Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Aktív témák
-
St3ven
addikt
válasz
atillaahun
üzenetére
Csak a Handcent van fent a gyári mellett. De ugyanezt csinálta a GO SMS-sel, majd a GO SMS Pro-val, meg a Pansi-val is.
Hard reset végülis nem egyszer volt, mert megjárta jó pár rom a telót a közel két év alatt.
Másik SIM-mel nem tudom kipróbálni. Viszont a T-Mobile-t hívtam már fel ezzel, ott tételesen megnézettem vagy 5 duplikált sms-t, hogy az üzenetközpontjuk hányszor küldte el, hosszas várakozás után mindegyikre azt mondták, hogy csak egyszer, bár nem tudom, nem csak leráztak-e, és addig mondjuk ittak egy kávét vagy neteztek egy jót, majd bekamuzták, hogy átnézték a logot.
Aktív témák
- Arc Raiders
- Elektromos autók - motorok
- Minecraft
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- World of Tanks - MMO
- Még a krampusz is a hardvereket csekkolja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S761 - i5-2520M I 4GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi