- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny001
senior tag
válasz
taranis #25601 üzenetére
Hi!
Szerintem is valami driver hiba okozhatja, valamilyen háttérben futó program esetleg. A memóriahiba nem ilyen, valami szinkronizálási gond lehet. Annak idején még Powerstrippel sikerült ilyen képet varázsolnom, amikor a frekvenciákat állítgattam (valami játékhoz kellett egyedi felbontás?).
By.: Johnny
-
válasz
taranis #25601 üzenetére
Szia, nekem asus 7870 dc2v2 van és ilyet csinált egy időben
Ezt néha csinálta amikor filmet indítottam, csak filmindításnál csinálta, soha máskor, se játék alatt se semmi máskor, csak és kizárólag film indításnál 10 ből 1-2x csinálta. Aztán egyszer csak abba hagyta, onnan gondolom hogy driver gond lehetett hogy én folyamatosan frissítem a drivereket és egyszer csak abbamaradt.
Szerintem nem kell aggódni, abból gondolom hogy driver hiba lesz nálad is vagy valami összeakad valamivel, hogy nekem ugye játék alatt soha nem csinálta, pedig akkor azért jobban igénybe van véve min egy sima film nézésekor.
-
Hocsika
tag
válasz
taranis #25605 üzenetére
Nálam egyik este produkálta. Másnap bekapcsoltam, nem volt semmi baja...
Aztán utána este szintén produkálta, majd utána minden boot-nál már ilyen volt a kép. Kértem egy másik vga-t, illetve elhoztam melóhelyre az én 7870-em, és itt is produkálta ezt a hibát. Szóval innentől már mindenhol ezt látják majd -> ergo csere... (legalábbis remélem)
-
taranis
addikt
válasz
taranis #14186 üzenetére
Illetve ha DELL monitorod van, kipróbálhatod a PowerNap progit, a driver CD-n van rajta. Meg tudod vele csinálni, hogy amikor a screensaver bejönne, akkor egyrészt csökkentse a monitor fényerejét, vagy pedig tegye a monitort sleep mode-ba. Ebből az alvásból lehet, hogy fel tud kelni, de nem próbáltam még.
-
Dark KillerX
addikt
-
-
taranis
addikt
válasz
taranis #6655 üzenetére
Hálistennek a Trixx-ben megy minden amit akarok, úgyhogy nem lényeg a GPU Tweak. Most kezdtem el tesztelni a kártyát, 1200/1250-et hozza 1.188-on, igaz csak Heavent, és 3DMark11-et futtattam rajta. Heaven alatt 1419-et kaptam, Tesselation Normal, AF4x, AA4x alatt, fullhd-ben. 3DMark11-ben 6699 a GPU Score. A kari Sapphire 7850 OC, a proci i7-3770, sima, húzatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- 3 hónapos Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24GB, még 33 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest