- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 FE amire vágytam
Aktív témák
-
OFF
Symbian-on hívásszűrésre kiválóan alkalmas volt a Handy Blacklist alkalmazás. Évekig használtam, semmi gondom nem volt vele.
Hívás rögzítésére mindennél jobban bevált a Total Recall. Igaz, E52-őn pittyegett kicsit (E50-en tökéletesen néma volt), de egyáltalán nem zavart, pláne, mert amúgy kiváló hangminőségben rögzített minden egyes elhangzott szót. Megjegyzem, Androidon egyelőre nem találtam olyan alternatívát, ami rendszer szinten rögzítené a hangot, nem mikrofonon keresztül próbálkozna ezzel, begyűjtve jelentős mennyiségű nem kívánt zajt. Az egy dolog, hogy majdnem minden ilyen program képes a kernel szintű rögzítésre elméletben, de SK17i-n gyakorlatilag egy sem működik ebben a módban, hiába rootolt a telefon.
Szóval: nem azt mondom, hogy a Symbian maga volt a mobil oprendszerek királynője, de van még olyan terület, amiben jobb volt, mint az Android. Reméljük, ez nem marad mindig így.
ON
Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- E-roller topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Proxmox VE
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Futás, futópályák
- Honda topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- További aktív témák...
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 32GB 1000GB magyarbill. 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3232
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest