Hirdetés
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
válasz zarew #100053 üzenetére
De, dual sim, dual stand by.
Itt van a kezemben, náluk vettem, benne egy voda és telenor kártya, átirányítás ha nem ellrhető opció bekaopcsolva mindkét kártyára a másik számra.Fotót nem tudom, nem teszteltem, nekem marginális kérdés, de süt a nap odakint, mindjárt lövök egy fenyőfásat én is.
Szerk: annyira nem süt, de itt vannak a képek:
https://app.box.com/s/viushmfyrv1elyg8hlp7tri4x75dix56
Gps gyorsan talált jelet, stabilan tartotta (nem teszt, csak egy Budapest - Debrecen távon néha - néha rápillantottam).
Épületben (téglafal, fa födém, cserép tető) csinált olyat, hogy a Google térképen szépen körbejárt a pozíciót jelző kék pötty kb 100m körben. Itt lehet, hogy nem volt gps vétel, csak 3g és wifi alapján pozícionált, nem néztem.
[ Szerkesztve ]
A barátok azok, akik jól ismernek és mégis szeretnek Téged!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz zarew #100055 üzenetére
Nem eladó ,ez marad, ha nagyobb kell a P90-re kell várnod, viszont az Inteles.
Az írásom nem tudom kikerül-e, mert a Mobilarena.hu-nál is épp most jár teszten a készülék.
@bodrik11: Ejha, ez nagyon jó kis írás , már ránézésre is Könyvjelzőzöm az oldalt, Érdekes, hogy a kamerára szinte szó szerint ugyanazt írták , hogy nem top quality, de jó
És én is pont lőttem egy fenyős fotót.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Hungobungo bejegyzése.
De azért csak óvatosan!
A háttere pedig az xda-n szépen érthetően lerva[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
wwenigma
Jómunkásember
Elvileg ja, de járd el a fenti táncot a biztonság kedvéért. Utolsó lépésben amikor végignyomogattad a gombokat menj vissza az YGPS "radarképernyőjére" és várd meg amig bezöldülnek a piros pöttyök.
lor: mind1 mit irnak, Laza... kollega 2 simmel hasznalja mert mar aktivalva van. A proci szvsz nem kicsi a mindennapi dolgokhoz es nagyobb az akku mint a redmi1s-nél. De mivel az akkut kiemelted ezert tovabbra is a ThL4400-at mondanam inkabb.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
7Sony7
addikt
-
wwenigma
Jómunkásember
Csináld meg a GPS esőtáncot, akkor - ha más baja nincs - helyre kéne rázódnia legalább a holdak számának.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
addikt
-
andatti
senior tag
A mobilshop-ban ingyen csinálta a gyerek, (mivel a manus ott vette a sim-et 2000 Ft-ért...) a vodafon boltban meg én kérdeztem rá, hogy mi a helyzet ilyen esetben... amin én nem csodálkozom, ugyanis ők nagyon sokat el szoktak kérni egy egyszerű dologért is... (náluk csak akkor van ingyen a normálból mikróra alakítás, ha ott veszed a mikro sim-es telefonodat...)
-
ctibor
senior tag
1. Privátba megpróbálom majd elküldeni neked egy már magyarított rom linkjét - én is azt használom. Azt csak fel kell tenni, rootolt telefonra ez nem lehet gond.
2. A ButtonLED progit használom villogtatásra. Minden eseményénél (hívás, SMS, email, viber, skype, stb.) jelez, 100 %-os biztonsággal! Minden 4 mp-ben 1 mp-re felvillantja a piros ledet. XDA-n keress rá, és a topic-jában olvasd el a használati utasítást is hozzá.
3. Néha nekem sem hozza ki a neveket keresésre a címtár, de sokat javult a helyzet, miután átállítottam a menüben és most a magyar szabályok szerint a vezetéknevet teszi előre, keresésnél és megjelenítésnél is.
És tényleg jó a telefon. Én elég igényes vagyok, 2001 óta használok ún. okostelefonokat (nem tévedés, még a régi windows mobilokkal kezdtem), és ezzel meg vagyok elégedve.
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
-
hunaqua
addikt
Ali-ról 2 hete vasárnap.1 hete szerdán ( 3.napra) küldte a Tracking Nr-t,és azt most szerda óta látom.Azóta feldolgozott státuszban van,szerintem hétfő-kedd körül indul.
Egyébként van egy pendrive rendelésem máshonnan,ott is ez a helyzet. Most ilyen a HK posta.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
Ügyes vagy!
buca84
Az Ali-n az Escrow kezeli a pénzt! Fizess nyugodtan kártyával!
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
nagyúr
Ha jól láttam, 3 féle root módszer létezik:
1, Bin4ry féle megoldás (itt a fórumon már linkelték), a legyeszerűbb.
2, CWM felrakása után recovery-ből root.zip telepítése. Flashtool és CWM kell hozzá. Sasa311 leírása.
3, MTKDroidTools segítségével (ez a legbonyolultabb)
[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Ezekiell
veterán
zarew: Igen, ha a 44. napon indítod, akkor az pont jó.
Azért ezzel érdemes vigyázni, nem ész nélkül nyomogatni mindenre, mert ha kiderül, hogy jogtalan volt a dispute/claim (azaz pl csak át akarod verni az eladót, stb), akkor annak azért következményei vannak.
De ha nem jön meg a csomag 40+ nap után, akkor dispute mindenképpen - te nem tudhatod, hogy a posta keverte-e el, vagy fel se adták.
ityam: akkor érdemes gépre felmásolni a kontaktokat, és onnan importálni őket a google fiókodba/telóra. Ilyet tud pl a Mobile Master progi, de talán a Smasungnak is van rá valami saját programja.
[ Szerkesztve ]
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
hunaqua
addikt
-
hunaqua
addikt
....na,én is rendeltem egy THL W5-öt.Nekem ez a 4.7 a max.
-
hunaqua
addikt
Én is ezen gondolkodom,csak nagyon jó lenne a Magyar nyelv.
...meg nem tudom,hogy nem túl nagy már a 4.7SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
sasa311
veterán
Ezt tegnap előtt rendeltem a DHL-es akcióval.
De rendeltem egy másik csomagot is ezzel együtt (abba 2 olcsó telefon lenne a családnak), azt nem küldte vissza.
Illetve nekem is megjelent a posta.hu -n a korábbi, sima Chinese mail rendelés trackingje "célországba elküldve" felirattal.Most nincs chaten, írtam neki egy mailt, hogy ezt most mégis miért küldte vissza (tegnap este még azt mondta, hogy ma reggel feladja a csomagot, nincs semmi gond).
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
nyuszi123456
aktív tag
igen, követem az eseményeket. az áraik nagyon alacsonyak. páran azt írják, paypallel nincs kockázat.
vajon (máshonnan) megérné csoportosan rendelni, mondjuk 10db-t ugyanabból a készülékből, árkedvezményért? vagy fennakadna a vámon?A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)
-
feca81
aktív tag
kicsit ijesztő. de legyen egy + is a - mellett. Valaki linkelte ezt az oldalt,h fake a "tudjukki". nos ez az oldal kapott 2 update-et:
http://www.ripoffreport.com/hootablet-com/audio-electronic-retail-stores/internet-internet-dfce0.htmpersze még ez sem bizonyít semmit,csak azt, hogy nem a konkurencia indított ellenük hadjáratot
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
robit1973
aktív tag
Az jó! Az első szám állítja a felvillanás hosszát, a második a két felvillanás közti szünet hosszát. Első beállítás a nem fogadott hívások, második az sms, harmadik az alacsony akkufeszültség, az utolsó pedig az egyéb értesítések. Jobb szélen lévő gombra kattintva pedig lehet tesztelni a beállítást.
[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
De ezek is ilyen feltérképezetlen területek, nem tudja senki pontoson hol és hogyan hatnak ezek a hullámok csak össze vissza tippelgetnek Persze addig mindenki leszarta ameddig valaki el nem kezdett róla dumálni Feltenném a nagy kérdést, hogy az elmúlt 10 év mobiltelefon SAR adatait tudja valaki? nemhinném
XiaomI RedmI Note|||
-
sajtjani
tag
WOW ezt észre sem vettem.
A gyorsasághoz csak annyi hogy van egy régi nokia töltőm vékony mini csatival, de amikor rá dugom előjön egy sokszor olvasott hiba: önálló életre kel a kijelző, megnyit négy-öt alkalmazást, készít hat-hét fényképet, kicsit játszik egy kis Rio-t, na most mindezt kb 10 másodperc alatt könnyesre vigyorgom magam. A gyári eszcájggal természetesen normálisan múkszik.[ Szerkesztve ]
-
bszaki
csendes tag
Új vagyok még ebben a "telefont rendeljünk kínából" témában, kicsit félek ennyi pénzért rendelni. Elég bizonytalannak tűnik, de itthon nem találok hasonló tulajdonságú dual sim-es telefont. Habár az itt olvasott tapasztalatok alapján nem tűnik reménytelennek, mégis szerintetek melyik a leginkább megbízható oldal?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG LCD és LED TV-k
- Robotporszívók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- További aktív témák...
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128gb fehér, gyári független, hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- 1.tulajdonostól, 100%GYÁRI AKKSI, Iphone13PRO 128GB, Gyönyörű karcmentes, Független
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest