Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Hero H600t látott már valaki? Szimpatizálok vele, esetleg eladó?
-
hevizms
addikt
SD kártyára menti automatikusan.Nem tudod elrontani.
Hát nem akarlak elkeseriteni,de próbáltam keresgetni romot,de én személy szerint semmit nem találtam
Egy CWM letöltési linket igen,de azonkivűl nemigazán
Te lehet szerencsésebb leszel.
Itt a CWM ha esetleg később kellene.
http://files.china-iphone.ru/338X21_recovery_130101-021030.rar -
MAC72
tag
válasz
hevizms
üzenetére
A fekvő nyitott hasú robot hasán lévő piros felkiáltójeles háromszög normális jelenség,
vagy valami komoly hibát jelent?Belépve a recovery menübe a backup user data menüpontba lépve tudom gondolom
lementeni a mostani állapotot, adatokat.
Ha ezt megtenném (mert szeretném), akkor ezeket az adatokat az általam beletett 8 gigás SD-re
fogja menteni alapból, vagy ezt nekem kell meghatározni?
Logikusnak tűnik, hogy egy külső adattárolóra kell menteni.
Sajnos tényleg semmi gyakorlatom nincs ebben.
Esetleg az SD kártyán mappát is létre kell hoznom neki, vagy minden automatikus.
Szóval a lényeg, hogy el tudom rontani, vagy rém egyszerű a dolog?A gyári romnak utánanézek. Valahol csak be lehet szerezni.
-
hevizms
addikt
Ez sajnos nem ilyen egyszerű szerintem,de lehet én rosszul tudom.
A bajság az hogy az adatokat lelehet menteni a recoveryből,de ha jól tudom akkor azt csak úgy tudod visszatölteni később ha ugyanezt a gyári romot teszed vissza.
Ha van ilyen rom a neten és program hozzá,akkor okés a dolog.
Ennek nézz utána hogy van-e gyári rom,amivel a teló jött. -
LGyuri
tag
Sziasztok,
Érdeklődni szeretnék, hogy a topik látogatói közül van-e valakinek eladó telefonja ami az alábbiaknak megfelel:
- HD kijelző (1280x720), legalább 4,5"
- 1GB RAM, 4GB ROM
- Dual sim (természetesen)Ha jól tudom, Jiayu G3, UMI X1, Zopo zp300+ stb felenek meg ennek.
G3 lenne a legideálisabb nekem.
Ha esetleg akad, aki megválna fentieknek megfelelő a telefonjától, korrekt árajánlatokat kérem, hogy privátba küldjétek.
Ha valakit érdekel, kizárólag beszámításra a fentiekbe jelenleg egy Newman N1-est használok. Hibátlan, 1 hónapos telefon, rootolt, fekete, dobozával, cuccaival.
Üdv,
LGyuri
-
hevizms
addikt
Jól csináltad.Ez a gyári recovery.
Nyomkodd meg a gombokat amik vannak a telon.Home gomb/hangerő fel-le/bekapcs gomb.Valamelyikre bekell jönnie a képernyő felső részén a recovery menünek.Ha bejön akkor általában a hangerő gombbal lehet váltogatni a menükben és a bekapcs vagy a home gombbal meg okézni amit választasz.
Válaszd ki első sorban a reboot sort és okézd le. -
MAC72
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Fekvő zöld robot nyitott hassal.
Piros háromszögben felkiáltójellel.
Ennyi jött be. Esetleg rosszul csinálom?Hangerő fel gombra előjött a menü.
Az újraindítást választottam, de a helyzet változatlan.
Bejelentkező zene, boot animáció android felirattal és ennyi. Innen nem jut tovább. -
attkaEOD
csendes tag
próbálok belépni a recovery modba (hangerő fel+ bekapcs)
de a recovery menü helyett csak egy "android robot jelenik meg a hátán fekve kinyitott hassal, fölötte egy piros háromszögben felkiáltójel" ????? ez mi lehet??? láttatok már ilyet ?
ez a képernyő kb 5 percig (közben semmire nem reagál) ...és újraindul a telefonna bakker az előző hozzászólás

-
Fura a hibajelenség... egyik pillanatról a másikra...
Ha kikapcsolod a telefont, akkor kikapcsolt állapotban megnyomva és nyomva tartva a power+hangerő fel gombokat, előbb-utóbb egy recovery-nek kell előjönnie.
Először csak nézd meg, hogy milyen "típus".
Ha gyári, akkor akkor először egy zöldhasú fekvő robotot látsz, akkor az a gyári recovery.
Itt gyártmánytól függően a home "billentyű" az enter, a hangerő fel/le a fel/le mozgás a menüben.Ha egyből egy "CWM based recovery" jön elő, akkor az a CWM, ahol a power gomb az enter és a fel/le a fel/le mozgás a menüben.
Mindkettővel óvatosan.
Legelőször próbáld meg csak simán a reboot-ot a recovery-ben.
-
MAC72
tag
válasz
cappa72
üzenetére
Köszönöm a tanácsaid!
Este ki lett kapcsolva a telefon. A reggeli bekapcsolás be van állítva, ezt szépen meg is tette eddig.
Éjszaka viszont szükség volt még rá, ezért be akartuk kapcsolni, de a bootolás megáll.
Elhangzik az ilyenkor szokásos zene is, de csak megy az animáció és nem áll fel a rendszer.
iPhone használó voltam eddig azt értem is, de ez az android teljesen ismeretlen nekem.
Ezért még mielőtt valami hülyeséget csinálnék, inkább kérdezek.
Kikapcsolni csak úgy lehet ebből az állapotból a telefont, hogy kiveszem az akkut.
(különben addig menne amíg le nem merülne)
Amit írsz, az számomra ismeretlen terület.
Semmilyen mentésem nincs. A telefon érintetlen, mindössze játékok, telefonszámok, egyéb appok lettek telepítve rá.
Tehát a bekapcsológomb és a hangerő fel együttes nyomásával elő kell jönnie egy menünek? -
Gyárilag így jött, vagy valami "baleset" okozta?
Ha van hozzá elérhető mentésed vagy gyári/custom rom-od, akkor szerintem megmenthető.
Milyen recovery van rajta?
Be kell lépni, meg kell nézni. (Bekapcsológomb+hangerő fel)
Ha gyári, akkor lehet, hogy van rajta "save user data", azt érdemes volna lementeni.
Ha nem gyári, hanem módosított CWM, akkor a backup-ot kéne megtenni.Mindezeket azért, hogy egy factory reset után vissza tudd állítani az adataidat (ha van).
Első körben próbálnék egy factory reset-et (miután a backupot megcsináltad)
Én ezt tenném, de csak saját felelősségre.
-
MAC72
tag
Valaki az én problémámra adna tanácsot?
Nem bootol be.
Hálás lennék minden segítő ötletért!
-
attkaEOD
csendes tag
nagyon gyakran fagy előfordult már antutu teszt során ...netezés közben....fotózás közben.. játék közben
gondoltam rá hogy a rom-al lehet a hiba,és újat kéne rá rakni
rootolni tudtam de recovery modban nem tudom elindítani ahhoz meg (persze az új rom-on kívül) az is kéne
valaki tud ebben segíteni ? (jiayu G2 fagyás)
-
attkaEOD
csendes tag
szevasztok
na tegnap megjött a várva várt jiayu G2 1gb ram dual 1Ghz stb...
de sajnos ahogy tesztelgetem... nagyon gyakran lefagy, és csak az akksi kivétel segít neki ...
ötletem sincs valaki találkozott már hasonlóval? -
hevizms
addikt
Erről még korai lenne nyilatkozni hisz én is még csak most próbálgatom,előtte pár perccel tettem fel mikor irtam róla.
Viszont amit Sanyesz kérdezett az nem működik.
Úgyhogy akinek hiányzik a jelző led nem fogadott hivás vagy sms esetén az ne tegye fel.
Engem speciel nem érdekel mert eddig sem tudtam minek villog az a led(azt hittem mindig hogy jelzi hogy üzemel a teló).
Én automatikusan felül az értesitési sávot szoktam nézni ha kézbe veszem a telót.De akinek ez fontos az ne tegye fel ezt a romot. -
Bagira01
veterán
válasz
hevizms
üzenetére
Akkor ez nem járható út, marad a két akku
Kíváncsi leszek az antelife hányat küld, mert itt írta valaki, hogy neki kettőt küldtek, pedig csak egyet ír az oldal. A telefon alatti "topic"-ba is azt írják, hogy csak egyet küldenek. Remélem tokot legalább normális színűt küldenek
-
Dominó85
addikt
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Voltak olyan kínai telefonok, amelyek szó szerint hívásindítást kezdeményeztek a gyártó felé, de tény hogy én is arra gondoltam, amit ti is írtatok. A Lewa OS adatokat halászik.
A gyári ROM-ok is elég jók a kínai telefonon, bár lehet csak én nem hallottam még rosszat róluk.

-
hevizms
addikt
-
hevizms
addikt
válasz
Ezekiell
üzenetére
Köszönjük.
Jelentem leszedtem a G3-ra a JB 4.1.2-t.

A béta változat az nem ment úgy ahogy kellett volna.

Ez már működik nálam rendesen
Ajánlom a kisérletező kedvű G3 tulajoknak.Ami meglepett hogy eleve van benne magyar nyelv,így nem kell vele bajlódni.
Ha valaki feltelepiti,az ne felejtse a gapps.zip-et is feltelepiteni recoveryből a romtelepitéssel együtt(vagy utána).
Innen szedtem a romot.Ja és természetesen CWM az legyen a telón.
-
ff-thomas
aktív tag
válasz
Sir Riccio
üzenetére
Köszönöm a választ.
Én csak szeretném anonim módon használni a készülékemet, erre jó megoldás az Orbot szoftver (és társai), ami minden forgalmat "tor" hálózaton keresztül bonyolít (guardianprojekt.info, pc-re torproject.org).
De még mindig aggódok a ROM miatt (->"hazatelefonálás"), meg mondjuk a gyárilag beépített titkosítást se használom, biztosan van backdoor.. stb. Kár, hogy a CM-ROM nem támogat két kártyásat, bár érthető, mert a dual-sim készülékek a kínai piacra készülnek..
-
Bagira01
veterán
A G3 2750mah-s akkuja vajon jó lehet a G2-be? Kinézetre ugyan úgy néznek ki, de a képek alapján a G3-é hosszabbnak tűnik.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Dominó85
üzenetére
A "hazatelefonál" nem véletlenül volt idézőjelben. Arra gondol, hogy adatokat gyűjt a felhasználóról, helyzetéről, szokásairól (etc...) nem pedig arra, hogy felhív egy kínai szextelefont.
(#14859) ff-thomas:
Amúgy ettől nem kell félni, azzal, hogy a google-ben keresel, azzal, hogy telefonálsz, hogy e-mailezel mind-mind adatokat szolgáltatsz, nem kell, olyasmit csinálni ami zavarja mások "köreit" és nincs miért aggódni.
Kérdésedre válaszolva a CyanogenMod csapat leginkább azokat a készülékeket támogatja (azon készülékek gyári ROM-jait módosítja) amelyek nagyon elterjedtek, ismertek, népszerűek. Mivel egyik készülék gyári ROM-járól sem készült CM ROM ezért nem lehet rájuk feltelepíteni azt, szvsz nem is nagyon lenne értelme. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
Dominó85
üzenetére

A lewaos sem hazatelefonál, hanem "hazatelefonál". Olyan konkrétumot írt csupán a figyelmeztető fórumtárs (asszem Keeperv?) hogy a telód imei és kitudjamiegyéb adatait, egyedi adataidat kérés, figyelmeztetés, értesítés nélül továbbítja egy "kínai cloudba".
Amely felhő ugye elég homályos hogy paranoid attitüdjeink esetleg felébredjenek a LeWwaOs -al szemben, de pl. minimum ne netbankolj felette, mert még lehet hogy meglesi.Azt gondolom shark for root - tcpdump frontend-del (a PC-n wireshark van, gondoltam hátha androidon is van már ) meg lehetne tán elemezni a tcp-udp adatforgalmat...
Ja és egyébként a lewáról azt olvastan valahol hogy CM7-re alapozó főzet.
-
Dominó85
addikt
válasz
feca81
üzenetére
Szia, ezzel én is szenvedtem egy sort.
Beállítások -> Audió profilok -> kiválasztod valamelyik profilt -> és ott vannak az opciók (beszéd hívás, videó hívás, üzenet, riasztás hangok)
Érdekes, hogy ha nincsen fent semmilyen olyan nem gyári apk, ami kezeli a zenéket, akkor egyszerűen saját mp3-at nem lehet beállítani csengőhangnak. Amióta nekem fent van a HandCent SMS apk, azóta ha a profilnál választani kell a HandCent-re tapizok és bármelyik audió hangot választhatom a sajátjaim közül is! Megjegyzem ez lehet csak az EtoTalk MOD ROM hülyesége is.
-
feca81
aktív tag
bagatell kérdés, de még nem jöttem rá a válaszra. A G3, és a W1+ (feltételezem az összes kínai és/vagy 4.0.4-es teló) egyben kezeli az üzenetek csengőhangjait. Magyarul fogalmam sincs,hogy SMS, MMS, e-mail, wifi értesítés, vagy akku merül üzenetet kapok. Van valami mód, hogy külön beállítsam ezeket?
-
ff-thomas
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, látom, hogy nagy szakik bújják ezt a topikot, aminek nagyon örülök! : )
Eddig egy ZTE Blade és egy Galaxy Ace készülékem volt, mindkettő rootolva, CyanogenMod telepítve, Play áruháztól kezdve az összes Google termék kiirtva. Sajnos úgy látom, hogy a Cyanogenmod hivatalosan nem támogat egyetlen dual-sim készüléket sem..
Van tapasztalatotok abban, hogy fel lehet-e varázsolni Cyanogenmod-ot valamelyik kétkártyás készülékre? Vagy van esetleg más mod, ami hasonlót tud és működik dual-sim telefonokon?
Azért használom a Cyanogenmod-ot, mert kicsit paranoiás vagyok.. az androidok, ahogyan az iphone-ok is alapból "hazatelefonálnak" a nagy testvérnek, infókat küld a telefon a használójáról, helyzetéről, stb. (vagy igaz, vagy nem, mind1, nem is ez a lényeg most). Szóval a gyári szoftver helyett egy teljesen "tiszta" készüléket szeretnék.
Válaszotokat előre is köszönöm, szép napot!
Üdv:
T
-
Ezekiell
veterán
Sziasztok!
Tegnap este végleg elgyengültem, és rendeltem egy Jiayu G3-at a minideal-ről
Amint megjön, írok majd róla.Addig is, hátha valaki nem látta még:
Az xda-developersen egy user összeszedte a legfrisebb Jiayu G3 romokat (főleg 4.1.2), letöltési linkekkel, screenshotokkal együtt: itt megleshetők, letölthetők.
A Lewa OS-el pedig még mindig vigyázzatok!

-
MAC72
tag
Segítséget kérnék tőletek!
Bedove X21 telefon bekapcsoláskor nem jut tovább az Android feliratú boot logónál.
A bekapcsoláskori zenét is lejátssza, de aztán nem jut tovább.
Töltésre reagál, akksi animáció megy.
Mit lehet tenni ilyenkor?
Nem lenne baj, ha a rajta lévő adatok megmaradnának. Van erre valami esély? -
Dominó85
addikt
Szia fPApi, az image fájl nagyon jó ötlet, csak az a baj, hogy ez a 2GB kártya a ZTE Bladeben volt és ott annak minden szemete rajta maradt a memkarin. Pont azt a sok szemetet nem szeretném viszont látni az új karin.
A Titanium Back up lesz a megoldás. Már minden progit és gammát sikerült ideiglenesen áthelyeznem a belső tárhelyre, kivétel a Crusade of destiny-t. Valamiért az 12MB-ot az SD karin hagy, pedig át lett helyezve. -
sasa311
veterán
Továbbra sincs senkinek jó ötlete system biztonsági mentésére .img formátumban?

-
berigazek
őstag
Lehet,hogy ugyanazt a Portot használja,mint más párosított eszköz és nem tud kommunikálni ezen a porton,törölj minden párosított egyközt a telón és a külső GPS-t is állítsd gyári alaphelyzetbe és próbáld meg újra párosítani őket és,ha müködik akkor utána párosítsd más eszközökkel.Próba szerencse!
zarew!
Nekem is elkel már a min 4.7" vagy 5" ....nem az ujjaim,hanem a szemeim... :-( -
fPApi
őstag
válasz
Dominó85
üzenetére
Egyrészt mennie kellene a sima másolásnak is, de én pl. kártyacsere esetén mindig csináltam egy image fájlt, mentésként és azt raktam vissza az új kártyára, így minden változatlanul megmaradt.
A programok mentésére pedig a titanium backup-ot használom, nekem mindig teljesen/jól visszarakott minden programot. -
zarew
senior tag
válasz
berigazek
üzenetére
Sokáig tököltem,hogy ezt,vagy a zopo 900-ast. De féltem az 5,3-tól meg ennek nagyobb a felbontása. Az én szemeim is kinyiffantak a 2 év androidozás után. Így 40 és a halál között remélem elég nagy lesz ez is. De ha lötyög a kezemben eladom anyagárban és jöhet a 900 as.
-
banderasz77
addikt
THL V12+ valaki? itthon van Fekete

-
LámaZ
addikt
Továbbra is várom okos emberek véleményét a következő problémával kapcsolatban:
Külső GPS-vevőt szeretnék csatlakoztatni az okostelefonhoz, mert jobban fog műholdjelet.
Ez eddig működött is, de az utóbbi időben ezt a hibaüzenetet kapom:
"Connection failed [JSR82] connect: Connection is not created (failed or aborted)"Magyarán, nem sikerül létrehozni a Bluetooth-kapcsolatot.
Tablettel működik, ezzel a telóval is működött régen, de most nem tudom mi történt. -
Vvarpi
tag
válasz
Dominó85
üzenetére
Még nem csináltam ilyet, de a My Backup Pro nem erre van kitalálva?
Ha tévedek javítsatok ki. -
ityam
őstag
Egyelőre nem tervezem még tuningolni az új telóm prociját de gondoltam rákérdezek:
Milyen progival lehet tuningolni ezeket a jiayu G2 es telókat? a No frills támogatja ezeket az MTKs procikat? Valaki próbálta már a 2 magos MTK6577 es procit tuningolni? Mennyit lehet rajtuk húzni? -
zarew
senior tag
na most megrendeltem egy THL W5 öst a hangya életűektől ingyen postával. Az erő legyen velem! 49394 ft lett a 213.99 dodó. És közben megittam egy üveg pezsgőt. Jól csináltam?
-
LámaZ
addikt
Nem lehet.
Van itt mindenféle baromság, pl. ez a HDDRawCopy, de ez szektorról szektorra másol, és a végén a 16 Gb-os Sd-ből lesz egy 8 GB-osod. Azt meg nem fogod tudni átparticionálni semmivel, tehát jön a formázás, és a szenvedés.Kézzel persze át lehet másolni sok mindent, amit meg nem lehet, azt újra kell telepíteni, nincs mese.
-
zarew
senior tag
válasz
csepelball
üzenetére
Ébrejetek már fel! 1.ezek egy kártyások. 2.még egy rendes fotó sincs róluk.
-
Sanyesz.
őstag
Szia!
1. Lezárni több lehetőség is van. Pl. Bekapcsoló gomb rövid megnyomása (a beállításoknál a checkbox-ot be kell kapcsolni). Én személy szerint a Screen Off apk-t használom, ekkor egy ikonra tapizva is lezárható.
2. Az, hogy melyik kártyáról hívsz, szintén beállítható. Egyrészt hozzá lehet rendelni SIM-hez kontaktot, illetve be lehet azt is állítani, hogy mindig kérdezze meg, melyik SIM-ről menjen ki a hívás.
3. MyPhoneExplorer (Wifi, Bluetooth, USB is műxik)
Röviden ennyi.

-
Hulot
tag
JY G3:
1. Hogyan lehet lezárni a telefont? (A feloldás -a pötty jobb irányba húzása a körön kívülre- ellentéte.)
2. Mikor 2 sim van benne, hogyan kell váltogatni közöttük (melyiken menjen ki a hívás, az sms; melyik címlistáját látom éppen) ?
3. Hogyan lehet fájlokat (.mp3, .jpg, .pdf, .xls) bemásolni a telefonba? (nem használok sd kártyát) -
LámaZ
addikt
Nem éppen.
Épp most pakolásztam át a tartalmat egy 8 Gb-osról egy 16 GB-osra, és csomó minden nem akar átmenni egyből. Mappánként csinálom, úgy mennek. Ki érti ezt?
Igenis, én értem!
Olyan mappanevek vannak, hogy:
=Nota: \.nn├ (waze-ban)
������"#.!�� (svox-ban)Ezt a Win7 nem fogja lenyelni.
-
Dominó85
addikt
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Aha... Így már érthető.

Kérdem mindenkitől, hogy ha veszek egy 8-16GB-os microSDHC kártyát, akkor hogyan tudom az egész minden cuccot a jelenlegi 2GB-osról az újra áttenni, úgy, hogy tényleg minden átmenjen rá! Van valami progi erre? Nem hinném, hogy az egyszerű copy-paste itt megoldás lenne (hidden és egyéb fájlok miatt).

-
Bagira01
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
Tenyér mérettel nincs gond, van Galaxy S3 a családba és kényelmes fogni, csak zsebbe nekem már nagy a 4"-nál nagyobb telefon. Én használat eszköznek tekintem a mobilt nem státusszimbólumnak, feleslegesen nem adok ki több pénzt érte mint amennyi szükséges. Kíváncsi leszek az antelife-ra, mennyire "rendes" kínai webshop. kezdve azzal, hogy a héten elküldik-e vagy ülnek a megrendelésen.
-
Sanyesz.
őstag
Ma megjött a szürke G3. Eleve eladásra rendeltem, ezért kéretik nem megkövezni, ha majd nem pont annyiért kínálom, mint amennyibe került.
Azaz nem éppen az itt gyakran megforduló T. fórumtársaknak szánom.
Már felkerült rá a 1129-i gyári, magyarul is tudó ROM, illetve újra rootoltam, illetve pár apk. A többit majd a leendő tulaj fantáziájára bízom.
-
fPApi
őstag
válasz
viralmind
üzenetére
Én rendeltem a fastcardtech-től h2000+-t és 2x1580-as aksival jött. Nagy a valószínűsége, hogy ugyanaz a két telefon. Viszont a rendelt telefont nem tudtam semmilyen fellelhető infóval sem root-olni (légyszi' ne is írjatok tippeket, mert mind próbáltam), ezért karácsonyi ajándék lett és rendeltem egyet az etotalktól, az itt szitokszónak számító etotalk mod rom-al, és azt teljes elégedettséggel használom.
-
Bagira01
veterán
válasz
Dominó85
üzenetére
Azt a +30$-t már nem volt szívem rászánni
Még életemben nem játszottam telefonon és nem is nagyon fogok
A 4,3" nekem már nagy volt, elég a 4".(#14807) orkester: Hát nem igazán várhatjuk el ezektől a kínai gyártóktól, hogy még készletük is legyen. Láttam pár videót ezekről a "gyáróriásokról" Csoda, hogy ennyi telefon van. Én inkább a hírektől vagyok ki, hogy 140 dollár lesz egy telefon meg ilyen best buy meg olyan aztán közel másfélszerese lesz mire megjelenik(hát még mire kapható is)
-
sasa311
veterán
Nub kérdés no1:
Hogyan lehet a legegyszerűbben letölteni a TELJES ROM-ot egy szűz telefonról?
-
orkester
őstag
A Jiayu G3 is már milyen rég szerepel a webshopokban, anno nem volt hozzá hasonló és még mindig ott tartunk, hogy nem kapható mindenhol, miközben már elvileg gyártósoron a 4 magos mobilok. Úgyhogy ebből kiindulva nem sokat remélek a G4 megjelenésétől, de ne legyen igazam.
-
ityam
őstag
Nah megvettem én is egy Jiayu G2t. 512MB ramos. Kétmagos procis
Egyenőre elég fainul megy. Kb amire számítottam. Antutu 6745 pontot hoz.Quadrant: 2732 t.
Kicsit féltem hogy a videókártya benne gyengusz lesz a tabletem egymagos mali 400 asához képest de nem vettem észre ilyesmit. Amit kipróbáltam játékokat mind jobban ment mint a tabletemen.Alapból nekem 4.0.4 res ICS van fent. Tudtok hozzá újjabb romot meg egy leírást hogy hogy kell frissíteni? Ha valaki használ hozzá JBt annak mi a véleménye? Érdemes lecserélni az ICSt JBre rajta?
-
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01
üzenetére
Gondolom azért az 1GB-s verziót választottad. Az időt állóbb, bár jóval drágább is. Én is úgy vagyok vele, hogy a 4,5" alatt doromboló 2 mag és a jó kis VGA nekem bőven elég. Amivel én játszok (Crusade of Destiny), ahhoz tökéletes. Szegény gammával a Blade mennyit szenvedett...

-
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

A 4,3" nekem már nagy volt, elég a 4".