- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Google Pixel topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 400 Pro - gép a képben
Aktív témák
-
asturel
őstag
Letezik olyan lejatszo ami tamogatja az AAC+ (shoutcast) streamet? Xiia live-ot probaltam, de az miutan bufferelt 'connection dropped'-el megall..
-
asturel
őstag
Hogy lehet beallitani, hogy ha csak 2G-n logok es hivnak akkor ne szakadjon meg a mobilnet? (Jelezzen a hivo felnel foglaltat vagy valami..)
-
asturel
őstag
Valaki tud olyan programot amiben megadhatom, hogy x - y ideig a telefon ne vibraljon, zeneljen (es itt nem csak a csengesre gondolok, hanem pl. gmail-re, stb appokra..)? Vagy nem hozhatok letre legalabb profilokat, amik kozott tudok valtogatni (hangero profilok, mindenfele app nelkul, lehetoleg a default vol+/- gombokkal)?
-
asturel
őstag
Melyik a legjobb Mario game androidra?
Lehetoleg 480x800-as felbontasra -
asturel
őstag
Meglehet oldani, hogy wifi-nel ne kapcsolja ki automatikusan a mobilnetet, hanem az uj kapcsolatokat mar wifi-n at route-olja?
-
asturel
őstag
Appbrain-rol valahogy ratudok kuldeni a telefonra 1 egesz programlistat fastwebinstall-al? (hogy ne kelljen kulon minden egyes programot vegig ok-ezni)
-
asturel
őstag
Csak nalam dolnek a betuk ekezetei balra? Esetleg van valami fix ra, hogy normalisan nezzenek ki ?
-
asturel
őstag
Van valami app, ami amolyan tuzfalkent mukodik? Azt szeretnem elerni, hogy ha csak 3G van akkor ne kezdjen el minden program adatforgalmat generalni, csak azok amiket en engedelyezek.
-
asturel
őstag
Aki hasznal Camera 360-at, csak en nem talalom vagy tenyleg nem lehet beallitani h share-nel mekkora legyen a kep merete? valami nevetsegesen kicsi felbontasba kerul megosztasra a kep ebbol a programrol..
-
asturel
őstag
ebuddy-t anno felraktam, viszont regisztracional azt irta, hogy foglalt a hasznalni kivant ebuddy id-m (lehet mar regebben regisztraltam), password recovery-re opciot meg sehol nem talaltam..
amugy nem feltetlen olyan appra gondoltam ami tobb IM+ protokolt is tamogat, nekem eleg lenne csak msn is, viszont az ne hasznaljon sok eroforrast -
asturel
őstag
melyik msn kliens a legkevesebb eroforrasigenyu alkalmazas androidon? msn talk eleg sokat eszik (nem ragaszkodok a szmajlikhoz, kepekhez, stb msn featurekhoz, eleg lenne valami plaintext kliens is)
-
asturel
őstag
válasz
Takhanto #3814 üzenetére
irtam, hogy nem szeretnek masolgatni
usb mass storage modban pl. nemtudom valamivel particio meretet megvaltoztatni? pl. a pqmagic is tud adatvesztes nelkul atmereteznibtw.: van valami megoldas arra, hogy ha accounts menuben addolnam facebookot account-omat akkor csak visszadob az elozo menube? nem tortenik semmi.. logoutoltam facebook appon belul igy megnyitotta fb appot viszont login utan semmi nem tortent, home-ra kitudom tenni facebook phonebook-ot de nekem nem ez kene
-
asturel
őstag
van valami mod sd kartyan levo fat32 particio atmeretezesere adatvesztes nelkul (nincs kartyaolvasom, masolgatni meg nem szeretnek)?
facebook contactokat lehet telefonszam alapjan syncelni? (egyaltalan telefonszamot atemel syncelesnel?)
-
asturel
őstag
Van valami app vagy valahogy megoldhato az, hogy kulonbozo media hangero legyen ha headset-et hasznalok, mint default speaker-nel? (eleg irritalo mikor media hangero szinte maxon van es headset nelkul valami megszolal..)
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Suzuki topik
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest