor elnézést
Sim-mel kb ha csak telefonálásra használtam elment majdnem egy hetet.
Ahhoz képest hogy anno fikázták, hogy ezek csak 1200as akkuk mert kamuk egész jól működnek. -
GIJoe
addikt
válasz
baalco #16365 üzenetére
hehe ebben van valami, viszont akkor már inkább rendeljek egy kínai walkie talkie-t, amit nem érdekelnek az EUs szabványok: pl:
Ez a G3as akkus téma is olyan mint a PCk tápja, ami minőségi abban van agyag, vagy akár a szigetelések.
Lehet neked 10 codegen tápod is, de 1 egy FSP, Chifi, az táp... Vagyis másnak nagyon szívesen, eladásra -
sasa311
veterán
válasz
cappa72 #16366 üzenetére
Mondjuk nekem is 10 percenként frissít 3G-n az e-mail + max 20 perc püttyögés, így 35-40%-ot merül / nap.
Dominó85:
ZTE blade volt a céges telefonom anno, standby-ba érdekes módon SOKKAL kevésbé merült, mint a Hero, használat közben pedig ugyan olyan gyorsan mindkettő. Abban viszont ha jól dereng 1200-as akku volt. -
Dominó85
addikt
válasz
sasa311 #16364 üzenetére
GIJoe, sasa311
Nálam a G3 igen jól bírja a strapát és a 3 nap is ki tud jönni normál használat mellett. T0j0k rá ha csak 2500mAh, de mielőtt ennyire biztosak vagytok benne hogy "kamu" a rájuk írt adat, teszteljetek le úgy 10-10 darabot a telepekből, hogy legyen mintavétel is.cappa72
1. nap reggel 6-kor veszed le a töltőről és még aznap este már csak 18-21%-on van??? Hát ez max ZTE Blade szint. -
sasa311
veterán
Szerintem az összes kínai akku kapacitás "kamu".
Nővéremnek valami fos szamszungja van a T-ből "ingyé vót" felkiálltással 1600 mah akkuval. EGÉSZ NAP lehet wifivel nyomkodni és akkor merül le. De szó szerint egész nap.
Nekem a heroban az 1600-as akku kb. 4 óra aktív nyomkodást tud WIFI-vel és koppra merül.
edit:
Eh, 530 $ azért elég elszállt ár... Annyiért már előbb vennék egy S3-at. -
GIJoe
addikt
Oppo Find 5 $530
A G3 aksi témához annyit, hogy nekem is volt G3am, és szerintem nem lehet valós a 2750 mAh.
Túl könnyű ahhoz, h ennyi legyen, 3 napnál többet sosem bírt kímélő módban. A mostani telóm sokkal nehezebb 2200 mAh van rá írva, de a 6 napot simán hozza (honor 2) -
LámaZ
addikt
Melyik szerintetek perpill a leghosszabb készenléti idejű, strapabíró, akár buta mobil?
-
-
berigazek
őstag
válasz
mikrofon #16307 üzenetére
Köszi a válaszod :-)
gps76!
Az akksi kalibráló progik semmit sem érnek,ha egyszer egy akksiban a chip rossz,azt semmi nem hozza helyre.2 hónapja minden nap elindítom én is,ahogyan a nagykönyvben meg van írva,de mégis azt csinál amit akar..azaz egyből zuhan 13-20-6%-akokat és nem szépen lassan jön lefelé a töltöttségi szint.Ez telefononként változó,volt sok olyan telóm,amelyiknél kimondottan nagyon jól müködött ,reálisan jött lefelé %-ként,de ez nagyon becsapós,mert most 43% van és 20 perc múlva leesik 6%-ra és nagyon idegesítő :-( Nem tudok helyrehozni,chip problémás!
-
Dominó85
addikt
válasz
Xabi78 #16349 üzenetére
Igen, az irány nekem is tetszik és ha beválik a G4, akkor nem fogom csorgatni sokáig újabbért a nyálam. A G3-mal is tökéletesen meg vagyok elégedve, de 4 maggal és erősebb VGA-val már el lennék egy jó darabig azt hiszem. Persze attól még elméletben csorgatni fogom a nyálam ha időközben kijön majd a G5, G6, G7 is. De egyelőre értelmüket (még a 4 magosnak sem) látom.
-
Xabi78
aktív tag
válasz
Dominó85 #16347 üzenetére
Persze, csak mire kevesebb lesz, addigra jönnek ki az újak (G5, G6, G7, stb), és mindig újabbakre csorgathatjuk a nyálunkat.
Mindenesetre nekem tetszik az irány: 4magos, de takarékos processzor, dual sim full active, nagy kapacitású akku, elfogadható minőségben és baráti áron...X.
-
hun_gery
aktív tag
jiayu g4 basic/standard, flagship/elite verziók:
pandawill-nél 200 és 250 USD, dealsprime-nál szintén
indul a presell őrület
(persze megjelenési időpont még kínai bbs-en sincs, hasraütve lőttek be valami dátumot)
ki lesz az első bátor a fórumozók közül? -
Dominó85
addikt
válasz
Xabi78 #16346 üzenetére
Kicsit erősnek érzem azt a plusz 150 dolcsit 1->2GB és 4->8GB RAM és ROM esetében, az aksi pedig választható lesz 1800mAh vagy 3000mAh és utóbbi kb 30 dolcsit érhet, ha a G3 2750-es aksija 12-20 dolcsi.
Hidd el lesz az kevesebb is. Én 250USD-s Basic és 300-320USD körüli Flagship edisön-re tippelek.
-
Xabi78
aktív tag
-
kocka201
csendes tag
kaptam egy singpost-os tracking számot a rendelésemhről RF-el kezdődik sok szám és SG a vége de úgy tűnik a singpost nem is használ RF kezdetűt
, valaki meg tudná mondani hogy lehet lecsekkolni, hogy valós számot kaptam-e
http://www.packagetrackr.com itt próbáltam de azt írják hogy [link] tracking information expired
-
zarew
senior tag
Urak!
Valaki linkeljen megoldást a particionálásra, mert jelenleg a telefonom a belső 4gb memóriából 2gb-ot használ sd kártyának. Az igazit nem akarja. Többször volt róla itt szó,csak akkor még nem voltam érintett,és most nem találom. Már szerencsésen rootoltam. -
-
pecsivsk
tag
Szerintetek mennyit kell várni a G4-re?? http://www.gizchina.com/2013/01/14/jiayu-g4-full-specifications-confirm-2gb-ram-and-13-mega-pixel-camera/ Itt nincs info róla, de jó lesz. Szerintetek dual sim active lesz??
-
NÓPARA
aktív tag
Oké! Köszi
nem kis tepsibe játszunk
igaz lehet elég lenne a 4.7" is ... de csábító a dolog. Már csak arra is kiváncsi lennék hogy valaki használ e ilyen tipust? Mert ennek az "öccse"( W5) már van itt a fórumban.Ahogy nézegetem az oldalakat van ahol [link] pl itt magyar nyelv is van benne ha jól értelmezem
Vagy a bolt teszi bele fel árért? De van ahol multi language címen is hirdetik e telót de az még szerintem nem jelenti azt hogy magyar is van benne.
-
NÓPARA
aktív tag
Helló!
Erről a telóról tud valaki személyes infót? [link] és hogy magyar nyelvet rá lehet e varázsolni?
-
Volt már valakinek 3563**** imei számú telefonnal dolga és esetleg használati problémája itthon?
-
sasa311
veterán
Ha a telefon nem megy be factory mode-ba se a bekapcs+hangfel ill hangle gombbal akkor van még valami kombó trükk, amivel be lehet hozni?
-
Sanyesz.
őstag
Ha nem a PayPal számol el, akkor van benne "lutri", mert ha valamelyik "nagytudású" politikusunk olyat nyilatkozik, ami a forint árfolyamára is hat, márpedig ilyen gyakran van
, akkor valamennyit veszthetsz az ügyön, de egy 150-200$ körüli tételnél ez nem eget rengető. Viszont a PayPal árfolyama kb. +10 HUF/USD.
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Már többször volt ez téma. Áruljátok már el, hol állítod be, hogy a saját bankod árfolyamával váltson PayPal bankkártyás fizetéskor, mert ilyen opciót én eddig nem láttam.
Amit láttam, az az, hogy vagy a PayPal saját árfolyamát alkalmazza (az a rosszabb), vagy a kártyatársaság árfolyamát. E kettő közül lehet választani (szerintem). -
Sziasztok!
Ha Paypal-on keresztül fizetek kártyával, akkor mi az olcsóbb, ha a paypal váltja át a pénzt, vagy a saját bankom?
Elnézést, hogy ide írtam, de a paypal-os topikban nem találtam választ erre a kérdésre.Előre is köszönöm a segítséget
-
A mixeshop oldalon felhívják a figyelmet, hogy
"Chinese New Year Start 5th Feb-18th Feb,Please keep more stock before holiday,19th will be recovery shipping again!"Nekünk ez annyit jelenthet, hogy a kínai újév miatt febuár 5. és 18. között fennakadások várhatóak, érdemes nem ekkor rendelni. 19-ikétől elméletileg visszaáll a rendes kerékvágásba minden.
(Azért a múl év véi kínai nagyünnep után csak 1 hónappal állt vissza a normál kerékvágásba a szállítás...)
-
MAC72
tag
Legyen olyan kedves valaki és ajánljon nekem az UMI X1-hez jól működő JB romot!
Magyar nyelv és CWM is érdekelne.
Keresgéltem kicsit, itt találtam is néhány JB romot, de nem sok jót írnak róluk. -
mikrofon
veterán
Igen igen, csak itt az aksi a gyenge láncszem. Ha másfél-kétszerese lenne, akkor a ilyet vettem volna a mostani helyett....
Szer4k.: egy kicsit drágán linkelted, itt a tmallbox-on olcsóbb!
-
Polgati
csendes tag
A G3-at nem jódolgomban vettem, hanem mert a szeretett N800 mini note-om felszívott valami folyadékot, és tökéletesen működik, csak épp a kijelzője vagy mutat valamit, vagy nem. Inkább nem!
Van olyan, hogy megrázom, és visszajön a kijelzés.
Szóval arra gondolok, hogy javítható lenne, mivel az érintkezések összecsúszva néha működésre bírják a kijelzőt, de az én környékemen a telefon szerelők (4-nél próbálkoztam) annyira sznobok, hogy ha meglátják hogy kínai a cuccom, rögtön közlik, hogy nem nyúlnak hozzá.
Ők biztos már csak Iphone5-öt javítanak, de azt is csak szoftveresen....!Szóval abban kérném a segítségeteket, hogy van-e olyan ember aki ki tud nyitni egy ilyen telefont, és ha már kinyitotta, akkor tudja azt is, hogy merre találhatóak a kijelző érzékelői, és meg is nézné, hogy lehetne-e menteni valahogy?
Nagyon köszönöm!!
-
Polgati
csendes tag
válasz
sasa311 #16303 üzenetére
Az lenne még a kérdésem, hogy valahol olvastam, hogy van a G3-ra 4.1-es android, amiben benne van gyárilag a magyar nyelv.
Látott már ilyet valaki, mennyire biztos, vannak-e tapasztalatok?
Ha van használható ilyen, akkor mit kell tennem, hogy ez legyen a telefonomon?
Szerintem már levágtátok, de nagyon láma vagyok én ezekhez a root-olásos dolgokhoz, eddig mindig csak megvettem a telefont, és használtam, de ennél szükséges lenne a magyar nyelv miatt.Nagyon Köszönöm előre is a segítőkészségeteket!
-
-
mikrofon
veterán
válasz
berigazek #16278 üzenetére
a lenovo a789-ben és a p700i-ben alapból megtalálható az fm transmitter. hardveresen is rendelkezésre kell hogy álljon csak szoftveresen nem lehet. Mikor először bekapcsoltam leesett az állam. egy recsegö alighallható megoldást vártam, de azóta így hallgatok zenét. a dinamikai tartomány elsőre kicsit szűk volt de az equalizer segített rajta, meg az autós rádió... sajnálom is hogy a p770-ben vagy egyéb telókban nincs. Igazán hasznos...
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16301 üzenetére
én letöltöttem hozzá az AnySoftKey-t, hogy legyen magyar billentyűzetem, abban van olyan funkció, ami állítja a rezgés intenzitását.
-
Polgati
csendes tag
válasz
zebulon007 #16300 üzenetére
Szerintem az
ilyen -
zebulon007
tag
Nem lehetne valahogy a telo rezgojen allitani, hogy finomabban mukodjon, mint pl. ahogy az sms potyogesnel van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elden Ring
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Autós topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hobby elektronika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged