- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
aleister
veterán
Ezzel kezdtem. Sajnos sem a widgetek között, sem az alkalmazások között nincs. A beállításokon belül is végimentem az alkalmazásokon, de sehol sem találtam.
A teló/market-en (tán google play) telepített 2 cumó rögtön elérhető volt. Ez nem.
Adamis
Sehol nem találtam rá vonatkozóan semmit így el sem tudom távolítani.dokee78
Azóta nem foglalkoztam vele, most böngészőben visszatöltöttem az előzmények alapján, és ismét install van. Ki érti ezt?
Végrehajtottam mindent újból. Most ismét installed a státusza, Ugyanúgy nincs ott a widgetek között: SSzerintem leszedem pc-re, áthákolom a telóra, és onnét próbálom majd telepíteni. Csak még nem tudom hogyan.
-
aleister
veterán
Ronyn, dokee78
Köszi a válaszokat!
Próbáltam az aCurrency-t telepíteni böngészőn keresztül, de nem sikerült. Google play fiókomba beléptem, telepítettem, megjelent, hogy kompatibilis a cumó a telóval. Az eddigi install helyett installed jelenik meg a böngészőnél, ám az alkalmazásaim között a telón nem találom.
Bármi ötlet? -
aleister
veterán
Sziasztok!
Előre leszögezném, hogy ehhez az egész okostelefon témához tök hülye vagyok. 1 napja cserélték le a cégesem egy Voda Smart 858-ra. Tisztában vagyok vele, hogy ez a low end ebben a kategóriában.
Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.1. Az alkalmazás és a widget között van valami különbség? Úgy vettem észre, hogy ez utóbbinál van 'liveview', azaz indítás nélkül is szolgáltta bizonyos infókat.
2. Neten keresve találtam olyan widgeteket, amik a telón lévő market alkalmazásban nem szerepeltek. Feltételezem pc-re való letöltéssel, telefonra átmásolással ezek telepíthetőek?
3. Android 2.2 alá tudtok esetleg ingyenes valuta árfolyam widgetet?Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest