Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Aktív témák
-
Ghostface
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2690 üzenetére
Én használom, minden telepítéskor ellenőrzi a telepített programokat. Hál'istennek még nem talált semmit.
Llaszlo:
Azt nem mondanám hogy semmit sem tud. Idézet Skynet blogjából:
"Mostanában lehetett hallani Android-os vírusról – legyünk optimisták, hogy ez nem lesz gyakori. Ha azonban mégis, akkor itt egy lehetséges védelem, mely egyébként elnyerte a "2010 legjobb androidos programja" díjat. Nem más ez, mint a Lookout, egy ingyenes vírusírtó. Segítségével a felrakott programokat tudjuk scannelni, illetve telepítéskor is ellenőrzi azokat. A készüléket regisztrálva kapunk egy fiókot a Lookout oldalon, ahol be tudjuk mérni telefonunkat, és akár szirénázásra is késztethetjük készülékünket (így segítve, hogy megtaláljuk/megtalálják)."[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
Itt egy másik: SoundHound
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Én is beléptem az Android platformra, hozzáteszem nagy örömmel!
Azt szeretném megkérdezni, hogy valaki tudna nekem ajánlani egy olyan alkalmazást ami "zenefelismerő?" Találtam egy Shazam nevű progit ezt ajánljátok vagy akad valami jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
-
delbarta
senior tag
válasz
valdez9 #2695 üzenetére
Tudom ajánlani neked a jövőben az appbrain keresőjét. iDial ihlette tárcsázó
-
llaszlo
veterán
válasz
IkszIpszilon #2690 üzenetére
Megnéztem. Nagyon keveset tud. Mondjuk inkább semmit sem.
-
-
IkszIpszilon
aktív tag
My Look Out Hallott már róla vki.?Tapasztalatok?
-
viktor92
csendes tag
Hello! dob progi van androidra ugy mint az iphone-ra? előre is köszi!!! melyik oldalról lehet leszedni a legjobb androidos progikat és game-ket??
-
valdez9
csendes tag
ezt keresem de sehol sem találom ! örülnék ha valaki tudna segíteni !
-
aggleány
addikt
válasz
kukacka11 #2676 üzenetére
Nem én voltam, de már csakugyan felkerült 26 Rejtő könyv, egy kolléga belinkelte
Én most éppen az ő könyveit csinálom meg borítós verzióban, plusz van egy pár azokon kívül, ami megvan, de egyben szeretném feltenni az egész pakkot. Ha sikerül, akkor kevés kivétellel meglesz az összes (amit el tudok érni pdf-ben), és talán már holnap fel tudom tenni. Ha nem, akkor hétfő este legkésőbb meglesz
-
Padam
aktív tag
Hali!
Tudtok javasolni valami progit, ami leszedi a nevjegyzekbe az ismerosoket facebookrol, illetve a profilkepet is? (sajnos a Galaxy S-en valamiert nem megy most ez a funkcio)
elore is koszonom!
-
-
aggleány
addikt
válasz
5150head #2666 üzenetére
Nekem X10 Mimi-m van, ott a beállításokon belül van egy SE menüpont, ott üzenetkezelés, és ott kivettem minden pipát. Ha jön ez üzenet, és ott feldobja a lehetőséget, hogy mi legyen az alapértelmezett, először nyomd meg a Handcent SMS-t, és után nyomd meg azt, hogy ezt választod alapértelmezettnek. Nekem így fogadta el, hogy ezt kell figyelembe vennie.
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #2673 üzenetére
Most vettem csak észre, hogy ugyanazt adta a google. Lehet, hogy neked kellene inkább elolvasni azt amit az ember linkel??? Mivel ott a beállítását írják le. És, hogy a 2.1-ben már nincs a menüben. Mivel elég friss topicról van szó így nyalván aktuális a téma.
Szerk: Ha nem tévedek akkor ez itt a beállítás menete.
[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz
Ferenc1989 #2672 üzenetére
Google-ról hallottál már? Érdekes kb 20 másodperc alatt találtam ezt. Talán jó lesz. hero g-sensor calibrate és ontotta a találatokat.
Ha nem írod le, hogy milyen telefonod van mégis honnan kellene tudni? HA nem írod oda a ROM-okat akkor fingom se lett volna és másnak sem. Olyan kérdést tettél fel amire ott van a válasz a neten csak rá kellett volna keresni. Illetve fél információk alapján elég nehéz segíteni. Egyéb segítség[ Szerkesztve ]
-
Ferenc1989
tag
válasz
llaszlo #2670 üzenetére
Hali.
Ne haragudj de ezeknek a hozzászólásoknak mi köze van az én kérdésemhez?
Én azt kérdeztem "hol lehet beállítani" nem azt, hogy "beállítom és úgy nem jó!"
Előbb olvass aztán válaszolj!!!!
Üdv
Jah és azért tettem itt is fel a kérdésemet mert a HERO-s!!! topicba nem kaptam rá választ....
de nem Neked lecc célozva a kérdés... -
llaszlo
veterán
Egy agyon konfigolható Agenda widget. Jobb, mint a fizetős változatok.
-
llaszlo
veterán
válasz
Ferenc1989 #2669 üzenetére
Tudom már megint egy kocsog, bunkó vagyok. De egy hardwares problémát ráadásul olyat ami szinte csak egy telefon típusra korlátozódik, miért a szoftveres topicba kell írni?
Így előbb-utóbb tele lesz szemetelve minden mással. Mert választ kap rá az ember aztán ide szokik.
Van egy rakás Hero topic miért nem ott kérdezed meg? Ott nyilván hamarabb kapnál rá választ.
Amúgy egy perc google és ezt dobta. -
Ferenc1989
tag
Hali. Valaki meg tudná mondani 2.1-ben hol lehet kalibrálni a giroszkópot?
modaco r5 van fent.
Még annyit hogy ezzel megy wifin a net cronos, villain, behero, senseheroval nem. igaz még mindig ledobál...
A routert is átállítottam hogy "Only G" nem mixed.
Nem értem mi lehet a gond...
Előre is köszi -
llaszlo
veterán
válasz
5150head #2664 üzenetére
De így egyáltalán nem fogja szinkelni a névjegyeket. Ha egy új névjegy van a telódon akkor az nem kerül fel a gmail-re. A gmail fiókban be lehet állítani, a csoportokat. Korábban nekem is volt ilyen gondom, hogy berakta simán az email címeket, de már nincs. Fogalmam sincs, hogy mit állítottam be. Meg a gmail-en is megváltozott az egész címtár. Ott sokkal egyszerűbb szerkeszteni is, mint a telón.
Nem lehet, hogy a korábbi 2.x előtti rendszereken volt ez gond? Neked is 1.6 van ha jól látom.Szerk: Van olyan, hogy egyéb névjegyek. Nekem ott vannak az email címek és azokat nem szinkeli.
[ Szerkesztve ]
-
tomkac
csendes tag
Üdv Helytartók ! Problémám lenne hátha itt tud valaki s segíteni.X10 mini prom van és sehogy sem akar működni a timescape rendesen.A hivásokat és az üzeneteket megjeleníti, viszont a facebook adatait nem, miközben be vagyok oda jelentkezve és a frissítés is ki van neki jelölve.
2. kiteszem a Facebook widgetjét, ott elvileg ügye a hirüzeneteknek jönni e kéne? de nem jön semmi rajta csak egy szép fehér kép.
Esetleg ebben tudtok segiteni a mini forumon már jártam.
-
5150head
senior tag
Nah mivel nem csak nekem volt gond, ez a névjegyszinkronizálásos téma (h automatice bekerülnek az idegen névjegyek gmailból a telkönyvbe) itt a megoldás:
Beállítások->Adat szinkronizálás-> és ott (alkalmazások szinkronizálásnak beállításai alatt) van nekem egy névjegyek opció, ahonnan kivettem a pipát. Így mindent frissít de a névjegyeket nem basztatja.(alatta lesz is egy dátum h mikor frissített utoljára) -
aggleány
addikt
Nem találtam semmilyen beállítási lehetőséget. Összesen annyi van, amennyit leírtam, de eddig nem zavart, mert amikor feltettem a Handcent SMS-t, akkor rögtön belőttem, hogy az az igazi, és jól is működött. Most a szoftfrissítés után meg megjön mindkét verzió
Na meglett! A beállítások menüpontban (nem az üzeneteken belül, hanem a sima beállítások pontban) vagy egy olyan, hogy SE alkalmazás beállításai, és ott figyel eldugva az összes ilyen lehetőség
Gyorsan kikapcsoltam mindent
Köszönöm a segítséget
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Nem megy. SE X10 Mini-m van, és nem jelenik meg ez a lehetőség. Ha nyitom az Üzenetek menüpontot, ott nemes egyszerűséggel csak az Új küldése, és az eddigi üzenetek jelennek meg. Vissza gombra kilép, Menü gombra törlést ajánl fel. Egy árva Settings-hez hasonló dolog nincs benne. A szoftfrissítés előtt jó volt, de most valamiért nem tudom kilőni, hogy jelezzen.
-
-
llaszlo
veterán
válasz
aggleány #2653 üzenetére
Jajj, de érzékenyek vagyunk. És én is leírtam ,hogy miért lehet megtalálni minden platformra.
Megköszöntem, hogy csináltál zip-es könyvet. Ja mert csak a rosszat lehet látni a másikban. És soha senkinek nem segítek, mindenkivel csak bunkózok. Akkor olvasgassál még egy kicsit.[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Tudom, hogy már volt róla szó, de nem találtam meg a keresőben a választ, pedig több fórumot is megnéztem: szoftfrissítés után vagyok, és feldobja érkező üzenetnél a Handcent SMS és az Üzenetek menüpont is a saját ablakocskáját. Sajnos nem sikerült megtalálnom, hogy hol lehet semlegesíteni a felesleges példányt. Segítenétek, hogy hogyan tudom kikapcsolni a gyári verziót?
Előre is köszönöm
A 2647-es hozzászólásomba képzeljétek bele ezt:
, meg ezt:
, meg ezt is:
Nyilván tudom, hogy nem fedi a valóságot, amit írtam, de poénnak szántam. Ha valakit megsértettem vele, akkor bocsi, nem akartam.
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
válasz
llaszlo #2650 üzenetére
Bocs, hogy élek. Remélem, boldog vagy, hogy mindenkibe bele tudsz kötni, hiszen Te vagy itt a legzseniálisabb, én mindenképpen elismerem, hogy csak egy kis porban csúszó féreg lehetek ott, ahol Te is jelen vagy. Gondolom számodra feltétlen örömöt okoz, hogy mindenkit lecseszhetsz és kigúnyolhatsz, ha olyasmit ír, ami nem teljesen fedi a valóságot. Esetleg előfordulhat az is, hogy nem olyan profi az illető a témában, mint Te. A továbbiakban kérlek ne olvasd a hozzászólásaimat, egyik sem Neked szól. A könyveket se töltsd le, elvégre is rosszul, ékezettel vannak a címek. Egyébként ugyanerre a hozzászólásra (amit csak véletlenül küldtem el vigyori nélkül, hogy mindenkinek egyértelmű legyen, hogy poénról van szó) kaptam egy normális választ is, egy olyan emberkétől, akinek nem az az életcélja, hogy hogyan figurázzon ki másokat. Bocs, ez már nagyon érett, mivel mindenkivel ezt csinálod a fórumon, és senki nem nagyon reagál. Az első ilyen típusú megjegyzésedre szerintem tök rendes voltam, külön csak és kizárólag Neked nekiálltam zip-et csomagolni, hátha az jó lesz. Mindenkinek megfelelt az eredeti csomagolás, csak Neked nem. Nem baj, megcsináltam külön a Te kedvedért. Ennyit arról az elméletről, hogy ha rendes vagy valakivel annak ellenére, hogy az enyhén szólva nem kulturáltan viselkedett, akkor majd legközelebb meggondolja, és odafigyel a viselkedésére.
Nem azért jár az ember fia-lánya egy fórumra, hogy tűrje a folyamatos lecseszést, hanem azért, hogy tanuljon, vagy segítsen. Mármint hogy a többiek, legalábbis én úgy gondolom. További szép napot és mindenféle jó és kellemes élményeket kívánok Neked az életben!
-
llaszlo
veterán
Ha jól sejtem ez is a naptárba rakja a call logot.
-
llaszlo
veterán
-
aggleány
addikt
Láttátok már, hogy az iPhone lopja a játékainkat? Még honlapot is csináltak az 1.6-os játékoknak! donutgames.com Pl. máris ott figyel nekik a Traffic Rush.
-
Z0C!
őstag
van Nokiára ez a SportsTracker...ami megtetszett..
gondoltam hogy van androidra...
go Market..jééé van..király..
működik, de nem tudom sehova se feltölteni (se a ST oldalára, se FB-ra) a statisztikámat mert meg kell venni.
6 dodóért me nem akarom megvennitud vki valami hasonlót hozzá?
-
Lasy
veterán
válasz
llaszlo #2611 üzenetére
llaszlo:
Ha nem akarsz válaszólni nem kell, de ezzel a hozzáállással nem hinnám, hogy valaki is szeretne neked segíteni a fordításban.
Most azért idéznék tőled is valamit...Először is a kérdésedet MINDIG a megfelelő helyen tedd fel. Ezzel ne szemeteld tele fölöslegesen a topicot
Szerintem normálisan kérdezett, csak te "bunkón" reagáltad le.Kicsit belegondolhatnál abba is, hogy nem mindenki tud mindent mint te.
-
llaszlo
veterán
Ismeretlen szám esetén a Dial One az felajánlja, hogy elmenti a számot. De még soha nem néztem meg, hogy ilyenkor a vágólapra kerül-e a szám.
Egy másik app az a COL reminder. Eddigi legjobb reminder app számomra, és magyar is.De sajnos az tuti nem rakja a vágólapra, de hívás emlékeztetőnek nagyon jó.
Viszont ez a vágólapos dolog nekem is hasznos lenne.Úgy látom másnak is van ilyen igénye.
[ Szerkesztve ]
-
KeFe
tag
Beírom még1x hátha most tud vki segíteni:
Olyan programot keresek ami bejövő hívásnál automatikusan vágólapra helyezi a hívó fél telefonszámát. Mint winmo-ra az xbar3. Ötlet?
-
5150head
senior tag
válasz
IkszIpszilon #2626 üzenetére
Én a Call meter-t használom.
Kiírja a bejövő/kimenő hívásokat és smseket, még az adatforgalmat is.
Be lehet állítani a percdíjat, smsdíjat és kiírja h mennyit kell fizetned... külön be lehet állítani a számlázási időszakot is.... és magyar
Llaszlo
Amúgy a névjegy szinkronizálást állítottam át a beállításokban, így elvileg nem fog rámászkálni semmi idegen névjegy, csak ha én akarom
Tovább keresem a fentebb leírt progikat! Bár ms office-ra találtam egy fél megoldást dokuments to go személyében, de a full-t megkéne venni h teljesen fasza legyen.
a wifis megoldást sajna nemtom kivitelezni, mert nincs itthon wifi, a gépem meg nem alkalmas a hotpotshoz (vagy mi az istenhez
)
-
llaszlo
veterán
válasz
IkszIpszilon #2626 üzenetére
Market: call time. És lehet válogatni. Vagy appbrain.com azzal egyszerűbb.
Amúgy teljesen evidens és a legegyszerűbb, hogy rákeresel először arra ami a legegyértelműbb. Vagy ez csak nekem az? Ez még nem jelenti azt, hogy meg is találod, de kb 90%ben beválik.[ Szerkesztve ]
-
llaszlo
veterán
válasz
5150head #2628 üzenetére
Nem lecseszés volt, és nem is kioktatás. Ha tényleg olvastad volna amit linkeltem akkor nyilván ezt is láttad volna:
"Ne csak a kérdést tedd fel hanem közben keresd a megoldást. Ha megtaláltad a megoldást akkor azt jelezd a fórumon és írd le RÉSZLETESEN ÉS PONTOSAN vagy linkeld, hogy mit és hogyan csináltál."
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Rem Llaszlo nem basz le, és ez a hozzászólásom már ontopik!
Szval.
Létezik olyan app ami wbcamként kezeli a telefont, és usb-vel működve, pl megjeleníti a számítógépen msn-ben a kamera képét?
Van olyan app amivel a ms office termékeket lehet kezelni?
Létezik olyan app amivel a widgeteknek tudok skint beállítani? (mert pl a beautiful widgetsnél csak kétféle van, és az is elég gagyi. Ilyen widgetekre gondoltam h silent meg stb.)
nah hírtelen ennyiátnyálaztam a topikot, de vhogy nem találtam
és ezt az oldalt láttátok már?
http://www.getandroidstuff.com/2010/08/download-apps-for-android-page18.html -
IkszIpszilon
aktív tag
Valaki tudna egy olyan programot mondani, ami a hívásidőt mutatja (össz, kimenő, bejövő, stb.?(HTC Legendre kellene)
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
az anykeyboardsoft-nál, hogy lehet "lecsúsztatni" a billentyűzetet? nincs le nyíl gomb mint a gyárinál... köszi
-
5150head
senior tag
válasz
llaszlo #2620 üzenetére
Igen, így is kezdtem, de utána megtaláltam. A linkedet meg olvastam, már tele van vele a fórum... ha vannak admin jogaid, akkor töröld a hozzászólásaim oszt senki nem akasztja fel magát, mert két bejegyzést csináltam a topikban. Elnézést kértem, mer elbasztam, mindenki hibázhat, de a kioktatást nem szeretem...
-
llaszlo
veterán
válasz
5150head #2618 üzenetére
Ennek a topicnak nem ez a témája és igazából semmi köze nincs hozzá. Szóval elég rossz helyen tetted fel a kérdést. Mindenki hibázik.
De most már mindegy. Javaslom ezt azért mindenképp olvasd el. Legközelebb hasznos lehet.
[ Szerkesztve ]
-
5150head
senior tag
ahj de hülye vagyok XD közben megtaláltam! bocsi
-
5150head
senior tag
Sziasztok!
Nem tom h ide illő kérdés e, de azért felteszem, hátha vki tudja a megoldást.
Szval, ugye az android szinkronizál a gmailfiókkal. Hogyan tudnám megoldani azt, h az érkezett levelek küldői ne kerüljenek be a telón a címtárba. (Kicsit idegesítő hogy szépen kiválogattam és rendszereztem a telszámokat, és most a gmail/android teleszemeteli a névjegyzékemet. pl kapok emailt, és az megjelenik a kontaktokban a küldő nevével, meg emailjával.) szval van vmi beállítás arra, h pl az a névjegyzék maradjon, amit én anno beállítottam? hogy tom beállítani, h a gmailos alkalmi levelezőpartnerek ne jelenjenek meg a telóm címtárában. Ezt telón kell beállítani vagy a gmail fiókban? Igazából azt akarom elérni, h a gmail ne adjon mostmár kontaktokat hozzá a telefonkönyvemhez, vagy legalább kérdezzen rá, h hozzá akarom e adni... majd ha én új számot, kontaktot akarok, azt beírom magam... ti ezt hogy oldjátok meg? -
válasz
llaszlo #2613 üzenetére
Talan az, hogy nem akarja vegigprobalni az osszeset, ha mar mas megtette? Teljesen jogos a kerdese, nem vagom miert kell kiakadni. Foleg, hogy a Fring kiesese miatt a multbeli hozzaszolasok elavultak.
A Nimbuzzbol most jelent meg egy uj verzio, en azt mindenkepp kiprobalnam egyebkent.
-
llaszlo
veterán
válasz
legiaap #2610 üzenetére
Ennyire nehéz használni a marketet, google-t vagy egyéb keresőt??? Beírod a keresőbe, hogy skype és kiad egy rakat programot. Válogathatsz. De a google jobb ott vannak videók is.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Halihó!
Skypepolni szeretnék. Mit tudtok ajánlani?
A Skype Betát próbáltam, de nem tudtak hívni. Mindig foglaltat jelzett annak, aki hívott. -
llaszlo
veterán
Sajnos a magyar Androidos howto leírások elég szegényesek. Ezért indítottam egy fordítás projektet. Így végre lenne egy normális részletes MAGYAR howto oldal ahol a kezdő Androidosok mindent megtalálhatnának. Az oldalon várom a jelentkezőket, vagy akár a kész lefordított szövegeket.
-
Pubszon
veterán
Ez nem alkalmazás, hanem add-ons.
Tehát a FF jobb alsó sarkába van egy kis ikon, amire ha ráállsz egérrel akkor kirakja a megnyitott oldal linkját QR kódkén, azonnal és nem kell hozzá nyitni külön oldalakat.
De ha 1 hsz-el visszább olvastál volna, akkor azt is láttad volna, hogy tudom, van sok online QR kód generátor van.
Akit pedig nem érdekel, az hagyja figyelmen kívül.[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
válasz
Balilaci69 #2604 üzenetére
Értem, de mint nekem is, sok embernek is zavaró lehet.
Meg arra van sok online is.
Ennél pedig még kattintgatni se kell.
De kinek a pap... -
Balilaci69
csendes tag
válasz
Pubszon #2603 üzenetére
Ennél valamivel összetettebb és ezért jobban használható a Barcode Generator szerintem, mert tetszőleges szövegből készít neked 2D-s bárkódot!
Azt is ki lehet választani, hogy mit is szeretnél csinálni belőle:
Calendar Event
Contact Information
Email Address
Geo Location
Phone Number
SMS
Text
URL
Wifi Network[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Kicsit off, de csak félig.
Hasznos lehet.
Mobile Barcoder 0.2.1Ez sok esetben hasznos lehet, de pl a legjobb, ha itt valaki linkel egy .apk-t és fel szeretnénk tenni.
Akkor csak megnyitjuk a FF-ba,alul ráállunk a barcode ikonra, kiadja a QR kódot és innen már a telefon csinálja a többit. -
Balilaci69
csendes tag
Sziasztok!
Már kigyűjtöttem néhány lehetséges Media Stream-elő progi nevét, de szívesen venném, ha valaki tapasztalat alapján ajánlana olyat, amivel a Belkin N+ Router-emhez USB kapcsolattal csatlakozó háttértárolóról nézhetnék úgy filmeket, hogy magát a filet nem töltöm le róla.
A háttértárolót el tudom érni URL cím alapján elvileg, bár még nem sikerült a dolog, de ez a helyzet valószínűleg csak háttértároló hibájából áll fent, sajnos a PC-mről sem mindig látom.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Dune Awakening: Megjelenési dátumot kapott a PC-s kiadás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Amazon Fire TV stick/box
- Trollok komolyan
- PlayStation 5
- Mikrotik routerek
- LEGO klub
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP278H 27 FHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24G2SPAE 24 FHD 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S7 S27A700NWP 27 UHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VP28UQG 27 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung LU28H750U 28 UHD 60Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel