- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
asturel
őstag
Melyik a legjobb Mario game androidra?
Lehetoleg 480x800-as felbontasra -
VD
őstag
válasz
volvoguy #4594 üzenetére
Normális.
Ezért is hülyeség a task manager, mert csak a paranoiát erősíti!Más:
Youlu Address Book-ot használ valaki huzamosabb ideje?
Én ma találtam rá és egyenlőre egész használhatónak tűnik. Egy hülyeséget viszont nem értek benne. A Sense által a Facebokkal összelinkelt kontaktoknál, van egy krix-krax txt bejegyzés, ami nem csinál semmit, csak a szépérzékemet bántja. Ezzel lehet valamit kezdeni? -
volvoguy
addikt
Android felhasználók!!!!
Az normális, hogyha bekapcsolom a telefonom, és bebootol, megnézve az Advanced Task Manager-t vagy 7-8 alkalmazás fut? Van közöttük Marketről letöltött (pl. Handcent SMS) és van gyári (Gmail)
A Szoftver módosítatlan gyári 2.1-es Android, nem piszkáltam a rendszerbe. Kilöttem az alkalmazásoakt, nem töltött be egyik sem újra, csak fura volt, hogy bekapcsolás után ennyi program futott. Nektek is?
-
Skynet258
veterán
válasz
gubacsino #4566 üzenetére
Vedd úgy, hogy az Androidnak a legérzékenyebb a hővédelme, előbb lekapcsol, minthogy felrobbanjon az akksi a zsebedben
Hogy ON is legyek: Miren browser, jó lett.
-
edward2
addikt
Másik kérdés VLC remoteból melyik az "eredeti"?
-
edward2
addikt
Felraktam IMDB-t. Hatalmas meg minden gyors tetszik.
Egyetlen kérdés. Ahogy a weblap is kiidegel a lokalizációval úgy az application se eredeti címeket mutatja, de weblapon ez a kérdés megoldható míg az appban eddig nem találtam rá megoldást.
Ötlet? Kösz
-
volvoguy
addikt
Androidra tudtok valami fullos határidőnapló alkalmazást?
-
Tomate
veterán
A legkisebb frissítés amit be tudok állítani fél óra. De nem ez a baj. Megkapom az üzit, egy kis részét látom, amennyit kiír majd a többit akkor tudom olvasni ha megnyitom. De ha megnyitom az okt29 és nov2 között váltott üzeneteket hozza be. Amit most kaptam az sehol. Pedig ki is töröltem az egészet hátha sok volt neki, de ugyan az...
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
theiron320 #4575 üzenetére
A fejlesztők nem nagyon szokták elárulni, hogy milyen programot készítenek éppen, nehogy más előbb megcsinálja... Akkor jelentik be, amikor készen van.
-
volvoguy
addikt
Ha sok widgetet rakok ki a képernyőkre, meg sok az ikon, ezek nagyon belassíthatják az oldalak közötti lapozgatást? Tehát hiába néz ki jól egy widget, de zabálja a telefon erőforrását, lassítja? Megakaszthatja?
-
Tomate
veterán
Miért van az, hogyha kapok egy új üzenetet facebookon (1.4.1) és szeretném elolvasni rámegyek és nem azokat az üzeneteket mutatja hanem tök régieket. (10-20 nappal ezelőttieket.
-
Dantes74
csendes tag
Sziasztok!
Most regisztráltam. Ezidáig a wm prefeláltam, mert volt egy keserű tapasztalatom az androiddal (HTC HERO).
Nagyon vártam a wm7-et, de elkeserítettek. rengeteg funkció nem működik, ezért újra az android a dilemma (HTC Desire HD).?
1. Android (2.2) szinkronizálható-e minden adat az outlookkal? A régi android egyszerűen nem volt hajlandó a contakt mellé írt megjegyzés v jegyzet rovatba felvett adatok szinkronizálására (kb 300 karakter után levágta a többit és nem vitte át a kütyüre).
Ez vajon megoldódott?2. Nagyon nagy szükségem lenne két megfelő alkalmazásra
a) Call filter (wm-on SPB-nek volt ilyen), nem baj, ha fizetős csak profi legyen (esetleg komplett hívócsoportokat lehessen tiltani, engedni, rejtet számokat tiltani, stb).
b) call recorder (a mostani wm-os a beszélgetés után megkérdezi, hogy megtartjuk-e az előző beszélgetést vagy nem).Elolvastam jó pár előző hozzászólást és részmegoldásokat találtam. A megadott hivatkozások vagy egyáltalán nem elérhetőek vagy elérhető, de meghaladja az informatikai ismereteimet azok használata, így kérem szíves segítségeteket.
Ha nincs a fentiekre megoldás, akkor szenvedek tovább a wm 6.5-el nal 3 lefagyással naponta.
Köszönöm előre is a segítségeket
-
Face8814
őstag
Olyan időjárás widget kellene ami folyamatosan frissíti magát.
Eddig a 9s-Weather-t használtam, de váltani szeretnék, mert mostanában egyre több bajom volt vele. -
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy ilyen alkalmazások van az androidra?
Az egyik neve ladida http://www.youtube.com/watch?v=HIeGmQ6Yw1I&feature=related
A másik pedig az air drum http://www.youtube.com/watch?v=x8LSvQRIons
Még azt szeretném kérdezni, hogy hol tudnám megnézni, hogy milyen programok, jönnek ki hamarosan androidra?Vagy valamilyen oldalon le vannak írva azok a programok amelyek most készülnek? -
t0m_
tag
Szasztok!
Ismer walaki olyan widgetet ami (csak) a hőmérsékletet mutatja 1db cellában?
köszi
-
asturel
őstag
Meglehet oldani, hogy wifi-nel ne kapcsolja ki automatikusan a mobilnetet, hanem az uj kapcsolatokat mar wifi-n at route-olja?
-
llaszlo
veterán
Működik valakinek rendesen az aContacts?
Nálam egyetlen egy nevet jelenít csak meg a listából a többit nem látom. A DialerOne vagy az alap névjegyzék az minden számot megjelenít. Akkor tapasztaltam ezt először amikor 2.1 lett a telón. De úgy látszik ezt a hibát vagy nem javították, vagy én nem tudom, hogy hogyan lehetne megjeleníteni a számokat. -
gubacsino
aktív tag
-
Jarod1
veterán
Halihó mindenkinek!
aki használja a Mybackup v spiritbackup progit
az régi mentés visszaállításakor a rendszerbeállításokat ne tegyétek vissza ha másik rom ot
használtok mert szétkuszálja a rendszert , konkrétan, a Gmailfiókban a naptár állandóan szikronizációra áált, törölni sem lehetett,, újraindult néha, és Andorin.latin billentyűzet nem válaszol hibával kezdi az indulást és a handcent re is ez jelenik meg... -
Sh4rKy
senior tag
valaki használ gremote-ot? ha igen, bluetooth-on keresztül tud csatlakozni? mert nekem az istenért se jön össze...
-
Face8814
őstag
válasz
Tesztelo.hu #4556 üzenetére
Onnan jutott eszembe, hogy elvileg léteznek textphone-ok, amik ugye a siket embereknek segítenek úgy hogy a beszédet szöveges formában jelenítik meg.
Elvileg ha ilyen létezik, akár az is létezhet hogy sms-t felmondok a telefonra!
Persze ebből magyar nyelvű változat az Enterprise űrhajó legyártásával egy időben várható nagy valószínűséggel csak! -
Face8814
őstag
Létezik vajon olyan progi ami sms-t bemondott szöveg alapján rögzít?
Tehát hogy nem kell "nyomkodni" a telefont sms írásnál, hanem egyszerűen felmondom az üzenet szövegét amit a készülék automatikusan írásos formában jelenít meg.Vagy ez nagyon a jövő zenéje?
-
delbarta
senior tag
válasz
cellpeti #4553 üzenetére
Én ezt használom az elmulasztott dolgokra: Missed Reminder. Nekem bevált, klasszul működik.
-
cellpeti
nagyúr
Üdv!
Nekem kellene egy jó videólejátszó, ami szinte mindent lejátszik. Illetve egy olyan progi, ami akkor is jelzi, hogy volt nem fogadott hívásom, vagy nem fogadott sms-em, amikor alszik a teló. A Call Reminder nekem nem csinált semmit, hiába kapcsoltam be, akkor is csak az alap jelzett.
-
cellpeti
nagyúr
Szevasztok!
Dolphin HD-be hogy lehet a könyvjelzőket kitörölni? Én csak a sajátjaimat akarom látni.
-
0xY
tag
Sziasztok,
olyan progit keresnék 2.1-es androidra, aminél be tudom állítani, hogy adott email fiókot mikor szinkronizáljon. PL:
- a céges leveleket 24órában meg akarom kapni
- a személyes fiókomba érkező leveleimet csak reggel 9 és este 10 között.remélem érthetően írtam le, ha mégsem, akkor nekifutok még egyszer
köszi a segítséget -
volvoguy
addikt
A LaucnherPro Plus verziójában érhetők csak el az extra funkciók, mint a facebook widgetek meg hasonlók ugye? Az alkalmazás telepítése jár bármilyen veszéllyel, instabilitással, vagy nyugodtan felpakolhatom?
-
grotib
tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy DMC-ROM 2.1 r7 romhoz van-e olyan alkalmazás amely a gépre feltelepített progikat SD kártyára rakja?
Köszi! -
VGR
tag
Hali!
Létezik olyan telefonkönyv progi ami leszinkronizálja az összes facebook ismerősöm?
-
grotib
tag
válasz
theiron320 #4533 üzenetére
Szerintem van. Az amelyik szakszervezeti bélyeget és Lenin képet is ad.
-
volvoguy
addikt
aki használja a Missed Call progit: hol lehet azt beállítani, hogy a LED folyamatosan villogjon, ha mondjuk nem vettem észre a hívást? Mert csak akkor villog, amikor feloldom a képernyőt...amíg el van sötétülve addig nem villog a LED
-
volvoguy
addikt
Nézegettem ezt a Laucher Pro-t. Ha letöltöm és telepítem, akkor a korábbi widgetjeim eltárolódnak, vagy ha úgy döntök, hogy nem jön be a Laucher Proo akkor mindent vissza kell állítanom olyanra, mint korábban volt?
-
petipetya
nagyúr
-
barrasz
aktív tag
válasz
Leonardo91 #4526 üzenetére
Szia én a pandora nevezetű progaramot használom igaz,hogy nem a mappákat hanem a képeket és videókat lehet vele levédeni és ilyenkor a gallery-ben sem látszanak.
A marketban free. -
volvoguy
addikt
Van olyan program, ami lehetővé teszi, hogy a kijelző ne csak a bekapcsoló gomb lenyomásával éledjen fel, hanem bármelyik gomb lenyomásával?
-
sid87
senior tag
még egy kérdésem lenne:
vagy kettő?
szóval, én az im+ progit használom msn-re és facebook csetre. van ennél jobb?
másik ami a lényeges, hogy ha kijelentkezek, akkor mégis elérhető maradok másoknál. hiába lövöm ki wifit, log out, stb, ott marad... mi a fene lehet ez?
-
theiron320
aktív tag
Sziasztok!Azt szeretném kérdezni, hogy nincs-e valami olyan alkalmazás amit tapsal vezérelsz?Eszembe, jutott gonoltam megkérdezem hátha van.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Valami jó időjárás figyelő progit keresek.
-
Leonardo91
őstag
Erre tud valaki valamit válaszolni??
-
Skullen
tag
Sziasztok!
Ma én is csatlakoztam a Blade klubhoz.
Pixelhiba nincs a kijelzőn, grádiens hiba viszont nálam is jelentkezik - inkább nem is részletezem.
Olyan kérdésem lenne, hogy USB-n keresztül lehet valahogy varázsolni rá internetet? (nincs itthon WiFi-m) -
llaszlo
veterán
válasz
volvoguy #4523 üzenetére
Van több féle. Jobbakat nagyon nem lehet találni. Van még egy ami free és több funkciója van (de sajnos most nem találtam meg, pedig kerestem), meg van még fizetősben is ami jobban konfigolható. De én nem láttam benne fantáziát így nem vettem meg. Én a gyárit használom egyedi háttérrel plusz még a Curve fish-nek két widgetjét.
-
volvoguy
addikt
Az alap gyári Energiaelltásá widgetnél, ahol ki-be lehet kapcsolgatni a wifit, bt-t, gps-t, szal ennél a marketen találhatók jobbak, vagy csak annyi a különbség, hogy külön is ki lehet rakni őket?
-
MC Pite
veterán
Nem tudom mik futnak állandóan, nem minden appot akarok kilőni... pl nyitok böngészőt, zenelejátszót, zseblámpaprogit, filekezelőt, navit, stb. Naptár, üzenetek, értesítő ill amik állandóan futnak/futhatnak maradhat. Igaz, S60 még a névjegyzéket/híváslistát és egy be nem zárt beállítást is futó programként mutat...
-
cellpeti
nagyúr
A Titanium Backup- val minden nem kívánt progit el lehet távolítani?
-
MC Pite
veterán
Ez tehát menüben nem jelzi a futó programokat mint a symbian, hogy mindenképpen lássa a user?
Ha (symbianos szokás szerint) kilépek mindenből amit nem használok akkor csak beragadt/fagyott programhoz kell program killer? (N79nél csak ahhoz, a zenelejátszóm szokott rakoncátlankodni.) -
szegto
senior tag
Üdv.
Bocsi ha volt már.
Leszedtem egy HTC Desire-re a SportyPal nevezetű programot, de lenne egy kérdésem, mégpedig hogyan tudok alá térképet tenni? Sehol nem találtam a programban. Mikor nézem a térképet, csak kockás kép jön be, tehát gondolom nincs alatta térkép.
Köszi a választ.
Üdv -
grotib
tag
Hogy ne legyen olyan egyszerű a dolgod, én az ellenkezőjéről győződtem meg a Pulse-mon.
Bár hozzá teszem én elég sokszor veszem elő, ha van egy kis időm játszom, vagy valamely alkalmazást használom. Észre vettem, hogy ha naponta többször használom a task killert, tovább bírja az akksi és néhány progi gyorsabban indul, amire előtte várni kellett. Fontos a beállítás is, én úgy csinálom, hogy azokat a programokat, amiket a task killer használata után újra indít a gép /az android sajátossága miatt/ a kivétel listára teszem, hiszen felesleges bezáratni, ha mindig újra indulnak. Persze ez szubjektív dolog és lehet gépfüggő is.
Üdv. -
VD
őstag
válasz
MC Pite #4507 üzenetére
Android verzió és gyártó függő a dolog. De jellemzően 2.1-től felfelé már nem szokott gond lenni.
Amit személy szerint használat közben ki tudtam próbálni:Headsettel mindegyik gond nélkül működik, de a fájl küldés/fogadás és modemként működés már bonyolultabb ügy.
Spica 1.5-ös BT FileTransfer progival. Küldeni tudtam, de a fogadás nem ment és modemként sem lehetett felismerni. 2.1-vel küldés ok, fogadás hol jó hol nem, modem dettó.
Acer Liquid 1.6-val BT FileTransfer programmal tökéletesen működött minden.
X10 mini 1-6.val BT FileTransfer programmal küldés ment, fogadás nem.Modem működött.
2.1-vel minden megy külön program nélkül.HTC Desire 2.1-vel és 2.2-vel is hibátlanul küld/fogad és modemként is 2mp volt működésre bírni.
-
MC Pite
veterán
Hú, a hét kérdése, elnézést, de e számomra elég fontos kérdés:
Bluetooth kompatibilitás...
S60as telefonokkal rengeteg problémám van (6120,6220,N79,N95,X3,5230,5800,stb) a különböző bluetooth adapterekkel (főleg a notebookok beépítetteje problémás, nem cserélük és driverekből sincs sok amire cserélhetnénk). Nem kapcsolódik, bont, brutál lassan küld át dolgokat (van amikor pc suite kikapcsolása segít), modemként használhatatlan, fileküldés szerencse és különböző csillagok együttállásának kérdése. (Különösen zavar hogy mivel sűrűn kell a bt kapcsolat eeepcmbe építettem 'gyárit', minden telefonnal tökéletesen is működik - az enyém kivételével)
Mind soros portként, mind modemként, mind filtransfernél mind objectpushnál problémák vannak S60al.Tapasztaltaitok szerint andoridnál is problémás a bt kommunikáció vagy (a zárt telefonokhoz hasonlóan) remekül működik!?
-
MC Pite
veterán
Jó funkció, neki is álltam N79re felműteni S60as tesóját, persze szignózni kéne
Android alatt elég egy rootoló program (xda féle elvileg minden nélkül magában mehet a telefonon) és tudom telepíteni a porgramokat, ill csinálni amit szeretnék; nincs szükség symbianos hackelésre, szignózásra, egyebekre?!
-
desigo
senior tag
Üdv!
Olyan programot keresnék 2.1-re ami ha létrejön a telefonos kapcsolat akkor rezeg egyet.
Tehát ha hívok valakit akkor nem kell a fülemhez tartani a telefont elég csak akkor ha létrejött a vonal
korábbi winmos telefonomon alapból volt ilyen.
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest