- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
Pubszon #10966 üzenetére
válasz 1. : Nem kell. Lehet így is/úgy is. Menü/művelet és ott Futtatás gomb a Biztonsági mentést készít a felhaszn. alkalmazásokról előtt. (Javaslom, hogy rendszeradatokról ne, vagy csak akkor, ha ugyanazt a romot tennéd vissza, de még akkor se tuti)
válasz 2.: Nem kell. TB visszateszi az appot is.
-
-
petipetya
nagyúr
-
Kakumix
senior tag
válasz
Pubszon #3736 üzenetére
pl. ES File Explorer.
-
Pubszon
veterán
válasz
Pubszon #3650 üzenetére
Közbe kutattam és találtam.
Camera Magic, ajánlani tudom aki ilyet keresne.Más kérdés: A Google Voice nevű programmal tudok a talkos ismerősökkel ingyen beszélni?
-
Skynet258
veterán
válasz
Pubszon #3593 üzenetére
Első pont: azt tudd, hogy csak az ingyenes cuccokat tudod majd visszarakni, a külön apk-ból felrakott fizetős cuccokat nem.
Miután fen van az új rom, kétféle lehetőséged van:1. Felrakod az appbrain progit, szinkronizálod, és egyenként telepítgeted a listában lévőke.
2. Felrakod az appbrain progit, és az "fast web installer-t". Beállítod ahogy kell, ezekután már a webes felületen kiadott parancsra (install) reagálni fog a telefon, tehát pár másodperccel a gomb megnyomása után telepíti is a programot - úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnod a telefonhoz.A 2. verzió szerintem egyszerűbb és gyorsabb (mondjuk ez azért függ attól, hány programod van feltéve, ez nekem jelenleg 276Mb, 104 program, ami azért nem két perc
).
-
Balilaci69
csendes tag
válasz
Pubszon #2603 üzenetére
Ennél valamivel összetettebb és ezért jobban használható a Barcode Generator szerintem, mert tetszőleges szövegből készít neked 2D-s bárkódot!
Azt is ki lehet választani, hogy mit is szeretnél csinálni belőle:
Calendar Event
Contact Information
Email Address
Geo Location
Phone Number
SMS
Text
URL
Wifi Network -
quasimidi
aktív tag
válasz
Pubszon #2206 üzenetére
Hmmm... ha 1.6-os a Androidod, akkor ne csodálkozz, ismert hibája a cuccnak. 2.1-ben már javítva van (ha jól tudom). Ha nem 1.6-os vagy, akkor passz
Bővebb info: [link]
Esetleges megoldás:
I finally fixed the problem . Hopefully this will help others. This solution will transfer all the contacts from the G Phone to Gmail, and re-enable syncing. Some of the steps may be overkill.
1) In you G phone settings, disable auto-syncing of your contacts.
2) On your G Phone, download the app "ExportContacts" (Google, you should have written this app yourselves!!!)
3) Run "ExportContacts". Transfer the csv file it created to your computer. There are a few different ways to do this, but I connected my G Phone to my computer with a USB cble and then "dragged and dropped" the file from my phone to my desktop.
4) Delete all the contacts on your G phone by going to "settings/applications/manage applications/contacts" and selecting "clear data". Clear the data of "Contacts and myFaves storage" too.
5) If desired, back up your GMail contacts.
6) On your computer, in Gmail contacts, delete all of your contacts.
7) In Gmail contacts, import your contacts from the csv file you created with the ExportContacts program.
8) On your G Phone, re-enable contact auto sync.
9) Wait a couple of minutes while your phone updates.
10) Smile because this issue is resolved.
11) There is no step 11 -
Inarus
addikt
válasz
Pubszon #2200 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Fordítva megy a dolog, de a gmail fiókomban a mobilon tárolt dolgoknak se híre se hamva. Márcsak azért is érdekelne, mert gyárilag fent levő sns appal van lehetőség szinkronizálni a telefonkönyv és a facebook contactokat, de csak ha a telefonban tárolom, a gugliban tároltakkal nem.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest