- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hgy1967
csendes tag
válasz
Dealer95 #44613 üzenetére
játékokban sosem mértem, megnézem mindig a 3dmarkot, és ha az jo, akkor jo .tehát nem tudnám megmondani, ott jobb vagy nem.
de esetleg még arra gondolok, hogy ezek a tesztek a 7xxx vga-kall vagy másfél éve készűltek nekem.
lehetséges hogy akkor ennyit tudtak, most pedig már a drivereknek köszönhetően sokat javult a teljesitmégy?na mindegy , pár játékot kiprobáltam, BF4, CoD, Tomb Raider. mind normálisan játszható volt, max felbontáson. ugyhogy ez igy 50ezer ft-os kariként nagyon megfelel, ha nem lesznek olyanok mostanában, amik akadni fognak. remélem.
-
Steve198310
őstag
válasz
Dealer95 #44182 üzenetére
Volt pár hete vagyis még decemberben egy karim. R9 270x Dual-x. Ugye az első halott darab lett belőle. Ha emelek a karin 25- vagy 35 Mhz-t mingyá halálozik meg jönnek avillámok .
Ez már bizony nem kártya hanem valamely hardverem döglödik. Itt gondolok Lap vagy Proci.
Már féltem a karajt így nem használom nehogy elküldje ezt is.Kezd tele lenni a hócipőm ezzel a Hardver cserélgetésekkel meg játék ezt igényli meg faxom. Bepipulok aztán eladom a picsába aztán veszek valami fos konzolt. Hol ez szar hol az. Már idegesít
(#44186) Apollo_21 mert zsinorban már a 2. ilyen szerencsétlen nem vagyok hogy szar a ram. Ez lap vagy proci. Bár gondoltam a TÁP 12V feszére is. de nincs ingadozás igen minimális. max 11.993V min 11,510V
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dealer95 #37324 üzenetére
Nemtom
élsimin kívül minden max. Játszottm és kész. teljasen folyamatosnak tünt, se mikrolag se semilyen akadást nem vettem észre. Mondom megnézem MS Afterrel az fps-t de sajnos nem tudtam valami miatt megjeleníteni. Másnap meg már le is járt a próbaidő ugyhogy abbamaradt a tesztelés.
-
-
HSM
félisten
válasz
Dealer95 #29510 üzenetére
Tényleg, ott ma volt a premier.
Hasznos infó, hogy jót tesz neki a DX-update.Érdekesek ezek az első teszteredmények, mindenesetre kíváncsi leszek, mit tud majd felmutatni az AMD egy friss driverrel, illetve ha maradnak a teljesítményarányok, akkor később a komolyabb elemzésekre, hogy sikerült ezt ennyire Keplerre írni a fejlesztőcsapatnak.....
(#29513) Algotis: Nem tudom, melyik játékról beszélsz, én eddig a két Tahiti karimmal (LE volt meg PRO) nagyon meg voltam elégedve mindenhol hozták, ami elvárható...
Mondjuk NV karim nem volt mostanában, az übertuning GTX260-am óta sose vágytam NV-re, bár ízlések és pofonok....
-
Anaren91
senior tag
válasz
Dealer95 #27811 üzenetére
Hát nálam a mostani beállítások mellet, 1263mV 1200/1400 max 65 fokos a kártya 40-50% os ventihasználat mellett és semmi hangja nincs. De mondjuk amikor vacak volt rajta a paszta és melegedett mint a kályha a venti meg 100% on tekert akkor se zavart a hangja mert vagy fülesen játszok vagy szól a zene szóval számomra ez nem téma.
-
lowzor
veterán
válasz
Dealer95 #26335 üzenetére
Én is pont a cicergés miatt váltottam lapot 2X is. Idle-ben is összevissza cicergett a lap vrm-je (vagyis inkább mintha a tápból jött volna a hang). Most ezzel a P8P67 EVO-val szerencsére ez megszűnt. A VGA még mindig csinálja nagyon halkan olyan helyzetekben, amit leírtam, de az nem zavar.
-
sakal83
addikt
válasz
Dealer95 #25209 üzenetére
Csak nem majd egy évvel a 7850 és 7770 megjelenése után 140 euróért illett volna.
Főleg úgy, hogy kivonom a piacról az erősebb, és csak egy két ezerrel drágább 7850 1Gb-osat, ahelyett, hogy annak az árát csökkentettem volna.
Persze értem én, hogy volt teljesítmény rés ott, bár ahogy nézem elfért ott a hd6870 -amit már nem árulnak-, úgyhogy ideje volt kiadni ugyanannyiért egy 2 éve is már ugyanannyiba - 140 euro - kerülő teljesítményt.
, persze szigorúan 1Gb-osat...
És a konstrukciót dicséri, hogy 12%-os tuninggal kemény 3-6%-os teljesítmény pluszt hoz, egy mérnöki csoda
-
-
toza
senior tag
válasz
Dealer95 #24110 üzenetére
nem nem.. ezt nem sutottem vegul. csak a masikat. ezt csak beraktam.. es 6 pinnel fustolt..kettot. mostmar nem.. es majdnem megy.. szoval M3004D 201 08G cserelnem akkor tan jo is lehet?!vagy ebben az esetben is segithet esetleg a bios ujra rakas esetleg?! --- egyebkent most raktam ujra katalist es mar device mannager is latja.. kosz.
-
-
Syz
senior tag
válasz
Dealer95 #22981 üzenetére
Én még soha,egyetlen játékban sem használtam a V-sync-et,semmi értelmét nem látom.Egyáltalán jó ez valamire vagy csak arra hogy jól lehúzza a teljesítményt?A Far Cry 3 közben találkoztam néhány helyen villogó textúrákkal,főleg néhány fa és szikla szokott villogni bizonyos szögben és azt javasolták hogy kapcsoljam be a V-synchet.Hát semmit se változott a dolog de érezhetően lassult a játék úgyhogy ki is kapcsoltam egyből.Amúgy az Ubisoft már az első patchben is akarta ezeket a villogó témát orvosolni de úgy látszik hiába van fent mind a 4 patch,nem sikerült tökéletes megoldani.
-
Arkennys
addikt
válasz
Dealer95 #22878 üzenetére
Hát, feszültségeket én nem bántanám.
Alapon amennyi a max, az nekem elégséges lesz. Azt hiszem 1050 ami catalystban a csúszka végén szerepel. Ha azt elérné és stabil, már boldogan úgy hagynám.
zserbox: nekem 3dmark és uni. heaven amikkel kipróbálom majd a dolgot. Az általad említett játékok egyike sincs meg
Ezek a tesztek meg szerintem elegek stabilitás ellenőrzésre. C3-al ha játszok is, nem mostanság még. Ha akkor kiderül, valami nem frankó, meg lejjebb pöccentem az értéket megint.
-
válasz
Dealer95 #22743 üzenetére
Próbaképpen felcsavartam (nem játék alatt csak simán) 85% olyan hangja van mint egy porszívónak, nagyon durva
Idáig 40%-on használtam, így játék alatt sem ment 58 fok fölé, de úgy hiszem jó az auto beállítás, mert úgy legalább ha nincs igénybe véve leveszi teljesen azt hiszem olyan 25%-ra, és az jó mert nálam 0-24 megy a gép, így legalább mikor alszok nincs olyan nagy hangja.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dealer95 #22712 üzenetére
igen aprón lehet, de nem mindenki vásáról itt aprón. Friss ropogósan a Sapphire 7870 a legolcsóbb kiskerben 57-58k körül, de mivel ez nem nagyon ajánlatos vétel, inkább marad ez
(#22715) Maxxy10: Legjobb vétel most, jó választás.
-
válasz
Dealer95 #22063 üzenetére
Nekem minden gondom megszűnt, miután lecseréltem az asus programját, az msi-re.
Az asus nem engedte hogy húzzam a kártyát, meg problémázott állandóan, majd feltettem az msi-t és teljesen rendben volt minden.
Ui: és én hiába pipáltam ki az overclock range enchancementet az asus-nál.
-
borkarico
aktív tag
válasz
Dealer95 #21666 üzenetére
Akkor szerencséd van. Én nem voltam az.
nálam ezt csnálja: [link]
plusz ráadás 2 BS-t is kaptam. Ami érdekes hogy Furmark és Unigine 4.0 valamint 3dmark11 alatt nem csinálja, eddig csak BF3 közben volt ilyen. 12.11 és 13.1-el is. Most 13.2 beta6-al próbálom hátha megoldja.
amúgy ez meg egy vicc, ugyan úgy csinálja.... ennyit a Sapphire-ról
ui: a kártya 1 hetes kb.
-
M@rdel
őstag
válasz
Dealer95 #21409 üzenetére
Az lehet, hogy most! De gigabyte is már 'gagyibájt', pedig friss példát nem tudok felhozni ellenük.
Igaz nem is veszek tőlük semmit.Viszont AMD vga = Sapphire.
Mindenki náluk jobb vga-t akar csinálni, páran tudnak is, csak jóval drágában.
Szóval nem lenne jó, ha a sapphire megítélése visszaesne.
Remélem lecseng ez a hiba széria náluk. -
-
Arkennys
addikt
válasz
Dealer95 #20671 üzenetére
Nekem is olyan procim van mint neki, 3,4 en használom most egy 7850-el. Nem méricskéltem, mennyiben használja ki, de igencsak észrevettem a váltást ahhoz képest, amilyen a 6670-el CF ben volt.
Mellesleg ennek a kártyának nagyon jó kis hűtése van, jó dolog ez a windforce. 45 fok fölött még nem láttam a kártya hőfokát, pedig rá ránéztem játékból kilépés után.
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Dealer95 #20582 üzenetére
Alapórajelen mit hoz neked a 7850 a Metróban?
Metro 2033 Bench
Options: Resolution: 1920 x 1080; DirectX: DirectX 11; Quality: Very High; Antialiasing: AAA; Texture filtering: AF 16X; Advanced PhysX: Disabled; Tesselation: Enabled; DOF: DisabledAverage Framerate: 33.67
Max. Framerate: 77.66
Min. Framerate: 8.40Ezt az X4el alapórajelen 3000Mhz és egy alapórajeles 6870el hozta.
-
Gtaati
őstag
válasz
Dealer95 #19920 üzenetére
Köszi ez jó ötlet volt!! Ott látszódik a változás de, 1,3v esetén ott 1,287-et lát és ha terhelődik akkor leesik 1,244-re gpu-z szerint szóval a terhelés alatti fesz 1.3-ból 1,244lesz
ez mitől lehet? Vagy hogy lehet kiküszöbölni, hogy a gpu megkapja normálisan a feszt? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- Linux kezdőknek
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Synology NAS
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest