- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
válasz
polgi803 #53457 üzenetére
A 2GB az kevés sokszor, a 4GB meg sok a 270X-nek, de ha csupán ez a pár ezer a különbség akkor bőven megéri megvenni a nagyobbat.
Már akkor profitálsz belőle, ha nem kell olyan sűrűn pakolgatni a textúrákat.
Ott a MANTLE is, ami meg zabálja egyenesen, az új játékok mint pl a CODAW azt meg nem is mondom. -
bozont
veterán
válasz
polgi803 #53457 üzenetére
Mert a 4 GB-ot még nem sok játék használja ki FHD esetén sem és felesleges pénzkidobás. Viszont részemről egy 2-3e Ft-ot megérne pluszban, a (v)ram az amiből nem baj ha van egy kis felesleg. Viszont a 2GB-ra már sok játékban szükség van és még egy 7770 is képes belőle profitálni, mert nem mindig csak a gpu teljesítményétől függ a vram szükséglet.
-
belinho
senior tag
válasz
polgi803 #53455 üzenetére
Nem!
Az 1GB-os 7770 esetén meg hiába bírná a GPU, mert ott meg kevés az 1GB vram!
A VRAM-ba tölti be a játék a textúrákat, s ha elfogy a vram, akkor állandóan cserélgetni kell, ami meglátszik az FPS-ben, vagy hiányzik egy-két textúra, vagy akad-laggol, vagy lassan töltődnek be a textúrák stb. -
belinho
senior tag
válasz
polgi803 #53446 üzenetére
A 4GB-ost vedd!
Nálam már most kevés a 2GB!
katt777!
Amit az AB mér az semmit nem jelent, csak, hogy a driver mennyit jegyez a game-nek, de a valós kihasználtságot nem tudod mérni.
A játék meg addig pakolja, ameddig lehet, szóval a 2GB-os karin nem is fog többet mérni, de ezt is hányszor leírtam már. -
katt777
félisten
válasz
polgi803 #53446 üzenetére
Nálam még az állítólag RAM-zabáló Mantle-ös játékok is elvoltak 2GB RAM-használat alatt maximum grafikával full HD-ben, semmi értelme többnek, szebb kép nem lesz tőle. Full HD felett érdemes csak több RAM-ban gondolkodni.
sephi: CF-ben sem nyersz vele, mert a két kari külön használ 2GB-ot.
bozont: Előnyt nem jelent, viszont több memóriát nehezebb stabilan tuningolni.
-
do3om
addikt
válasz
polgi803 #29903 üzenetére
Semmit nem számít hogy mennyire híres, milyen márka. Ugyan az mint a többi a felépítése, ha az órajelek megegyeznek gyakorlatilag nem kéne semmi sebességkülönbségnek lenne semelyik gyártó között. Persze hogy ott többet megy mert adnak neki 1,35V-ot te meg menyit is?
Ahol a pipa van te is pipáld be, restart és ennyi megy a tuning amennyire akarod, a proginak sem kel fent maradni ha mást használnál, ez végleg kirakja a tuning határait.
-
válasz
polgi803 #29870 üzenetére
A hawk-ok nem igazán tűrik a gyenge tápot, nekem is egy-egy teszt erejéig bírja a kártya ,aztán kék halál...
Mondjuk az enyémnek a hűtése is hangos ,jövő héten megy vissza garanciás bevizsgálásra , plusz még brutálisan melegszik is... Hűtéscsere volt a megoldás...
De a nagy tuningot így sem bírja,úgyhogy egyértelműen erős táp kell neki...asdxv: vagy vizet neki
-
Anaren91
senior tag
válasz
polgi803 #25513 üzenetére
Am nem vészes a win 8. Most próba képpen azt raktam fel és mit mondjak tetszik hogy kb fél perc alatt feláll a rendszer. Játékokba se látok különbséget sőt talán még jobban is megy. Beállítottam hogy egyből az a felület jöjjön be mint win 7 alatt ne az a csempés vacak és tökéletesen működik. Igaz kb 3 napja van fent de eddig tetszik. Aztán lehet hogy majd idővel kimutatja a foga fehérjét
-
brd
nagyúr
válasz
polgi803 #25212 üzenetére
Én pl. azért azt vettem, mert az volt a legolcsóbb akkor ott, ahol vettem. (Ma már a Giga olcsóbb.) A márka tökmindegy volt, a hűtés nagy ventivel legyen megoldva, és a házon kívülre is fújjon, csak ez volt a szempont. A (BS) hibára pedig ott a garancia, 2 év alatt csak előjön.
-
ZozzHUN
addikt
-
->Raizen<-
veterán
válasz
polgi803 #24339 üzenetére
Mobilrol vagyok. Egy ideje van mar aram de folyton elmegy. Delutan leterdelt a tmobilos halozat is. Nem volt víz futes aram jo sokaig es hideg volt marhara arra keltem. Mentem tesomek is fat vagni mert a ferjet mutottek o nem tud ilyeneket csinalni a faluba egy bolt volt mar nyitva az utolso 3 asvanyvizet hoztam el onnan erdekes nap volt. Sokan egesz nap fagyoskodtak a kocsijukban olvastam a hireket remeljuk lassan mindenki hazajut!
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
polgi803 #23296 üzenetére
Egy kis 3dmark teszt koncentrálva a fire strike dx11-es tesztre Gigabyte 7870 OC 13.02 beta 7 driver:
(#23297) kovsol Egyik játék se lassul be játszhatatlansági szintre a cpu miatt ugye?
Akkor mit szóljanak a bulldozer, cölöpverő tulajok? Azért azt kicsit erősnek érzem hogy 4800 mhz-es i5 kell ezt írtad korábban.
Én nem tapasztaltam sehol hogy kevés lenne. Mindenhol megvan a kellő fps.
-
-
mrhitoshi
veterán
válasz
polgi803 #21723 üzenetére
Mondjuk érdekes párosítások. Inkább játszok "csak" High beállításokon és 4xSMAA mellett, mint hogy ennél kisebb legyen az élsimítás értéke, bár bétában már elfoghatód volt a 2x-es is.
És azt írják, hogy ezt akkor ajánlják, ha 30FPS-nél nagyobb átlag FPS-t szeretnénk kihozni, ergo tuti készülnek még valamivel az AMD-sek. -
Speed®
titán
válasz
polgi803 #21706 üzenetére
Csak a szokásos..AMD technológiai előny vs. nV marketinggépezet/driveríró bagázs..lehet, hogy meg lett véve pár AAA cím az evolved programmal, de attól még a konkurenciát sem kell félteni..mire eljutnánk odáig, hogy valóan gécéennes lesz minden, bőven lesz mit felmutatniuk ellene..ezért is mindegy ma kb. a szimpátián kívül, hogy ki-mit választ azonos kategóriáan szerintem..sőt. Magam is 670re cseréltem volna a 7950et, hiába az elméleti előny meg a bődület tuning, valahogy mégis ugyanazt hozza..csak kisebb fogyasztással +fizixel és kevésbé nyígös drivertémákkal..ugyanez pepítában a 7870/660TI 7850/660 szintjén is jelen van..ki mint látja..de nem kezdenék bele itt vs. témákba..felesleges.
-
viperabácsi
addikt
válasz
polgi803 #20418 üzenetére
Azért lényeges mert a saphirra van vizes blokk és később lehet szeretném vizezni.A BS -től félek csak kicsit a sapphirnál.Nem tudom mennyire bonyolult ezzel gariztatni .
Erről beszélek felettem már írják is a problémát.
(#20421) polgi803 Csak észre vetted volna ha villog a képernyőd
-
válasz
polgi803 #3769 üzenetére
akár egy 7850.et is ha tuningos darab és viszi a 1200/1500.at!(kb itt van egy szinten egy alapórajeles 7950.el)
a 7870 meg csak 10% al gyengébb mint a 7950 tehát az simán fel lehet tolni 7950 es szintre de ha egy jó tuningos darabot fogsz ki nincs kizárva hogy közel 7970.es szintre húzható!
-
szasanyi
félisten
válasz
polgi803 #1189 üzenetére
Szerintem leírtam a lényeget tapasztalatokra alapozva, túlzott elfogulatlanság nélkül. Azért mert te a Sapphire mellett döntöttél nem jelenti azt, hogy ugyanerről meg kell győznöd bárki mást. Mint mondtam: nekem egyik sincs, és egyik megvásárlásához sem fűződik érdekem. Egy dolog tuti, és elvitathatatlan: +1 gari +1 év biztonság. Igazából nem akarom tovább firtatni a témát ezért mindenki döntse el kinek mi fontos, szimpatikus, stb. azt vegyen olyat.
-
Hanok
senior tag
válasz
polgi803 #1187 üzenetére
persze, nem akartam annyira feszegetni ezt, mindenkinek van saját tapasztalata a gyártókkal szemben, és ezt tiszteletben is tartom, ráadásul Én a saját tapasztalataim alapján sem zárkózom el dolgoktól...
(#1189) polgi803: Nekem a jelenlegi lapom a 7.-ik giga lapom, problémám nagyon még nem volt velük, de most úgy áll a helyzet hogy 1155-re feltehetőleg egy MSI lappal váltok attól függetlenül hogy megeleégedéssel használok giga termékeket..
-
akela91
addikt
válasz
polgi803 #1149 üzenetére
BF3 graphics settings
7850 Sapphire Monitorozva - 20perc BF352C volt a max Temp 49% fan speed mellett, mint láthatjátok. De valóban, nagyon jól szellőzik a házam. 2*20cm fan + 3*12cm fan + 2*VGa fan, ez egy lyukacsos HAF912 házban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix RX 6800 XT LC 16 GB - GARIS (ritkaság)
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming D OC Eladó!
- ASRock Radeon Challenger Pro RX 6700 XT 12GB OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest