Aktív témák
-
radai
csendes tag
sziasztok
netán van valakinek kinai táblagépe mert kellene egy kis segitség alap állásba tettem a gépem és most nem tudom hogy állitsam be a nyelvet mert minden kinaiul van jól jönne egy kis segitség
elöre is köszi -
radai
csendes tag
köszi de nekem ez mind kinaiul van azt hittem veszek egy gépet és üzemel a gyártot nem érem utol mert csak rendelést vesz fel és nem válaszol semmire honnan kellene letöltenem valamit hogy ujra üzemeljen rendesen mint eddig nagyon nem vagyok spiler ebben mert egész más irányú beállitotságu vagyok de ha tudsz egy linket ahonnan lekell valamit tölteni hogy jó legyen nagy szeretettel fogadnám köszi
-
radai
csendes tag
Sziasztok !
segitségre lenne szükségem Androidos 4.0 táblagépem ezt csinálja és nem tudom hogy mit tegyek?Mi van olyankor a tábla gépen azt irja ki hogy a rendszer UI alkalmazasása sajnos leállt.,olyankor mi a teendöm hogy tudom ezt kiküszöbölni?? sürgös lenne mert szerdán reggel utazunk és meg vagyok átkozva mert kivettem a szekrényböl a Hp fénképező gépet és az sem indul pedig ugy tettem el hogy akkor még jó volt és igy voltam a Hp 316 osal is most meg ez a táblagép csinál velem ilyet amugy megnyilik de idönkint feljön ez az ablak és várja hogy ok és utána lemegy
Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- OLED TV topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged