- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Netfone
Hirdetés
Aktív témák
-
radai
csendes tag
sziasztok
netán van valakinek kinai táblagépe mert kellene egy kis segitség alap állásba tettem a gépem és most nem tudom hogy állitsam be a nyelvet mert minden kinaiul van jól jönne egy kis segitség
elöre is köszi -
radai
csendes tag
köszi de nekem ez mind kinaiul van azt hittem veszek egy gépet és üzemel a gyártot nem érem utol mert csak rendelést vesz fel és nem válaszol semmire honnan kellene letöltenem valamit hogy ujra üzemeljen rendesen mint eddig nagyon nem vagyok spiler ebben mert egész más irányú beállitotságu vagyok de ha tudsz egy linket ahonnan lekell valamit tölteni hogy jó legyen nagy szeretettel fogadnám köszi
-
radai
csendes tag
Sziasztok !
segitségre lenne szükségem Androidos 4.0 táblagépem ezt csinálja és nem tudom hogy mit tegyek?Mi van olyankor a tábla gépen azt irja ki hogy a rendszer UI alkalmazasása sajnos leállt.,olyankor mi a teendöm hogy tudom ezt kiküszöbölni?? sürgös lenne mert szerdán reggel utazunk és meg vagyok átkozva mert kivettem a szekrényböl a Hp fénképező gépet és az sem indul pedig ugy tettem el hogy akkor még jó volt és igy voltam a Hp 316 osal is most meg ez a táblagép csinál velem ilyet amugy megnyilik de idönkint feljön ez az ablak és várja hogy ok és utána lemegy
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Rövid videón az új Virtua Fighter játék
- Jön az Ashes of the Singularity 2
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest