Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Lefotózták a Honor 300-at
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- pitvarfibrilláció (Afib) felismerése okos eszközzel
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz ats123 #46577 üzenetére
Sehogy.
Mennyi RAM-od van?
512 MB-nál azért nem kellene ennyire rosszul viselkednie.
Készülék? ROM?(#46579) royalka
Hát akár hardveresen, akár szoftveresen szar a WiFi, szerintem azon egy user app nem fog segíteni. Oda komolyabb fegyver kellesz. Inkább a telefon topic-jában kérdezősködj.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz ats123 #46577 üzenetére
Nálam Android 4.0.3-on Beállítások -> Fejlesztői lehetőségek -> Alkalmazások -> Háttérfolyamatok korlátozásánál lehet beállítani, hogy mennyi programot engedjen futtatni. Ha van ilyen menüpontod, akkor itt nézz körül, "nincsenek háttérfolyamatok" a legagresszívebb.
Lehet, hogy nálad túl sok háttérfolyamat fut a háttérben, amik ennyire elviszik a memóriát. Advanced Task Killer-ben be lehet állítani, hogy lője le a nem kívánt programokat (pl. drive, map, google+, stb...).
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz ats123 #46582 üzenetére
Hát 256-os telefonokkal sajnos/szerencsére nincs tapasztalatom, bár ahogy kolléga mondja, azért alapfunkcióknak azon sem kellene beszarniuk.
Esetleg nézd át ES Explorer-rel a /system/app könyvtárat és törölj ki pár tucat rendszerprogramot, hogy több RAM-od maradjon. Ehhez mondjuk nem árt tudni melyik mi.
Esetleg Autostarts-al babrálj még, automatikus indítások tiltására való, szintén RAM kímélés címén.
Végső megoldás pedig a V6 Supercharger Script. Bár az már erősen haladó fokozat.De végül ez megint erősen telefonspecifikus kérdés, úgyhogy szerintem nem itt fogod megtalálni a választ, hanem (esetleg) a telefonod topic-jában.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest