Aktív témák
-
rjg
őstag
Ez nálam is így van, a Nokia 7650-től használtam okostelefonokat és a leglassabb Androidos telóm (HTC Hero) is sokkal felhasználó barátabb, könnyebben kezelhető volt, azonos vas mellett, mint a WM-es (HTC Touch Pro) vagy az E51. Bár nekem személy szerint a WM 6.0 - nagyvállalati környezetben, Exchange, stb - sokkal használhatóbb, integráltabb volt, mint a Symbian. A jelenlegi választékból pedig nálam egyértelműen a droid a nyerő, bár nagyon sajnálom a Meego és a WebOS bukását.
-
OFF
Symbian-on hívásszűrésre kiválóan alkalmas volt a Handy Blacklist alkalmazás. Évekig használtam, semmi gondom nem volt vele.
Hívás rögzítésére mindennél jobban bevált a Total Recall. Igaz, E52-őn pittyegett kicsit (E50-en tökéletesen néma volt), de egyáltalán nem zavart, pláne, mert amúgy kiváló hangminőségben rögzített minden egyes elhangzott szót. Megjegyzem, Androidon egyelőre nem találtam olyan alternatívát, ami rendszer szinten rögzítené a hangot, nem mikrofonon keresztül próbálkozna ezzel, begyűjtve jelentős mennyiségű nem kívánt zajt. Az egy dolog, hogy majdnem minden ilyen program képes a kernel szintű rögzítésre elméletben, de SK17i-n gyakorlatilag egy sem működik ebben a módban, hiába rootolt a telefon.
Szóval: nem azt mondom, hogy a Symbian maga volt a mobil oprendszerek királynője, de van még olyan terület, amiben jobb volt, mint az Android. Reméljük, ez nem marad mindig így.
ON
-
elfelejtette
veterán
Igen, voltak anno elég jó alkalmazások Symbianra, még mikor nem volt Ovi áruház csak a My-symbian.com volt olyan oldal, ahonnan eléggé nagy számú alkalmazást lehetett letölteni (én is sokat szedtem le a Siemens SX1-gyel).
És bár ingyen kaptam a Vodafone845-ös telóm, eleinte óczkodtam tőle, és párhuzamosan használtam a Nokia6630-cal, mostmár egyre inkább az Android híve vagyok. -
rjg
őstag
Annyi köze van hozzá, hogy S60-nál a profilokhoz lehetett hívócsoportokat hozzárendelni és az alapján szűrni, kinél szólaljon meg a telefon. Nálam pedig az, hogy valamilyen szabályrendszer alapján - mint Symbian-nél a profil-hívócsoport összerendezés - el tudom dönteni, hogy kit engedek be a privátszférámba, az már hívásszűrés. Az, hogy melyik a jobb megoldás, értesíteni a hívó felet, vagy nem, a gyártóknak sem volt egyértelmű, az általad is említett zárt rendszerű telefonoknál pl az Ericsson foglalt jelzést adott, az S60-as Nokiák pedig hagyták kicsengeni a szűrt számokat. A droidnál pedig van natív - igaz, nagyon egyszerű - hívásszűrés. A névjegyzéken belül a kontakt megnyitása után a beállításoknál meg lehet adni, hogy azt a hívót mindig küldje a hangpostára.
-
-
rjg
őstag
"A symbian sem támogatta a hivasszűrést,(volt külsős program ami többé-kevésbé működött )"
Azért ezt cáfolom.
Az Üzemmód vagy Profilok alatt meg tudtad adni, hogy a telefonkönyvben létrehozott csoportok közül melyik profilnál, "kit engedjen be". Pl: nálam anno az Otthon profilba csak a család, barátok és VIP csoportokat engedtem be. A telefon ilyenkor a hívónál kicsengett, de a hívottnál néma maradt. Amikor 2006-ban WM-re váltottam, fájó pont volt ennek hiánya.
-
Necc
addikt
A szignozas tortenete teljesen mas, a megbutykolt (es rendszerint warez) programokkal kellett ugy szorakozni, a legalisan vasarolt programok (ja hogy van ilyen is?) rendesen mukodtek barmilyen melyen is nyultak bele a rendszerbe.
Amugy ez a BT parositas es ugy kuldok dolog egesz biztos igy van? Csak mert tisztan emlekszem hogy tucatszamra kuldtem/fogadtam fajlt mindenfele elozetes macera nelkul PC <-> tel. kozott.A "kepen rohogeses" tortenetet ugy ertsd kerlek, hogy nem butykolted meg egyik rendszert se, keso este elfelejtettem hozzairni
-
xSide
őstag
Na azé'...
Speciel nálam egyszer sem tűnt el semmi!
A backup_apps miatt használvom, hogy ne kelljen egyesével kijelölni a fájlokat biztonsági mentésnél, illetve a pc-re letöltött dolgok tömeges telóra helyezésekor is jól jön.
Remélem egyszer dropéknál rájönnek erre a hasznos és hiányzó funkcióra -
Necc
addikt
Ilyen csak régi verzióval fordult elő (warezolt?
), az új verzióval már biztonságos a 2irányú szinkronizáció.
Javaslom vedd fel a fejlesztővel a kapcsolatot, miután sikerült megfigyelned pontosan milyen lépésekkel történik az adatvesztés, illetve lehetőleg ne legyen más dropboxot használó alkalmazás fent (pl. a TI backup se használhat nálam dropboxot, azt a mappát is dropsync-el szinkronizálom). -
atillaahun
veterán
"A Dropsync nem kiegészítő, és nem ingyenes, a favorit funkció meg elég messze áll az autoszinkrontól."
Ha nem kiegészítő, akkor valószínűleg magában is képes működni. Ezt majd esetleg írd le hogyan.
Hol írtam ilyet, hogy ingyenes a DropSync?
Illetve a kedvencként jelölt fájl azonnal felkerül a telefonodra, és offline is elérhető lesz. Minek nevezed ezt ha nem auto szinkronnak? -
chab7
addikt
De csak tűnik, mert olyan kevés észlelés beküldés van vidéken, hogy itt Kisvárda környékén pl szinte 0. Emiatt általában a legközelebbi észlelés adatait mutatja ami Nyíregyháza (50km), és hát sokszor fordul elő, hogy ott esik itt meg a nap süt vagy akár 5-6 fok különbség is legyen. Na így sajna nem pontos. (A fővárosban lehet, de ne mindig az legyen már az etalon ott mi van
) Majd ha az időképnek lesz widgetje; na az lesz pontos - nekünk vidékieknek is végre.
-
Cheesy
őstag
Nem is tudom mi a kétlépcsős bejelentkezés, simán felhasználónév + jelszó.
spiritex:
Úgy is próbáltam, de eredmény nélkül.Se a K-9, se az Inomail, se MailDroid... Gondolom valahol valamit be kellene állítani. Outlookot használok az otthoni gépen, tehát tudna szinkronizálni a teló is, gondolom. 4 mail címem van, egyik se működik a fenti alkalmazásokkal...
-
spiritex
veterán
Érdekes, mert nálam máshogy működik, nálam azonnal, automatikusan kopiz, ha belépek egy Group-on belül egy bejegyzésbe, és felül megjelenik a kis üzenet, hogy kikopizva a név és a jelszó.
Amúgy én nem arra használom ezt a programot, hogy véletlenszerűen legenerált jelszavakat használjak, amiket tényleg nem tudnék megjegyezni, hanem hogy tárolja a saját magam által kreált, betűkből, számokból és speckó karakterekből állóakat, amiket tudok fejből, de mondjuk idővel véletlenül elfelejtenék, mert nem használtam régóta. -
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!
-
atillaahun
veterán
Whááá, Thinkfree Office.
Ezek szerint ez volna az egyetlen amivel nem működik amit akarok? Mert QuickOffice-val emlékszem, hogy ment amit te is írsz, csak az meg nem tudott rtf-et, meg megmaradni a memóriában, azért hajintottam le.
Nah mindegy, akkor most felrakom ezt a harmadik fajtát, amiről korábban beszéltetek. -
atillaahun
veterán
Whááá, de ezt kérdezem már harmadszor hogy milyen Office? Mi az Office app neve a telefonodon? Mert ez amit írsz nem mindegyikkel működik, pl. az enyémmel nem, mert az nem engedi simán menteni, hanem útvonalat meg nevet kér hozzá.
(#40312) RootRulez
Áhháá. Hogy hozzászólás írásnál még képfeltöltésnek is van beviteli mező.Már megírtam egy pár ezer hozzászólást, de ez eddig sose tűnt fel.
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
lbalog01
tag
Ezt találtam: "The Identity H encoding, or what is otherwise known as either CID-encoding or double-byte font encoding, appears in Adobe Acrobat when a PDF file is created from some vector based programs (ie. Adobe In-Design, Adobe Illustrator, Corel Draw, Macromedia Freehand, etc.). This condition can cause problems during the printing process and may delay the completion of a job. To avoid such complications any Acrobat / PDF file must be free of Identity H encoding. This problem may be avoided by converting any text to outlines."
Sajnos a megoldáshoz nem visz közelebb. Marad a pc
Köszi a segítséget mindenkinek! -
TRob1
veterán
Ember!!! Ne ragozd tovább légy szíves! Ennyi volt írva általad mikor válaszoltam: "
Nem rossz, én 2005!!!-óta ezt használom,csak akkor meg nem számolta a play a letolteseket" + a köv. hsz-ben: "Vagy 2004-óta, fene tudja, rég volt...
Szóval van múltja, és van jövője....
Jujj, tiszta nosztalgia"' ÉS SEMMI TÖBB!
És nem irónia meg poén meg stb. Mert akkor lett volna vmi vigyorgó szmájli vagy akármi. Ha TE ennyit írsz, akkor minden értelmes embernek beugrik hogy még nem is létezett Android meg Play akkor. És mivel ezt megkaptad, ezért gyorsan kis szerkesztés hogy itt nem is Androidról volt szó hanem Nokiáról, meg a Play csak irónia... Le se xarja senki egy Android topikban ahol Android appokkal foglalkoznak, hogy mit használtál az ókorban vmi Nokián... Képzeld, nekem meg az 5110esem 10 napig is bírta 1 feltöltéssel. Éééés? Hogy jön ez ide?
Ha a fentebbieket írod egy Android topikba, belekeverve a Play-t akkor szted bárki a világon gondol olyanra hogy Te nem is Androidról beszélsz, és a Play-t is csak azért említetted mert vmi frappánsat akartál mondani, csak nem gondoltad végig és besült a mutatvány?Most már lépj tovább, legközelebb meg gondold át amit és ahogy "ironizálsz", akkor hátha más is megérti rajtad kívül.
És elhiszem hogy használtad a progit 2005-ben... de nem Androidon, és nem az Androidos verziót... mint kiderült utólag, amit eleve így kellett volna kezdeni.
(#39802) stefi68:
Akkor ezen túl is maradok a Root Explorer-nél (mint ahogy teszem azt már lassan másfél éve) -
TRob1
veterán
De, kamuzol, nincs itt írónia.. jó hogy nem bocsánatot kérek a hülyeséged miatt.. Android topikban Play számolásáról beszélsz 2005-ben majd 2004-ben. Akkor mi ez ha nem kamu? Miután írtam vmit, utána már kit érdekel a szerkesztgetésed meg a mellébeszélésed??? Erről ennyit.
ui: Jah, és eleve nem android téma, akkor ne szemeteld tele a topikot a képeiddel meg a mellébeszéléssel. Elég lett volna annyit írni hogy kb. 2004-2005 óta használod az appot egyéb platformokon... És akkor valszeg nem születik 10-12 plusz felesleges hsz sem.
-
fatal`
titán
-
doddencs
senior tag
én rájöttem, ezt a hierarchia nézetet nem szeretem.
amúgy a legnagyobb hiányosság a drag&drop, ez biztos. illetve elsőre zavart, h görgetés közben is tudok a második panelre váltani, de az biztos megszokás kérdése.
#39783: nekem a tcmd-t váltotta a solid explorer. jobb, sokkal.
-
doddencs
senior tag
erről az xplorer-ról van szó, ugye?
elég kevés letöltése van még.
amúgy annyi a háttérben rész, h úgy tudsz kezelni egyszerre több mappát, mint win alatt az ablakokat, és váltogathatsz köztük, a kétablakos nézeten felül.
-
spiritex
veterán
-
asdasdasd
tag
Én az FBReader-t szeretem. Epub, FB2,...
PRC-t meg a Kindle olvassa. Mondjuk és inkább leszedem a DRM-et róla és Calibre-vel átalakitom FB2-re.
Calibre minden mást is tud konvertálni, ha nincs rajta DRM.
PDF-et meg nem olvasok (ezPDF reader jó hozzá), azt is lehet Calibre-vel vagy ABBYY FineReader-el konvertálni rendes ebook formátumba.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mazda topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest