Hirdetés
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Android szakmai topik
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
csokimikulas
tag
Kiborulok a telefonkönyvtől. Az első bekapcsolásnál szinkronizált a facebook-al meg a gmail-el és azóta nem bírom ezeket kiírtani. Ráadásul amikor a sim-ről ráraktam a telefonra a számokat, megkettőzte az összeset, úgyhogy most aztán brutál nagy a káosz. Nézegettem contact delete programokat, néhányat leszedtem, de egyik se működött valami jól. :S Konkrétan a Contact Delete-et szedtem le, aminél nem lehetett látni, hogy sim kártyás conctactot törlök-e éppen, vagy másfélét, ráadásul nem is törölt ki mindent amit kijelöltem, úgyhogy az csak rárakott még egy lapáttal a kupira. Aztán próbáltam mást is, de az nem akart települni.(ennek a nevére nem emlékszem) Nem tud valaki erre valami normális és tényleg működő megoldást? Itt is végig olvastam már a fórumot, de nem találtam semmit, bár lehet hogy én voltam vaksi.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Mivel lehet skype-olni most androidon?
-
Rickazoid
addikt
válasz
Skynet258 #3594 üzenetére
Nem egyszerűbb ROM csere előtt kimásolni mindent a /data/app mappából a microSD-re, ROM-csere után meg visszamásolni? Már próbáltam és gond nélkül működik. Persze internetes telepítést a Market is tud, 2.2 alatt legalábbis teljesen automatikus minden korábban letöltött program visszatelepítése.
[ Szerkesztve ]
-
Viper26
nagyúr
Valami olyan progira lenne szükségem amiben a bevételeket/kiadásokat tudom vezetni.
Próbáltam párat, csak az a probléma, hogy csak dollárban hajlandó számolni, amit ha át is váltok a teljes összegeknél megint dollárt mutat... -
Skynet258
veterán
válasz
Pubszon #3593 üzenetére
Első pont: azt tudd, hogy csak az ingyenes cuccokat tudod majd visszarakni, a külön apk-ból felrakott fizetős cuccokat nem.
Miután fen van az új rom, kétféle lehetőséged van:1. Felrakod az appbrain progit, szinkronizálod, és egyenként telepítgeted a listában lévőke.
2. Felrakod az appbrain progit, és az "fast web installer-t". Beállítod ahogy kell, ezekután már a webes felületen kiadott parancsra (install) reagálni fog a telefon, tehát pár másodperccel a gomb megnyomása után telepíti is a programot - úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnod a telefonhoz.A 2. verzió szerintem egyszerűbb és gyorsabb (mondjuk ez azért függ attól, hány programod van feltéve, ez nekem jelenleg 276Mb, 104 program, ami azért nem két perc
).
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Hali.
A telefonon lévő programok listáját felszinkronizáltam az appbrain-re.
A kérdésem az, hogy ha uj romot rakok a telefonra, mit kell tennem, hogy onnan könnyen vissza tudjam rakni a programokat? -
orkati
tag
Ha van még itt rajtam kívül NHL kedvelő, és használ valamilyen ingyenes, a marketről letölthető NHL figyelő progit, írja már meg, hogy melyiket érdemes leszedni!
-
csokimikulas
tag
Végre sikerült végig olvasnom a topicot.
Rengeteget tanultam belőle, viszont van egy játék, amit keresnék. Nem tudom van-e egyáltalán ilyen telefonra, és főleg androidra. Volt vmi olyan game, hogy egy ház különböző szobáit mutatta képen, volt egy lista angolul, hogy a szobában miket kell megkeresni, amik el vannak rejtve a képen. Nem tudom így érthető-e.
A nevét sajna nem tudom. Létezik ilyen telóra?
-
Skynet258
veterán
válasz
theiron320 #3582 üzenetére
Kérdéseid nem ide valók, hanem a Galaxy S topikba.
Hogy segítsek is: külön nem tudod állítani, melyik program mit használjon, ha be van kapcsolva a wifi, és csatlakoztatva is van, akkor azt használja, ha nincs, akkor meg a mobilnetet. Nekem itthon mindig wifi-n lóg, máshol meg mobilneten.
512 a RAM valóban, de a rendszer miatt feléd csak 326 látszik, de ezzel nem kell foglalkoznod, rendben van így.
Többi hasonló kérdés meg jöhet a fent linkelt topikba. -
Takhanto
őstag
Iphone game androidra,valami megoldás?
-
tudnátok ajánlani progit skype-hoz?
olyat, amivel beszéd is megy, nem csak a cset? -
modd3r
őstag
válasz
theiron320 #3582 üzenetére
Szia!
HA talál nyílt vagy ismert vezetéknélküli hálózatot, azon keresztül próbál csatlakozni.
Ha nincs ilyen marad a HSDPA, 3G, stb. -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Most vettem egy samsung galaxy s-t és azt szeretném kérdezni, hogy hol lehetne beállitani, hogy alapól ha internetezek mindig wifit keressen először és ha nincs akkor menjen a szolgáltató internetjére?Úgy szeretném beállitani, hogy minden program pl. barcode scanner is a wifit használja, google maps, youtube, market.Most ha töltök a marketről akkor vessz le pénzt(freet töltök), de ha youtube-on nézek videót akkor a wifit használja.
Második kérdés.
A galaxy s nek nem 512 mb Ram kellene hogy legyen?Csak mert 326 ot ir a a Task Maneger Summarynal.
Válaszotokat előre is köszönöm. -
Rickazoid
addikt
válasz
csokimikulas #3580 üzenetére
Menu (gomb)/Add/Shortcuts/Contact, ez része az Androidnak. Vagy ha nagyobb kép kell, akkor az Android Market-ben keress rá a "contact widget" kifejezésre, van egy pár találat.
[ Szerkesztve ]
-
csokimikulas
tag
Tud valaki olyan widgetet, ami ingyenes és ki tudok rakni néhány contactot saját képes ikonnal home screenre? Néztem az appbrainen, a Contact Widget jó is lenne, ha nem írná azt, hogy már nincs fent ilyen.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Kakumix #3577 üzenetére
Nálam a CyanogenMod-dal nem, de a gyári is random kihagyta a kiírást, ilyenkor újra kellett aktiválni a riasztást. De például egy lejárt riasztás utánit sose mutatta magától. Egy widget lenne jó, vagy egy kiírás közvetlenül a panelre, akár az ébresztést jelző óra helyére.
-
Inarus
addikt
Pl a Quick Settingsben is van ilyen funkció, igaz ez nem widgetes progi. Biztos van még pár ilyen, csak jól kell keresni.
-
roti86
őstag
Sziasztok.
Tudtok hasonló programot mint az APNDroid? Csak érdekelne hogy létezik e ezen kívül alternatíva...
-
legiaap
félisten
Szevasztok!
Google Maps-ban, hogy tudok hozzáadni kedvenc helyet?
Anno windowsos omniámon, csak hosszon ott tartottam az ujjam, amit el akartam menteni azt ennyi, de ez itt nem működik. -
Skynet258
veterán
Ha valaki játszaná a Minecraft-ot, akkor egy kis program hozzá.
-
Zoly75
aktív tag
válasz
Coyote01 #3563 üzenetére
Na igen. Ez egy kicsit öszetett alkalmazás.
Különböző eseményekre lehet vele tevékenységeket beállítani.
Gondolom van olyan esemény is, hogy bejövő hívás. Felveszel hozzá egy olyat, hogy mobilnet ki, majd a bejövő hívás exit eseményére, hogy mobilnet be.
Én is még csak tegnap óta ismerkedem, de nagyon jó.
Pl. nagyon egyszerűen beállítottam, hogy iGo indításra vegye fel a media hangerőt, a fényerőt, kapcsolja be a gps-t kilépésre meg állítsa le a gps-t, vegye le a mediahangerőt, fényerőt. -
DeFranco
nagyúr
Sziasztok!
Olvastam valamelyik androidos PH fórumon egy ellenőrző kódról (úgy emlékszem valami *#-es) ami után a telefon végig teszteli a fontosabb HW elemeket, de most nem találom ezt a hszt. Jól emlékszem, van ilyen?
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg valaki ismer olyan programot amivel ha be van állítva az ébresztő akkor az ébresztés idejét látni lehessen widget formában,vagy más módon és ne kelljen az ébresztő programot megnyitni.
Előre is köszönöm. -
petipetya
nagyúr
Linuxon ugye ott van a gshutdown, amellyel egy meghatározott időpontban magától lekapcsol a gép.
Gondoltam, hogy kellene egy ilyen a telefonra is - meg is találtam a ct scheduler alkalmazás személyében. Ezeket az eseményeket tudjuk vele időzíteni:
- hangerő
- wifi
- progi elindítása
- repmód
- sms küldés
- háttérkép változtatás
- bt
- mobilnet
- gps
- restart
- kikapcs -
petipetya
nagyúr
válasz
Tesztelo.hu #3540 üzenetére
Némelyik alkalmazásban ott vannak az ingyenes reklámcsíkok, némelyik pedig adatokat küld - mindehhez net kell.
-
Coyote01
tag
válasz
V.Stryker #3553 üzenetére
Sajnos a telefonom a másik fél elmondása szerint sokszor olyan hangot ad, mintha állandóan belefújogatnék, vagy pedig hozzádörzsölődne az arcomhoz, pedig nem. És sajnos nem egy ember mondta már. A szervízben pedig azt mondták, hogy ezt az okozza, hogy Tmobile-os kártya van benne, és van aktív adatkapcsolat. Mivel számot nem akarok cserélni(se másik szolgáltatót), így gondoltam megpróbálnám, hátha így ki tudnám küszöbölni. Próbáltam úgy, hogy beszélgetés előtt kikapcsoltam a mobilnetet, az elvileg segített is, de bejövő hívásnál felejtős kézzel kapcsolgatni (még kimenő előtt és után is). Hát emiatt
-
Joe bácsi
őstag
Van olyan program ami egy oldalra tesz be, méretez be egy képet és nem többre?
Gondolok itt a Galaxy 3-ra, mert ott egy háttérképet többre tesz. Remélem érthető voltam. -
Coyote01
tag
Hi! Tud esetleg valaki olyan progiról, ami bejövő/kimenő hívás előtt automatikusan ki tudja kapcsolni a mobilnetet, utána pedig vissza?
-
Macka
veterán
Illetve, ha csinálok a gépen egy hard resetet, akkor az 1.5 vagy 2.1 andriod áll vissza?
-
natec
tag
válasz
Balázs1621 #3541 üzenetére
ADWSettings > Drawer Settings > Drawer (valami, tovább nem tudom)
-
Macka
veterán
3x
[ Szerkesztve ]
-
Macka
veterán
Hali. Feltettem a htc heromra a 2.1 androidot. Az első, ami feltünt,hogy az 1.5-höz képest sok memoriàt zabál.1.5-nèl induláskor 103 mb volt,most pedig alig
80. Ez normális? -
Macka
veterán
Hali. Feltettem a htc heromra a 2.1 androidot. Az első, ami feltünt,hogy az 1.5-höz képest sok memoriàt zabál.1.5-nèl induláskor 103 mb volt,most pedig alig
80. Ez normális? -
timeline
tag
ettől féltem - amúgy a "kínai csoda" (és melyik is nem az?
) remekül működik
- körbe forgatható
- filmek gyönyörűek, szerkeszthető felírattal
- korrekt sokfunkciós szövegszerkesztő és táblázatkezelő
- korrekt sok funkciós Dolphin Browser
- Slide SM Market (semmiféle hiányát nem láttam a hivatalos Supermarketnek)
- Ghost Commander
- Mail, MSN, Facebook, WIFI widgetről indulés tud valamit amit az amerikai(kínai) csoda nem tudom, hogy tud-e - kezel USB hubot, egyszerre van rajta bill+egér+pendrive - csaknem teljes noti ill. asztali gép funkcionalitás
ennyit az iróniáról...
[ Szerkesztve ]
-
timeline
tag
sziasztok - van ám nagy gond a kis géppel
egy tündéri kis ZT-180 rajta Documents To Go és hozzákötve egy USB bill - ír is gyönyörüen, csak angol kiosztással y/z - hogy lehetne ezt magyarítani? (akár a HW akár SW oldalról)
-
Balázs1621
senior tag
Üdv, ADW Launchert használ valaki? Hogy kell beállítani, hogy a menüben vízszintesen ne csak négy ikont mutasson, hanem ötöt?
-
Tesztelo.hu
senior tag
Ezt nem értem. Ha letiltod a szinkronizálást, frissítést stb. mi okozza ezt a hatalmas adatforgalmat? Én pl. a havi 20 MB-ba simán beleférek, persze csak leveleket olvasok, meg nagyritkán 1-2 weboldalt nézek meg rajta. Ezek szerint feltettél más programokat is, amik igénylik a netet (pl. állandó időjárás frissítés, hírek stb.). De ez már nem az okostelefon hibája... Azért mászkál fel a netre, mert feltettél ilyen programokat.
Magától nem mászkál fel csak azért, mert jókedve van...
-
Zoly75
aktív tag
Valaki foglalkozik fejlesztéssel.
Szeretnék widgetet írni és nem tudom merre induljak.
A Hello world már megvolt sima appként... :-) -
orkati
tag
Kicsit off, de beírom a tapasztalataimat. Samsung Galaxy 3-asom van, és ugye felmászkál a netre ha kell, ha nem (mondjuk ezt sztem minden okosteló így csinálja).
Kipróbáltam, mennyi adatforgalmet generál, ha letiltom a háttérben történő szinkronizálást, frissítést, ilyesmiket. Érdekes: 12 óra alatt kb. 2Mb-os adatforgalom volt, ami egy hónapban (ha éjszakára kikapcsolom a telót vagy APndroiddal letiltom) kb. 60Mb.Aki kicsi netes előfizut vesz (tehát 20-40-60-100Mb-est), annak APndroid (meg annak is, aki nem vesz semilyet
), és amíg netezik, addig engedélyezi, utána meg hamar kikapcsolja. Így is viszonylag nagy lesz a szivárgó adatforgalom, de talán használhatók a kicsi előfizuk is.
-
csokimikulas
tag
Sziasztok. 2 napja lettem HTC Wildfire tulaj. 3 fórumot olvasok párhuzamosan, hogy kiokosítsam magam az Android rendszer mikéntjeiről, több-kevesebb sikerrel. Egy valamit nem sikerült még, navigációt varázsolnom a telefonra. Meg tudná mondani nekem valaki, hogy pontosan melyik szoftvert kéne keresnem? Annyi van, hogy nem tudom eldönteni, hogy melyikre alkalmas a készülékem. Néztem már Igo-t, Igo amigot, Sygic-et. A Sygic-et nem sikerült ráraknom. Nincs szükségem egész Európa térképre, csak Magyarország kéne. Segítene valaki akár privátban is?
Köszönöm!
-
bepero
csendes tag
voda845 kérlek segítsetek hogyan kell beállítani a fülecsen keresztüli hívás kezdeményezést???????
[ Szerkesztve ]
-
patex1983
őstag
válasz
sztrogoff19 #3523 üzenetére
A KeepScreen nevű appot próbáltad már?
Ez nem engedi a telefont készenléti állapotba, ha az adott app fut.
Én használom és igen praktikus sok alkalmazásnál.Ha nem kapcsol be a képernyőzár, akkor gondolom folyamatos lesz a GPS jel, bár azt hiszem, hogy annak lezárt képernyővel is mennie kellene.
[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
válasz
LGabor001 #3518 üzenetére
Üdv LGabor001,
attól függ milyen telefonod van, az alacsonyabb felbontású készülékekre már van Igo MyWay, ami szerintem igen jó. Nem lehet annyira "agyonállítani" mint az Igo8-at, de A-ból B-be ez is tökéletesen elnavigál.
Van még Sygic, meg CoPilot is, de ha ismered az Igo-t, akkor szerintem maradj annál, mert jobbat úgy sem találsz.
-
sztrogoff19
tag
Üdv mindenkinek,
egy kis segítséget szeretnék kérni azoktól, akik használtak/használnak My Traks progit.
Mikor megvettem az SGS-emet, feltettem rá és teljesen jól működött. Viszont egy-két hete csináltam egy "gyári adatok visszaállítása"-t és azóta nem akar működni a progi.
Uninstalláltam, visszatettem, telefont újraindítottam és semmi nem használt, de arra rájöttem, hogy akkor száll el, amikor bekapcsol a képernyőzár. Ahogy az működésbe lép, viszlát GPS, viszlát My Traks.
A navigáció az megy, Motonavot használok, az meg ugye nem hagyja kikapcsolni a képernyőt, így ott nincs gond.
Lehet, hogy nem csak a My Traks-el van gond, de elvileg a GPS-nek jónak kell lennie. Az Operation Mode MS Base-n van, a Start Mode pedig Hot Start-on.
Ötletem sincs, hogy mit és hogyan kellene állítanom, akár a GPS-en, akár a My Traks-ben, ebben kérnék segítséget, hátha valakinek van valami ötlete
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
LGabor001 #3518 üzenetére
Igen van, a neve IGO. Könnyű hozzájutni, bemész a boltba, megveszed.
(#3519) mumk : Hűű, itt találtam ilyet is: "fyodor FroYo AOSP Tattoo v0.7.2c - (2.2, released 17th August 2010) thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644616"
Csak nem, 2.2 Tattoo-ra?
Van értelme biztonsági mentést is csinálni előtte?[ Szerkesztve ]
-
LGabor001
tag
Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy androidos mobilra van-e olyan GPS progi mint Windowsra pl az IGO , hogy leszedem és net vagy wap elérés nélkül megy vagyis ingyen navigál? ha igen könnyű hozzá jutni illetve használni? és mi a progi neve?
-
z0d1AK
nagyúr
Tattoo-n hogyan tudom az alkalmazásokat a memória kártyára tenni?
-
Z0C!
őstag
válasz
Ferenc1989 #3506 üzenetére
home switch vagy vmi hasonló.
lentebb Lasy említette. -
Ferenc1989
tag
Hali.
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogyha fent van a launcher pro, de le szeretném cserélni az adw launcher-re akkor azt hogy tudom megoldani? Valahol le kell unistallálni a pro-t és utána felrakni az adw-t?Előre is köszi.
-
Rickazoid
addikt
válasz
Tesztelo.hu #3503 üzenetére
Symbianra van ilyen program, meg hívás közbeni zenelejátszó is (a másik fél is hallja mindkettőt), mért ne lehetne Androidra is? Esetleg még nem írtak ilyet.
-
Tesztelo.hu
senior tag
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...