Új hozzászólás Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #51820 üzenetére
igen?! na ezt meglesem, lehet nekem is van ilyen opció...
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Picturemaker #51818 üzenetére
az inteles dolog miatt, igaz?!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #51766 üzenetére
gondolj bele, mennyi időt takarítanék meg egy olyan VGA-val, amelynek a driverével annyira nincsenek hibák, hogy érdeklődés hiányában még a topicja is megszűnt.
nah, pont ezért próbáltam ki a 270X+7870 CF után egy GTX770-et... és lőn minden ok... persze vannak itt "ismerőseim" akiknek vígan megy a CF, bug halál stb nélkül... elismerem
Hát még azok hogy örültek, akiknek segítettem
ezt mindig felhozod, és pont ugyanúgy le#@&om, mint anno -
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
hackeeeee #49314 üzenetére
még a 4870-es korszakban használtam utoljára asszem....
sajnos az AB nálam mindig bugzott a BF3/BC2-vel
aztán 5770/6950@70 majd 7870. előbbieket Trixx utóbbit már EVGA PrecisionX.. nálam a lényeg a ventivezérlés.
háklis vagyok a hűtésre. felőlem üvölthet, de legyen hűsígy van ez most is a 770-nel. Giga WF3 OC bla bla, de netezés közben halk, de ha tolok egy kis gémet, akkro megjön a hangja... viszont nem megy 65fok fölé.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BogyóBP #49163 üzenetére
4mag+4modul. nah
ne mond, hogy 8 magos, mert jönnek páran és lehurrognak. ez egy ilyen hely sajnosrégóta PH-s vagyok, sok jó embert "ismerek" innen (névről persze), és rájöttem. ha teheted ink magad tapasztald meg a dolgokat, mert érhet meglepetés
velem is történt már ilyen. azóta csak arra hagyatkozom, amit magam tapasztalok.
(persze, az okos a más kárán, a hülye a sajátján tanul... aha. lehet)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
BogyóBP #49159 üzenetére
nekem semmi bajom az FX szériával. nálam elfogadható eredményt produkált CF alatt is (máramikor úgy volt kedve a driver firkálóinak)
most nVidiával használom. elvagyok vele. nem nézegetek teszteket, monitorprogikat stb. arra használom, amiért vettem. játszok vele. oda jó. nekem legalábbis.ha akarod, cseréld el és megtapasztalod. ennyi. én soha nem nézegetek teszteket. max 1-2 embert hallgatok meg csak.
(#49160) Grave444
+1.
adom -
- = Zk = -
félisten
válasz
bluobluo75 #49090 üzenetére
ismeretlen GPU?! na azt hogy?!
am meg 7870-hez képest jó.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Grave_444 #49045 üzenetére
az a baj, hogy... én sose értettem egyet az ilyen, "felhúzod és enny" dolgokkal
a 270X nem véletlenül 270X, és nem egy húzott 270
mondom én
de ne legyen igazam.am meg 50K?! 270X?! hátigen, jó is az. boltból. de mire kihozza és a gépbe teszi, már csak ér 40-42ezer körül
tudom, mert most adtam el az enyémet.. épphogy. igaz, nem bolti garis volt, de... nézőpont kérdése -
- = Zk = -
félisten
válasz
katt777 #48846 üzenetére
jó a kérdés, régóta ismert fórumtársam
nem tudom. egyelőre tesztelek, éldegélek vele. ha úgy alakul, mindenképp beszerzek egy második 770-et. akár kölcsönbe is, de...érdekel a SLi is, ha már vót' CF...idő kell még ennek a Mantle-nak, szvsz.
igen, papírforma szerint igen. tudja az SLI/CF-et egyaránt. dobozon is hirdeti
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz
csucsbicep #48804 üzenetére
függő :v
(Y) -
- = Zk = -
félisten
nah, embörök ( és katt
)
elment az utolsó vga-m is, igy lépőre veszem a dolgot és váltok. áttérek a zöldekhez.
még nézelődöm, de sztem lefekvés előtt megrendelem iponból a 770-est, feltéve ha holnap elhozható....köszönöm a hozzámvaló igazán nincs mit
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #48760 üzenetére
jah. ne is mond
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #48757 üzenetére
igen.
nehéz kifogni jót amikor pénz van.. ugyebár
holnap fizu, lefogadom hupsz megemelkedik a 770 ára, átverapróról meg eltűnik az összes -
- = Zk = -
félisten
válasz
Dark KillerX #48750 üzenetére
igen, nekem is van az ismerősi körömben, akik nem találkoztak vele.
sőt, én sem, sztem. de... nem tudom. annyira nem figyeltem soha, vagy csak annyira vaksi vagyok, hogy.... de azért azt csak észrevenné az ember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest