- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
Aktív témák
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
-
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami egyszerű megoldás symbian-ról android-ra költözésre? Vagy nokia pc suite -> outlook barkácsolással lehet? Névjegyek még hagyján, sms-ek, naptár bejegyzések kellenének főleg.
A legjobb lenne, ha volna olyan backup progi, ami symbian + android is, feltelepítem minkét telóra és backup, majd restoreköszi,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok,
Most tértem át a régi marketről google play-re. A régiben megszokott volt, hogy ha megjelent egy alkalmazás frissítése, akkor arra hosszan nyomva frissítettem. Így nem kellett elfogadni az esetlegesen megváltozott hozzáférési jogokat, de mégis egyesével tudtam kiválasztani, hogy milyen app mikor frissül.
A play-nél ez nem működik, ott vagy egyszerre frissíttetem az appokat, ami van, hogy 10-15-öt is jelent egyidőben, vagy egyesével végigkattintgatom a nevet, frissítés, elfogadás és telepítés, vissza, vissza, stb.Van erre valamilyen megoldás, vagy térjek vissza a régi marketre és kész... Mert ha nincs, akkor visszatérek. Az legalább gyors volt.
köszi,
dudi
Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo IdeaPad Flex 5 Ryzen 3 5300U I 4GB I 128SSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AeroCool Saturn 12F ARGB Pro 3db 120mm rendszer hűtő + 3 db jár hozzá+2 távirányitó +még 1 vezérlö
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3601, 97% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest