- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Ulefone Power Armor 18T - látod, milyen meleg van?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Felteszem itt is, mert szerintem itt előbb kapok választ a másik játékos topicot kihaltnak nézem
Két fajta játéktípust keresek.
Az egyik az olyan mint a The Treasures of Mystery Island. Ilyen keresős gyűjtögetős logikai játék.
A másik mint a Samuray Vs Zombies vagy a Fishing Ninja ,ahol az a lényeg hogy valamit minél jobban csináljunk amiért pénzt kapunk és ezt fejlesztésre költhetjük.
Tudtok nekem ezekhez hasonló játékokat mondani?Köszönöm
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok mondani nekem fejlődős játékokat Androidra? Nem ilyen wow meg farmvill szerűekre gondolok, hanem mint pl a [Samuray Vs Zombies] vagy pl van egy bevásárlókocsi amivel minél messzebbre kell ugratnom amiért pénzt kapok és ebből fejleszthetek amivel még messzebre tud ugratni! Ilyesmikre gondolok, ha tud valaki írja nyugodtan töménytelen mennyiség kell iylen játékokból nekem!
Köszönöm szépen előre is! -
Regiee
aktív tag
(#45568) DV Köszönöm!
-
Regiee
aktív tag
Sziasztok!
Meglehet oldani valahogy hogy az Androidos telómat (LG Optimus Black) rákössem valahogyan a tv-re?
Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Balck-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3545
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest