- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
válasz
taranis #25601 üzenetére
Hi!
Szerintem is valami driver hiba okozhatja, valamilyen háttérben futó program esetleg. A memóriahiba nem ilyen, valami szinkronizálási gond lehet. Annak idején még Powerstrippel sikerült ilyen képet varázsolnom, amikor a frekvenciákat állítgattam (valami játékhoz kellett egyedi felbontás?).
By.: Johnny
-
válasz
taranis #25601 üzenetére
Szia, nekem asus 7870 dc2v2 van és ilyet csinált egy időben
Ezt néha csinálta amikor filmet indítottam, csak filmindításnál csinálta, soha máskor, se játék alatt se semmi máskor, csak és kizárólag film indításnál 10 ből 1-2x csinálta. Aztán egyszer csak abba hagyta, onnan gondolom hogy driver gond lehetett hogy én folyamatosan frissítem a drivereket és egyszer csak abbamaradt.
Szerintem nem kell aggódni, abból gondolom hogy driver hiba lesz nálad is vagy valami összeakad valamivel, hogy nekem ugye játék alatt soha nem csinálta, pedig akkor azért jobban igénybe van véve min egy sima film nézésekor.
-
Hocsika
tag
válasz
taranis #25605 üzenetére
Nálam egyik este produkálta. Másnap bekapcsoltam, nem volt semmi baja...
Aztán utána este szintén produkálta, majd utána minden boot-nál már ilyen volt a kép. Kértem egy másik vga-t, illetve elhoztam melóhelyre az én 7870-em, és itt is produkálta ezt a hibát. Szóval innentől már mindenhol ezt látják majd -> ergo csere... (legalábbis remélem)
-
taranis
addikt
válasz
taranis #14186 üzenetére
Illetve ha DELL monitorod van, kipróbálhatod a PowerNap progit, a driver CD-n van rajta. Meg tudod vele csinálni, hogy amikor a screensaver bejönne, akkor egyrészt csökkentse a monitor fényerejét, vagy pedig tegye a monitort sleep mode-ba. Ebből az alvásból lehet, hogy fel tud kelni, de nem próbáltam még.
-
Dark KillerX
addikt
-
-
taranis
addikt
válasz
taranis #6655 üzenetére
Hálistennek a Trixx-ben megy minden amit akarok, úgyhogy nem lényeg a GPU Tweak. Most kezdtem el tesztelni a kártyát, 1200/1250-et hozza 1.188-on, igaz csak Heavent, és 3DMark11-et futtattam rajta. Heaven alatt 1419-et kaptam, Tesselation Normal, AF4x, AA4x alatt, fullhd-ben. 3DMark11-ben 6699 a GPU Score. A kari Sapphire 7850 OC, a proci i7-3770, sima, húzatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest