- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
Aktív témák
-
TRob1
veterán
Elolvastad a legelejétől a végéig kisk*cs*g?
Végig segítettem, és be-be beszúrtam poénokat is, szmájlikkal.
"Nálam pl. Boat Browser Mini-ből még sosem lépett ki magától, pedig Go Launcher-t használok és még S2-m sincs. (Használj más böngészőt vagy más Launchert egy ideig, hogy változik-e a helyzet"
"De tudtommal az S2-ben van vagy 1giga is... csak nem fogy el..."
"Most kérdeztem asszonyt, még nála sem volt soha hogy kilépett volna a böngészőből csak úgy"
"Egyik Launcherről se tudok ami "alatt" furcsaságokat csinálna a telefon (de csak Go-ról tudok biztosan nyilatkozni, mert a majdnem másfél éves használata alatt nálam nem csinált semmi furcsaságot a telefon "alatta" De sztem másoknál se pl. az ADW "alatt")"
"szerencsére lehet válogatni a Launcherek között, van pár száz féle: zho-lee összegyűjtött neked párat segítségképp"
Akkor ebbe mi is a tahóság?(Arról meg nem tehetek hogy a magadfajták nem csípik a humort te agyatlan se**arc) És most futás a modkerbe!!!
Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Eladó egy XMG P406 laptop
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest