- Folytatást kap a legjobb méretű hajlítható
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Google Pixel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Aktív témák
-
Piwi
veterán
Sziasztok.
olyan facebook alkalmazást keresnék amivel a feltöltött képeknek meg lehet adni a mappáját és nem a mobil feltöltésekbe rakja.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Köszönöm a válaszokat

-
Piwi
veterán
Sziasztok!
Futáshoz kellene nekem valami program, ami használ GPS-t, mutatja a megtett távot és időt
Köszönöm -
Piwi
veterán
Sziasztok.
Hívás és sms blokkoló program érdekelne engem. Igen, tudom hogy market tele van velük, de engem a személyes tapasztalatotok érdekelne, persze ha használ itt valaki ilyesmit
magyar nyelvnek örülnék de nem feltétel, illetve az sem gond ha nem ingyenes az alkalmazás.Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan widgetet keresnék ami írja a napi euro, svájci frank stb árfolyamokat. Tudnátok ajánlani ilyesmit? Köszönöm
-
Piwi
veterán
Sziasztok. Olyan alkalmazást keresnék ami tudja a kamera melletti ledet villogtatni, akár a villogás sebességét is lehet állítani benne

-
Piwi
veterán
sziasztok!
Citromail apk-t hogyan tudnám megszerezni? van egy táblagépem de azzal sajnos nem kompatibilis,így marketről nem tudom leszedni.
Aktív témák
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 840 G7 FHD IPS i5-10210U 4.2Ghz 16GB RAM 256GB SSD Intel UHD 620 Win11 Pro Garancia
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi