Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
[ Szerkesztve ]
-
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami egyszerű megoldás symbian-ról android-ra költözésre? Vagy nokia pc suite -> outlook barkácsolással lehet? Névjegyek még hagyján, sms-ek, naptár bejegyzések kellenének főleg.
A legjobb lenne, ha volna olyan backup progi, ami symbian + android is, feltelepítem minkét telóra és backup, majd restoreköszi,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok,
Most tértem át a régi marketről google play-re. A régiben megszokott volt, hogy ha megjelent egy alkalmazás frissítése, akkor arra hosszan nyomva frissítettem. Így nem kellett elfogadni az esetlegesen megváltozott hozzáférési jogokat, de mégis egyesével tudtam kiválasztani, hogy milyen app mikor frissül.
A play-nél ez nem működik, ott vagy egyszerre frissíttetem az appokat, ami van, hogy 10-15-öt is jelent egyidőben, vagy egyesével végigkattintgatom a nevet, frissítés, elfogadás és telepítés, vissza, vissza, stb.Van erre valamilyen megoldás, vagy térjek vissza a régi marketre és kész... Mert ha nincs, akkor visszatérek. Az legalább gyors volt.
köszi,
dudi
Aktív témák
- Lightyear - befektetési app
- Autós topik
- Külpolitika
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Call of Duty: Black Ops 6 - Ma indul a Season 2 Reloaded
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% i7 150U 10mag 16/512 2K OLED
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- HP PROBOOK 460 G11 (9Y7S7ET) - ÚJ - 16" üzleti notebook - U5 125U, 16GB, W11pro
- Cisco ISR 4331/K9