- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Android szakmai topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
vasii
senior tag
Üdv!
A napokban tobb appot sem tudtam frissiteni, mert azt a hiba uzenetet kaptam hogy:
Nincs elég hely az eszközön.
Elegge meglepodtem mert ext3 a2sdt hasznalok, aztan titaniumban lattam h a belsoben telleg van 72mega hely, viszont a rendszer romnal csak 4,92 mb szabad. Ezen hogy lehet segiteni, vagy mik tartoznak ide??Egyebkent HTC Legendrol van szo CM6.1gyel
-
vasii
senior tag
meg egy kerdes, aki vagja ezt a rom-radio-kernel stb dolgokat biztos tud segiteni.
google goggles nem indul mert azt irja h "kernel is missing ipv6 support".
keresgeltem h masik kernelt kell felrakni MHz-nek megfeleloen de nem igazan tiszta a dolog..
köszi -
vasii
senior tag
Hali!
Kutattam mindenfele de nemtalaltam egyszeru megoldast, megkerdezem hatha tud vki segiteni.
Tegnap flasheltem CM 6.1et Legendre, elkezdtem belakni, es az egyik screenemen 4x4 direct call volt. Ezt akartam mostis megcsinalni de sajnalattal lattam h mar rarak minden kepre egy szep nagy M betut amit szeretnek eltunteni. Van erre vmi mód?:S Nem sok kedvem van egyesevel kikeresni mindenkinek kepet..
thx
Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- GeForce Now
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest