- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Magisk
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Aktív témák
-
blt.62
őstag
HTC Sensation XE-m van. Tudtok olyan magyar nyelvű SMS programot rá,amivel megoldható az üzenetek mentése?
-
blt.62
őstag
Szio!
Videót készítettem a HTC Sensation XE-vel,de nem vagyok kibékülve a hangjával. Igazából kihangosítva se szól szépen a zene és a csengőhang. Nincs benne semmi mély hang.
Létezik olyan letölthető program,amivel lehetne állítani a hangot,hogy mélyebb legyen? -
blt.62
őstag
Felraktam egy olyan billentyűzetet ami megtanulja a beírt szavakat,igaz sajnos nem automatikusan,minden szót be kell vinni. Ha kikapcsolom a HTC-m akkor újraindítás mindig elfelejti.
Tudnátok olyan billenytyűzetet ajánlani a Sensationra ami autómatikusan elmenti a szavakat, és újra indítás után se felejti el??? -
blt.62
őstag
Igen ilyesmi gond lehet,mert a játékot folytathattam,de a pontjaimat nem írta jóvá,így 10 hónapnyi játék 91 millió pontja ugrott. Szerintem az is a gond,hogy mivel nem kellett jelszó,csak egy választható név,így biztos a telefont azonosította a játék. Mivel lecseréltem a mobilt,így már hiába folytattam a játékot a megváltozott mobil azonosítója miatt,nem írta tovább a pontokat. Kezdem elölről.
-
blt.62
őstag
Szio!
Mobilt cseréltem és a "Slot-Mashine" póker játék a micro sd kértyán van. Megkérdezte,hogy folytatni akarom-e a játékot,és igent nyomtam. Gyűjti is tovább a pontszámokat,de a netre nem viszi fel a pontjaimat azóta,hogy kivseréltem a telcsit. Ez valami beállítási probléma lehet? Netem van és a játék is észleli,csak egyedül a pontjaimat nem növeli. Tudtok segíteni? -
blt.62
őstag
Az android 4.0 verzio mivel tud többet mint a HTC Sensation gyári programja?
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÚJ Nvidia RTX 3080 10Gb GDDR6x Ryzen 7 5800X 16x4.7Ghz/32GB/512Gb Nvme SSD/2ÉV gamer PC
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD
- Eladó PC i7 8700, 16 GB RAM, GTX 1060, 460 GB SSD
- Szép! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Hordozható Laptop Ultrabook 14" -65% i5-1145G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Lego Star Wars - Mandalorian Fang Fighter vs Tie Interceptor (75348)!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest