- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
Aktív témák
-
Kakumix
senior tag
válasz
Rickazoid #4795 üzenetére
Vannak felhős programok androidra is ill. úgy vettem észre, hogy sokaknak azok közül, akik hallották már a cloud computing kifejezést már az egy darab központi szerver is cloud computing-nak számít. Talán igazuk is van, ha azon a klienst tehermentesítő számítások is futnak. Kérdés hogy pl. egy adatbázisszerver már cloud computing-e, ha egy nem, akkor kettő már igen?
. Továbbá nem is feltétlenül kell a felhős programnak a telefonon léteznie, hiszen pl. a Google Docs is az, és ahhoz elég egy böngésző.
-
llaszlo
veterán
válasz
bajtokarpi #4797 üzenetére
A fólia csak pénzkidobás. Az én telóm már több, mint egy éves és elég sokat használom, de még mindig karcmentes. Ja, persze vigyázok is rá.
-
bajtokarpi
őstag
Üdv.!
Tudnátok Samsung Galaxy 3-ra használható képernyővédő fóliát ajánlani. Vettem ma ezt a Screen Guard-ot, na ez egy rakás sz@r. Szét vet az ideg, lehetetlen volt pormentesen felrakni.
Köszi
-
Cyberpunk
félisten
PSX4 emulátorhoz milyen erős telefon kell? Nálam állandóan kilépked mikor betölteném a ROM-ot Motorola Milestone telefonom van. Szerintem memória lehet kevés neki
-
Rickazoid
addikt
Kicsit off, de mivel elsősorban Android rendszerre és programokra vonatkozik:
Az Android programok mióta használnak felhőt? Nagyon "érdekes" hírt olvastam a mobilhálózatok leterheléséről, és egy szakember megállapítása szerint: "Ugyanis a korlátozott teljesítményű mobileszközök a felhőprogramozás (cloud computing) előnyeit kihasználva a szolgáltató szerverein, azaz "a felhőben" végzik el a memória- és processzorigényes műveleteket." Mi van? Ennek az embernek senki nem szólt, hogy ez nem így van? Vagy lemaradtam valamiről? -
-B-
senior tag
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4711 üzenetére
Továbbra sem megy a Google Maps "durva" helymeghatározása (GPS nélkül). Ahogy látom a külföldi fórumokat, másnál is előfordul, csak az az fura, hogy a 4.0-val sem megy a Latitude, pedig régen ment.
-
Obi Wan
tag
x 10 mini pron kevés appz fut???!!! bocs a CAPS LOCK miatt
mit ajánlotok nekem a felsorolt telok kozul?
x10 mini pro
galaxy 3
wildfire -
legiaap
félisten
válasz
Silencer83 #4752 üzenetére
Én ezeket használtam eddig:
- 9s-Weather
- Weather Forecast -
Pocok256
veterán
válasz
llaszlo #4783 üzenetére
Válasz a kérdésedre: http://hvg.hu/Tudomany/20101209_t_mobile_halozat
Stryker: Igazábol én két böngészőt használok vagy dolphint ha otthon vagyok és wifi közelben vagy pedig Opera minit mert az alig eszik netet. A dolphin nagyon jó és nagyon kényelmes gyors és szinte minden 100%-an ugyanúgy jelenik meg mint az itthoni normális böngészőben. Szóval emiatt szeretem. Viszont az Opera mini meg alig eszik net forgalmat ami a 100 Mb os net csomagomnak nagyon fontos
más:
Valaki nem tud valami olyan progit ami a ledeket villogtatná a telefonon elmulasztott híváskor vagy sms kor. (na meg tutira jó lenne T-mobile pulse -ra ) -
llaszlo
veterán
OFF: Ti tudtok rendesen telefonálni T-ről? Felhívtam a 1430-at és tök süket semmit sem hallok. Tuti nem a telóval van a gond, mert 3 telefonban próbáltam a kártyát. Kb minden tizedik hívásom sikeres ha egyáltalán sikerül telefonálni.
-
legiaap
félisten
válasz
V.Stryker #4781 üzenetére
Csak egy pár napig használtam, így sok mindent nem tudok róla mondani.
Nekem a formája valahogy nem jött be és szerintem lassabb is, mint a gyári androidos böngésző.
Jelenleg ha nagyon gyorsan akarok valamit meglesni, akkor én Opera Mini-t használok és ha normális kétujjas nagyítást is ki szeretném használni a Spicámon, akkor a Miren böngészővel netezek. -
RAiN91
őstag
Hali
Melyik az a böngésző, ami a leg takarékosabb adatforgalom terén?
100mb-s netet szeretnék majd venni. Most a Miren Browsert próbálgattam, sok helyen írták, hogy jó, nekem is tetszik, de megnyittam 4-5 weboldalt, és máris 18MB lett az adatforgalom (wifin).
Van olyan, ami takarékosabb, és még a pinch to zoom is működik? -
Obi Wan
tag
x 10 mini pron kevés appz fut??? bocs a caps lock miatt
-
volvoguy
addikt
Üdv. Tudtok vmi appot, ami a Widgetek fül alatt az egybe tartozó widgeteke összefűzi? Mert pl. a SimiClock Widgetből is van vagy 5 egymás alatt, időjárásból meg 6 és olyan izé mindig átgörgetni rajtuk amikor widgetért kutatok.
-
Obi Wan
tag
MELYIK AZ A PROGRAM AMIVEL WIFIN KERESZTÜL LÁTOM GÉPEN A TELO KAMERÁJÁT???
X 10 MINI PRON EZ FUTNA? -
campers
tag
Üdv.
Nekem olyan ébresztő app kellene ami, ha lefordítom a telót vagy ha "megrázom",elhallgat
Esetleg vki tud segíteni?? -
Ronin-
senior tag
hú, akkor te nagy király lehetsz, mert a hivatalos 2.1 android rendszer 2010 januárban jelent meg..
Spicára meg kb fél éve elérhető, vagy még annyi se ( most nem a kókányolt, verzióról beszélek, hanem a rendes, hivatalosról..)(#4764) doc : azt se felejtsük el, hogy a samsung ezeknél a telóknál "elfelejt" 3D drivert írni, aminek hála használhatatlanok 3D-s cuccok futtatására. nem véletlen váltottam spicáról x8 -ra.. meglepődtem én is,hogy milyen szépen futnak a 3d dolgok a kicsikén. samsung meg elmehet a fenébe ezzel az üzletpolitikával
meg a kókány telóikkal
-
doc
nagyúr
mindkettorol van reszletes teszt a mobilarenan, olvasd el oket
en is azt tettem, es megvettem az X8-ata legerosebb erv a Galaxy 3 ellen a felbontas, 320x480 alatt eselyes a sok szopas... (en a felbontas miatt nem az X10 mini pro-t vettem, pedig eloszor azt akartam, utana kerult csak kepbe a Samu es az X8)
-
helixP
nagyúr
Az vajon miért van, hogy a k9 mail néha fogja magát és elfelejti a frissítést? Ezek után maximum az újrapakolás segít rajta?
-
vasii
senior tag
meg egy kerdes, aki vagja ezt a rom-radio-kernel stb dolgokat biztos tud segiteni.
google goggles nem indul mert azt irja h "kernel is missing ipv6 support".
keresgeltem h masik kernelt kell felrakni MHz-nek megfeleloen de nem igazan tiszta a dolog..
köszi -
vasii
senior tag
Hali!
Kutattam mindenfele de nemtalaltam egyszeru megoldast, megkerdezem hatha tud vki segiteni.
Tegnap flasheltem CM 6.1et Legendre, elkezdtem belakni, es az egyik screenemen 4x4 direct call volt. Ezt akartam mostis megcsinalni de sajnalattal lattam h mar rarak minden kepre egy szep nagy M betut amit szeretnek eltunteni. Van erre vmi mód?:S Nem sok kedvem van egyesevel kikeresni mindenkinek kepet..
thx -
Haart
addikt
Hát elég sok mindenben különböznek.
galaxy kicsivel nagyobb kijelző de szarabb felbontás(nemtudom progi kompatibilitásban ez mennyivel veti hátra)
Galaxy-t nemtudom láttad-e mert full fekete lakkszerü bevonattal ami nagyon durván szedi az ujjlenyomatokat, a sony hátlapja picit nyikorog.
Galaxy gyorsabb a nagyobb proci miatt kicsivel.
Szóval van min2őnek előnye és hátránya. -
Arem
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy kérdésem.
Szerintetek melyik a jobb mobil?
A Sony Ericsson X8 vagy a Samsung Galaxy 3
Kérem valaki válaszoljon
Előre is köszönöm. -
V.Stryker
nagyúr
válasz
Silencer83 #4752 üzenetére
Legalább 6-7 hsz-t olvass vissza csak....
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
ma vettem egy Xperia X10-et, egybol frissitettem a 1.6rol 2.1re, kellene nekem valami jofele idojaras progi!
-
Istwan
tag
Album boritókat melyik progival lehet letölteni sd-re, hogy aztán a PowerAMP meg is jelenitse azokat. ?
Köszi! -
Pubszon
veterán
válasz
Maxtreme #4735 üzenetére
APN on-off Widget
APN OnOff
Ezeket használtam, nálam ment mind a 2.
Most ezt használom, de ez fizetős.
Extended Controls -
petipetya
nagyúr
Jad fájlt mivel tudok telepíteni?
Cián fözött rom van a telefonon.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Maxtreme #4735 üzenetére
Szerintem a Quick Settings mindent tud, amit az apndroid. Próbáltad már a "Mobile data (APN..." kapcsolót? Ez ugyanazt csinálja, mint az apndroid, elrontja az apn nevét egy elé vagy mögé írt szöveggel.
Android 2.2-t használok, itt nincs is APN létrehozva és mégis megy a net
Viszont 2.2 alatt a bekapcsoló gomb hosszan nyomására felbukkanó menüben lehet ki- és bekapcsolni a mobil adatforgalmat.
-
Kakumix
senior tag
válasz
V.Stryker #4734 üzenetére
Hosszan nyomod az egyik ikont a dock-on -> feljön a menü, hogy mit akarsz (pl. Swipe gesture action) -> itt kiválasztod a Show Popup... menüpontot -> majd a Recent Apps-ot és kész.
Ha az elején a swipe-ot választottad, akkor a kiválasztott ikont felfelé húzva lehet aktíválni. -
volvoguy
addikt
A HTC Sense időjárás widgetjéhez tudnátok vmi hasonlót ajánlani? Launcher Pro-t használok, ahhoz kéne valami designban is odaillő....ehhez hasonló: [link]
-
AlmaZoli
tag
Sziasztok, valaki tud javasolni egy jó videonézegető programot? Zenére már van PowerAMP, teljesen OK, videora kellene valami
Jah, és Spica-m van
Előre is kösz!
-
AXisBOLD
addikt
sziasztok.
android marketre való feljelentkezéshez mi kell? google account, vagy fiók?
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Perillustris #4716 üzenetére
GPS-szel nekem is megy. Most visszatettem a 4.0-s Google Maps-et, és az megtalálja a pozíciót GPS nélkül is. A 4.6-os csak akkor, ha a Wifi is be van kapcsolva. Az alkalmazás fut a háttérben, ennek ellenére nem küldi el a pozíciót, most úgy tűnik, a 4.0-s sem...
-
Maxtreme
addikt
Srácok. Apndroid helyett tudna nekem ajánlani valaki valamit?
Sajna defyn nem müxik. (el sem indul, rögtön crashel). Van a Quick settings nevű prog, de az csak fél megoldás. Sok esetben visszakapcsol a mobil adatforgalom.
-
V.Stryker
nagyúr
Valaki tudna segíteni abban,hogy a launcherpro 8.2-ben a képen látható menü-t, hogy lehet előcsalogatni, ahogy a képen is látható?
-
kenny123
addikt
CronosFroyo 1.6nál ha az "5 icon rows in homescreen" be van pipálva, és berakok egy akármilyen widgetet, ami 1 kockánál vastagabb, az aljából le van vágva egy rész, mármint a widgetnek. Valami megoldás létezik?
Köszi
-
Kakumix
senior tag
-
#TOTTI
őstag
Ebuddy 1.8.2 nem csatlakozik facebookra 1.9.1-et nem is engedi telepiteni.. Valakinek valami működö megoldás..?
Bocs sikerült csak gépen kellett beállitani.. és kellett egy újrabelépés..! Minden IM partneremet tudom benn kezelni, MSN, Facebook chat.. szóval ajánlom..
-
doc
nagyúr
válasz
lumpen_stex #4726 üzenetére
nem erted hogy mit kerdezek. nyilvan a google donti el hogy mit enged, a kerdesem az, hogy mi alapjan, vagy ha ugy jobban tetszik, mit csinaljak hogy engedje?
illetve a konkret kerdes az volt, hogy nemet SIM-kartyaval mukodik-e? -
korogyi
csendes tag
egy wap/wml browser-t tudna vki ajánlani? a t-mobile ingyenes websms szolgáltatásához kell, mielőtt még megszólnátok h mit keresek én a wapon 2010-ben androidon
-
volvoguy
addikt
Keresek Energiaellátás/Power Control widgetet, olyat ami a gyári androidban is van, csak éppen átlátszó/háttér nélküli kéne nekem. Tud vki?
-
IamDead
csendes tag
A legtöbb helyen ezt láttam az ilyet keresőknek, úgyhogy tegnap le is töltöttem, és jó, írni úgysem akarok rajta, nekem elég, ha megjeleníti a Word dokumentumokat, arra meg pont tökéletes az ingyenes verzió.
A 2.1-es frissítés valóban kell a Winampnak. Amíg rá nem jövök, hogyan kell updatelni, addig beérem az Astro playerrel is.
-
doc
nagyúr
mi kell ahhoz hogy fizetos appokat tudjak letolteni a Marketbol (marmint hivatalosan, nincs a telefonomon root)?
jelenleg Nemetorszagban vagyok, ahova engedelyezve van, de megis csak a free-ket latom. esetleg egy nemet SIM-kartyaval menne? -
IamDead
csendes tag
válasz
lumpen_stex #4708 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom ezt a megoldást!
-
volvoguy
addikt
Üdv. Szükségem volna egy a kijelzőt nagymértékben lefedő analóg óra widgetre. A kezdőlapomra nem akarok mást kitenni, mint egy órawidgetet, minimaldesign
-
Perillustris
senior tag
válasz
Tesztelo.hu #4693 üzenetére
Nekem megy, igaz, GPS-szel használom. Ha a saját pozíciód elérhető, akkor mennie kell (nyilván élő adatkapcsolat esetén). Azt jó tudni, hogy a valós idejű feltöltés (frissítés) csak 2.2-től elérhető. Ez alatt csak akkor küldi el az új koordinátákat, ha fut az alkalmazás.
-
-
LoJoCi
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, tervezem a Documents to Go szoftver megvásárlását, ha megveszem egy kódot kapok, amit pl.: oprendszer frissítés után is fel tudok újra tenni, vagy, olyankor újra meg kell vennem? Csak egy telón lehet használni?
-
gombsadi
aktív tag
-
Tesztelo.hu
senior tag
Azóta tettem 1-2 próbát: A Google Maps nem képes a helyemet meghatározni, ha a GPS ki van kapcsolva, és csak a mobiltornyos meghatározás van bekapcsolva. Pedig ez korábban működött.
-
Z0C!
őstag
Anybody.
Akinek Optimusa van.
A ClockWeatherWidget.apk-t valaki eltudná küldeni a címemre?
vagy megtalálom valahol?Üdv!
-
hudyfiu
senior tag
Nem tudja valaki hogy magát az Internet böngésző programot hogy lehet újratelepíteni?
-
IamDead
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Tegnap kaptam egy új telefont (Sony Xperia X8), és még sosem volt dolgom ilyen telefonnal (előtte 4 évig w300i-m volt). A kérdésem az, hogy hogyan tudok letölteni olyan progikat, ami nincs a marketben?
Mondok példát is: Android Media Player\Winamp.
A progit nem találtam meg a boltban, viszont a Nullsoft oldalán van egy QR kód (http://www.winamp.com/android), ami egy olyan linkhez vezet, amit nem tudok megnyitni semmivel sem.
Ilyenkor mi a teendő?
Illetve van valami olyan ingyenes szoftver, amivel megtudok nyitni Word dokumentumokat?Elnézést a suta kérdéseimért, de nem nagyon találtam választ a kérdéseimre a neten, így ide jöttem.
-
#TOTTI
őstag
EEE701 4Gb-ra van értelme androidot tenni..? és ha igen milyen és hogyan..? Esetleg van tapasztalat..?
-
pepevfr
csendes tag
Sziasztok,
Skype alkalmazás után érdeklődnek. Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ha valakivel skypolok akkor ne a kihangosítón halljam a hangot hanem a rendes hangszórón?
Mert így sajnos nálam használhatatlan...köszönöm
-
petipetya
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest