- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- iPhone topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Google Pixel topik
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Üdv
Hogy működik ez a fránya MarketEnabler? Felteszem, rátoloko hosszan a US T Mobile beállításaira, azt mondja,hogy beállította, de aztán semmi változás nincs.
-
dadu7
tag
Hali!
Van jelenleg valami olyan sms kezelő progi, ami sms érkezésekor nem dobja ki egyből a feladót és az üzenet első pár szavát? Próbáltam a handcentet és a chompot is de nem találtam ilyen beállítási lehetőséget. A gyári alkalmazás is mutatja alul a nevet meg a fél smst. Az sem lenne gond ha normálisan néz ki az üzenetkezelő program mert a gyári elég sivár. Amugy HTC Legendet használok, ez előtt Lg Arénával kínlodtam, annal sem volt megoldható ez a probléma, bár arra a zárt oprendszer miatt minden csak gyári volt, régi nokia e51em alapból csak feldobta, h egy új üzenet.. A segítséget előre is köszi
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2891 üzenetére
Próbáld ki.
-
BalanceR
addikt
Úgy tudom, a Layar Reality Browser alkalmas erre...
Spicán ráadásul van is gyárilag...
Nézz be a Spica fórumba talán valakinek van jobb ötlete... -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2861 üzenetére
És azt honnan tudná, hogy helyileg honnan hívnak? Mert a bejövő híváskor semmilyen koordinátát, még cellainfót sem kapsz meg a központtól... Max. azt tudom elképzelni, hogy ha a hívónak is fent van ez az alkalmazás, akkor neten keresztül elküldi a hívottnak a koordinátákat.
-
5150head
senior tag
Nézelődtem, és találtam ilyen skineket: szerintetek ezeket hogy lehet megcsinálni? vmi metamorfot írnak... és ha csak egyszerűen a teló fontját akarom megváltoztani, bár ezek a témák barók. bonyolult egy ilyet feltenni?
-
rum-cajsz
őstag
Ezt nézted már?
GPS toggle widget -
Hadzsi Gábor
csendes tag
Sziasztok!
Windowsos telefonon be lehetett állítani, hogy a freemail fiókomban lévő levelekből mennyit töltsön le, és a mellékletet is csak akkor töltötte le, ha rákattintottam. Van olyan email kliens androidra ami hasonlóképpen működik? Mert a beépített kliens letölti a teljes levelet melléklettel együtt, amit nem szeretnék. A telefon X10. -
-
Lasy
veterán
válasz
IkszIpszilon #2874 üzenetére
szabd térben legyél és várj max 3 percet, és lesz.
olyan GPS es widgetre lenne szükségem aminél ha rákattintok nem a menübe lép be hanem bekapcsolja a GPS-t, és ki kapcsolja. van ilyen?
-
IkszIpszilon
aktív tag
NDriveba mit kell beállítani hogy találjon GPS jelet?(a telefonon bekapcsoltam a GPSt)
-
törölt tag
Sziasztok!
Azt szeretném megtudni, hogy van e olyan program, vagy bármilyen módja annak, hogy a wifi hotspotokhoz, külön-külön rendeljek statikus IP-címet.
Tehát mindegyikhez egyénileg legyen beállítva, ne pedig mindhez egy IP tartozzon. -
mzprox
aktív tag
újdonsült spica tulaj vagyok, az androiddal is ismerkedem meg gps-es kütyüm se volt még: van egy kérdésem
Meg tudom e oldani és ha igen milyen app-al hogy ki tudjak jelölni egy helyet valahol és utána a telefon mindig mutatja, hogy az a pont merre van. Szóval nem konkrét utcára, házszámra gondolok hanem akármilyen helyre. Ha van ilyen-és azért ez elég valószínű- akkor gondolom kell hozzá gps-es kapcsolat. Ezeknek a műholdaknak milyen a lefedettsége? Nemsokára Dél-Ny kínában fogok barangolni vajon ott is működik? -
Senhi
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2869 üzenetére
Gyári rommal nekem se akart menni (bár annyira nem erőltettem)... csak azokat töltötte fel amiket magába a legendbe írtam be, régebbi telóról importáltakat nem.
Ma azonban romot cseréltem és mostanra már ott figyel minden ismerős a gmailben pedig semmi extrát nem állítottam be. Néha vannak érdekes dolgai... -
IkszIpszilon
aktív tag
NDrive Hungary
Hol tudom ezt megvenni(bolt)? -
Scenic
tag
Nem kifejezetten a témához vág, de kérlek segítsetek ha tudtok:
Sajnos az ünnep szomorúan végződött és véletlenül betört a Legendem kijelzője.
Tudtok korrekt és nem drága szervizt, esetleg ismerőst (lehetőleg Pest megyében), aki foglalkozik kijelző cserével? Ha nincs az illetőnek alkatrésze hozzá nem probléma, mert a neten találtam, megrendelem és ha megjött berakja!
A segítséget priviben várom!Thx előre is!
-
Lasy
veterán
Valaki meg tudná mondani mire jó a latitude alkalmazás?
-
Inarus
addikt
válasz
IkszIpszilon #2862 üzenetére
Melyik Android verzió / milyen készülék?
1.6-ig nem működik az ilyen irányú szinkron...
-
IkszIpszilon
aktív tag
Mit kell beállítani, hogy a telefonkönyv kontaktjai felkerüljenek a gmail címlistába szinkronizáláskor?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Easy Filter
Ezt találtam hosszas keresgélés és legalább tíz alaklmazás kipróbálása után.Itt van lehetőség az általam kívánt beállításokra.
Hinky
ebben nem lehetett beállítani, hogy csak a telefonkönyvben lévők csengjenek ki.
91 Panda Firewall
Ez nagyon jó lenne, ha működne elvileg megmutatná azt is honnan hívnak(térképen)
Vki nem használja?ha az only conacts opciót választom, akkor pont fordítva csinálja és csak azok nem hívhatnak akik a telefonkönyvbe vannak,vagy vmit. ennyire elrontottam?!be lehet ezt úgy állítani, hogy azt csinálja amit szeretnék?tetszik benne hogy kiválasztható az elutasítás módja is ...
DroidBlock egyszerűen úgyanúgy kicsengtek a hívások és csak aztán szakította meg és itt sincs mód kiválasztani hogy "only conacts" ... -
Takhanto
őstag
válasz
IkszIpszilon #2859 üzenetére
Nekem nem kell,ezek szerint symbianos
-
IkszIpszilon
aktív tag
-
Takhanto
őstag
válasz
IkszIpszilon #2857 üzenetére
Best Balcklist az symbian vagy java alkalmazás?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Tud vki olyan hívásszűrő programot amiben be lehet állítani, hogy senki ne csengjen ki aki nincs benne a telefonkönyvben(ideértve a szám nélkül hívókat is)?Már kipróbáltam a DroidBlock neveztűt vmi Hinky nevűt és még kitudja hányat,de egyikbe se tudom ezt összehozni.Fontos szempont, hogy semmi hangot ne adjon,pont ez a lényege annak hogy megszűröm a hívásokat, hogy nem kell foglalkoznom az ismeretlen és kontaktlistán kívüli egyedekkel.Symbianon olyan jó volt Best Balcklist nevű progi...
-
lalakov
senior tag
Tudna valaki egy Contacts Managert ajánlani? Rom frissítés előtti lementésre, majd visszatöltésre használnám. Maga a Contacts Manager nevű programot megtaláltam, de a hozzászólások nem győztek meg
. Esetleg használja valaki?
-
petipetya
nagyúr
Ha már aksi, akkor van egy kameru bug is a Spicában: használat után hiába zárod be vagy lövöd ki valamilyen task alkalmazásban, a procit a maximumon hagyja tovább pörögni. Erre jó megoldás lehet a marketben megtalálható és ingyenes cools nevű progi, amely a képernyő lezárásakor visszaállítja a cpu-.t takarékos üzemmódba.
-
petipetya
nagyúr
Amúgy a Spica topicot tudom ajánlani.
-
törölt tag
az, hogy hány százalékonként lépeget, az nem az alkalmazástól függ, hanem a készüléktől, hogy mekkora léptékkel jelenti le az akksi állapotát. én is ezt a programot használom, nálam van 60% is benne meg 40 is... ott szerintem inkább csak az van, hogy olyan gyorsan merült valamiért, hogy nem veted észre.
-
sssz
őstag
sziasztok!
friss spica tulajdonos vagyok, még csak tanulgatom az android rendszert.
abban szeretnék segítséget kérni, hogy tud e valaki valami normális battery app-ot ajánlani.
nem widget, hanem ami a felsó értesítő sávban írja ki hol áll az akksi, illetve nem 10%.onként lépeget és azt is kiírja mennyi van hátra még, vagy hogy mikor töltöttem újra. ja, és nem zabálja az akksit.most egy battery indicator nevű app van fenn, alapvetően nem lenne rossz, de szerintem nem mutatja valósághűen az akksi állapotát. pl nincsen benne 60 és 40%. 50-ről rögtön 30ra ugrik.
köszönöm a segítséget!
-
sagesz93
addikt
válasz
legiaap #2847 üzenetére
az nem azt jelenti, hogy jelen pillanatban is zabálná az akksit
csak az appok közül, az ette az elmúlt időben
(a mozgásérzékelős appokat mindig magas százalékkal jelzi)
pl. most nekem a system, cell phone, phone idle ette az akksit, mást nem is mutat
ha mondjuk radiantoznék(azt szoktam mostanában), akkor azt ki sem írná, viszont ha valami mozgásérzékelős játékkal játszanék, már írná -
petipetya
nagyúr
Keresgéltam, mert egy ilyen nekem is jól jönne. Ám egyenlőre csak olyat találtam, ami a hívás végeztével rezeg: callend vibrate
Ezt fel is raktam.
-
imis
senior tag
olyan alkalmazást keresnék, amikor én hívok valakit, és az illető felveszi a telefont, nekem rezeg, tehát nem kell figyelnem a kicsengést. SE-n volt ilyenem és megdszoktam.
-
legiaap
félisten
Halihó!
Erre van valakinek ötlete?
[link] -
borbas90
csendes tag
Hello mindenki! Lenne egy problémám, ami az hogy most kaptam egy Sony Ericsson XPeria X10 Min Pro-t ami 1.6os Android rendszerrel van "felszerelve" és nem tudom, mit hogyan kéne telepiteni ha a micorSDre felmásolnám!
Vki leirhatná pontrol pontre mit hogy kell légyszives!
mailomra küldjétek el lécci: 1990bn@citromail.hu
elöre is köszi -
barrasz
aktív tag
Ma egész nap nem tudok a marketról letölteni,másnak nincs ilyen gondja?
A keresés az működik de a letöltés nem indul. -
Ghostface
senior tag
válasz
-FreaK- #2834 üzenetére
MSN-nek a az MSN Talkot tudom javasolni. Beállíthatod hogyan szeretnél bejelentkezni.
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Keresek két widget-et, tudnátok segíteni?Az első egy htc-s rss hírolvasó widget szerintem, a HTC wildfire tesztben láttam:
A másik egy valszeg szintén htc-s notes widget:
[link]
A jobb alsó sarokban lévő fullscreen-es.Ha valaki tudna linket adni hozzájuk vagy legalább a pontos nevüket tudhatnám már az jólenne.
Illetve keresek egy olyan msn klienst aminél bejelentkezés előtt lehet választani hogy rejtve kapcsolódjak-e. Ebuddy-t használok mert eddig ez tudta egyedül kezelni az igen hosszú jelszavamat, de hajlandó vagyok passt cserélni egy szép, gyors kliensért
-
petipetya
nagyúr
Ismertek kimondottan olyan led villogtató figyelmeztetőt, amely xy@gmail.com címről érkezett levél esetén jelez?
-
petipetya
nagyúr
Én is éppen a locale nevű alkalmazást kerestem, és sikerrel jártam...
-
patex1983
őstag
#
Where do I download Locale?Locale is available as a paid app on the Android Market, as well as directly from the two forty four a.m. store.
-
-
llaszlo
veterán
-
Zsom!
tag
Köszönöm, az egyéb ajánlatokat, kipróbálom majd mindet (mert a moto nem jön be). Még lenne pár kérdésem.
Melyik a legjobb, ingyenes music widget? Ami kiírja a szám címét, lehet, előre, hátra léptetni, megállítani, elindítani zenét.
Olyan oldal kellene nekem, ahol akkora hátteret tudok letölteni, hogy szép legyen 5 oldalon keresztül. Nem tudom mi a neve,de ilyen a "tovább gördülő" háttérre gondolok.
Előre is köszönöm. -
patex1983
őstag
Üdv!
Lehet én vagyok a vak, de nem találtam marketen a Locale nevű progit, csak mindenféle plug-int hozzá...ami persze kiírta, hogy kell a Locale app is a működéshez, felajánlott egy linket, ahonnan töltsem le, ráböktem, de arra meg azt kaptam, hogy nincs találat...
Ha valakinek megvan a telepítőfájl elküldhetné az e-mailemre, vagy egy letöltési linket ha tudna adni, hálás lennék
Ja, LG Optimusra kellene, ha ez számít... -
Zsom!
tag
Sziasztok!
(Remélem jó helyre írok.
)
Olyan program van androidra, mint a Moto Phone Portal? Képeket, zenéket szeretnék wifi-n másolni. Már google-val kerestem, de nem találtam (vagy csak vaksi vagyok
).
Előre is köszönöm.
-
F.B.I.
veterán
Ha valaki konvertálgatni, tömöríteni szeretne, ez az egyik legjobb ( a tegnapi 5 próbálása után, 2x gyorsabb és majdnem felébe tömörít a többihez képest): Format Factory.
-
törölt tag
válasz
IkszIpszilon #2807 üzenetére
internet sokmindenhez kelhet. akár ahhoz is, hogy a reklámokat betöltse, ha ilyen módon szponzorált a cucc. leglaábbis azt hiszem.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Hogy film közben meg tudja neked rendelni a pizzát.
-
Senhi
aktív tag
válasz
Live streamhez? Esetleg?
Ez a paranoia engem kikészítene... -
llaszlo
veterán
válasz
IkszIpszilon #2803 üzenetére
Ne parázzatok már állandóan a vírusoktól. Ha ilyen app van akkor arról fognak írni a kommenteknél és leveszik a marketről.
-
IkszIpszilon
aktív tag
brothersoft.com
Megbízható ez az oldal?Vki.-nek vannak vele tapasztalatai? -
IkszIpszilon
aktív tag
yxflash
Telepítés előtt felhívja figyelmemet
-network communication
-phone calls
Minek kellenek ezek avi lejátszáshoz?Nem lesz vírusos?
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest