- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
dudi
senior tag
na mostanra sikerült minden átmenteni. Nem volt valami hatékony...
contact, calendar google sync alkalmazással,
sms-ek volt a legszenvedősebb, végül a very android sms backup-al csináltam, ami az ingyenes verzióban 20 sms-enként engedte átkonvertálni csv-ből, amit előtte a phonecopy-val mentettem ki a nokiáról...
miért nincs erre értelmes alkalmazás, ami minden mai elterjedt oprendszerrel működik?szerk: Mostmár a mobilego-t nem próbálom ki...
-
dudi
senior tag
sziasztok,
van valami egyszerű megoldás symbian-ról android-ra költözésre? Vagy nokia pc suite -> outlook barkácsolással lehet? Névjegyek még hagyján, sms-ek, naptár bejegyzések kellenének főleg.
A legjobb lenne, ha volna olyan backup progi, ami symbian + android is, feltelepítem minkét telóra és backup, majd restoreköszi,
dudi -
dudi
senior tag
sziasztok,
Most tértem át a régi marketről google play-re. A régiben megszokott volt, hogy ha megjelent egy alkalmazás frissítése, akkor arra hosszan nyomva frissítettem. Így nem kellett elfogadni az esetlegesen megváltozott hozzáférési jogokat, de mégis egyesével tudtam kiválasztani, hogy milyen app mikor frissül.
A play-nél ez nem működik, ott vagy egyszerre frissíttetem az appokat, ami van, hogy 10-15-öt is jelent egyidőben, vagy egyesével végigkattintgatom a nevet, frissítés, elfogadás és telepítés, vissza, vissza, stb.Van erre valamilyen megoldás, vagy térjek vissza a régi marketre és kész... Mert ha nincs, akkor visszatérek. Az legalább gyors volt.
köszi,
dudi
Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (200 vagy 970 expoval)
- DJI FPV Fly More Combo drón szett +Motion Controller
- Hama uRage CyberBoard billentyüzet+HAMA Urage gaming egér
- 6gen i3 pc i3-6100/8gb ddr4/120 gb SSD GTX 960-2 gb DDR5
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. ( 777 vagy 3800 expoval)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest