- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Netfone
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is, mert szerintem itt előbb kapok választ a másik játékos topicot kihaltnak nézem
Két fajta játéktípust keresek.
Az egyik az olyan mint a The Treasures of Mystery Island. Ilyen keresős gyűjtögetős logikai játék.
A másik mint a Samuray Vs Zombies vagy a Fishing Ninja ,ahol az a lényeg hogy valamit minél jobban csináljunk amiért pénzt kapunk és ezt fejlesztésre költhetjük.
Tudtok nekem ezekhez hasonló játékokat mondani?Köszönöm
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem fejlődős játékokat Androidra? Nem ilyen wow meg farmvill szerűekre gondolok, hanem mint pl a [Samuray Vs Zombies] vagy pl van egy bevásárlókocsi amivel minél messzebbre kell ugratnom amiért pénzt kapok és ebből fejleszthetek amivel még messzebre tud ugratni! Ilyesmikre gondolok, ha tud valaki írja nyugodtan töménytelen mennyiség kell iylen játékokból nekem!
Köszönöm szépen előre is! -
Regiee
aktív tag
(#45568) DV Köszönöm!
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet oldani valahogy hogy az Androidos telómat (LG Optimus Black) rákössem valahogyan a tv-re?
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Kutya topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest