Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
blt.62
őstag
HTC Sensation XE-m van. Tudtok olyan magyar nyelvű SMS programot rá,amivel megoldható az üzenetek mentése?
-
blt.62
őstag
Szio!
Videót készítettem a HTC Sensation XE-vel,de nem vagyok kibékülve a hangjával. Igazából kihangosítva se szól szépen a zene és a csengőhang. Nincs benne semmi mély hang.
Létezik olyan letölthető program,amivel lehetne állítani a hangot,hogy mélyebb legyen? -
blt.62
őstag
Felraktam egy olyan billentyűzetet ami megtanulja a beírt szavakat,igaz sajnos nem automatikusan,minden szót be kell vinni. Ha kikapcsolom a HTC-m akkor újraindítás mindig elfelejti.
Tudnátok olyan billenytyűzetet ajánlani a Sensationra ami autómatikusan elmenti a szavakat, és újra indítás után se felejti el??? -
blt.62
őstag
Igen ilyesmi gond lehet,mert a játékot folytathattam,de a pontjaimat nem írta jóvá,így 10 hónapnyi játék 91 millió pontja ugrott. Szerintem az is a gond,hogy mivel nem kellett jelszó,csak egy választható név,így biztos a telefont azonosította a játék. Mivel lecseréltem a mobilt,így már hiába folytattam a játékot a megváltozott mobil azonosítója miatt,nem írta tovább a pontokat. Kezdem elölről.

-
blt.62
őstag
Szio!
Mobilt cseréltem és a "Slot-Mashine" póker játék a micro sd kértyán van. Megkérdezte,hogy folytatni akarom-e a játékot,és igent nyomtam. Gyűjti is tovább a pontszámokat,de a netre nem viszi fel a pontjaimat azóta,hogy kivseréltem a telcsit. Ez valami beállítási probléma lehet? Netem van és a játék is észleli,csak egyedül a pontjaimat nem növeli. Tudtok segíteni? -
blt.62
őstag
Az android 4.0 verzio mivel tud többet mint a HTC Sensation gyári programja?
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
-
blt.62
őstag
Sziasztok érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan magyar nyelvű hívásszűrő programot amelyik tud fekete, fehér listát és ismeretlen szám elutasítást, és megbízhatóan működik. Köszi
Aktív témák
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest