- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
pikszel
addikt
-
Luissimo
veterán
válasz
somnia #30454 üzenetére
bocsi, valóban írtál.
csak nemlátok
köszi, szedem le moldovakartársat.
ettől a mukitól keresek mostan e-bookokat, ha lenne valakinek, minél több -
V.Stryker
nagyúr
válasz
somnia #27634 üzenetére
Itt ilyenről nem szabad beszélni!!! Ez egy full legális forum, ahol bannolnak, figyelmeztetnek és ha tehetnék a seggedre is vernének az ilyenért!
És ránk ugyanez vonatkozik ha válaszolunk és olyanokat írnánk, hogy már hogyne lenne, a legújabb verziók, legújabb térképekkel, minden felbontással, csak rá kell keresni a torrentoldalakon.
Na, ezért nagyon p.csán rúgnak itt.
Remélem értettük egymást.
-
vendingo
veterán
válasz
somnia #16426 üzenetére
Nem egyszerre leszek ott, csak nagyon nincs kedvem folyamatosan állítgatni, ha létezik egy olyan app, ami egyszerre tudja mutatni. Ráadásul évente nem 1x-r, meg 2-x-r utazok.
TRob1 Képzeld vendingo évente sokat utazik sok helyre, és itt nem a szomszéd városra gondolok. Évi 5-10 repülés + országo(kon)n bellül is sokat közlekedek
-
ntomi0730
senior tag
válasz
somnia #11902 üzenetére
A kijelző SCL super clear lcd(jobb egy kicsivel), jobb a proci, meg van még néhány, de gyakorlatilag galaxi s,és gyárilag 2.2, és nem 2.1 van rajta. Találtam egész jókat a marketen, fel is megy, de ahogy akarom felvenni a hívást, tehát rányomok a felvételre, abba a pillanatba elhallgat a hívás.(nem hallani hangot,tehát nincs mit felvenni) A párom galaxi minijén tökéletesen működik. Mind a kettőn 2.2 van. Olyan mintha gyárilag tiltanák a felvételt
-
stefi68
addikt
válasz
somnia #11124 üzenetére
Azt írja a program ismertetőjénél, hogy: "for all Android versions"
Ennél többet én sem tudok....ROM csere után, már nálam sem működik. Ua. hibajelenség mint amit korábban említettek első csöngésig jó azután többet nem, néma marad. Az előző android is 2.2 volt, azon meg működött.... ???
Úgy látszik ezek az androidos programok már csak ilyenek. Próbálj ki egy másikat.... (mármint programot)
-
Wajk
addikt
válasz
somnia #11033 üzenetére
biztosra csak te tudod tesztelni, mert nem csak a progitól, hanem a készüléktól és annak ROMjától is függ, hogy sikerül-e.
Amúgy van az Androidnak market-e, az ilyen kérdéseket a keresőjébe is fel lehet tenni.Az egyik legnépszerűbb app ebben a témában a Total Recall, május 26-án frissült többek között ezzel: "Update to support two sided recording on the Galaxy S2"
-
llaszlo
veterán
Pont, hogy pár másodperc alatt be lehet rakni egy új eseményt. Egy percnél nem több, de akkor már mindent beállítottam. Sőt az már nagyon sok.
Lemérem.
Klikk naptár - klikk "+" jel - Esemény neve - Kezdete - Ééééés MENTÉS.
Kész ennyi. Ha ez sokkk akkor nem tudom, hogy neked mi a kevés. Időt nem mértem, de kb 10 és 20 sec között mozog attól függően milyen gyorsan gépelsz. -
DonMedve
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest