- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5498 üzenetére
Adatkábel!
Viccet félretéve, ha csak másolgatni / áthelyezni szeretnél, akkor elég rádugni a gépre, lehúzni az értesítési sávot, rákattintani a kiírásra és a "Csatlakozás"-ra.
Ha szinkronizálni szeretnél, arra vagy a gyártó honlapján találsz PC Suite programot, vagy úgy olvastam valahol, hogy a MyPhoneExplorer nevű progi is jó erre, bár erre nem mernék megesküdni. -
doc
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5498 üzenetére
pl. USB kabel?
es a polcrol, vagy ha ott nincs, akkor boltbol
-
FlagellumDei
csendes tag
Sziasztok!
Mi is a neve annak a programnak,amivel össze lehet kötni a telót a pc-vel?És honnan lehet leszedni? -
üdv.
próbáltam keresni a topicban, de nem találtam amit keresek.
olyan progi kellene, amivel az adatok (Galéria, SMS, esetleg névjegyzék) jelszóval védhető. tehát az "Üzenetek"-re bökve kérje a jelszót/rajzot/akármit.szerk: megvan, bocs
App lock
-
petipetya
nagyúr
Ismer valaki olyan alkalmazást, amellyel bárhol-bármiből létre tudok hozni egy naptárbejegyzést?
Például hosszan bökök egy sms-re és készítek belőle egy naptárbejegyzést, vagy hosszan bökök egy tévéműsorra a tv24 alkalmazásban és abból is létrehozok egy emlékeztetőt a naptárba.
-
KrAt
veterán
Stílusodon kérlek alakíts kicsit, és olvasd el ALAPOSAN a címet.. Köszönöm!!
Well, látom nem ez az első alkalmad, és ugyanebben a témában, akkor 1 napig gondolkozz el ezen kérlek..
Még jobban megnézve most jöttél vissza a banból, megint kezded? Legközelebb sztem búcsúzhatsz a nickedtől..
-
Inarus
addikt
válasz
olbaidhun #5470 üzenetére
Erre való a jobb oldalt található "Kedvenceim fejléc alatt az "Elmentem ezt az oldalt!" - funkció...
(#5484) suti_88:
Nincs különbség.(#5479) kezman: Látom, nehéz leszokni a warezről a közösben...
Még jó, hogy a linkelt oldalon legalább development részleg is van, így nem színtiszta warez.
-
volvoguy
addikt
válasz
szabfila #5480 üzenetére
A ZTE Bladem-en kipróbáltam a JustPictures-t és a QuickPic-et is.
És maradtam a gyárinál. A 2 kipróbált alkalmazás rendesen szaggatott, annyira érzéketlenek voltak, minta kapacitív képernyős telóm lenne...lassan töltöttek be a képek. Bár nekem a QuickPic jobban tetszett, de azért próbáld ki mindkettőt, hátha a Desire megbírkózik velük.
-
Lasy
veterán
válasz
szabfila #5480 üzenetére
JustPicture, vagy gallery3D
a Just picture tud Magyarul is.(#5482) deino
Amennyiben kevés Angol tudásommal lefordítom, ez csak az álló, és felkő közti váltást teszi lehetővé, hogy ami fel van telepítve azokból te melyiket szeretnéd használni, amennyiben ezt beállítottad, akkor fekve és állva is más billt használ. -
volvoguy
addikt
Van különbség aközött, hogy mappát, vagy fájlt a telefon fájlkezelőjében törlök ki/másolok, vagy pedig rákötve a számítógépre, és Windows-on keresztül?
Valahogy én az ilyeneket mindig PC-re kötve végeztem el, mert úgy gondoltam, hogy az mutatja a rejtett fájlokat is,meg biztosabb.
Vagy ezek a műveletek tökéletesen elvégezhetők pl. Az Astro fájlmenedzserben is?
-
deino
csendes tag
A legközelebbi, amit javasolni tudok, egy XDA app, ami az alapján, hogy fekve v. álló módban van a telefon állítja be a billentyűzetet.
-
helixP
nagyúr
válasz
Hadzsi Gábor #5478 üzenetére
Jaja én is Mediamána S-sen vagyok, csak ha az úriember nem számlás előfizető lenne, akkor ezek a megoldások. Még sosem értem az 500 MB végére
Amúgy az SMS 50
Nem tudtok olyan app-ról, amin be tudom állítani, hogy milyen alkalmazásban milyen keyboardot használjon? (SMS-nél nem használok magyar ékezeteket, viszont hozzászólásoknál, e-mail írásnál igen és ez két különböző billentyűzet.) Vagy ennyire lusta ne legyek már?
-
szabfila
csendes tag
Sziasztok! HTC Desire-hez szeretnék képnézegető programot, már sokat kipróbáltam, de valahogy egyik sem az igazi, kérlek ajánljatok appot.
-
kezman
őstag
Sziasztok, csatlakozom egy előttem szólóhoz, nekem is lejárt a powerAMP, ajánljatok egy jó zenelejátszót amibe van hangszínszabályzó és tud mappákra keresni, köszönöm, meg is vásárolnám de sajnos nem tudom hogy kell vagy hogy lehet vásárolni a marketen
-
Mcfery
tag
Hí!
Mi annak az appnak a neve, ami a beszélgetés után
egyből a kezdőképernyőre tesz?
Köszi és üdv! -
Rav3n02
senior tag
Esküszöm nem értem. Sem a GT540 emen nem akart működni és most a Milestone-omon sem akarja az igazat a Layer
Van olyan hasznos ez a progi, hogy megérje vele szenvednem
-
mts
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a pocket blu nevű alkalmazást!De nem igazán akar működni egyik filmmel sem!
Nagyon nem találtam rá semmit a neten csak hogy más is küszködik a dologgal de valakinek meg simán megy!Kell valami extra dolog hozzá vagy mit kell csinálni!A Universal filmekkel abszolút nem akar működni pedig az Ő cuccuk elvileg.. -
noxon
őstag
Nekem az a gondom hogy a kép-megoszt résznél a listában nincs a facebook, a facebook app-ban meg még egyelőre nem találtam amit mondtál.
-
deino
csendes tag
Hát, vagy a galériából a share menün keresztül, vagy pedig a facebook appból. Megnyomod a fenti menüben az új poszt gombot (ilyen szövegbuborék) aztán ott lesz elvileg közvetlenül a facebook logo alatt egy kis fényképezőgép ikon, arra ha rányomsz, akkor két opciót dob ki a program: choose from Gallery / capture a photo. Ez a legegyszerűbb szvsz.
-
noxon
őstag
Milyen jó zene lejátszó van, mert a poweramp triálos és lejárt...
És képet közvetlenül facebookra, hogy tudok feltölteni? -
-B-
senior tag
A SiMi Folder-hez hasonló app-okat tudna valaki még mondani?
-
Padam
aktív tag
Amig nincsen eredeti cut the rope itt egy jo klon:
http://www.appbrain.com/app/rope-cut-cut-the-rope/com.feelingtouch.physical -
Inarus
addikt
Tisztára World of Goo! (csak androidos.
)
Nagy vagy! Köszi! -
Jani_97
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam nagyobb androidos topikot, szóval itt kérdeznék
nemsokára lesz 1 zte blade-em, és sokan mondták hogy akkor ahhoz mobilnet is kéne. De amúgy miért? wifivel nem lehet marketet használni, vagy ilyesmi? -
Syd69
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #5444 üzenetére
Sehol, de ha a lokalizációt átállítod...próbáld ki!
-
Saccco
nagyúr
Játék ajánlás:
Spaghetti Marshmallows
Spagettiből és habcukorkából kell benne építkezni.
A cél a pályán elhelyezett körök elérése cukorkával. -
volvoguy
addikt
Üdv.
Egy app segítségével megnéztem, hogy a System Cache-m így néz ki:
23.1MB free /41.3MB total
Üríthetem a Cache-t app segítségével, vagy kárt okozok?
-
IkszIpszilon
aktív tag
3G watchdogban hol lehet átállítani a nyelvet?
-
mrmrg
tag
akkor az (5436) mellé még 1 kérdés
Handsent smst használok, mit állítsak be, hogy mikor smst kapok, ne jöjjön fel az alap sms klienstől is egy ikon. Mert miután handsent ikonjával megnézem az üzit, az alap program kis ikonja is kint van ugyanarra az üzenetre amíg ki ki nem törlöm.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #5439 üzenetére
Jaaa! Akkor félreértettelek, bocs. Sajna erre viszont nem tudok megoldást.
-
Jadro
veterán
válasz
hodostamas #5437 üzenetére
Ha felteszel egy új sms kezelőt, akkor fel fogja dobni a választóablakot mindaddig, amíg ki nem választasz egy alapértelmezett programot az sms kezeléshez. Ha bepipálod hogy ezek után azzal kezelje, akkor ez az ablak nem ugrik fel többet. Az alapértelmezést le lehet venni az adott programról a beállítások/alkalmazások/alkalmazások kezelése menüben. Itt kiválasztod az alapértelmezett programot, rányomsz hosszan és feljönnek a beállításai. Ebben van lejjebb egy olyan hogy alapértelmezett indítás rész és egy gomb hogy alapértelmezések törlése. Ha erre ráböksz, akkor ismét lesz választóablakod.
-
hodostamas
addikt
Olyan progit nem tudtok amivel be tudom állítani melyik program küldhet sms-t a telóról? Tehát pl a handcent kapna kizárólagos jogot, más program ha akarna se tudna küldeni.
-
mrmrg
tag
Sziasztok!
Arra keresném a legalkalmasabb progit, hogy a telefonkönyvemhez facebook képeket tudjak
beállítani. De ne rántson le mindent, csak amit én szeretnék.
Mit ajánlotok?köszönöm előre is
üdv! -
richwar
csendes tag
sziasztok!
már egy hete megvan ez a gép Tablet PC X10 MID 7 Zoll Touchscreen_1080P_Wi-Fi_HDMI
jónak jó csak az a baj h andoid 2.1 így csak youtube-os videokat tudok nézni. kérdésem h lehet-e update-elni?
tudtok vmi egyszerű youtube video letöltőt vagy ami mp3-ba szedi le?
nem netes fordító progi van androidhoz?
net rádio progi?
vmi jobb böngésző van mint az alap?1080p youtube videot szépen lejátsza de mivel csak fat32-es külső vinyót lát a full hd filmek nem 2gb-osak
szal hiába tudja nem tudom nézni mkv filmjeimet
-
Rickazoid
addikt
Üdv!
Gondoltam kipróbálom a MixZing Media Playert. Azonban nem tudom telepíteni. Letölti, majd feljön egy üzenet, hogy
"Installation error
Package file is invalid."
A fura, hogy megnéztem egy korábbi verziót egy alternatív "alkalmazásboltban", ott a 2.4 a legfrissebb, de ugyan ezt produkálja.
Hallottatok már ilyenről? Mi lehet a gondja? Nem támogatja a Milestone-t talán?Szerk.: az AppBrain programjával is ugyan ez a helyzet. Kipróbáltam egy sor random programot, de minden letölti és telepíti is, tehát nem ROM hiba.
-
robyg
senior tag
Helosztok.
Tudnátok nekem egy olyan progit mondani ami méri a hívás idejét és azt,hogy mennyibe kerül nekem pénzbe?
-
volvoguy
addikt
Tudtok az Android gyári Galériájánál jobbat?
-
-B-
senior tag
-
z0d1AK
nagyúr
Ha van elérhető Wifi, akkor azt használja, nem a mobilnetet.
Amúgy Network Monitor. -
noxon
őstag
És lenne még egy kérdésem, vagyis kettő.
Melyik a legjobb adatforgalom mérő progi? És, ha elő vagyok fizetve mobilos internetre, és a wifit bekapcsolom akkor a wifiről veszi a netet? Vagy akkor is a mobilos netről? -
Forceman
tag
Hali!
Valaki tapasztalt már a Beatiful widgettel olyan problémákat hogy a weather-nél nem szedte le az animációkat?
Ez az app középen micsoda? -
volvoguy
addikt
Üdv. Működő PowerAMP? Leledzik valahol FULL verzió?
-
Balinov
titán
hogyazanyamba lehet az AWD Launcher (free verzio)-t elinditani? Marketrol letoltottem, kaptam le hozza egy temat, mind2-t installed-nek mondja a telefon, de se a home gombra nem jon elo, se az alkalmazast nem talalom. Legend, 2.2 hivatalos
-
noxon
őstag
Hello!
Van valami univerzális progi ami helyettesíti az alap megosztás menüt? ( amikor pl képre kattintok és megosztás ), mert pl a facebook nincs a listában...
-
ReSeTer
senior tag
válasz
hodostamas #5413 üzenetére
És a 2g?
-
ReSeTer
senior tag
válasz
hodostamas #5411 üzenetére
És ezzel hogyan lehet megcsinálni, azt amit én akarok? Whitelistre rakom a böngészőt, és akkor autómatikusan a program tudja, hogy az ÖSSZES többi, blacklist?
-
ReSeTer
senior tag
Helló! Egy olyan program névre lenne szükségem, amellyel betudom állítani, hogy a telefon soha se használjon semmiféle mobilnetet, KIVÉVE egy adott böngésző. Wifi engedélyezve legyen mindenhol.
Köszi. -
kezman
őstag
Sziasztok, letöltöttem a marketről a Fancy Widget v2.1.2.1-et, de csak egy skin van a csomagba, honnan tudok letölteni hozzá skin-eket?? Köszönöm előre is
-
Balinov
titán
Sziasztok,
masnal is elojon Legenden (2.2 hivatalos), hogy a mytracks 3G-n nem birja elkuldeni a rogzitest a mymaps/my doc kombora? Wifin idaig ment, de tegnap mar az is lehasalt.
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5404 üzenetére
ööö, a Superuser appban elvileg van valami opció, hogy listára vedd, de ezt sajna nem tudom megnézni neked, az enyém nincs rootolva, ezért nem is raktam fel.
-
mts
tag
Sziasztok!
Letöltöttem a pocket blu nevű alkalmazást!De nem igazán akar működni egyik filmmel sem!
Nagyon nem találtam rá semmit a neten csak hogy más is küszködik a dologgal de valakinek meg simán megy!Kell valami extra dolog hozzá vagy mit kell csinálni!A Universal filmekkel abszolút nem akar működni pedig az Ő cuccuk elvileg.. -
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei #5400 üzenetére
A reinstall sem segített? A superuser app-ban megadtad a root-jogot a proginak?
Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged