- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Magisk
- Mobil flották
Aktív témák
-
FireKeeper
nagyúr
Sziasztok!
Valószínűleg nagy baromság, amit kérdezni fogok, de itt biztos kapok választ a kérdésemre. Szóval érdekelne, hogy létezik-e olyan androidos zenelejátszó progi, ami képes megbírkózni FLAC formátumú fájlokkal (vagy más veszteségmentes formátummal), vegy pedig ennek nem szoftveres, hanem inkább hardveres akadályai vannak (kell hozzá dedikált hangprocesszor vagy valami). Esetleg olyan, amivel a digitális jelet lehet kiküldeni a jack-kimeneten keresztül pl erősítőnek.
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Gál István #3884 üzenetére
a kapcsolatokat tudod exportálni egy vcf fájlba,. és azt be is tudod importálni a másik telefonon.
-
Zirowe
nagyúr
No, megtaláltam amit kerestem (sajnos persze nem tudom kipróbálni, mert még szervizben a teló), hátha érdekel másokat is, a neve: executive assistant.
És elvileg van egy másik program, aminek az a neve, hogy Owner, amivel bmit kiírhatunk fixen a lock screenre.
Na, ez is egy hasznos nap volt eddig
-
Zirowe
nagyúr
Köszi, csak egy bajom van magukkal a widgetekkel (főleg a sense terjengősége miatt
), hogy az összes oldalam telített már, ezért hely egy ilyen számára már nincs, meg nem is tetszene, ha mindig ott lenne, ezért keresem a lock screen-es megoldást
De remélem előbb utóbb megtalálom -
petipetya
nagyúr
- A naptár webes felületén add hozzá a névnapok naptárat.
- A telefon naptárában engedélyezd a névnapok naptárat.
- A névnapokat megtalálod, ha a telós naptárban rákattintasz bármelyik napra. Ahhoz pedig, hogy a home felületen is lásd ezeket, ahhoz kell valamilyen calendar widget. -
petipetya
nagyúr
Nekem erre a célra tökéletesen bevált az ingyenes callend vibrate.
-
Ronin-
senior tag
nem tudtok olyan alkalmazást, ami olyat csinál,hogy beszélek valakivel telón és a másik fél lerakja, akkor hangot ad, vagy rezeg ? hogy ne pofázzak még fél óráig,mikor rég lerakták ?!
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, havernak liquidjén, miután beállít magának egy gmail fiókot, a teló magától letölti a naptárába az összes magyar névnapot.
Állítólag ő nem állított be ehhez semmit, hanem a google calendar okoskodik.Hogyan tudnám elérni, hogy nekem is letöltse a névnapokat a naptárba?
Tehát hogy minden napra legyen egy bejegyzés az aktuális névnappal?Illetve van vmilyen app, amivel azt a bejegyzést, tehát a névnapot, ki tudom rakni a lockscreenre?
Htc desire lenne a delinkvens, amivel ezt tenni szeretném
Előre is köszi!
-
patex1983
őstag
válasz
Gál István #3886 üzenetére
ebben az esteben próbáld meg esetleg outlook-kal szinkronizálni először a k800i-t, ha ez sikerül, akkor utána már tudod az x10-el is, ez hátha...
-
patex1983
őstag
válasz
Gál István #3884 üzenetére
Miért felejtős a bluetooth?
Én is k800i-ről váltottam, igaz nem x10-re, hanem LG Optimusra és én is bluetooth-on küldtem át a névjegyeket, hiba nélkül ment. -
Gál István
senior tag
Hogyan lehet egy K800i -ről átküldeni/átmenteni a névjegyeket az x10 mini pro - ra? bluetooth ugye felejtős, de mégsem kéne 400-500 nevet egyesével beírni...
-
brownus
veterán
olyan tv app létezik amivel magyar adókat lehetne nézni?
-
MartOOn
addikt
valaki tudna egy linket dobni az universal androot-hoz? nem találom most sehol... köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
Maga a program kínai ami ott található, viszont rendkívül jól használható. Próbálkozz feltelepíteni (nem gond, csak előre nyíl,mint minden setup-nál.
), majd utána a programban a bal felső sarokban egy gombból nyílik egy legördülő menüpont, amiben az egyik menüpont tovább bővíthető, ott az English felirattal angol nyelvre vált program. Ezt tudtommal minden indításnál el kell játszani.
-
BalanceR
addikt
Játékajánló:
Guns'n'Glory
Akiknek a tower-defense mond valamit, azok már nagyjából sejtik, mi lesz itt a téma. A környezet western, a grafika csillagos ötös, a hangok dettó, a játékmenet pedig szintén nagyon addiktív. A kanyonban zarándokló telepesek lelövöldözéséért / felrobbantásáért pénz jár, amiből új zsoldosokat vehetünk, illetve fejleszthetjük a régieket. Az egységek mozgathatóak, és kellően változatosak: az alap cowboy mellett van itt dinamitot hajigáló mexikói bandita, gyújtónyilas indián, tüzérségi ágyú, vonatra szerelhető géppuska, és az egységeinket erősítő / gyorsító powerupok. A játéknak egy hátránya van: nem egy perces szórakozás. Egy-egy pálya végigküzdése néha akár 15-20 percet is igénybe vehet, ami azért nem kevés. -
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Most szereztem be egy Vodafon 845-öst. A topic első hozzászólásánál be van linkelve -többek között az android pc suite, amit én le is szedtem, de a telepítésnél valami kínai nyelvű szöveget jelenít meg/ akar megjeleníteni, teljességgel érthetetlen...
Mi a gond? -
petipetya
nagyúr
-
llaszlo
veterán
Szeretnéd, hogy ha a mobilod fontosabb eseményei (SMS, MMS, hívás stb) megjelennének a gépeden? Hamarabb látod, hogy ki hív, mint azt megnéznéd a telefonon. Minden rendszeren működik.
-
Lasy
veterán
Igen letölthető.
De root jog szükségeltetik hozzá.látom ez nem gond...
-
z0d1AK
nagyúr
No, akkor volna ismételten egy kérdésem, ha már még mindig nem kaptam emlékeim szerint jó választ.
Screenshot progi kell, root nem gond, sdk nincs. -
delbarta
senior tag
válasz
masterful87 #3853 üzenetére
Én ezt használom: JetVD
-
zzola
titán
Sziasztok!
Új vagyok ebben a topicban. Szeretném automatizálni a készülék ki/be kapcsolását, erre keresek programot. AirPlaneAlarmV1.0.2 találtam, de a linkről nem tölthető le a file... -
masterful87
senior tag
Olyan kérdés volt már, hogy melyik program szedne youtuberól valóban HD-ban?
Én most próbáltam a FREEdi Downloader nevezetű appot, kiválaszottam a HD klippet, erre leszedte 480*270-ben aszem. Habár elsőre átvágott a 800*480as felbontáson, de aztán addig néztem amíg meg nem találtam a részletek gombot!
Tehát olyan program kerestetik ami youtube-ról HD-ban szed le!
Nem kell fullHD, egy 720p már bőven elég lenne!
És hogy miért nem gépen szedem le, majd teszem a telefonra: hát mert sokkal egyszerűbb lenne ha mindezt a teló csinálná. -
BalanceR
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az AngryBirds bővíthető valahogy pályákkal?
(Sikerült ledarálni az összes pályát, de szívesen játszanék még vele, az egyik legjobb játék) -
asturel
őstag
ebuddy-t anno felraktam, viszont regisztracional azt irta, hogy foglalt a hasznalni kivant ebuddy id-m (lehet mar regebben regisztraltam), password recovery-re opciot meg sehol nem talaltam..
amugy nem feltetlen olyan appra gondoltam ami tobb IM+ protokolt is tamogat, nekem eleg lenne csak msn is, viszont az ne hasznaljon sok eroforrast -
asturel
őstag
melyik msn kliens a legkevesebb eroforrasigenyu alkalmazas androidon? msn talk eleg sokat eszik (nem ragaszkodok a szmajlikhoz, kepekhez, stb msn featurekhoz, eleg lenne valami plaintext kliens is)
-
Pubszon
veterán
Én ezt nem próbáltam, mert amúgy is 3 állásba használom.
Legkisebb elég este a sötétbe, középső nappal bent a házba, a legerősebb pedig kint napfénynél.
Szerintem így nagyon jól van.
Nekem 2.1-es android van fent, abba gyárilag 5 kapcsoló van és bele raktam még a mobilnetet meg a rezgő kapcsolót. -
Pubszon
veterán
Aki használja a Power Control widgetet, annak ajánlom az extended control nevű cuccot.
Ha kell ugyan úgy néz ki mint az eredeti, de testre szabhatjuk és kiegészíthetjük rengeteg saját kapcsolóval.
Nekem nagyon tetszik. -
Inarus
addikt
válasz
Pocok256 #3806 üzenetére
Itt a készítő honlapja, ahol le van írva, hogy mit és hogy kell.
-
drzsoo1
aktív tag
Mit akarsz szinkronizálni?
Nem egyszerű kérdés, én sokat kutakodtam utána, igazából egyik megoldás se tökéletes, talán csak a HTC saját fejlesztésű szinkronizálója az.
wan egy android sync program link , ez a gépre kötött telefonon szinkronizál.
Aztán ha a naptárt akarsz szinkronizálni, akkor a google calendar sync nevű google saját alkalmazás fel tudja szinkronizálni az outlook-ot a google calendarral, ez korrektül működik, oda vissza is.
A névjegyzék sajnos a legnehezebb, én anno 600 nevet vcf formátumban töltöttem fel a google névjegyzékbe, mert ez volt az egyetlen megoldás, ahol a vezetéknevek jó helyre kerültek, és az ékezetes betűk is megmaradtak. -
petipetya
nagyúr
Android a tükörben, borotválkozás közben jól jönne:
http://life-style.hu/techno/20101014_talalmagyok_modern_haztartas.aspx
-
Jarod1
veterán
outlook syncre mit ajánlotok?
-
deino
csendes tag
Anno appdroidra írtam pár jól sikerült játékról, ezeket érdemes kipróbálni.
-
tutis
őstag
srácok, ha az első hszben lévő hozzászólás alapján megcsinálom a rootolást egy T-mobile-os PULSE telefonon, akkor nem lesz gondom? Úgyértem ez univerzális leírás és app2sd?
-
petipetya
nagyúr
válasz
DeFranco #3829 üzenetére
- Ma reggel találtam meg a guglival (!) ezt az oldalt, mert más is kérdezte máshol:
eredeti és módosított romok több telefontípushoz- Az opera mini adattömörítésével kapcsolatosan nincsenek tapasztalataim, de azt józan paraszti ésszel is tudom, hogy a marketingesek által hangoztatott 90%-os rány egyszerűen lehetetlenség.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DeFranco #3797 üzenetére
Szerényen UP-olnám a kérdést:
Nekem két kérdésem lenne (Galaxy 3 telefonnal rendelkezem)
- elérhetőek-e valahol a hivatalos gyári firmware-k úgy általában, vagy még inkább erre a telefonra?
- ha igen, akkor a Samsung Kies programja megbízható-e ennek cseréjére? (Van benne opció rá, de nem ír ki új firmware-t, miközben egyébként létezik, egyeztettünk a telefon topicjában)Más:
Én úgy veszem észre, hogy valamiért az Opera mini nem olyan takarékos nálam, mint amennyire dicsérik. A rendes beépített böngetőhöz képest a megtakarítás kb 30-40%, de úgy, hogy az Operában külön le van véve minimumra a képek minősége, ezt nem érzem annyira drasztikusnak, mint amennyire ajánlják. Én felejtettem el beállítani valamit, vagy szokjak hozzá a gondolathoz? A tipikus látogatott opera oldalak a PH fórum, és 1-2 blog.
-
Bagan
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #3818 üzenetére
ez nagyon jo jatek. Johetnek még jó fullosak.
-
z0d1AK
nagyúr
Adott egy Motorola Milestone, alap szoftverrel. Wifi és 3G nélkül hogyan tudok feltenni rá egy Astro-t?
-
csatara
csendes tag
Tud valaki olyan appról, amivel működik magyarul a hangtárcsázás?
Nokia E51-et kocsiban használom így és nagyon praktikus. Nem kell tanítani semmire, ha be van írva a telefonkönyvbe, hogy "Kovács Ábrahám", akkor bele kell mondani a kihangosítóba és már hívja is.
Androidos telefont szeretnék venni, de ha ezt nem tudja, akkor maradok az E51-nél. -
Jarod1
veterán
Hali a a Myphoneexplorer az bármilyen androidos telót támogat?
az 1.8as verzió -
asturel
őstag
válasz
Takhanto #3814 üzenetére
irtam, hogy nem szeretnek masolgatni
usb mass storage modban pl. nemtudom valamivel particio meretet megvaltoztatni? pl. a pqmagic is tud adatvesztes nelkul atmereteznibtw.: van valami megoldas arra, hogy ha accounts menuben addolnam facebookot account-omat akkor csak visszadob az elozo menube? nem tortenik semmi.. logoutoltam facebook appon belul igy megnyitotta fb appot viszont login utan semmi nem tortent, home-ra kitudom tenni facebook phonebook-ot de nekem nem ez kene
-
asturel
őstag
van valami mod sd kartyan levo fat32 particio atmeretezesere adatvesztes nelkul (nincs kartyaolvasom, masolgatni meg nem szeretnek)?
facebook contactokat lehet telefonszam alapjan syncelni? (egyaltalan telefonszamot atemel syncelesnel?)
-
Bagan
aktív tag
Fruit Ninjan és az Angry Bird- en kívül van még ilyen nagy sikerű játék? Ezek nagyon lekötnek. Óráka is akár. Megunhatatlan.
-
Pocok256
veterán
Valaki tudna segiteni, hogy a sense analog clock wodgetnel ha pl szegedi vagyok akkor weather code ra mit irjak ? Beirtam neki ezt HU X X 0 0 1 9 , de attol meg nem nagyon talal adatot es nem mutata semmit
-
waverider
senior tag
-
Pubszon
veterán
Hali.
A beállításokba találtam egy ilyen pontot, hogy Credential storage.
Ez valami féle memkártya titkosítás?
Hogy is működik ez? -
Balinov
titán
Kolosszalis! Es ingyenes
Aktív témák
Hirdetés
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest