Hirdetés
Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Üdv keresek olyan alkalmazást, ami rendszer monitorozó, és a fő dolgokat nagyméretű widgeten is látni lehet, jó lenne ha a widgeten real time grafikonon jelenítené azt meg. Van ilyen? Lehet fizetős is.
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok ajánlani egy olyan widget-et amivel könnyedén tudok váltogatni 2G és 3G-s hálózat között?
Amiket találtam azok csak a adott menübe dobtak be. -
Cyberpunk
félisten
Létezik működő DOSbox androidra?
-
Cyberpunk
félisten
PSX4 emulátorhoz milyen erős telefon kell? Nálam állandóan kilépked mikor betölteném a ROM-ot Motorola Milestone telefonom van. Szerintem memória lehet kevés neki

-
Cyberpunk
félisten
Hát eltüntetni eltünteti. Nekem csak akkor írja ki a készülék (Milestone) hogy 3G ha adatforgalmat generálok. A settings-ben kell beállítanod hogy only 2G-t használjon csak.
Erre amúgy jól jönne nekem egy widget vagy valami hogy ne kelljen állandóan matatnom a settingsen, ha mobil nettet akarok használni.
Mert ezt leszámítva 2G-n használom csak akku kímélés céljából. -
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nem tudtok egy jó böngészőt az Opera mini-n és a Dolphin-on kívül? Ami relatíve kis adatforgalmat generál. -
Cyberpunk
félisten
Hali kéne nekem egy kis segítség játék ügyben. Aki jártas ez ügyben. De inkább privátban ha lehetne
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Cyberpunk
félisten
Hali. Van valami app amivel lehet SD kártyára telepíteni 2.1-es rendszer alatt?
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok nekem ajánlani egy jó és ingyenes lejátszó programot ami lejátszik avi-t és divx-et is. Rockplayer kilőve mert fizetős.
-
Cyberpunk
félisten
Tudnátok ajánlani valami jó zene lejátszó progit ami lejátszik FLAC-et is

-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok ajánlani egy jó rendszer monitorozó programot ami egyben az akku aktuális kapacitását is jól kijelzi %-ban?
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Autós topik
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valami ilyesmit kerestem én is.