- Google Pixel topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
Aktív témák
-
lalakov
senior tag
Ha megvan valakinek a FREEdi Downloader Pro vagy a FREEdi YouTube Downloader apk-ja, az írna nekem egy pü-t?
-
petipetya
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
Hát eltüntetni eltünteti. Nekem csak akkor írja ki a készülék (Milestone) hogy 3G ha adatforgalmat generálok. A settings-ben kell beállítanod hogy only 2G-t használjon csak.
Erre amúgy jól jönne nekem egy widget vagy valami hogy ne kelljen állandóan matatnom a settingsen, ha mobil nettet akarok használni.
Mert ezt leszámítva 2G-n használom csak akku kímélés céljából. -
MartOOn
addikt
valakinek szaraxik mostanában a handcent sms? az utsó frissítés óta hosszabb sms írások közben egyszerüen fogja magát és nem hajlandó tovább írni se törölni semmit! ki kell mennem az alap message progiba befjezni az sms-t, még szerencse h piszkozatba elmenti.
valaki tapasztalt hasonlót?
ja, rootolt hero gyári 2.1-el.
-
BalanceR
addikt
Ha valakinek bejött az AngryBirds, akkor ezt is imádni fogja...
Pandas VS Ninjas (marketen elérhető) -
#TOTTI
őstag
Valaki tud olyan programot ami felveszi a beszélgetést? Fontos lenne mielőbb.. Sajnos nem találtam ilyet az X8ban.. Az lenne a legjobb ha mindet felvenné..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
erikszon
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #4373 üzenetére
Az már megtörtént. de még így is fogyaszt
Köszi petipetya!
Mindjárt kipróbálom -
petipetya
nagyúr
válasz
erikszon #4371 üzenetére
Ha rootolva van a telód, akkor a droidwall nevű ingyenes alkalmazással be tudod állítani, hogy melyik telepített programod milyen kapcsolatot használjon. Mindegyiknél van 2 négyzet, az egyik a wifi, míg a másik a mobilnet.
A böngészőnek engedélyezed a mobilnetet, míg a többi alkalmazásnak csak a wifit.
-
sbazsi
veterán
valaki tud olyan progit, amivel egy hálózati tárolón található fájlokat játszik le?
legyen az film, vagy zene?
ha még a képeket is elérné (akár más progival) az csúcs lenne.
az, hogy a hálózati tároló egy nas/windows pc, az még nem dőlt el, egyelőre csak érdeklődök. mindezt akár úgy is, hogy hálózaton kívülről is. -
erikszon
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.:Mint tudjuk, a t-mobile-osoknak a facebook ingyen van,
én is nagy szeretettel használnám, csak van egy kis bökkenő. Amíg használom az adott oldalt, a galaxy 3asom előszeretettel szinkronizál, adatforgalmat generál-->így mindjárt nem is lesz annyira ingyenes a dolog
Van valamilyen program amivel eltudnám érni, hogy a csak netet engedélyezze, a többi szinkronizálásra hajlamos appot letiltsa? Vagy esetleg másfelől kéne megközelíteni a problémát?
Köszönöm! -
kenny123
addikt
Hali!
Használom az origi facebook appot androidon, notification bar-on üzi, hogy jött új üzeneted, rámegyek, és egyszerűen nem mutatja meg. Behozza az üzeneteimet, de nem mutatja az újat, csak a régieket egy adott személyen belül. Valami megoldás? -
Balinov
titán
válasz
kircso13 #4339 üzenetére
Hivatalosan, ha a Huawei vagy a RMB2 nem adta ki a gyari 2.2-es upgradet akkor egyenenlore sehogy sem. Nem hivatalosan, HA keszitettek ra fozott 2.2-es romot, akkor fel tudod tenni, HA rootolva van a telefonod (superuser jogosultsag megszerzese = rootolas, tobbszor fogsz ezzel a fogalommal talalkozni
)
Gugliztam neked gyorsan egyet, de csak 2.2-re vonatkozo kerdeseket talaltam igy gyorsan a reggeli KV elott (Mikor, mikor,mikor,lesz-e es hasonlok)
Globalisan, ha a Google (Open Handset Alliance) kiad egy ujabb Android verziot az sajnos nem jelenti azt, hogy automatikusan minden Droidos vasra fel lehet tenni, hiszen a gyartoknak el kell elobb az adott hw-re fejlesztett egyedi OS verzioval, neadjisten szolgaltatoi rommal (a' la Vodafone, T, stb.).
-
kircso13
senior tag
erre valaki? :[link]
Cyberpunk: Jó lett?
-
noicenoice
tag
válasz
frekivalto #4360 üzenetére
Köszi
-
huntiger
tag
lenne egy kérdésem. mi annak a programnak a neve, amelyik sms-t küld megadott számra, ha másik simkártyát raknak a telefonba?
-
frekivalto
tag
válasz
noicenoice #4357 üzenetére
Sajna, nem fogsz találni.
Mind csak 2,2 alatt fut.Már egy jó ideje én is kerestem....
-
MartOOn
addikt
hali! gyári 2.1-es rommal felszerelt heromra felraktam a setcpu progit, gondolván hogy az órajel alját kicsit fentebb húzom ezáltal majd hamarabb ébred a teló, sleep után.
gyorsabb is lett nem kicsit de va egy problémám, akárhogy állítgatom (angolom nem túl erős) valahogy 10-15 perc után folyamatosan leveszi az órajelet 245mhz-re. a maxot meg a minimumot is... mé? mit b@szok el? vki help me légyszi! -
z0d1AK
nagyúr
-
noicenoice
tag
Network TrafficStat, TrafficInfo - ezekhez hasonlót keresek, csak ami elfut 2.1 alatt.
-
Cyberpunk
félisten
Hali.
Nem tudtok egy jó böngészőt az Opera mini-n és a Dolphin-on kívül? Ami relatíve kis adatforgalmat generál. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
mclaren777 #4345 üzenetére
Mivel fizetős alkalmazás, így a letöltése warez tevékenységnek minősül, és büntetendő.
Jelenleg készülékkel együtt vásárolható IGO (pl a Spica-hoz is volt). -
Inarus
addikt
válasz
mclaren777 #4343 üzenetére
Már mondták, hogy Google, de Android és az iGO viszonya: [link] (piros betűs szöveg)
-
grotib
tag
válasz
mclaren777 #4340 üzenetére
Androidos IGO? Google!
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Androidra létezik már olyan GPS szoftver ami magyarországi Top-Map térképet használ (úgy mint pl. a Windows-os IGO)?
-
kircso13
senior tag
Sziasztok!
3 napja vettem egy androidos telefont huawei u8230as telot (rbm2) . Ezen android 2.1 sw van és már megjelent a 2.2 andriod. Frissítés hogyan lehet megoldani? Ezen a téren vakon vagyok, eddig nokia telefonom volt és ott azért máshogyan megy ez. Mindenféle segítséget szívesen fogadok!
Előre is köszönöm!
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Senki9876 #4336 üzenetére
Ez xml-be menti: SMS backup and restore
Ez pedig a gmail fiókodba: SMS Backup +A kapcsolatokat pedig tudod exportálni a névjegy alkalmazásból. (mantés SD kártyára)
De én azt csináltam, hogy létrehoztam egy gmail fiókot, ahová csak a névjegyeim szinkronizálom. Szerintem ez a legegyszerűbb megoldás. -
Senki9876
tag
sziasztok!
(nem tudom hogy ide e tartozik, de lehet hogy tudtok segíteni)
Egy sürgős problémám lenne.
Az smseimet és a telefonkönyvemet kéne a régi telóról (HTC Trinity 100) átmenteni az új telóra (HTC Desire HD).
Lenne valakinek valami ötlete hogy is lehetne ezt gyorsan és egyszerűen kivitelezni?Előre is köszönök minden segítséget
-
campers
tag
Sziasztok! nekem egy Video rögzítő app kellene. szerintem a spica gyárija elég gyenge. Köszi
-
rum-cajsz
őstag
szerintem nem érdemes.
De ha nagyon aggódsz, és rootolva van a készüléked, csinálhatsz egy dalvik cache wipeot és egy battery statistics wipeot.
(ekkor a programok fenn maradnak, csak a róluk gyűjtött statisztikákat törlöd)
A wipe utáni bekapcsoláskor lassabban indul el a készülék (akár 5 perc is lehet), mert ekkor gyűjti össze az infókat. -
Viktor.k
csendes tag
Sziasztok!
Van valami forgalom figyelő program galaxy 3-ra?
Ami információkat adna a lezárt utakról, közlekedési dugókról olyasmire gondolok, mint a gps vevőkön a TMC (bár azt nem tudom, hogy mennyire hasznos az én gps készülékemen nincs ilyen csak olvastam róla). -
grotib
tag
Kérdés!
Sok programot kipróbáltam, ami nem tetszett, vagy nem futott jól a gépen töröltem. Érdeklődnék, hogy érdemes androidon hard resetet csinálni és már csak azokat a progikat vissza telepíteni amit használok, vagy nem kell mint a wm-nél? -
legiaap
félisten
Kiraktam a News & Weather Widgetet a Home-ra Spicán, de kicsit fura dologra lettem kíváncsi. Nem fekete háttere van a widgetnek, hanem átlátszó. Ennek mi az oka? A legtöbb videóban fekete háttéren vannak az információk ennél a widgetnél.
-
Takhanto
őstag
Kéne egy webcam progi,mobilommal akarom webcamként használni
-
orkati
tag
Én ugyan netezés közben nem járok ismeretlen oldalakra, de nem lehet elég óvatos az ember: létezik valamiféle vírusírtó, trójaifogó, vagy egyéb védelmi program Androidra?
-
VD
őstag
Frissült az Angry Birds!
A korábbi verziókkal ellentétben ez már 1.6-on QVGA-ban is tökéletesen játszható (X10 mini-n tesztelve)
+45 pálya
És továbbra is ingyenes! -
Akossss
csendes tag
Van egy olyan problémám, hogy egy program (Soundhound) véletlen 2x került fel a rendszeremre, és az egyik példánnyal nem tudok mit csinálni. Uninstall ikon inaktív, marketen install helyett upgrade gomb van, azzal felteszi mégegy példányban, azt el is tom távolítani, de az eredetit nem. Elindulni elindul, a telefonmemórián is látom fileböngészővel, csak root jogosultság hiányában nem engedi törölni. Valakinek valami ötlete? Ide, vagy az akossss@gyoriek.hu -ra várnék válaszokat, idegesít az az ikon ott nagyon...
Ha ez segít, Desire HD a teló típusa, és persze Froyo van rajta...
-
grotib
tag
Sziasztok!
Elolvastam ezt a nem csekély 4318 hozzászólást, hát elképesztő. Nem is gondolná az ember egyesek mire használják, vagy mire szeretnék használni mobiljukat. Nagyon jó, hogy a felhasználók szemszögéből vannak kitárgyalva a progik, problémák, megoldások.
Lehet, hogy elsiklottam felette, de nem láttam a DailyRoadsVoyager nevű progit, ami autósok számára lehet segítség. A lényege az hogy menet közben videó, vagy fénykép felvételeket lehet készíteni amin rögzíti az időt és a GPS pozíciót, sokféleképpen paraméterezhető. -
5150head
senior tag
Hali!
Vmi jó home/óra/időjárás widgetet tudnátok mondani nekem? Beautiful widgetet használok, de egy ideje nem tudok letölteni hozzá skineket. Köszi előre is! -
z0d1AK
nagyúr
válasz
frekivalto #4312 üzenetére
És akkor ezt 2.1 alatt mi módon tudom kiküszöbölni?
-
Freon410A
csendes tag
Hali
GalaxyS-om van. Sikerült már valakinek összefésülni a tévével (Samsung)?
-
noicenoice
tag
válasz
Leonardo91 #4305 üzenetére
Köszönöm az nekem is megvan, de az lenne a lényeg, hogy az egyes appokat is külön számolja
-
Leonardo91
őstag
válasz
noicenoice #4304 üzenetére
Én csak a 3G watchdog-ot ismerem nagyon jó de nem biztos h megfelel az elvárásaidnak
-
noicenoice
tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki olyan internet forgalom számlálót ajánlani, ami egyes alkalmazásokra bontva is tudja mutatni az adatforgalmat? Magyarul melyik app mennyi adatforgalmat bonyolít. -
realee
tag
Tudom, már ezerszer elhangzott kérdés, de: Milyen navigációs programot ajánlotok amivel nem fogja pörgetni lefele a kártyámat? Tehát hogy leszedem a mapot meg a progit és csak a GPS van bekapcsolva
-
stefi68
addikt
Helló Mindenki!
Tudtok MAGYARított androidos alkalmazások lelőhelyéről, fórumáról stb.....
Még nincs androidos telóm, de már ki van nézve, úgyhogy napok (max 1-2 hét) kérdése hogy lesz. Ettől függetlenül már pár hete foglalkozom az androiddal és eldöntöttem, hogy passzióból nekiállok népszerű és hasznos android apk-kat magyarítani.
Az első ilyen a jkAppSwtich nevű úgymond "taskmanager" progi amivel tegnap készültem el és android emutáloron (SDK) tesztelve teljesen jó lett.
Szóval jó lenne keresni valami helyet, fórumot ahol ezzel foglalkoznak: egyrészt tapasztalatcsere miatt, másrészt ne kezdjek bele olyanba amit már más megcsinált!
ui: az ismert helyeken már körbenéztem: adroidportál, hundroid, pdafanclub, stb. meg ilyenek de semmi, max. romok fordításával foglalkoznak itt-ott...
Esetleg valaki csinálhatna egy ilyen weboldalt én szívesen feltölteném később a lefordított apk-kat, valamint igényfelmérésre is jó lehetne...
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Sorozatok
- Elden Ring
- Hobby elektronika
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest