Hirdetés
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elstartolt az Android 17
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gilfoyle: 23 éve itt...
- PSti: "Új" VGA kártya jelent meg: Gainward GeForce RTX 3060 Python II OC
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fryskitt
addikt
"Kínai telefont sosem fogok venni, nem vagyok exhibicionista … Facebook sincs. Az életem rám tartozik, senki másra. Maximum koreai telefon jönne szóba (értsd Samsung), de mivel rengeteg Apple cuccom van"
Az apple már semmivel sem privátabb mint egy kínai telefon. A Siri volt az első igazi "kémszoftver" ami folyamatosan szkennelte az emailt, üzenetet, képeket, hangokat.Így tök mindegy már hogy apple vagy andoroid, ha nem figyel oda a user akkor mind küldi az adatokat haza. Mondjuk manapság már erre sincs szükség mert az emberek önként teregetnek ki magukról mindent az AI chatbotoknak.
Kérdés kinek és mit továbbít. Nem mintha különösebb titkok lenne bárki előtt is. De azért a kínaiak legalább egy nagyságrenddel pofátlanabbul lopnak el mindent is, mint bármi más, talán csak a kormányt kivéve 😂.
Amugy ahogy írtam a Samsung v a Pixel szóba jöhetne, de az Apple környezet nekem meg mindig bejön.
Air pedig … a fotózáson kívül bármire is jó. Sajnos az egy kamera kezd kényelmetlen lenni, emiatt lehet csere lesz. De a többi csak nyavalygás - nyilván hozzáteszem, hogy szerintem. -
scdlsc
senior tag
Úgy látom az Apple kezd úgy járni az iOS26-al, mint a Xiaomi a Hyper OS-el. Amikor kijött a HOS, akkor nagyon sokan csak emiatt szabadultak meg a Xiaomi telójuktól. Olyat, akinek annyira tetszett volna nem találkoztam, csak olyannal, aki utálta, meg akinek mindegy volt.
Az iOS26 kezd ilyen lenni.Én a fórumos hozzászólások alapján nem vonnék le ilyen messzemenő következtetéseket. Egyáltalán nem mérvadó a teljes felhasználói bázisra vetítve.
-
aprokaroka87
nagyúr
Úgy látom az Apple kezd úgy járni az iOS26-al, mint a Xiaomi a Hyper OS-el. Amikor kijött a HOS, akkor nagyon sokan csak emiatt szabadultak meg a Xiaomi telójuktól. Olyat, akinek annyira tetszett volna nem találkoztam, csak olyannal, aki utálta, meg akinek mindegy volt.
Az iOS26 kezd ilyen lenni.mivel a HyperOs szereti másolni az iOS-t ez azért nem meglepő 😁
Az mondjuk megint más kérdés hogy ennek mi értelme... -
janeszgol
félisten
Az iOS26 kezd ilyen lenni. -
moleculez
veterán
Uhh bazz most bogarat raktál a fülembe a CE5-tel
Lehet lecserélem az i14PM-t arra. Komolyan annyira utálom az iOS26-t hogy az is uograde lesz.
Itt a UK storeban most 249£ ajándékokkal. (Töltő 80W + tok) -
helixP
nagyúr
" Ez az alma már nem az az alma "
Egyetértek.
Amúgy ami talán hiányozna, az a faceID, meg apple pay. Ezek tényleg nagyon jól működnek (még).
Neked hiányzik valami az iOS-ből? Illetve mivel nyújt többet az android?
Fogadjunk, az első érv a normálisan működő pontos billentyűzet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
paatrick: google pixel telefonokra lehet rakni GrapheneOS-t, állítólag ez a legbiztonságosabb rendszer, pl bizonyos országokban ezért nem lehet pixel telefont venni
Wallet/Apple Pay - Burgonya/Krumpli.
Egyformák, teszik a dolgukat. Google felzárkózott ebben.
-
paatrick
őstag
Elvileg januárban jelentik be a sima xiaomi 17 nemzetközi verzióját, szóval nem a pro meg pro max, szerintem az most a bestbuy kis telefon az i17 mellett. Csak biztos lesz vagy 400 ezer nálunk
Pixel 10-et elcseszték, samsung semmit nem csinál évek óta és az eddigi infók alapján az s26 se lesz jobb. -
Oldfoksz
aktív tag
Én is pont ezt két márkat nezegetem ujabban kizárólag
Már a Nord CE5 is prima.
A Nord 5 pláne.
A 13R nonpluszultra ( nekem
)
A Pixel 9a megint egy nagyon pöpec teló.
( Az igazság meg az hogy egyikre sincs szükségem.....
.......csak ez függőség
) -
moleculez
veterán
Nekem macbook air-em van, erre visszaraktam az eggyel régebbi os-t, mert az új olyan lett, mint az iOS 26, az marad. Apple watch-nak soha nem láttam értelmét, úgy hogy egy napot se bír ki, az ultra meg 2-3 napot max, tabletnek nincs számomra értelme.
Telefont jövőre eladom, nem tudom jelenleg, hogy mi lesz helyette, android-ot akarom most kipróbálni az újdonság varázsa miatt.
Ha most kéne vegyek, lehet xiaomi 15 t pro-t vennék. Egyik ismerősömnek van, szerintem odaveri a 16 pro-mat fotózásban.
Nekem sem Apple lesz a köv telóm
Én OnePlus-t nézegetem pl már a 13 is egész korrekt.
Esetleg Pixel, csak az túlárazott. -
Sgr_A
addikt
Egyetértek.
Amúgy ami talán hiányozna, az a faceID, meg apple pay. Ezek tényleg nagyon jól működnek (még).
paatrick: google pixel telefonokra lehet rakni GrapheneOS-t, állítólag ez a legbiztonságosabb rendszer, pl bizonyos országokban ezért nem lehet pixel telefont venni
Talán az a kettő amit írtál, de elég jó az ujjlenyomatolvasó és a gpay is elég jól müxik
Talán még a lokátor, de mióta a fiam hazajött Svájcból az sem létkérdés
Igen a 26-on a billentyűzet nem volt a legjobb
De leginkább meguntam 19-től almám volt -
paatrick
őstag
Egyetértek.
Elvileg már a graphene-t is kezdik ellehetetleníteni. Ki tudja meddig marad meg.
-
g4mer
senior tag
Egyetértek.
-
paatrick
őstag
Az új watch elmegy majdnem két napot úgy, hogy minden érzékelő be van kapcsolva. Tudom, ez se egy nagy dolog, de a nem megy el egy napot az bullshit. Az Air is tud egy napot - értsd 24 órát úgy, hogy normálisan használnom és nem vezetek. Ha vezetek és megy a navi a CarPlay-n, akkor estére kell tölteni. Nyilván aki játszik, meg sokat megy a GPS vagy ezzel gyárt videót, annak nem fog menni, de az remélhetőleg nem is volt olyan hülye, hog nem Pro (Max)-t vesz. Annyiszor, de annyiszor átbeszéltük. Csak még mindig sokan írnak baromságot, úgy, hogy nem is próbálták.
Amúgy meg nem csak ésszerűen választunk valamit, hanem sokszor design, méret, stb. Miért kellene mindenkinek mindig ugyanazt gondolni valamiről? Kollektív tudat - lásd Borg 😌- vagy mi?
Kínai telefont sosem fogok venni, nem vagyok exhibicionista … Facebook sincs. Az életem rám tartozik, senki másra. Maximum koreai telefon jönne szóba (értsd Samsung), de mivel rengeteg Apple cuccom van - és nem csak az, lásd a korábbi hozzászólást a Samsung - LG tévékkel kapcsolatban - marad az iPhone, mert az ökoszisztéma még mindig zseniális."Kínai telefont sosem fogok venni, nem vagyok exhibicionista … Facebook sincs. Az életem rám tartozik, senki másra. Maximum koreai telefon jönne szóba (értsd Samsung), de mivel rengeteg Apple cuccom van"
Az apple már semmivel sem privátabb mint egy kínai telefon. A Siri volt az első igazi "kémszoftver" ami folyamatosan szkennelte az emailt, üzenetet, képeket, hangokat.Így tök mindegy már hogy apple vagy andoroid, ha nem figyel oda a user akkor mind küldi az adatokat haza. Mondjuk manapság már erre sincs szükség mert az emberek önként teregetnek ki magukról mindent az AI chatbotoknak.
-
moma
őstag
-
Sgr_A
addikt
-
moma
őstag
-
Fryskitt
addikt
Nekem macbook air-em van, erre visszaraktam az eggyel régebbi os-t, mert az új olyan lett, mint az iOS 26, az marad. Apple watch-nak soha nem láttam értelmét, úgy hogy egy napot se bír ki, az ultra meg 2-3 napot max, tabletnek nincs számomra értelme.
Telefont jövőre eladom, nem tudom jelenleg, hogy mi lesz helyette, android-ot akarom most kipróbálni az újdonság varázsa miatt.
Ha most kéne vegyek, lehet xiaomi 15 t pro-t vennék. Egyik ismerősömnek van, szerintem odaveri a 16 pro-mat fotózásban.
Az új watch elmegy majdnem két napot úgy, hogy minden érzékelő be van kapcsolva. Tudom, ez se egy nagy dolog, de a nem megy el egy napot az bullshit. Az Air is tud egy napot - értsd 24 órát úgy, hogy normálisan használnom és nem vezetek. Ha vezetek és megy a navi a CarPlay-n, akkor estére kell tölteni. Nyilván aki játszik, meg sokat megy a GPS vagy ezzel gyárt videót, annak nem fog menni, de az remélhetőleg nem is volt olyan hülye, hog nem Pro (Max)-t vesz. Annyiszor, de annyiszor átbeszéltük. Csak még mindig sokan írnak baromságot, úgy, hogy nem is próbálták.
Amúgy meg nem csak ésszerűen választunk valamit, hanem sokszor design, méret, stb. Miért kellene mindenkinek mindig ugyanazt gondolni valamiről? Kollektív tudat - lásd Borg 😌- vagy mi?
Kínai telefont sosem fogok venni, nem vagyok exhibicionista … Facebook sincs. Az életem rám tartozik, senki másra. Maximum koreai telefon jönne szóba (értsd Samsung), de mivel rengeteg Apple cuccom van - és nem csak az, lásd a korábbi hozzászólást a Samsung - LG tévékkel kapcsolatban - marad az iPhone, mert az ökoszisztéma még mindig zseniális. -
scdlsc
senior tag
Igen ez igaz, ezt többször megjegyeztem én is, hogy a YT battery tesztekben sim nélkül wifin mérik az üzemidőt. De emlékszem a telefon megjelenésekot ezt a SoT-ot írta a többség. Nekem is van pl SE2020-am, SE2022-m, 12 Minim. Ez a 3-4 óra SoT ez megy ezeknek. Persze játékkal rövidebb, ott valóban alig 2 óra. De egy munkanapot (email, hívás kb 2-3 órában összesen) kibírnak.
Oké a 2 nap üzemidő szerintem is túlzó, ez nem tudom hogy jön ki scdlsc-nek. Ha leteszem az asztalra és nem használom, akkor lesz 2 nap.Úgy jön ki, ahogyan írtam. Telefonálásra használom. Levelezést, naptárt, csetet csak akkor nyomkodom rajta, ha nem vagyok a desktop gépem közelében és nagyon muszáj. Amúgy csak zenét hallgatok rajta, ha leugrom a boltba vagy elugrom edzeni.
-
janeszgol
félisten
Igen ez igaz, ezt többször megjegyeztem én is, hogy a YT battery tesztekben sim nélkül wifin mérik az üzemidőt. De emlékszem a telefon megjelenésekot ezt a SoT-ot írta a többség. Nekem is van pl SE2020-am, SE2022-m, 12 Minim. Ez a 3-4 óra SoT ez megy ezeknek. Persze játékkal rövidebb, ott valóban alig 2 óra. De egy munkanapot (email, hívás kb 2-3 órában összesen) kibírnak.
Oké a 2 nap üzemidő szerintem is túlzó, ez nem tudom hogy jön ki scdlsc-nek. Ha leteszem az asztalra és nem használom, akkor lesz 2 nap. -
scdlsc
senior tag
Nincs bekapcsolva semmilyen kímélő üzemmód. A térerő rendben van a környékemen, az is biztosan számít.
-
grizlisandor
veterán
-
g4mer
senior tag
-
scdlsc
senior tag
Normál használat. 3 és fél éves akku. A 2 nap alatt még zenét is hallgatok rajta, amikor a boltba vagy az edzőterembe megyek. Sőt, telefonálok is vele. Annyi a "trükk", hogy minden egyebet (levelezés, chat, böngészés, naptár bejegyzések) számítógépen vagy az órával intézek. Szóval kijelzőidő az minimális.
-
janeszgol
félisten
Nekem sincs bajom egyik eszközömmel sem. Egy iSE2020 pedig céges teló, minden kiválóan működik rajta, sőt még bétáztam is vele..
Egyik kollégámnak meghasalt a 11 PM-e, ő vett új telefont. De Youtube videók alatt is sokan panaszkodtak vegyesen: 16PM, 14PM, sima 14 stb. -
janeszgol
félisten
-
rankesz
veterán
-
g4mer
senior tag
13 minivel szívtam egy darabig a 26.0-val. Merült mint a nyeletlen fejsze, de egy force restart mindig rendbe tette egy időre. Szerintem valami app vagy folyamat mindig beakadt a háttérben és az merítette. Szóval 100%-ra töltés után mindig nyomta egy force restartot. 26.1 óta meg újra elketyeg 2 napot is akár. Újra a régi.
akkor nem sokat használhatod, ha egy 13 mini elketyeg nálad akár 2 napot is (feltételezve új akksival, nem a 4 évessel)
-
The.Biker
veterán
Köszi a videót! Totál egyetértek mindennel.
-
scdlsc
senior tag
13 minivel szívtam egy darabig a 26.0-val. Merült mint a nyeletlen fejsze, de egy force restart mindig rendbe tette egy időre. Szerintem valami app vagy folyamat mindig beakadt a háttérben és az merítette. Szóval 100%-ra töltés után mindig nyomta egy force restartot. 26.1 óta meg újra elketyeg 2 napot is akár. Újra a régi.
-
g4mer
senior tag
Azért olvasgass bele a szakmai fórumokba, hogy mi volt hetekig.. te most egy hete vetted, 26.2-vel már stabilabb, mint volt.
Egyik barátom megjelenés napján vette, tapasztalt minden bugot. -
Emericus Max
aktív tag
A sima Xiaomi 15 most már jó áron van és az is egy jó telefon.
-
Emericus Max
aktív tag
Az a helyzet hogy nem sok köze van a stabilitáshoz annak hogy többet tud már az iOS.
Maximum annyi hogy ha egyszerűen nem volt normális tesztelés.
Az hogy ennek mi az oka, nem tudom...
lehet valami utolsó pillanatban meghozott döntés?Amerikai cég. Költségcsökkentés az egyik módja a profit növelésének, szóval valszeg kirúgták a tesztelők nagy részét, meg lerövidítették a tesztelési időszakot. Ennyi...
-
roli543
őstag
Hát igen, csak eddig fapad volt az egész, azért volt megbízható és stabil, ami nekem tökéletes volt. Tudtam tolerálni hiányosságokat, mert több volt a pozitívum számomra.
Most szabadon elhelyezhetőek lettek az ikonok meg lett egy ultra gagyi csempe design(kb egy 10 évvel ezelőtti ingyenes android launcher színvonal), cserébe szaggat a rendszer, összeomlik a billentyűzet, 20%-ot veszített a képernyőidőm, és egyéb idegesítő dolgok történnek kb napi rendszerességgel. Az iOS 26.2 hozott egy kis megváltást 3 hónap után.
De még lehet ezeken is túltudnám tenni magam, ha nem egy 16 pro-val történne, hanem mondjuk a régi 11-emmel... és a 17 pro tulajok ugyan így szívnak. Biztos széles lehetett a mosoly sokaknál, hogy kibontják az 500ezres telefont, és szaggat össze vissza
Érdekes, egy hetes a 17Prom és tökéletesen működik köszönöm. De előtte a 13minimmel sem volt baj iOS26-tal… na mindegy, lehet csak én vagyok szerencsés
-
Sgr_A
addikt
Arra cseréltem én is a 16prót
Ha nem is veri oda de hozza azt a aszintet -
g4mer
senior tag
-
Sgr_A
addikt
-
aprokaroka87
nagyúr
Ez az ios26 tényleg instabil és bugos, a tárcsázóban rendszeresen egy fehér kör marad hívás után néhány pillanatig, azt hittem ez valami kisegítő lehetőség!
Most 26.3 betaban talán javult a helyzet.Az apple fanokhoz hozzátartoznak a tucat kínai, samsung fold flip stb fanok.
Kínaiak nekem a 20 évvel ezelőtti sony és nokia marketinget idézik amik papíron nasa szintű technológiaként marketingelték a cuccot a prospektusokban majd kézben egy kommersz tucat volt az is sőt sokszor rosszabb.
A kínaiak radikálisan új dizájnokkal jönnek évről évre ahogy látom így mindig úgy tűnik hatalmas a fejlődés, de ők se mutatnak fel semmi átütőt a marketingen túl az utóbbi években az SiC akkun óta.Szoftverben pl a samsung és kínaiak gázok, tv, soundbar, telefon nem működik normálisan együtt, random felbukkanó kapcsolódási hibák, lassulások…
Van baj az ios26-tal, de egy iphone egy samsung tv-hez vagy soundbarhoz gyorsabban és stabillabban kapcsolódik, mint a droidos samsung a55-öm ami csúnyán megmosolyogtató
Apple termékek házon belül viszont tényleg nagyon szépen dolgoznak együtt.Kezdetek óta megugorhatatlan a gyártóknak, hogy legalább házon belül jók legyenek.
Tudom a szoftverfejlesztés brutàlis költség és a specifikációs lapon nincs marketing értéke rövidtávon, az 1 éves életciklusra vetítve biztosan nehéz beadni a menedzsmentnek miért lenne olyan fontos ez.A marketing kamukat állami vagy uniós szinten kellene végre keretek közé szorítani, kendőzetlenül bármit behazudnak a laborkísérletekre alapozva, a cikkben szereplő honor ütésállósága is ugye…
Érzelem alapon vásárolnak a userek erre a spec lap az egyik, a design a másik ász és a márka hűség is egy erős kártya lenne de már lassan kopik az is szvsz.Szoftver esetén ugye sokszor szerintem az is a gond, hogy beleraknak mindenféle ui animációt meg csicsát.
Azért az vicces amikor egy közép-felső szintű hardveren a Spotify album borító váltás közben látod hogy akadozik.
Oké ez Android, de már itt is gáz. -
LurkerSheik
senior tag
Az a helyzet hogy nem sok köze van a stabilitáshoz annak hogy többet tud már az iOS.
lehet valami utolsó pillanatban meghozott döntés?Ez az ios26 tényleg instabil és bugos, a tárcsázóban rendszeresen egy fehér kör marad hívás után néhány pillanatig, azt hittem ez valami kisegítő lehetőség!
Most 26.3 betaban talán javult a helyzet.Az apple fanokhoz hozzátartoznak a tucat kínai, samsung fold flip stb fanok.
Kínaiak nekem a 20 évvel ezelőtti sony és nokia marketinget idézik amik papíron nasa szintű technológiaként marketingelték a cuccot a prospektusokban majd kézben egy kommersz tucat volt az is sőt sokszor rosszabb.
A kínaiak radikálisan új dizájnokkal jönnek évről évre ahogy látom így mindig úgy tűnik hatalmas a fejlődés, de ők se mutatnak fel semmi átütőt a marketingen túl az utóbbi években az SiC akkun óta.Szoftverben pl a samsung és kínaiak gázok, tv, soundbar, telefon nem működik normálisan együtt, random felbukkanó kapcsolódási hibák, lassulások…
Van baj az ios26-tal, de egy iphone egy samsung tv-hez vagy soundbarhoz gyorsabban és stabillabban kapcsolódik, mint a droidos samsung a55-öm ami csúnyán megmosolyogtató
Apple termékek házon belül viszont tényleg nagyon szépen dolgoznak együtt.Kezdetek óta megugorhatatlan a gyártóknak, hogy legalább házon belül jók legyenek.
Tudom a szoftverfejlesztés brutàlis költség és a specifikációs lapon nincs marketing értéke rövidtávon, az 1 éves életciklusra vetítve biztosan nehéz beadni a menedzsmentnek miért lenne olyan fontos ez.A marketing kamukat állami vagy uniós szinten kellene végre keretek közé szorítani, kendőzetlenül bármit behazudnak a laborkísérletekre alapozva, a cikkben szereplő honor ütésállósága is ugye…
Érzelem alapon vásárolnak a userek erre a spec lap az egyik, a design a másik ász és a márka hűség is egy erős kártya lenne de már lassan kopik az is szvsz. -
aprokaroka87
nagyúr
Hát igen, csak eddig fapad volt az egész, azért volt megbízható és stabil, ami nekem tökéletes volt. Tudtam tolerálni hiányosságokat, mert több volt a pozitívum számomra.
Most szabadon elhelyezhetőek lettek az ikonok meg lett egy ultra gagyi csempe design(kb egy 10 évvel ezelőtti ingyenes android launcher színvonal), cserébe szaggat a rendszer, összeomlik a billentyűzet, 20%-ot veszített a képernyőidőm, és egyéb idegesítő dolgok történnek kb napi rendszerességgel. Az iOS 26.2 hozott egy kis megváltást 3 hónap után.
De még lehet ezeken is túltudnám tenni magam, ha nem egy 16 pro-val történne, hanem mondjuk a régi 11-emmel... és a 17 pro tulajok ugyan így szívnak. Biztos széles lehetett a mosoly sokaknál, hogy kibontják az 500ezres telefont, és szaggat össze vissza
lehet valami utolsó pillanatban meghozott döntés? -
gbors
nagyúr
-
g4mer
senior tag
Nyilván ilyenkor tényleg az a legnagyobb baj hogy egy csúcskategóriás telefonban történnek olyan hibák, amik igazából eddig soha nem voltak jellemzőek az Apple-re.
-
aprokaroka87
nagyúr
Nyilván ilyenkor tényleg az a legnagyobb baj hogy egy csúcskategóriás telefonban történnek olyan hibák, amik igazából eddig soha nem voltak jellemzőek az Apple-re.
-
g4mer
senior tag
Majd a 27 kijavítja 😉
Igen, tök jó érzés 1 éves csúcstelót használni így, hogy majd jövő októberre talán jó lesz.
Addigra meg úgyis degradálódik a "csúcsminőségű" akksi ami az iphoneokban van
-
aprokaroka87
nagyúr
-
g4mer
senior tag
Én komolyan nem értem az Apple fanokat. Egyszerűen nem tudják elfogadni a valóságot. Tavaly "a titán a világ legjobb anyaga ez a jövő", aztán idénre mégse titán egyik telefon se. Sokszor olvasom itt hogy az Apple azért nem ad ki AI-t mert "a háttérben már készítik a sajátot ami sokkal jobb lesz mint a mostaniak", aztán az "Air le fogja tarolni a piacot", majd mikor bebukott váltott a narratíva "az Air csak arra kellett hogy kiadják a foldot ami sokkal jobb lesz mint a mostaniak"...
Ennyire nem lehet vakon élni a mai világban
az Apple-t már rég lehagyta a mobilipar, egyedül videózásban vannak még toppon, de sehol nincs már Jobs-os Jony Ive-os éra amikor tényleg irányt mutattak szoftverben designban.Egyetértek, én szabadulok is az iPhone-tól jövőre, így 6 év után. Az iOS26 teljesen betette a kaput nálam
-
helixP
nagyúr
-
janeszgol
félisten
Én komolyan nem értem az Apple fanokat. Egyszerűen nem tudják elfogadni a valóságot. Tavaly "a titán a világ legjobb anyaga ez a jövő", aztán idénre mégse titán egyik telefon se. Sokszor olvasom itt hogy az Apple azért nem ad ki AI-t mert "a háttérben már készítik a sajátot ami sokkal jobb lesz mint a mostaniak", aztán az "Air le fogja tarolni a piacot", majd mikor bebukott váltott a narratíva "az Air csak arra kellett hogy kiadják a foldot ami sokkal jobb lesz mint a mostaniak"...
az Apple-t már rég lehagyta a mobilipar, egyedül videózásban vannak még toppon, de sehol nincs már Jobs-os Jony Ive-os éra amikor tényleg irányt mutattak szoftverben designban.Van igazság ebben. Az Air, mint az iFold előfutára szerintem egy hülyeség. Nem tudom ki találta ki, de nagyon elterjedt ez a marhaság.
-
gusthy
veterán
Úgy amúgy én se értem a Samsung fanokat, bár szerintem azért a Samsung vevői sokkal kevésbé fanok, mint az Apple esetén. Személy szerint egyet se ismerek. Igaz, valódi Apple fant se sokat.
-
Vtwo
őstag
Az Edge 25 ára zuhan még egy kicsit és egész jó vétel lesz droidos csúcshardverre relatíve olcsón vágyóknak.
-
scdlsc
senior tag
az Apple-t már rég lehagyta a mobilipar, egyedül videózásban vannak még toppon, de sehol nincs már Jobs-os Jony Ive-os éra amikor tényleg irányt mutattak szoftverben designban.Azokat én sem. De a Samsung, Nothing és Ferencváros fanokat sem. Mindekinek szíve joga hülyét csinálni magából. Nem tiltja semmi.
-
paatrick
őstag
az Apple-t már rég lehagyta a mobilipar, egyedül videózásban vannak még toppon, de sehol nincs már Jobs-os Jony Ive-os éra amikor tényleg irányt mutattak szoftverben designban. -
aprokaroka87
nagyúr
Teljesen igaz, ez a vékonyítás totál fölösleges volt. Max akkor lett volna értelme, ha közben valami új akku tech is jön, de a nagyok még nem tartanak ott, szóval ez csak dizájnshow volt.
A hűtés is nehezen oldható meg.
-
Luck Dragon
támogató
Teljesen igaz, ez a vékonyítás totál fölösleges volt. Max akkor lett volna értelme, ha közben valami új akku tech is jön, de a nagyok még nem tartanak ott, szóval ez csak dizájnshow volt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 27% - SAPPHIRE Radeon RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 256bit (11348-01-20G) Videokártya!
- Eladó használt Nokia 6 4/64GB / 12 hó jótállás
- 4db GAINWARD RTX 4090 Phantom HŰTÉS!
- iPhone SE 2020 128GB Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4893, 96% AKKSI
- Asus STRIX Gaming PC! Ryzen 5900X / RTX 3070 Ti / 1TB NVMe / 32GB 3200MHz / X570! BeszámítOK
Már a Nord CE5 is prima.
)
Én OnePlus-t nézegetem pl már a 13 is egész korrekt.
Esetleg Pixel, csak az túlárazott.