- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Repsol600
addikt
-
HSM
félisten
válasz
borkarico #24530 üzenetére
Akkor gond egy szál se. Nekem az MSI karim is gyakran adott egy-két fals eredményt méréskor, pontosabban 10-15 secenként.
Ezt bele kell kalkulálni.
Ellenben a Sapphire 7870 XT kártyám szinte soha, a 7950 megint néha eljátssza.
Itt pl. a max/min értéke HWiNFO-ban, vicces... [link]
Szóval néha becsúszik egy rossz mérési eredmény.Az átlaggal csak azért vigyázz, mer a néha nagyon sok, néha nagyon kevés is ki tud adni egy közepes átlagot. Inkább a 10 percenként alt+tab-ot és a gyors végigböngészést javaslom, vagy log to file, és utólag megnézni a file-ból hogy alakultak a VRM hőfokok.
-
HSM
félisten
válasz
borkarico #24525 üzenetére
Ne a maxot nézd, az lehet mérési hiba. Simán csak nézd végig az értékeket.
Esetleg egy átlagot.
(#24526) Anaren91: A ventilátor profiljától is függ, so-e vagy sem. Azért is kértem a képet a adatokkal. ha lassan megy a venti, akkor tök normális a hőfok, ha 3000-el teker, akkor meg kicsit sok.
-
lowzor
veterán
-
törölt tag
válasz
borkarico #22901 üzenetére
Majdnem hasonlóképp jártam én is!
Korábbi (sapphire HD6870-es) karimat vittem vissza gariba. Teljes csomagolásban,dobozában,minden hozzá tartozó kacatjával együtt adtam be garancia érvényesítésre. Első körben egy 5770-es karit akartak vissza adni hogy tessék,minden jó rajta...pfff csak pislogtam...mi ez mondom. Gyorsan telefonálgattak, és rájöttek hogy a gari szervizben elcserélték a kártyámat. Másodszori nekifutásként már a saját VGA-mat kaptam vissza. A srác a boltban letette elém a kártyát az asztalra és mondta hogy használjam egészséggel,tökéletesen működik! Csak ugye én dobozában minden hozzá tartozó cuccával adtam le a kártyát. Mutattam is az átvételi jegyzőkönyvet neki,mire 10-15 perc keresgélés után a raktárukban előhalászta a dobozát is.Mit művelhetnek ezek a kártyákkal??
-
Arkennys
addikt
válasz
borkarico #22696 üzenetére
Hát az lett. Ez előtt a mizéria előtt még ajánlottam/vettem volna én is. Mostanra oda jutott, hogy nem mernék. Asust amúgy is bírtam mindig, mint márkát, de a gigabyte-al sincs bajom. Nagyon visszaüt ez nekik, ha spórolás, és nem valami keveredés okán lettek ilyenek ezek a BS-es kártyák, akkor megnézhetik majd magukat, mi lesz a nyereség/veszteség mutatójuk így.
-
and1ao
őstag
válasz
borkarico #22693 üzenetére
Hangnemen lehetne változtani nem vagyok a barátod!
Nekem is BS-elt a kártyát és gyártóval gariztattam majdnem 1 hónapot vártam új karira és zsír ujjat kaptam eddig nincs baja meglátjuk lesz-e neki. (Szartam a nagyker fejére magyarán)
És a community elég baráti volt egyébként
Nem ismerte el? Régesrég elismerték a hibát és azt is hogy tudnak róla
-
- = Zk = -
félisten
válasz
borkarico #22643 üzenetére
a fórumban már leírtam ,de csak nagyvonalakban modanám
ph-n vettem ,beszart, az illető nyögvenyelősen cserélte (volna, de) aztán meguntam, és cseréltettem mással. pénzért... -.-
úgyhogy részemről ennyit a PH-s "bazárokról, meg XY emberkékről"... tisztelet a kivételnek -
do3om
addikt
válasz
borkarico #22429 üzenetére
Ahogy olvasgatom nem csak a Sapphireokkal van baj, igaz abból lényegesen többel és főleg BS, de többen is veszik.
Most ahogy látom mindenki ASUS felé húz, kíváncsi vagyok kiütközik e ott valami hiba. Mert az MSI, GIGA szintén termelt ide selejtet. A HIS kártyák is elég olcsóak érdekes hogy abból nem sok fordul meg itt. A X800XT még ma is gyűri a játékokat egy ideje már a barátnőm tesójánál, akkoriban igen jónak számított ez a márka. -
HSM
félisten
válasz
borkarico #22425 üzenetére
Én MSI-vel szívtam meg a TwinFrozr öntörvényű ventilátorműködésével, a helyette beszerzett Sapphire 7870 XT boost viszont szuper.
(Ez ugye a Tahiti-LE GPU-s verzió.)
Ezekután mondd meg, mi a minőség, az a kártya úgy össze volt rakva, hogy majd megszólalt, erre el van rontva a BIOS, meg a relatíve picike ventikkel.... Helyette meg itt ez a hozzá képest tákolmány Sapphire, és sokkal jobb.Amúgy az Asus 7870-eket is dícsérik itt, főleg a V2-t.
-
Trailblazer
veterán
válasz
borkarico #21682 üzenetére
Érdekes. Nekem VTX3D 7850 X-Edition (OC) van, szintén ugyanez, hogy az összes benchmark hibátlanul lefut, viszont játékok közben BS. Órajelet visszavéve minden OK. (Jelenleg is így használom.) 13.2 beta 6 fent, ezek szerint érdemes lenne megnyúzni most játékokban kicsit?
-
seederking
őstag
válasz
borkarico #21677 üzenetére
1x találkoztam hibával,be is sz@rtam,hogy gàz lesz.De azt írták hogy ha hibás lenne többször/folyamatosan sz@rakodna.Frissitettem drivert azóta semmi/előtte sem.Meg azt hozzá teszem,hogy a win-em nem a legfrissebb/több vga-t megélt.Lehetett rendszer hiba is.
Neked mit produkál,mikori kiadás? -
menyoronc
aktív tag
válasz
borkarico #21299 üzenetére
Szevasz!
Sztem még azt próbáld ki h lejjebb veszed a ram órajelét mondjuk vagy 100-al. Ha azután nem csinálja akkor tuti memóriát hiba. Nekem már volt hasonló esetem egy 5750-el igaz ott ezután is csinálta persze sokkal ritkábban és volt h csikozas helyett fekete lett a képernyő a hang meg beakadt. Kb mint egy BS. :-)
-
Kean_Sorbo
őstag
-
Arkennys
addikt
válasz
borkarico #21291 üzenetére
Hm. Amit egyes emberek hőlégfúvó és megfelelő paszta segítségével szoktak javítani (akik csíkozó, pöttyözö stb hibájú kártyákat vesznek), nem lehetséges itt is hasonló érintkezési gond? Csak eszembe jutott, hogy láttam már ilyen hibával hasonló képet, bár ott nem tudom, csak használat közben jött e elő bizonyos körülményre, avagy bekapcsoláskor már ilyen a kép ezesetben. Csak eszembe jutott, személyesen nem találkoztam még ilyennel (szerencsére), ne kövezzetek meg ha hülyeséget mondtam
-
válasz
borkarico #2380 üzenetére
ezeket(ilyen orajel mellett és höfokon és szintén gyakorlstilag némán) tudja a sapphire is és jóval olcsóbban igaz csak 2.év garival
de ez részlet kérdés már hogy 2 vagy 3 év gari ha 2évig hibátlanul ment a kártya marha kicsi az esély rá hogy a 3 évben fog meghibásodni! esetleg aki a késöbbi eladásra gondol ott sem sokat oszt/szoroz mert mondnuk 2,5 év múlva ha eladnád mit fog akkor érni eza kártya? 18-20. e ret? ott már nemsok pluszt fog érni hogy van még rá fél év gari jó esetbe +1-2.e ret! tehát ez sem indokolja hogy 8-10.e el többet fizess érte most!
-
válasz
borkarico #2359 üzenetére
Hát én cseppet sem csodálkozom, nálam is járt már jó néhány MSI Twin Frozr kártya de kivétel nélkül mind anti tuning volt, szinte mindegyikre azt tudom mondani hogy ezek mentek a leges-leg rosszabbul tuningba, és ahogy látom továbbra is ragaszkodnak a indokolatlanul magas gyári GPU fesz hez (mert vagy azt gondolják hogy attól több tuning potenciál lesz a kártyába, vagy eleve tudják hogy egy hulladékot gyártanak és ezért kell jóval magasabb fesz a stabil működéshez) Sajnos náluk pont fordítva van náluk 100 -ból 1-2.db van amit ki lehet fogni hogy jól megy tuningba, míg a többi gyártónál pont az ellenkezője és 100 -ból 1-2.van ami nem megy olyan jól tuningba!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kedvenc zene a mai napra
- Trollok komolyan
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hővezető paszták
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor 400 Pro - gép a képben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest